- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
bende toplu alinti yapyorum tatlim,genelde herkes öyle yapiyor,zeynep haric
yani sona ikimiz kalirsak beraber yapariz cezalari
İyi o zamanbenim zaten 200 mekik + 500 kalori cezam var Cezanın birini bitiriyorum diğeri başlıyo.
yeni 4 üye davet etmistim 1 kisi geliyor sadece,
Aus yok nerde acaba:44:
zeynepte kiziyla alisveris merkezlerini talan ediyordur simdi,kaynana engeline takilmadilarsa
vee calisan arkadaslarda hafta basi diye is yogunluguyla bogusuyorlar
hadi bakin birazdan kizimi müzik kursuna götürecem,götürmeden gelinde iki lafin belini kiralim
ya kizlar yandaki reklamda yarisma diyor,acilin ben de varim dememek icin kendimi zor tutuyorum,daha dogrusu benim esim ne yarismasi diyip kiskanclik krizine girer diye korkuyorummtutun beni kzlar,her an klavyem yoldan cikabilir
rica ederim cnm,korkma ya,bakarsin sen kazanirsin,
zaten ben bu hafta hic verecekmisim gibide durmuyorum,kadayifti,pastaydi derken ne olur allah bilir
sevgili altta yazan 3 üye arkadas(lar)
neden nikinizle gelip sohbete katilmiyorsunuz,yoksa siz telliogullarinin pasasimisiniz
hımmm başlayalım cevaplamaya :)
1)ismim ÜMİT (ama erkek falan değilim kızlar valla yıllarca ismimim sıkıntısını çektim )
2)meslekyüksekokulu muhasebe mezunuyum 2 yıllık
3)yaş farkımız 3 boy farkımız 15 cm falan
4)aynı işyerinde çalışıyoduk ikimizde muhasebeciydik işyerindeki herkez bu çocuk sana aşık derdi bende aldırmazdım babamı yeni kaybetmiştim 2 ay olmuştu işe başladığımda aşkla meşkle uğraşcak psikolojide değildim yani .7 ay kadar çalışdık beraber sonra ben işi bıraktım oda bıraktı arkamdan .6 ay kadar hiç görüşmedik benim tel.no değişmişti o arada benim üniversiteden arkadaşımın abisi ,eşimin arkadaşı neyse ondan bulmuş (ben üniversitede okurken bahsettiğim arkadaşımın fotoğraflarına bakıyoruz bir gece yurtta 15-20 kadar erkeğin bir arada olduğu bir masa var asker yemeğiymiş ben içlerinden eşimi gösterdim ayy bu çocuk çokk yakışıklı demiştim 3 yıl sonra beğendiğim kişiyle aynı yerde işe başladım kadere bakın ve ben fotodaki kişinin o olduğunu 4 ay sonra falan anladım konuşurken nerelisin şurdan burdan nerde okudun derken seninle aynı okulda aynı bölümde arkadaşımın kardeşide okudu adı şu diyince benim jeton anca düşmüştü) aradı beni telefonda heyacandan ölcek sesi titriyo görüşelimmi yarın dedi yarın dediği günde 14 şubat bende ne sebeble dedim .sebebini görüştüğümüzde söylicem dedi velhasıl o gün pat diye ben seninle evlenmek istiyorum dedi damdan düşer gibi. aramızda ne var sevgili değiliz duygusal anlamda bişey hissetmiyorum bende olmaz dedim tabiki çünkü evlenmeyi hiç düşünmüyorum ablam var önümde bekar .bana bi şans ver dedi bende verdim çok iyi değerlendirdi 2 ay sonra söz ,4 ay sonra nişan yaptık 1 yıl sonra düğün velhasıl uzun anlattım azcık ama 8 yıllık evliyiz
5)1 kızım var 4 yaşında adı DİLA
6)unutamadığın dendiğinde aklıma iyi değilde kötü anılar gelir nedense düşünürüm sonra hiçmi iyi anın yok diye var tabiki olmazmı ama babamın öldüğü günü unutamam( hiç hiçbişeyi yoktu çünkü çok sağlıklıydı aniden kalpten öldü 59 yaşında )o gün işyerinden yalan söyleyip beni eve getirdiklerini evdeki kalabalığı .babamın elini tuttuğumda sıcacıktı daha hiç bırakmadım yıkanma vakti geldiğinde o benim elimi bırakmadı kilitlendi elimde babacım hakkım varsa helal oldun sana dediğimde açıldı eli ve yüzünde birkaç ter damlası ve tatlı bir gülümseme vardı kolundaki saati çıkardım kendi koluma taktım ve ertesi gün fark ettim ki saati öldüğü saatte durmuş hala evimin en güzel köşesinde aynı durduğu saatte bekler.
