canım tekrar geçmiş olsun menün gzel gözüküyorgünaydın hanımlarrrr nihayet gelebildim... hastalığım biraz da olsa geçti işyerine de geldim dün işler çok yoğundu fırsat bulamadım girmeye bir gün öncesinde menümü gece yazmıştım zaten
gelelim dün kü menüme
sabah
çeyrek simit ( her zamanki işyerikahvaltım)
kalper peynir
çay
ara
meyve çayı
öğle
içi sebseli tavuk
salata
yoğurt
ara
3-4 fıstık
1 limonlu light bisküvi
çay
akşam
3 kaşık pilav
bezelye yemeği
yoğurt
ara
3-4 badem
2 lt su
yarım saat bisiklet
bu ara hastalığım tam iyileşmediği için spor yapıp çok terliyemiyorum:26:
sevgiler
hımmmmmmmmm çok güzel menüüügünaydin arkadaslar
dün yediklerim
sabah
1 dl tam bugday,1 dl kasar,1 bardak süt
ara
3 kasik yogurda dogranmis 1 dl ananas(Ausun tarifi,tavsiye ederim,hem saglikli,hem lezzetli)
ögle
1 tabak taze fasulye,2 kasil pilav,salata
ara
5 findik,1 c.b.süt
aksam
1 adet firinda cipura,salata,1 dl ekmek
su
2,2 lt
spor
30 dk yürüyüs,1 saatten fazla bisiklet turu
mesaj,yine saymadim,ilk firsatta toplu sayicam hepsini
saydim 70 mis,artik bende her mesaji basliga yazicam
kahvalti yapip gelirim yine
evet canım bu ara sık görüştüm ama uzaktalar. butarafA işleri düşüncegeliyorlardabana da gelecekler yakındaCanım , dün beni arayan adam, hakkaten adam çıktı , eve ekip göndermiş kapıya kadar sinyal geliyormuş, biz evde olmadığımızdan , tabi eve gelen düşüncesizler de gelmeden arama zahmeti göstermediklerinden bugün 16:00 dan sonra gelip evdeki kabloları kontrol edecekler. Yani dün de olmadı internetim.
İyiki bir gün beni merak ettin...
Oh be bi taraf buldum sonunda kendime...Yaşa be Bahar...
Kuzu senin bu kaynana ne çok geliyor sana, yakınlar mı?
Zeynep Abla aşkolsun yaaa, Ausu ilk tanıdığımda anlamıştım FB li olduğunu ama senden hiç beklemezdim. Ayrıca takımımızın adını doğru yazın lütfen fairplay anlayışınız bu mu ?
Ben de görmedim, bir kere mi oy veriyoz acaba? Ben sabahtan akşama kadar oy veririm sana
osman diye spor mu vr :)) menün güzel canımKonuşmaktan yediklerimi yazmayı unutuyorum
Sabah:
1 fincan yeşil çay
Yağsız peynirli tost
1 domates
Maydanoz
Ara:
Yağsız süt ve çilek (4-5)
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık yoğurtlu kereviz
Ara:
1 portakal
Yağsız süt
Akşam:
1 dilim kepek ekmek
Ton balıklı salata
Ara:
3-4 light bisküvi
Şekersiz kahve
3 litre su
Spor ; yan gel osman 4 dönüm bostan
canım öğlen biraz daha dolu yesen daha iyi olurmuş. ama güzel menü kaçamaksızkızlar menümü yazayım toplantım var mesaj saymıyorum bi ara hepsini toplu sayıcam
sabah
yarım kase nesfit+süt
ara
1 çay bardağı süt
2 kuru kayısı
5 leblebi+5 badem
öğlen
simit
kaşar
çay
ara
1 kuru kayısı
3 badem biraz b. leblebi
akşam
bir tabağa az pilav az bezelye
yoğurt
su 2 lt
spor yok maalesef
öğünlerde sorun yok aralardan birincisinde kavrulmuş olan ne ben göremedim:) 2. sindeki balık kraker yerine başka bir alternatif bulsan daha iyi olur
kavrulmuş beyaz leblebi yani nohut da denililiyor ama bizim burda kavrulmuş demezsen anlayıp vermezler.
