yeni 4 üye davet etmistim 1 kisi geliyor sadece,
Aus yok nerde acaba:44:
zeynepte kiziyla alisveris merkezlerini talan ediyordur simdi,kaynana engeline takilmadilarsa
vee calisan arkadaslarda hafta basi diye is yogunluguyla bogusuyorlar
hadi bakin birazdan kizimi müzik kursuna götürecem,götürmeden gelinde iki lafin belini kiralim
bebegim cok yakısmıs su anda enim saclarımda boyalı yıkıcam birazdan :)kızlaaaaaaaaaaarrrrrr nihayet ilk hedefimin ilk ödülü :))) artık kahve saçlıyımmmmmmmmm
Eki Görüntüle 679750
ümitcigim seni tanıdıgıma cok sevindim hoş geldin aramızahımmm başlayalım cevaplamaya :)
1)ismim ÜMİT (ama erkek falan değilim kızlar valla yıllarca ismimim sıkıntısını çektim )
2)meslekyüksekokulu muhasebe mezunuyum 2 yıllık
3)yaş farkımız 3 boy farkımız 15 cm falan
4)aynı işyerinde çalışıyoduk ikimizde muhasebeciydik işyerindeki herkez bu çocuk sana aşık derdi bende aldırmazdım babamı yeni kaybetmiştim 2 ay olmuştu işe başladığımda aşkla meşkle uğraşcak psikolojide değildim yani .7 ay kadar çalışdık beraber sonra ben işi bıraktım oda bıraktı arkamdan .6 ay kadar hiç görüşmedik benim tel.no değişmişti o arada benim üniversiteden arkadaşımın abisi ,eşimin arkadaşı neyse ondan bulmuş (ben üniversitede okurken bahsettiğim arkadaşımın fotoğraflarına bakıyoruz bir gece yurtta 15-20 kadar erkeğin bir arada olduğu bir masa var asker yemeğiymiş ben içlerinden eşimi gösterdim ayy bu çocuk çokk yakışıklı demiştim 3 yıl sonra beğendiğim kişiyle aynı yerde işe başladım kadere bakın ve ben fotodaki kişinin o olduğunu 4 ay sonra falan anladım konuşurken nerelisin şurdan burdan nerde okudun derken seninle aynı okulda aynı bölümde arkadaşımın kardeşide okudu adı şu diyince benim jeton anca düşmüştü) aradı beni telefonda heyacandan ölcek sesi titriyo görüşelimmi yarın dedi yarın dediği günde 14 şubat bende ne sebeble dedim .sebebini görüştüğümüzde söylicem dedi velhasıl o gün pat diye ben seninle evlenmek istiyorum dedi damdan düşer gibi. aramızda ne var sevgili değiliz duygusal anlamda bişey hissetmiyorum bende olmaz dedim tabiki çünkü evlenmeyi hiç düşünmüyorum ablam var önümde bekar .bana bi şans ver dedi bende verdim çok iyi değerlendirdi 2 ay sonra söz ,4 ay sonra nişan yaptık 1 yıl sonra düğün velhasıl uzun anlattım azcık ama 8 yıllık evliyiz
5)1 kızım var 4 yaşında adı DİLA
6)unutamadığın dendiğinde aklıma iyi değilde kötü anılar gelir nedense düşünürüm sonra hiçmi iyi anın yok diye var tabiki olmazmı ama babamın öldüğü günü unutamam( hiç hiçbişeyi yoktu çünkü çok sağlıklıydı aniden kalpten öldü 59 yaşında )o gün işyerinden yalan söyleyip beni eve getirdiklerini evdeki kalabalığı .babamın elini tuttuğumda sıcacıktı daha hiç bırakmadım yıkanma vakti geldiğinde o benim elimi bırakmadı kilitlendi elimde babacım hakkım varsa helal oldun sana dediğimde açıldı eli ve yüzünde birkaç ter damlası ve tatlı bir gülümseme vardı kolundaki saati çıkardım kendi koluma taktım ve ertesi gün fark ettim ki saati öldüğü saatte durmuş hala evimin en güzel köşesinde aynı durduğu saatte bekler.
7)biraz huysuz biraz tatlı ama hep umutlu
8)genellikle safımdır insanlara çabuk güvenirim genelde de yanılırım samimiyetlerinde bir menfaat çıkar (özellikle iş hayatında)
9)eşim ve çocuğum konusunda çok bencilimdir .
