Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi barı ohh rahatladım:)))))))))

merhaba hanımlar kızımı doktora götürdüm yeni geldim eve hmen size kostum önce dünki sacma salak menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su ac karnına
2 dilim tam.bug. ekmegi
1 kupa yesil cay
1 yumurta 3 dilim peynir 5 tane zeytin bolll roka
ara 1 elma bir kutu süt
öglen 2 dilim tam.bugday ekmegi bol maydonoz
ara yok
akşam yarım tabak makarna biraz peynir
su 3 lt
spor yok

kaynanaya gittik düzenim bozuldu dün

ben ciktim kizlar,sonra gelir bakarim,kizimi götüreyim,yemekte yapmadim daha,aksam ac kalacaz valla
iyi sohbetler herkese,beni özleyin bakin,özlemeyene ceza vercemmm

sevgili berin 26

öncelikle adını berin sanmıştım benim annemin adı:)))

ne sorsam ne sorsaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm:44:

1- nerede yaşıyorsun, nerelisin
2- kendini fiziksel olarak tarif edermisin
3- canın çok çok sıkkınken seni ne neşelendirebilir
4- burası hariç en çok hangi ülkede yaşamak isterdin
5- Türkiyede görmediğin ve en çok görmek istediğin yer neresidir
6- romantikmisin
7- ne tarz müzik dinlersin
8- en son okuduğun kitap nedir? beğendin mi
9- kızının adı çok güzelmiş bir hikayesi var mı
10- başka bebiş düşünüyor musun:))
11- şu an evdesin sanırım, tekrar çalışacakmısın

sanırım şimdilik bu kadar fıstık, kolay gelsin

kızlar ben çıkıyorum müşteriye yetişcem görüşürüzzzzzzzzzzzz

rica ederim cnm,korkma ya,bakarsin sen kazanirsin,
zaten ben bu hafta hic verecekmisim gibide durmuyorum,kadayifti,pastaydi derken ne olur allah bilir

sen o kadayıfı pastayı bisikletle çoktan eritmişsindir merak etme kaptan . Bu hafta da spora yüklenirsin hiçbirşeyin kalmaz. Ban sana o konuda çok güveniyorum...

Canım çok beğendim cevaplarını, samimi cevapların için teşekkürler. O kadar net sorular sorulmuş ki benim aklıma soru gelmedi şimdi...

kızlaaaaaaaaaaarrrrrr nihayet ilk hedefimin ilk ödülü :))) artık kahve saçlıyımmmmmmmmm

Eki Görüntüle 679750

Topraksım süper olmuş saçların. Ne kadar çokdeğiştirmiş seni...

canım beni kasdettiğini okudum yukarda yazdım açıkmamı kızım uyandımı pc de oturamıyorum o uyuyoken soruları cvplayayım hemen diye direk onun başına geçtim

Sana açıklama yapıcaktım konunun senle ilgisi olmadığıyla ilgili ama kaptan açıklamış zaten

Zeynep abla kaynana seni alt üst etmiş...

Eee kimse kalmadı ben de çıkayım bari. Ben evden internete giremiyorum, Ttneti Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Bugün her yere şikayet ettim onları. Tüketici şikayet siteleri, tüketici hakem heyetleri aklınıza nereler geliyorsa hepsine şikayet ettim. Sabah görüşürüz artık. Kendinize iyi bakın...Öpüldünüz...

Ümitcim seni tanıdığıma da çok memnun oldum. Aramıza hoşgeldin...

kızçemi doktora götürdüm yüzünde sivilvceler var geçmiyor du.
kaynanı ne yapmalı bilmiyorum ki :)

[

yemek hazirlim sorular gelecek tekrar,su kaynanayi gönderirken benimkinide paketlim cnm,beraber yarenlik ederler,onuda yolla

evet süper olurdu valla ama yapcak bişey yok başa gelen çekiliyo allah hidayete erdirsin onlarıda

herkes beni mi kastediyosun diye yazınca bi ben üzerime alınmadım bende alınayım bari dedim :) ardından berini kkastettim diye bi yazı görünce farklı konuda kastettiğini anlıyamadım canım

hamileliğim ilk günlerinde kız olucak diye hissediyodum berin koyucam adını diyodum üye adım o yüzden berin canım bide 26 yaşındaydım kk ya üye olduğumda berin26 oldu anlıyacağın. gelelim cevaplara

1)denizli-denizliliyim
2)buğday tenli ,siyah saçlı açık kahverengi gözlü ,güler yüzlü,bol benli ,iri bedenli ay inanmıyorum neler diyorum ben ya mutluluk başıma vurdu yoksa asla kabul etmem ne öyle iri bedenli falan sadece balık etliyim o kadan
neyse 1.68 boyum genel olarak dağınık değil kilolarım sıkı vücudum 10 yıl basketbol oynadım bide 3 yıl gülle attım ondan kaynaklı kaslarımı kaybetmedim duruyo çok şükür sadece yağlardan gözükmüyo
3)çikolata
4)bilmem hiç öyle yaşamak adına bi ülke hayal etmedim etmemde heralde ne olursa olsun türkiyem
5)karadenizi hiç görmedim o tarafları görmek isterdim
6)evet koç burcuyum ama çok romantiğim
7)türkçe pop,slow
8)sabiha paktuna keskinin çocuklarla doğru iletişim/7-24 anneye güvenli bağlanma bunları okudum evet güzeldi çocuğum adına bana çok şey kattı
9)eşimle isim düşünüyoduk hamileyken çalışıyodum ben işten eve geldim eşimde geldi ben buldum dedim bende buldum dedi o başka bir isim dedi ben başka bir isim akşamda tv izliyyoz biraz limoni aramız dila hanım vardı türkan şorayın o anda güldük ve anlaştık dila olsun dedik
10)çok istiyorum canım ama daha öncede yazdım hormon dengesizliklerim yüzünden istemiyorum çok yıpranıyorum çünkü
11)evet çalışıcam ama bu sene değil seneye inşallah

pegasus canım tekrar bulamasdım yazını

tırt derken en başarızı seçelim. muhahahahahahah bu hafta ben olacağım. en sağlıksız beslenen en çok kaçamak yapan en azspor yapan tırt olsun.ama arkadaşlar moralimiz bozulur diyorsa kalsın.

ben evetttttttttttttttttttttt diyorum,haftaya toparlamak adinada olsa dikkat ederiz,tirt olmamak icin spora yükleniriz,oylamaya sunalim o zaman,tirt secilsinmi,secilmesinmi,cogunlugun dedigi olsun
benden kocaman EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

cuma güzel olmuş cumartesi biraz kaçamaklı olmuş pazar güzel olmuş kaptan bisiklet le gitmekde güzel fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…