evet cnm,benimde kasettigim berrindi
sarkinada bayildim,altta kalma aman,hemen yetistir cevabi
yanda yaziyor ya cnm,kadinlar kulubunun ödüllü zeytinyagli ve salatalar yarismasi,kazanana bir mutfak esyasi ve pro üyelik veriliyormus,ben yarisamiyorum,siz yarisinda bende size oy vereyim
ödülü kirisiriz
yemek hazirlim sorular gelecek tekrar,su kaynanayi gönderirken benimkinide paketlim cnm,beraber yarenlik ederler,onuda yolla
cok hosssssss,cok begendim cnm
yok cnm,sen yoktun,sen üyeydin,ben misafirleri kasetmistim
rica ederim cnm,korkma ya,bakarsin sen kazanirsin,
zaten ben bu hafta hic verecekmisim gibide durmuyorum,kadayifti,pastaydi derken ne olur allah bilir
hımmm başlayalım cevaplamaya :)
1)ismim ÜMİT (ama erkek falan değilim kızlar valla yıllarca ismimim sıkıntısını çektim )
2)meslekyüksekokulu muhasebe mezunuyum 2 yıllık
3)yaş farkımız 3 boy farkımız 15 cm falan
4)aynı işyerinde çalışıyoduk ikimizde muhasebeciydik işyerindeki herkez bu çocuk sana aşık derdi bende aldırmazdım babamı yeni kaybetmiştim 2 ay olmuştu işe başladığımda aşkla meşkle uğraşcak psikolojide değildim yani .7 ay kadar çalışdık beraber sonra ben işi bıraktım oda bıraktı arkamdan .6 ay kadar hiç görüşmedik benim tel.no değişmişti o arada benim üniversiteden arkadaşımın abisi ,eşimin arkadaşı neyse ondan bulmuş (ben üniversitede okurken bahsettiğim arkadaşımın fotoğraflarına bakıyoruz bir gece yurtta 15-20 kadar erkeğin bir arada olduğu bir masa var asker yemeğiymiş ben içlerinden eşimi gösterdim ayy bu çocuk çokk yakışıklı demiştim 3 yıl sonra beğendiğim kişiyle aynı yerde işe başladım kadere bakın ve ben fotodaki kişinin o olduğunu 4 ay sonra falan anladım konuşurken nerelisin şurdan burdan nerde okudun derken seninle aynı okulda aynı bölümde arkadaşımın kardeşide okudu adı şu diyince benim jeton anca düşmüştü) aradı beni telefonda heyacandan ölcek sesi titriyo görüşelimmi yarın dedi yarın dediği günde 14 şubat bende ne sebeble dedim .sebebini görüştüğümüzde söylicem dedi velhasıl o gün pat diye ben seninle evlenmek istiyorum dedi damdan düşer gibi. aramızda ne var sevgili değiliz duygusal anlamda bişey hissetmiyorum bende olmaz dedim tabiki çünkü evlenmeyi hiç düşünmüyorum ablam var önümde bekar .bana bi şans ver dedi bende verdim çok iyi değerlendirdi 2 ay sonra söz ,4 ay sonra nişan yaptık 1 yıl sonra düğün velhasıl uzun anlattım azcık ama 8 yıllık evliyiz
5)1 kızım var 4 yaşında adı DİLA
6)unutamadığın dendiğinde aklıma iyi değilde kötü anılar gelir nedense düşünürüm sonra hiçmi iyi anın yok diye var tabiki olmazmı ama babamın öldüğü günü unutamam( hiç hiçbişeyi yoktu çünkü çok sağlıklıydı aniden kalpten öldü 59 yaşında )o gün işyerinden yalan söyleyip beni eve getirdiklerini evdeki kalabalığı .babamın elini tuttuğumda sıcacıktı daha hiç bırakmadım yıkanma vakti geldiğinde o benim elimi bırakmadı kilitlendi elimde babacım hakkım varsa helal oldun sana dediğimde açıldı eli ve yüzünde birkaç ter damlası ve tatlı bir gülümseme vardı kolundaki saati çıkardım kendi koluma taktım ve ertesi gün fark ettim ki saati öldüğü saatte durmuş hala evimin en güzel köşesinde aynı durduğu saatte bekler.