2.cisi kızım evde biliyosun okula gitmiyo ee çocuklarda illa abur cubur bişey istiyo o yerken yedim normalde kızıma abur cubur yasak ama dün çizgi film bakarken yedim valla ama bu hafta yediklerimin cezasını kızım okula başlayınca fena çıkarcam o bir gerçek bol bol spor+yürüyüş
hımmmmm helva var. onun dışında iyi sayılırgünaydın herkese;
dünkü menüm
sabah:2 dilim kepek ekmeği
1 haşama yumurta
1 dilim peynir
domates,salatalık,nane,yeşil biber
şekersiz çay
ara:2 portakal (küçüktü mandalina gibi)
1 avuç kavrulmuş
öğle: 1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 dilim tahin helvası(adet dönemi tatlı krizim tuttu)
ara:yeşil çay
bir avuç balık kreker
akşam:2 kaşık pilav,3 küçük parça tavuk
yoğurt
su:2 litre
spor yok
iişine gelince ausun tatlısı işine gelince nutella ohhhhhDünkü menümü yazmamışım:
Sabah
2 dilim az nutella lı ekmek
1 bardak meyve suyu
Ara
1 bardak süt
Öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
3-4 yemek kaşığı nohut
ara
1 dilim sütlü tatlı( Ausun listesine uymaya başladım, şimdilik sadece haftada bir gün sütlü tatlı yenilebilir bölümünü uyguluyorum :18:)
Akşam
4 yemek kaşığı zeytinyağlı semisotu yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Su 3 lt
MEsajları toplu sayıcam cumadan beri toplamı yazıcım akşam üzeri sayabilirim ancak daha çok işim var çünkü
Spor 40 mekik , 15 dk trombolin
Berincim düzene girmişsin yavaş yavaş sevindim . Tahin helvasına ne yazsam bilemedim :26:
benim bronşitte kronik olmasa ben de kolay kolay hasta olmam ama ona yakalandım mı gitti, 1 haftadan önce iyileşemiyorumpek degil,1 günde ayaklaniyorum yani öyle agir olmuyor bende,cabuk atlatiyorum
heralde
kolay gelsin cnm
bende kalkip yerleri süpürim,cocuklar döökmüsler yine
bugünlerde senin yorumları olkurken çok gülüyorum, Allahda seni güldürsün:))Eftelyacım hoşgeldin, iyileşmene sevindim, ne güzel kaldığımız yerden devam o zaman...
sabah kahvaltındaki peynirin nasıl bişey olduğunu anlamadım. Gevrekçilerin sattığı peynirlerden mi? Çeyrek gevrek çok az değil mi nasıl doyuyor karnın? Belki de şimdi karnım aç diye bana az gelmiştir bilemedim... Bütün gün hiç ekmek yok , hadi akşam pilav var diye anladım öğlen de yememişsin.. Buraya kadar yazdıklarım meraktan, eleştirilcek bişey yok menün güzel arkadaşım... Mesaj sayını yazmayı unutma bu haftanın gündemi bu zeza yersin haberin ola, Pegasus eline kağıt kalemi almış, kime nerden ceza kessem diye bekliyo,,,, DEmedi deme ???
Kaptan valla senin menüde top 3 listesinde... YAzcak bişey yok herşey süper... DArısı başımıza inşallah... Yani diyet listelerini öyle bir hale getiriyorsunuz öyle özeniyorsunuz ki insanın canı çekiyor. Su miktarı biraz azalmış mı sanki ?
Akşamdan sonraki arayı kaç gibi yiyorsun? Menüye bişey yazmadan soru sordum , yazcak bişey bulamadım, Yan gel osmana bişey demeye de yüzüm yok bende bu ara Osmana takılıyorum çünkü...