7)biraz huysuz biraz tatlı ama hep umutlu
8)genellikle safımdır insanlara çabuk güvenirim genelde de yanılırım samimiyetlerinde bir menfaat çıkar (özellikle iş hayatında)
9)eşim ve çocuğum konusunda çok bencilimdir .
10)kırmızı
11)kızım,eşim,ailem(annem ve kardeşlerim)
12)elbise,ayakkabı,takı
13)kayınvaldem,kayınpederim,abimin eşi yengem
14)1999 a giderdim ozman tanıdığım bir kişiyi tanımamak için
15)geleceğe
16)en sevdiğim çok hızlı düşünürüm en sevmediğim yavaş uygularım :)
17)espriliyimdir
18)ailem çok moderndi özellikle babam hiç bişeyimi kısmadı baktı gördü sigarayı bırakmıyorum karşılıklı içmeye başladık
19)ikisindede anlamadığı için eşime söylerim onlar halleder
20)31 (ayyy bakın 31 dedim haa genelde demem alışamadım 11 nisanda tam 31 oluyorum)
kimsede konusmuyor ya,bende muffin yapmaya gidiyorum kizlar,yarin kizim okula götürecek,pasta yapacaktim aslinda,simdi pasta yaparsam,tabaktir,cataldir,ivir ziviri cok,direk muffin yaninada ayri ayri paketlerde cikolata,jelibon türleri koyarim,arkadaslarina veriri orda,bunun kaytida gider
kızlaaaaaaaaaaarrrrrr nihayet ilk hedefimin ilk ödülü :))) artık kahve saçlıyımmmmmmmmm
Eki Görüntüle 679750
anket soruları bitti sanırım tabi başka sorular varsa beklerim hemncik dünkü menümü yazayım kızım uyanmadan,
bu arada sabah tekrar tahlil yaptırdık kan değerleri normale dönmüş çok şükür öksürüğümüzde geçse çok mutlu olucam kızım iyi olunca piyangodan büyük ikramiye çıkmış gibi ayaklarım yere basmıyo gerçekten.en büyük varlık sağlık gerisi yalan .
sabah:çeyrek tost (peynir,domates,1 kaç sucuk turşu)eşim yapar sağolsun benim diyen tostçunun tostuna benzemez
şekersiz çay
öğle:aslında sabah dediğim öğleye yakındı geç kalktık
ara:1 avuç kara dut -yarım muz(çok şükür pazarlara düşmüş artık en sevdiğim meyve)
akşam:ızgara balık bol salatalık 1 dilim kepek ekmeği
ara :5 burçak bisküvi açık çay
spor yok su 2 litre
bu arada herkese merhaba hızlı hızlı yazayım diye slm vermeden konuya girdim kızlar herkes iyidir umarım bide geçmişe bakıyodum arada ondandır yoksa herşey düzene otursun kızım okula başlasın iyileşsin yaza yaza usandırırım sizi kızlar öyle sessiz sakin değilimdir valla
merhaba hanımlar kızımı doktora götürdüm yeni geldim eve hmen size kostum önce dünki sacma salak menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su ac karnına
2 dilim tam.bug. ekmegi
1 kupa yesil cay
1 yumurta 3 dilim peynir 5 tane zeytin bolll roka
ara 1 elma bir kutu süt
öglen 2 dilim tam.bugday ekmegi bol maydonoz
ara yok
akşam yarım tabak makarna biraz peynir
su 3 lt
spor yok
kaynanaya gittik düzenim bozuldu dün
ben ciktim kizlar,sonra gelir bakarim,kizimi götüreyim,yemekte yapmadim daha,aksam ac kalacaz valla
iyi sohbetler herkese,beni özleyin bakin,özlemeyene ceza vercemmm
kızlar ben çıkıyorum müşteriye yetişcem görüşürüzzzzzzzzzzzz
kızçemi doktora götürdüm yüzünde sivilvceler var geçmiyor du.
