Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım tekrar geçmiş olsun menün gzel gözüküyor
hımmmmmmmmm çok güzel menüüü
evet canım bu ara sık görüştüm ama uzaktalar. butarafA işleri düşüncegeliyorlardabana da gelecekler yakında
osman diye spor mu vr :)) menün güzel canım
canım öğlen biraz daha dolu yesen daha iyi olurmuş. ama güzel menü kaçamaksız

hımmmmm helva var. onun dışında iyi sayılır
iişine gelince ausun tatlısı işine gelince nutella ohhhhh

[

tahin helvasini görmedin heralde:44:
bide kavrulmus ne ben anlamadim,fistikmi:44:
[/QUOTE]

evet bana da öyle geldi görmemiş gibi 1 pakette 620 kaloril yazıyodu yaklaşık 10 da 1 kadar dı yediğim parça .tabi yememem daha iyiydi ama yedim cezamıda verdim haftaya *2 spor beni bekler .kavrulmuşta beyaz nohut-leblebi ne diyosanız artık .

ohh ohh ne güzel herkesde burdaymış ya hiç alta bakmamışım nasılsınız kızlar nasıl gidiyor sabahtan beri canım çıktı temizlik yapa yapa hiç sevmiyorum bıktım artık hergün süpürge ,toz ,lavabo,wc )bari 2 günde bir olsa fena olmıcak.zaten kızımın oyuncak yayıntıları bütün evi taşıyo.ama doktorumuzun emri yapcak bişey yok astımı tetiklediği için hergün toz savaşı :)

[

Canımcım kahvaltı güzel, aradaki kavrulmuşun ne olduğunu bilemediğimden bişey diyemiycem portakal küçükde olsa bi tane yerliydi ama kesmemiş anlaşılan bazen bana da oluyor öyle, tahin helvasından da yırtmışsın ilk kaçamağın olduğu için ceza almamışsın 2. de affetmez kaptan haberin ola... Spor olarak sende yan gel Osman yapmışsın, tebrik ederim bu aralar çok moda bu spor[/QUOTE]

aslında kesmiştide portakallar bozulcakmış nerdeyse sırf zebil ziyan olmasın diye inan başka sebebi yok :26:
spora gidemediğime göre yan gelip yatsam içimde yanmıcak aslında da geleneksel ev işi sporlarıyla boğuşuyorum hergün.

pek degil,1 günde ayaklaniyorum yani öyle agir olmuyor bende,cabuk atlatiyorum

heralde
kolay gelsin cnm

bende kalkip yerleri süpürim,cocuklar döökmüsler yine
benim bronşitte kronik olmasa ben de kolay kolay hasta olmam ama ona yakalandım mı gitti, 1 haftadan önce iyileşemiyorum

bugünlerde senin yorumları olkurken çok gülüyorum, Allahda seni güldürsün:))

Yok yakalanmadım da, tam sabah ki işleri toparladım bitti, öğle yemeği yedim, size bakayım diye geldim malzeme arabası geldi ...yine bi dünya iş...
kolay gelsin, ben de habire fırça yiyorum yine mi kuluptesin iş yap azıcık diye ama neyseki patrondan torpilliyim aman yaa iki dakka deyip geçiştiriyorum :)))

büyümeyenbayby mesajlarini saydim 62,cezaya kalcan,hadi bakalim,aktiflik zamani,yarin sayicam mesajlari,
bence daha kötü durumda olanlar var bizim kız mesala, bu arada wuwm akşama mı girebiliyor göremedim bi süredir

sen kulakları tıkasan da görüldü cezalar geldi, hadi kolay gele

bu osman başımıza dert olacak kızlaaaaarrrrrrrrr

4 numara benim işim isteyen varsa göndersin hemen 0 beden yapayım sizi

di mi hiç değilse benim gibi cezanı yapamıyosun madem kaçamak yapma

simit yedim diye fazla da abartmıyım dedim susam var beni tutuyor bu öğün

osman diye spor mu vr :)) menün güzel canım

Tavsiye etmiyorum canım bu sporu , hafif popo uyuşması , az biraz miskinlik , küçük çapta dağınıklık ve baş ağrısı yapıyor

hımmmmm helva var. onun dışında iyi sayılır

iişine gelince ausun tatlısı işine gelince nutella ohhhhh

Uyanık yahu , aus 12 marttan bu yana dolabın üzerinde duran nutella kavanozunu her gün eline alıyor , oğluna yediriyordu daha bi kere kaşığı bile yalamadı

Son düzenleme:

menü iyi olmus cnım

menün güzel canım bence çok sağlıklı görünüyo 4 dönüm senin uydurman mı öyle mi dersiniz biz bi dönüm bostan yan gel osman deriz genelde

menün güzel cnım her mesajı baslıga yazmak zorunlu mu artık...ben de sayıp yazayım hangi günden itibaren saycam cuma-pazartesi???

aslında kesmiştide portakallar bozulcakmış nerdeyse sırf zebil ziyan olmasın diye inan başka sebebi yok :26:
spora gidemediğime göre yan gelip yatsam içimde yanmıcak aslında da geleneksel ev işi sporlarıyla boğuşuyorum hergün.[/QUOTE]

benim arkadaşımında aynı derdi vardı, çocuk ev tozuna karşı alerjikti hergün temizlik ( çok zor kolay gelsin peki okulda ne olacak, okullarda maşallah pek bi temiz

bi gün de kacamak yap ya aus böyle olmaz ki ama :))) spor neden yok

menün güzel cnım her mesajı baslıga yazmak zorunlu mu artık...ben de sayıp yazayım hangi günden itibaren saycam cuma-pazartesi???

Zorunlu değil canım , bu şekilde daha kolay oluyor diye başladık yazmaya.

Geçen cumadan bu akşama ...Her cuma sıfırlanacak ve baştan sayılacak .En az katılımda bulunana .....tabii ki kaptandan misss gibi ceza:18:

geçmiş olsun canım menün güzel ama o karper peynirler çok yağlı oluyo ne dersin bende çalışırken alırdım ama kokusu ve yağı rahatsız ederdi sonra light üçgen peynirlerden paketiyle alırdım işe giderken çantama atardım evde kahvaltı yapıcak vakit olmadığı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…