7)biraz huysuz biraz tatlı ama hep umutlu
8)genellikle safımdır insanlara çabuk güvenirim genelde de yanılırım samimiyetlerinde bir menfaat çıkar (özellikle iş hayatında)
9)eşim ve çocuğum konusunda çok bencilimdir .
10)kırmızı
11)kızım,eşim,ailem(annem ve kardeşlerim)
12)elbise,ayakkabı,takı
13)kayınvaldem,kayınpederim,abimin eşi yengem
14)1999 a giderdim ozman tanıdığım bir kişiyi tanımamak için
15)geleceğe
16)en sevdiğim çok hızlı düşünürüm en sevmediğim yavaş uygularım :)
17)espriliyimdir
18)ailem çok moderndi özellikle babam hiç bişeyimi kısmadı baktı gördü sigarayı bırakmıyorum karşılıklı içmeye başladık
19)ikisindede anlamadığı için eşime söylerim onlar halleder
20)31 (ayyy bakın 31 dedim haa genelde demem alışamadım 11 nisanda tam 31 oluyorum)
kızlaaaaaaaaaaarrrrrr nihayet ilk hedefimin ilk ödülü :))) artık kahve saçlıyımmmmmmmmm
Eki Görüntüle 679750
canım beni kasdettiğini okudum yukarda yazdım açıkmamı kızım uyandımı pc de oturamıyorum o uyuyoken soruları cvplayayım hemen diye direk onun başına geçtim
merhaba hanımlar kızımı doktora götürdüm yeni geldim eve hmen size kostum önce dünki sacma salak menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su ac karnına
2 dilim tam.bug. ekmegi
1 kupa yesil cay
1 yumurta 3 dilim peynir 5 tane zeytin bolll roka
ara 1 elma bir kutu süt
öglen 2 dilim tam.bugday ekmegi bol maydonoz
ara yok
akşam yarım tabak makarna biraz peynir
su 3 lt
spor yok
kaynanaya gittik düzenim bozuldu dün
kızlar ben çıkıyorum müşteriye yetişcem görüşürüzzzzzzzzzzzz
kızçemi doktora götürdüm yüzünde sivilvceler var geçmiyor du.yeni 4 üye davet etmistim 1 kisi geliyor sadece,
Aus yok nerde acaba:44:
zeynepte kiziyla alisveris merkezlerini talan ediyordur simdi,kaynana engeline takilmadilarsa
vee calisan arkadaslarda hafta basi diye is yogunluguyla bogusuyorlar
hadi bakin birazdan kizimi müzik kursuna götürecem,götürmeden gelinde iki lafin belini kiralim
bir KAST kaosu yasaniyor topikte
hemen konuya aciklik getireyim
topraks ve wuwum cnm,altta 4 üye,3 ziyaretci yaziyordu,3 ziyaretci isminizle gelin de konusalim derken onlari kas ettim,sizi degil,sizin isminiz görünüyordu zaten
berin cnm senin bu konuyla alakan yok,seni kasettigim konu suydu
gecen hafta 4 yeni üye davet ettim,sadece 1 kisi geliyor dedim
buyumeyebbayby de berin cocugu hasta oldugu halde düzenli olarak geliyor dedi
bende
zaten 1 kisi geliyor derken berini kastettim dedim
umarim artik kimi kast edip kast etmedigim anlasilmistir,anlamyan varsa bi daha okusun lütfen
sevgili berin 26
öncelikle adını berin sanmıştım benim annemin adı:)))
ne sorsam ne sorsaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm:44:
1- nerede yaşıyorsun, nerelisin
2- kendini fiziksel olarak tarif edermisin
3- canın çok çok sıkkınken seni ne neşelendirebilir
4- burası hariç en çok hangi ülkede yaşamak isterdin
5- Türkiyede görmediğin ve en çok görmek istediğin yer neresidir
6- romantikmisin
7- ne tarz müzik dinlersin
8- en son okuduğun kitap nedir? beğendin mi
9- kızının adı çok güzelmiş bir hikayesi var mı
10- başka bebiş düşünüyor musun:))
11- şu an evdesin sanırım, tekrar çalışacakmısın
sanırım şimdilik bu kadar fıstık, kolay gelsin
kızlaaaaaaaaaaarrrrrr nihayet ilk hedefimin ilk ödülü :))) artık kahve saçlıyımmmmmmmmm
Eki Görüntüle 679750
Canım biz bugüne kadar düzensiz yedik ve her şeyden yedik o yüzden şimdi burdayız. Ölçülü ve düzenli yeseydik bu kadar kilo
almaz o canımızın istediklerinden bile şu an yiyebiliyor olurduk.