kaynanı ne yapmalı bilmiyorum ki :)
[
yemek hazirlim sorular gelecek tekrar,su kaynanayi gönderirken benimkinide paketlim cnm,beraber yarenlik ederler,onuda yolla
evet süper olurdu valla ama yapcak bişey yok başa gelen çekiliyo allah hidayete erdirsin onlarıda
hamileliğim ilk günlerinde kız olucak diye hissediyodum berin koyucam adını diyodum üye adım o yüzden berin canım bide 26 yaşındaydım kk ya üye olduğumda berin26 oldu anlıyacağın. gelelim cevaplara
1)denizli-denizliliyim
2)buğday tenli ,siyah saçlı açık kahverengi gözlü ,güler yüzlü,bol benli ,iri bedenliay inanmıyorum neler diyorum ben ya mutluluk başıma vurdu yoksa asla kabul etmem ne öyle iri bedenli falan sadece balık etliyim o kadan
neyse 1.68 boyum genel olarak dağınık değil kilolarım sıkı vücudum 10 yıl basketbol oynadım bide 3 yıl gülle attım ondan kaynaklı kaslarımı kaybetmedim duruyo çok şükür sadece yağlardan gözükmüyo
3)çikolata
4)bilmem hiç öyle yaşamak adına bi ülke hayal etmedim etmemde heralde ne olursa olsun türkiyem
5)karadenizi hiç görmedim o tarafları görmek isterdim
6)evet koç burcuyum ama çok romantiğim
7)türkçe pop,slow
8)sabiha paktuna keskinin çocuklarla doğru iletişim/7-24 anneye güvenli bağlanma bunları okudum evet güzeldi çocuğum adına bana çok şey kattı
9)eşimle isim düşünüyoduk hamileyken çalışıyodum ben işten eve geldim eşimde geldi ben buldum dedim bende buldum dedi o başka bir isim dedi ben başka bir isim akşamda tv izliyyoz biraz limoni aramız dila hanım vardı türkan şorayın o anda güldük ve anlaştık dila olsun dedik
10)çok istiyorum canım ama daha öncede yazdım hormon dengesizliklerim yüzünden istemiyorum çok yıpranıyorum çünkü
11)evet çalışıcam ama bu sene değil seneye inşallah
yiyecek bir sey yoktuki kuzum onlar kıymalı pide yediler banada ekmekle maydonoz kaldıabboooo zeynep abla bu sen olamazsınşaka şaka senin elinde olan bişey degil ama öglen iki dilim ekmegin yanında yemekde yeseydin keşke kuru kuru nasıl yedin maydonozla kaynanaya gitmek yasak herkeze kötü emellerine alet ediyorlar bizim takımdakileri bende kaynanayla tanışmadan zayıflayim bari
canım doktorun verdiği ilaç 7 yada 8 ay sürücek şimdiye kadar cok ilaç verdi fayda etmedi bu en son çözüm dedi ve çok agır bir tedavi sana bir ara uzun uzuzn anlatırım canımbende çok dertliyim şu sivilce yüzünden ya zeynep abla kızına hangi ilacı yazdı doktor işe yarasa bende yazdırim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?