- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
ben yazın Konyada gittiğim diyetisyende aynen verdi, öylemi yapsam ki.. Neyse ablam bana müsade.. Çamaşır falan sereceğim. Fırsat bulursam akşama yine gelirim..
Gayet güzel canım , yalnız bir ben alışamadım heralde şu nesfitli öğünlere .
Kızın nasıl oldu ?
sağol canım iyi çok şükür bugün okuldan arkadaşı vardı akşama kadar parkta koşturup durdular. tabi bende çokk mutlu oldum kızımı iyi görünce
kızın kaç yasında ki
canım benim 42 yasındayım ama kendimi 18 yasında hissediyorum
ben kararlıyım gidicek kilolar ve 55 kiloya dü şü cemmmmmmmmm
buyumeyenbaby kullanıcısından alıntı Mesajı Göster[
Yavrucum sen ne kaprisli bir kadın çıktın yav ? Ama senin bu yazdıklarını okuyunca kendi ilk günlerimi hatırlıyorum hep. İLk defa foruma katıldım ben. Soru soruyorum o nasıl yapılacak , bu nasıl olacak, bana cevap yazıyorlarmış ama ben geçmişe bakmayı bilmediğimden sanıyorum ki verdikleri cevabı ekranı açınca görücem. E göremeyince de habire yazıyorum, niye kimse benle muhattap olmuyor, niye kimse beni cevaplamıyor, sonra tesadüfen Pegasusun cevabını gördüm , sorularını defalarca cevapladık geçmişe bak yazmış. Kurcalaya kurcalaya geçmişe bakmayı öğrendim. Geçmişe baktığımda çok gülmüştüm, çünkü sadece takım kurallarını 4 kere yazmış bana, ben göreyim diye...
Sen bu hafta listede olmadığından kilo alıp vermenle ilgili bir ceza almadın, sanırım bu cuma deneme süren bitecek ve büyük ihtimalle listeye alınacaksın. Listeye alındıktan sonra kilo veremezsen ya da alınırsan ceza var. Onun dışında kaçamaklardan ve mesajlardan da ceza var. E cezalık bir durumun yoksa da kaptan sana cezamı versin yani. Sen de bir tuhafsın yani??? ( Sen şimdi son cümlemi de ciddiye alır, alınırsın ama silmiycem, bakalım ne tepki göstereceksin?
Al işte yine kuruntu yapmışsın.
herkesin motive şekli farklıdır konuşma stili kendini anlatışı veya serzenişi ama bu konu ne olursa olsun sana ne kadar tuhaf gelirse gelsin kaprislisin tuhafsın vs.sin gibi yorumlar yapma hakkını vermez .kii seninle bir samimiyetimiz yok .menülerime diyetlerime yorum yapabilirsin ama daha beni tanımadan etmeden bu şekilde yorum yapma hakkına sahip değilsin .ben senin 10 senedir tanıdığın kız arkadaşın değilim.hiç hoşş değil komik de değil.
kızın kaç yasında ki
4 yaşında canım .okul dediğim anaokulu
beni yigenimde b fite gidiyor ve 14 kilo verdi :) hafta içi gidip bende konusmayı düsünüyorum bir bakıyım bakalım da karın egzersizleri yapıyormusunuz ?yaparsın ablacım şüphem yok ondan.sporu sormuşsun heralde b-fit e gidiyorum ben abla sinyalizasyon sistemi bir alet çalışıyosun sinyal gelince hocalrın gösterdiği hareketleri yapıyosun ayakta öyle güzel memnunum.önümüzdeki hafta platesim başlıcak haftada iki gün arttırcam yani sporu
4 yaşında canım .okul dediğim anaokulu
maşallah canım benimadı ney
beni yigenimde b fite gidiyor ve 14 kilo verdi :) hafta içi gidip bende konusmayı düsünüyorum bir bakıyım bakalım da karın egzersizleri yapıyormusunuz ?
haftada 2 gün karın 2 gün kalça basen 1 gün lastikli toplu sırt göğüs hareketleri yarım saat istasyon yarım saat yerde sıkılaştırma hareketleri çok kilo veren olmamış ama incelme çok fazla olanlar var burda 2 beden küçülenler falan var beim yeni daha 1 ay olucak ama ben toplam 10 gün anca gitmişim kızım 15 gün evde rahatsızdı o yüzden
Hayretler içindeyim şu anda, çok pişmanım sana yorum yaptığıma. Biz takım olarak burda her şeyi paylaşıyoruz birbirimizle benim sana olan yorumlarıma baktığında seninle mesafemi ve sana olan iyi niyetimi zaten anlarsın. Son yazdığım mesajda da seni daha tam tanıyamadığım için ve tepkilerini bilmediğim için yazdıklarımı silmeyeceğimi ve ne tepki göstereceğini görmek istediğimi zaten yazmıştım. Tepkini gördüm ve çok memnun oldum. Bundan sonra ne yediğine ne içtiğine zaten yorum yapmam. Ben seni takımın sana karşı bir tepkisi olmadığna bunların senin kuruntun olduğuna inandırmaya çalıştım. Ne düşünürsen düşün. BEn 29 yaşında üniversite mezunu çalışan ve 1 çocuk annesi insanım . Kiminle nasıl ve ne seviyede konuşacağımı da senden öğrenecek değilim. Seninle bu şekilde konuşmamı istemiyorsan daha nazik bir şekilde bunu belirtebilirdin. kaldı ki ben sana ne hakaret ettim ne tersledim. Bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyorum.
ümitcigim kızınada cok geçmiş olsun
fıstıgım özel hastaneyede gittim ultrasonda baktılar bişey yok sadece bagırsaklarım tenbell
yok fıstıgım zaten demezseniz bana böle ben kendimin ne yedigini fark etmem ben alınmam herşeyi deyin banaekmek aş vermeyin bana :))
bu arada arkadaşımda zayıflamaya calışıyor canım ya o yüz kilo var tam sölemiyoda 100 küsür diyo bende o yemiyordu bi tane yedi diye zorladım yoksa hepsini yese yine verirdim fıstık sorun yok
7 bag maydanoz aldım gidiyimde o nu temizliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?