10)kırmızı
11)kızım,eşim,ailem(annem ve kardeşlerim)
12)elbise,ayakkabı,takı
13)kayınvaldem,kayınpederim,abimin eşi yengem
14)1999 a giderdim ozman tanıdığım bir kişiyi tanımamak için
15)geleceğe
16)en sevdiğim çok hızlı düşünürüm en sevmediğim yavaş uygularım :)
17)espriliyimdir
18)ailem çok moderndi özellikle babam hiç bişeyimi kısmadı baktı gördü sigarayı bırakmıyorum karşılıklı içmeye başladık
19)ikisindede anlamadığı için eşime söylerim onlar halleder
20)31 (ayyy bakın 31 dedim haa genelde demem alışamadım 11 nisanda tam 31 oluyorum)
bende evettttttttttttttttttttttttttttttttt diyorum :)ben evetttttttttttttttttttttt diyorum,haftaya toparlamak adinada olsa dikkat ederiz,tirt olmamak icin spora yükleniriz,oylamaya sunalim o zaman,tirt secilsinmi,secilmesinmi,cogunlugun dedigi olsun
benden kocaman EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
küsme yaaaawwwwwwww geldik bak burdayızaaaaa olmadı ya ben geldim yine kimse yok bende küstüm gidiyom işte hıh
görüşürüz fıstık bekliyorum ha
ha haaaaaayyyyy bende çok özlediiiiiiiiiimmmmmmmmmm bana da ceza yok di mi:))))çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledimmmmmmmmmmmmm
teşekkürler tatlısı, daha mı genç göründüm neay çok yakışmış canım ya benimde saç rengim bu şimdi saatler olsun
uykusuzluktan geberiyoruuuuuuuuuuuuuuuum biri benide uyutsun.
uykusuzluktan geberiyoruuuuuuuuuuuuuuuum biri benide uyutsun.
benim moralım cok bozuk kızlar nerdeyese bir haftadır diyet yapıyorum diyetisyenimin dedigini harfiyen yerine getirmeye calısıyorum ama kilo veremedim tam tersi aldımçarşamba günü gidicem eger tartı + cıkarsa o kadını bogarım orda
selaaaaaaaaaaaaaaaam
canım ilk hafta bence daha önce az yemenden kaynaklı olabilir, devam et sen gidecektir kilolar
bencedeeee seçelim seçelim tırt kim olacak bakalım bu hafta ama neye göre tırt oluyor yemeye göremi en az kilo vermeye göremi benim oyum evett
slm hanimlar
gecmisi okuyana kadar oglum kalkti,kusura bakmayin geldigim gibi gidiyorum,herkese iyi gecelerrr
kızım dedkidi anne diger geldigimde yazıflamıstım bu gördügümde kilon aynı dedicok canım sıkıldı ama benim birde herbalife nin cayını aldım bakalım ne olucak
ablacım bence bu hafta kas kazandın bu yağ kaybetmek kadar önemli birşey. geçen haftalarda kaybettiğin kasları geri alıyorsundur.benim moralım cok bozuk kızlar nerdeyese bir haftadır diyet yapıyorum diyetisyenimin dedigini harfiyen yerine getirmeye calısıyorum ama kilo veremedim tam tersi aldımçarşamba günü gidicem eger tartı + cıkarsa o kadını bogarım orda
ah canım bak sana ninni hadi uyu:)))
Yagmur Yağar Serpe Serpe - Bizim Ninniler Edebiyatcafe.com - YouTube
iyi geceler canısııııııııııııııslm hanimlar
gecmisi okuyana kadar oglum kalkti,kusura bakmayin geldigim gibi gidiyorum,herkese iyi gecelerrr
yok canım bozma moralini böylesi daha sağlıklı olacak, haftaya patır patır gider kilolarkızım dedkidi anne diger geldigimde yazıflamıstım bu gördügümde kilon aynı dedicok canım sıkıldı ama benim birde herbalife nin cayını aldım bakalım ne olucak
ben bu konuyu anlamadım kızlar açıklayınız lütfeeeeeennnnnnnnnnnnnnbence kilo veremeyenden ziyade zayıflama uğrunda olumsuz davranış gösterenler tırt seçilsin.herhafta herkes birbirine puan versin en düşük puanı alan tırt olsun. ayçok eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?