Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet bende giremiyorum kaptan ya akşama kadar iş var ancak akşam giriyom 11 de geçmişten çıkıyom geriden takip ediyom ben sizleri

ya kizlar yandaki reklamda yarisma diyor,acilin ben de varim dememek icin kendimi zor tutuyorum,daha dogrusu benim esim ne yarismasi diyip kiskanclik krizine girer diye korkuyorummtutun beni kzlar,her an klavyem yoldan cikabilir

kendine güveniyorsan yarış kazan be kaptann kim tutar seni

1--öncelikle başın sağ olsun babanla ilğili olanlar sanki benim hayatımı okuşum gibi hissettim çünkü bende aynısını yaşadım babam 50 yaşında öldü akşam hep beraber otururken sekiz buçuk gibi kalp krizi geçirdi dokuza çeyrek kala vefat etti benim babamın kol saatide aynı dokuza çeyrek kala durmuştu ben onu mahsus degiştirdim baktım saat yine aynı şekilde durmuş baya bi süre taktım sonra başına bişey gelmesin diye kaldırdım sakladım allah sabır versin sanada canım ya
2--neyse adın ümit ama neden berin 26
3--ben seni hep kendimle karıştırıyorum ya benimkide bahar2106 seninde berin 26 olunca ben bunu ne zaman paylaştım ya ne zaman yedim bunları diyom bi bakıyom senmişin
4--kaynananlarla aran iyi değilmi fıstık noldu özel değilse paylaşırmısın
5--ben bekar olduğum için evli olan kişilere çok soru sorarımda bana örnek olsun diye ondan soruyorum canım ya
şimdi çalışıyormusun
6-- nerede yaşıyorsun
7-- bi tane daha çocuk düşünüyormusun

eline sağlık kaptann birazda bana versene

canım artık geç kalktım canım istemedi demek yok spor eksik gerisi güzel

bekliyoruz fıstık kızın kaç yaşında

abboooo zeynep abla bu sen olamazsın şaka şaka senin elinde olan bişey degil ama öglen iki dilim ekmegin yanında yemekde yeseydin keşke kuru kuru nasıl yedin maydonozla kaynanaya gitmek yasak herkeze kötü emellerine alet ediyorlar bizim takımdakileri bende kaynanayla tanışmadan zayıflayim bari

bende gülleyi çocukken oynadıgımız gülleler sandım o kasmı yapıyormuş dedim koluma baktım ne safım ya sonradan anladım büyük olanları olduğunu :) :)

yiyecek bir sey yoktuki kuzum onlar kıymalı pide yediler banada ekmekle maydonoz kaldı

bende çok dertliyim şu sivilce yüzünden ya zeynep abla kızına hangi ilacı yazdı doktor işe yarasa bende yazdırim:26:
canım doktorun verdiği ilaç 7 yada 8 ay sürücek şimdiye kadar cok ilaç verdi fayda etmedi bu en son çözüm dedi ve çok agır bir tedavi sana bir ara uzun uzuzn anlatırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…