Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben yazın Konyada gittiğim diyetisyende aynen verdi, öylemi yapsam ki.. Neyse ablam bana müsade.. Çamaşır falan sereceğim. Fırsat bulursam akşama yine gelirim..

tamam canım konusuruz gene kolay gelsin ali tahamıda öppp benim için (ali) oglumun adı agzımın tadı

canım benim 42 yasındayım ama kendimi 18 yasında hissediyorum
ben kararlıyım gidicek kilolar ve 55 kiloya dü şü cemmmmmmmmm

yaparsın ablacım şüphem yok ondan.sporu sormuşsun heralde b-fit e gidiyorum ben abla sinyalizasyon sistemi bir alet çalışıyosun sinyal gelince hocalrın gösterdiği hareketleri yapıyosun ayakta öyle güzel memnunum.önümüzdeki hafta platesim başlıcak haftada iki gün arttırcam yani sporu

Hayretler içindeyim şu anda, çok pişmanım sana yorum yaptığıma. Biz takım olarak burda her şeyi paylaşıyoruz birbirimizle benim sana olan yorumlarıma baktığında seninle mesafemi ve sana olan iyi niyetimi zaten anlarsın. Son yazdığım mesajda da seni daha tam tanıyamadığım için ve tepkilerini bilmediğim için yazdıklarımı silmeyeceğimi ve ne tepki göstereceğini görmek istediğimi zaten yazmıştım. Tepkini gördüm ve çok memnun oldum. Bundan sonra ne yediğine ne içtiğine zaten yorum yapmam. Ben seni takımın sana karşı bir tepkisi olmadığna bunların senin kuruntun olduğuna inandırmaya çalıştım. Ne düşünürsen düşün. BEn 29 yaşında üniversite mezunu çalışan ve 1 çocuk annesi insanım . Kiminle nasıl ve ne seviyede konuşacağımı da senden öğrenecek değilim. Seninle bu şekilde konuşmamı istemiyorsan daha nazik bir şekilde bunu belirtebilirdin. kaldı ki ben sana ne hakaret ettim ne tersledim. Bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyorum.

beni yigenimde b fite gidiyor ve 14 kilo verdi :) hafta içi gidip bende konusmayı düsünüyorum bir bakıyım bakalım da karın egzersizleri yapıyormusunuz ?

beni yigenimde b fite gidiyor ve 14 kilo verdi :) hafta içi gidip bende konusmayı düsünüyorum bir bakıyım bakalım da karın egzersizleri yapıyormusunuz ?

haftada 2 gün karın 2 gün kalça basen 1 gün lastikli toplu sırt göğüs hareketleri yarım saat istasyon yarım saat yerde sıkılaştırma hareketleri çok kilo veren olmamış ama incelme çok fazla olanlar var burda 2 beden küçülenler falan var beim yeni daha 1 ay olucak ama ben toplam 10 gün anca gitmişim kızım 15 gün evde rahatsızdı o yüzden

anladım canım benim bacaklarım basenim kalcam yoktu tüm fazlalıklar karında ve üst bölgede toplanmıs oraların erimesi lazım bende ebru şallı ile plates yapıyorm spordan gelince

hayrete düşülecek bişey yok herkes her yorum tarzını kaldırmak zorunda değildir.kiminle nasıl konuşulacağını benden öğrencek değilsin tabiki .bende benimle herkesin istediği gibi konuşamıyacağını senden öğrenicek değilim.

Berin26 ve buyumeyenbaby lütfen sakin olun

birbirinize karşı kırıcı olmayın. Her ne kadar burası sanal bir ortamda olsa.burda bir umudu yaşatıyoruz. Birbirimizi motive ediyoruz. Birbirimize destek olmamız gerekirken, moralimizi bozup birbirimizi gerip köstek olmanın anlamı yok.

Lütfen artık bu konu kapansın.

pekı pekı ole olsun :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…