Canımcım kahvaltı güzel, aradaki kavrulmuşun ne olduğunu bilemediğimden bişey diyemiycem portakal küçükde olsa bi tane yerliydi ama kesmemiş anlaşılan bazen bana da oluyor öyle, tahin helvasından da yırtmışsın ilk kaçamağın olduğu için ceza almamışsın 2. de affetmez kaptan haberin ola... Spor olarak sende yan gel Osman yapmışsın, tebrik ederim bu aralar çok moda bu spor
kolay gelsin, ben de habire fırça yiyorum yine mi kuluptesin iş yap azıcık diye ama neyseki patrondan torpilliyim aman yaa iki dakka deyip geçiştiriyorum :)))Yok yakalanmadım da, tam sabah ki işleri toparladım bitti, öğle yemeği yedim, size bakayım diye geldim malzeme arabası geldi ...yine bi dünya iş...
bence daha kötü durumda olanlar var bizim kız mesala, bu arada wuwm akşama mı girebiliyor göremedim bi süredirbüyümeyenbayby mesajlarini saydim 62,cezaya kalcan,hadi bakalim,aktiflik zamani,yarin sayicam mesajlari,
sen kulakları tıkasan da görüldü cezalar geldi, hadi kolay geleDünkü menümü yazmamışım:
Sabah
2 dilim az nutella lı ekmek
1 bardak meyve suyu
Ara
1 bardak süt
Öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek
3-4 yemek kaşığı nohut
ara
1 dilim sütlü tatlı( Ausun listesine uymaya başladım, şimdilik sadece haftada bir gün sütlü tatlı yenilebilir bölümünü uyguluyorum :18:)
Akşam
4 yemek kaşığı zeytinyağlı semisotu yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Su 3 lt
MEsajları toplu sayıcam cumadan beri toplamı yazıcım akşam üzeri sayabilirim ancak daha çok işim var çünkü
Spor 40 mekik , 15 dk trombolin
bu osman başımıza dert olacak kızlaaaaarrrrrrrrrZumbanın tahtını deviren bu spora kaptan ne diyecek acaba:18:
Ooooooo baby sıra gelene kadar .... Eftelya , rapunzel , pokemon .....
Listenin en can alıcı kısmını almışsın daha ne olsun hayatım .
Tartı gününden önce bakalım netellalar gramajlara nasıl yansıyacak
Seni akşama kadar 100 yaparım tatlım
:111::111::111::111::111:
Bu mesajı hissettim galiba , içimden bir ses kalak aus pc yi aç dedi.
Dışarı çıktım oğlumla , sonra arkadaşı gördüm markette , bize geldik . Azıcık (!!) lafladık
4 numara benim işim isteyen varsa göndersin hemen 0 beden yapayım sizi69)
Sabah mynette okuduğum bişeyi yazayım bari buraya da, köyün delisi gibi kendi kendime konuşmuş olmayayım.
Diyeti bozmamak için 11 altın kural varmış
1- Düzenli beslenme, aç kalmama
2- Sağlıklı yemek yedikten sonraki psikolojimizle, kaçamaktan sonraki psikolojimizi karşılaştırma
3- Bol su tüketimi, susamak acıkmak gibiymiş gün içinde su ihtiyacımızı karşılamayı geciktirirsek bir süre sonra kendimizi su içmek yerine bişeyler atıştırırken bulurmuşuz o yüzden yemek yemek gibi su içmenin de düzenli olması gerekiyormuş
4- Fotoshopta , şu anki halimizin resminin yanına, beğendiğimiz bikinili bir mankenin yüzüne kendi yüzümüzün resmini koyarak ikisini yan yana getirmiş şekilde hazırlayıp her zaman göreceğimiz bir yere buzdolabı kapısı veya bilgisayar masa üstü resmi olarak hazırlıycakmışız.