pegasus canım tekrar bulamasdım yazını
tırt derken en başarızı seçelim. muhahahahahahah bu hafta ben olacağım. en sağlıksız beslenen en çok kaçamak yapan en azspor yapan tırt olsun.ama arkadaşlar moralimiz bozulur diyorsa kalsın.
Günaydıııınnn...
Kızlar internetim hala düzelmedi. Evden giremiyorum nete. Bi selam vereyim dedim birazdan geçmişe bakıp hafta sonu listemi yazıcam.
Kaptan doğum günü nasıl geçti?
günaydinnnnnnnnnnnnn
hafta sonu ugrayamadim,ara ara gelip okudum yazamadim
simdi yediklermi yazip gecmise cevap vereyim
cuma
sabah
2 dl kepek arasi peynirli tost üzeri 1 c.k.cilek receli,1 bardak süt
ara
yarim portakal,2 kasik yogurt
ögle
2 haslanmis yumurtali yumurta salatasi,1 dl ekmek,yarim kase yogurt,
ara
1 c.b.beyaz leblebi
aksam
6 y.k.taze fasulye,1 dl ekmek,yarim kase yogurt
ara
1 c.b.süt
su
unttum
spor
30 dk zumba
300 mekik
mesaj toptan sayicam 3 günü
cumartesi
sabah
1.5 dl tam bugday,1 haslanmis yumurta,1 dl peynir,domates,salatalik
ara
1 avuc beyaz leblebi
ögle
önceki günden kalan 5 y.k.taze fasulye,3 y.k.bulgur pilavi,ayran
ara
1 elma
1 yudum süt
aksam
1.5 lahmacun,sogan salatasi,domates,süs biberi,ayran
ara
1 dl pasta(dogum günü icin izin aldigim)
ödül
1 dl kadayif(ben kaynanamin diyeti icin tuzak hazirlarken o da evde bana tuzak hazirlamis,kadayif yapmis,ödülümüzde vardi,bende 1 dl yedim)
su
3 e yakin
spor
yok maalesef,tüm gün ayak üstü misafir agirladim,geceye kadarda ortalik toparladim,yorgundum(bahanelerde hemen hazir)
pazar
sabah
2 dl kepek ekmek,2 dl peynir,domates ,salatalik
ara
disardaydik,hazirladiklarimdan
yarim tost
yarim bardak elma suyu
ögle
1 tabak dövme corbasi(yarma diyende var)
1 dl ekmek
2 kasik yogurt
aksam
gec geldik,kendime yemek hatzorlayacak zaman yoktu
öncelki günden kalan
1 lahmacun,salata,ayran
ara
1 c.b.leblebi
su
2 lt
spor
ailece bisiklet turuna ciktik,kaynanama gittik bisikletlerle,1 saat gittik,1 saatte geldik,2 saat bsiklet sürdük,(18-19 km)
200 mekik
simdi mesajlara bakip yaziyorum,baktim 3 günde 17 mesaj
bu günden itibaren mesajlari saymaya basliyorum,unutmayin mesajlari yazmayi,unutulan günler sifir olarak yazilacaktir
aksam pılav yedıgın halde ekmek yemıcektın canım yanlıs olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?