Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızı doktora götürdüm kaptanım keşke aalışveriş yapsaksık stres atardım :)

kızlaaaaaaaaaaarrrrrr nihayet ilk hedefimin ilk ödülü :))) artık kahve saçlıyımmmmmmmmm

Eki Görüntüle 679750
bebegim cok yakısmıs su anda enim saclarımda boyalı yıkıcam birazdan :)

ümitcigim seni tanıdıgıma cok sevindim hoş geldin aramıza

ben evetttttttttttttttttttttt diyorum,haftaya toparlamak adinada olsa dikkat ederiz,tirt olmamak icin spora yükleniriz,oylamaya sunalim o zaman,tirt secilsinmi,secilmesinmi,cogunlugun dedigi olsun
benden kocaman EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
bende evettttttttttttttttttttttttttttttttt diyorum :)

aaaaa olmadı ya ben geldim yine kimse yok bende küstüm gidiyom işte hıh
küsme yaaaawwwwwwww geldik bak burdayız

görüşürüz fıstık bekliyorum ha

geldim canım
çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledimmmmmmmmmmmmm
ha haaaaaayyyyy bende çok özlediiiiiiiiiimmmmmmmmmm bana da ceza yok di mi:))))

ay çok yakışmış canım ya benimde saç rengim bu şimdi saatler olsun
teşekkürler tatlısı, daha mı genç göründüm ne

benim moralım cok bozuk kızlar nerdeyese bir haftadır diyet yapıyorum diyetisyenimin dedigini harfiyen yerine getirmeye calısıyorum ama kilo veremedim tam tersi aldım çarşamba günü gidicem eger tartı + cıkarsa o kadını bogarım orda

canım ilk hafta bence daha önce az yemenden kaynaklı olabilir, devam et sen gidecektir kilolar

slm hanimlar
gecmisi okuyana kadar oglum kalkti,kusura bakmayin geldigim gibi gidiyorum,herkese iyi gecelerrr

canım ilk hafta bence daha önce az yemenden kaynaklı olabilir, devam et sen gidecektir kilolar

kızım dedkidi anne diger geldigimde yazıflamıstım bu gördügümde kilon aynı dedi cok canım sıkıldı ama benim birde herbalife nin cayını aldım bakalım ne olucak

bencedeeee seçelim seçelim tırt kim olacak bakalım bu hafta ama neye göre tırt oluyor yemeye göremi en az kilo vermeye göremi benim oyum evett

bence kilo veremeyenden ziyade zayıflama uğrunda olumsuz davranış gösterenler tırt seçilsin.herhafta herkes birbirine puan versin en düşük puanı alan tırt olsun. ayçok eğlenceli

saçlarımı yıkıyım makinaya çamasır atıyım geliyorum kızlar uyumayan olursa konusuruz iyi geceler uyuyanlarada ...

ablacım bence bu hafta kas kazandın bu yağ kaybetmek kadar önemli birşey. geçen haftalarda kaybettiğin kasları geri alıyorsundur.
ne kadar kas o kadar metabolizman hızlanır demek.

teşekkürler canım kocan beğendimi saçlarını çocuklar ne tepki verdi

slm hanimlar
gecmisi okuyana kadar oglum kalkti,kusura bakmayin geldigim gibi gidiyorum,herkese iyi gecelerrr
iyi geceler canısıııııııııııııı

kızım dedkidi anne diger geldigimde yazıflamıstım bu gördügümde kilon aynı dedi cok canım sıkıldı ama benim birde herbalife nin cayını aldım bakalım ne olucak
yok canım bozma moralini böylesi daha sağlıklı olacak, haftaya patır patır gider kilolar

bence kilo veremeyenden ziyade zayıflama uğrunda olumsuz davranış gösterenler tırt seçilsin.herhafta herkes birbirine puan versin en düşük puanı alan tırt olsun. ayçok eğlenceli
ben bu konuyu anlamadım kızlar açıklayınız lütfeeeeeennnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…