5-Kilo verdiğimiz zaman kalan kilolarımızdan dert yanmıycakmışız. Kalanlara üzülmek motivasyon düşürüyormuş, gidenlere sevinmek de bizi kamçılarmış.
6- Kendimize bir ana hedef ve bir kaç ara hedef koyucakmışız. MEsela ben 69 olduğumda saçımı kestiricem, 65 olduğumda röfleden kurtulup düz bal köpüğü boyatıcam. Ya da ne bileyim ... kiloya geldiğimde şu cafede kendime kahve ısmarlıycam gibi ödül vericekmişiz.
7- Diyet yapıyorum, o bana yasak... gibi cümlelerden uzak durucakmışız. Yemediğimiz birşeyi yasak olduğu için değil, tercih etmediğimiz için yemediğimizi düşünecekmişiz.
Bir kaç tane daha vardı sanırım yada ben birleştirerek yazmış olabilirm bunar kalmış aklımda...
di mi hiç değilse benim gibi cezanı yapamıyosun madem kaçamak yapmaben bunu simdi gördüm ve sok oldum cnm
en cok kizdigim seyi yapmissin,cezan duruyor,sen internetim yok diye cezani yapmiyorsun,evde spor aletinde var üstelik,bide cezani cekmedigin gibi üstüne nutellalar,sütlü tatlilar yiyorsun
ben anlamadim,sen gercekten zayiflamak istiyormusun
300 kalorilik ceza ve 200 mekik eklendi cezana,haftaya cumaya kadar bitir lütfen
simit yedim diye fazla da abartmıyım dedim susam var beni tutuyor bu öğüncanım tekrar geçmiş olsun menün gzel gözüküyor
hımmmmmmmmm çok güzel menüüü
evet canım bu ara sık görüştüm ama uzaktalar. butarafA işleri düşüncegeliyorlardabana da gelecekler yakında
osman diye spor mu vr :)) menün güzel canım
canım öğlen biraz daha dolu yesen daha iyi olurmuş. ama güzel menü kaçamaksız
hep bu çocukların suçu di mi:)) ben hafta içi yasaklamıştım bi ara aburcuburu bizimkilereöğünlerde sorun yok aralardan birincisinde kavrulmuş olan ne ben göremedim:) 2. sindeki balık kraker yerine başka bir alternatif bulsan daha iyi olur
kavrulmuş beyaz leblebi yani nohut da denililiyor ama bizim burda kavrulmuş demezsen anlayıp vermezler.
2.cisi kızım evde biliyosun okula gitmiyo ee çocuklarda illa abur cubur bişey istiyo o yerken yedim normalde kızıma abur cubur yasak ama dün çizgi film bakarken yedim valla ama bu hafta yediklerimin cezasını kızım okula başlayınca fena çıkarcam o bir gerçek bol bol spor+yürüyüş
[
tahin helvasini görmedin heralde:44:
bide kavrulmus ne ben anlamadim,fistikmi:44:
evet bana da öyle geldi görmemiş gibi 1 pakette 620 kaloril yazıyodu yaklaşık 10 da 1 kadar dı yediğim parça .tabi yememem daha iyiydi ama yedim cezamıda verdim haftaya *2 spor beni bekler .kavrulmuşta beyaz nohut-leblebi ne diyosanız artık .
osman diye spor mu vr :)) menün güzel canım
hımmmmm helva var. onun dışında iyi sayılır
iişine gelince ausun tatlısı işine gelince nutella ohhhhh
günaydın hanımlarrrr nihayet gelebildim... hastalığım biraz da olsa geçti işyerine de geldim dün işler çok yoğundu fırsat bulamadım girmeye bir gün öncesinde menümü gece yazmıştım zaten
gelelim dün kü menüme
sabah
kalper peynir
çay
ara
meyve çayı
öğle
içi sebseli tavuk
salata
yoğurt
ara
3-4 fıstık
1 limonlu light bisküvi
çay
akşam
3 kaşık pilav
bezelye yemeği
yoğurt
ara
3-4 badem
2 lt su
yarım saat bisiklet
sevgiler
Konuşmaktan yediklerimi yazmayı unutuyorum
Sabah:
1 fincan yeşil çay
Yağsız peynirli tost
1 domates
Maydanoz
Ara:
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık yoğurtlu kereviz
Ara:
1 portakal
Yağsız süt
Akşam:
1 dilim kepek ekmek
Ton balıklı salata
Ara:
3-4 light bisküvi
Şekersiz kahve
3 litre su
menün güzel canım bence çok sağlıklı görünüyo 4 dönüm senin uydurman mı öyle mi dersiniz biz bi dönüm bostan yan gel osman deriz genelde
günaydin arkadaslar
dün yediklerim
sabah
1 dl tam bugday,1 dl kasar,1 bardak süt
ara
3 kasik yogurda dogranmis 1 dl ananas(Ausun tarifi,tavsiye ederim,hem saglikli,hem lezzetli)
ögle
1 tabak taze fasulye,2 kasil pilav,salata
ara
5 findik,1 c.b.süt
aksam
1 adet firinda cipura,salata,1 dl ekmek
su
2,2 lt
spor
30 dk yürüyüs,1 saatten fazla bisiklet turu
mesaj,yine saymadim,ilk firsatta toplu sayicam hepsini
saydim 70 mis,artik bende her mesaji basliga yazicam
kahvalti yapip gelirim yine
nivea body ile dinamik sabahlar bbg ali part 2 - YouTube
bebegim buda 2. bölüm
ben çok sık yapıyorum bunları
[
Canımcım kahvaltı güzel, aradaki kavrulmuşun ne olduğunu bilemediğimden bişey diyemiycem portakal küçükde olsa bi tane yerliydi ama kesmemiş anlaşılan bazen bana da oluyor öyle, tahin helvasından da yırtmışsın ilk kaçamağın olduğu için ceza almamışsın 2. de affetmez kaptan haberin ola... Spor olarak sende yan gel Osman yapmışsın, tebrik ederim bu aralar çok moda bu spor
ohh ohh ne güzel herkesde burdaymış ya hiç alta bakmamışım nasılsınız kızlar nasıl gidiyor sabahtan beri canım çıktı temizlik yapa yapa hiç sevmiyorum bıktım artıkhergün süpürge ,toz ,lavabo,wc )bari 2 günde bir olsa fena olmıcak.zaten kızımın oyuncak yayıntıları bütün evi taşıyo.ama doktorumuzun emri yapcak bişey yok astımı tetiklediği için hergün toz savaşı :)
Konuşmaktan yediklerimi yazmayı unutuyorum
Sabah:
1 fincan yeşil çay
Yağsız peynirli tost
1 domates
Maydanoz
Ara:
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık yoğurtlu kereviz
Ara:
1 portakal
Yağsız süt
Akşam:
1 dilim kepek ekmek
Ton balıklı salata
Ara:
3-4 light bisküvi
Şekersiz kahve
3 litre su
menün güzel cnım her mesajı baslıga yazmak zorunlu mu artık...ben de sayıp yazayım hangi günden itibaren saycam cuma-pazartesi???
günaydın hanımlarrrr nihayet gelebildim... hastalığım biraz da olsa geçti işyerine de geldim dün işler çok yoğundu fırsat bulamadım girmeye bir gün öncesinde menümü gece yazmıştım zaten
gelelim dün kü menüme
sabah
kalper peynir
çay
ara
meyve çayı
öğle
içi sebseli tavuk
salata
yoğurt
ara
3-4 fıstık
1 limonlu light bisküvi
çay
akşam
3 kaşık pilav
bezelye yemeği
yoğurt
ara
3-4 badem
2 lt su
yarım saat bisiklet
sevgiler
bi gün de kacamak yap ya aus böyle olmaz ki ama :))) spor neden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?