Ben bunu sen takıma ilk geldiğinde düşünmüştüm ama seni daha tam tanımadığım için ne tepki göstereceğini bilemedim. Yani, "sen diyetisyenden daha mı iyi biliyorsun gibi bir şey söylemenden çekinmiştim. Bence çok iyi düşünmüşsün. Bütün gün serbestlik çok fazla bence de. Hatta bir öğün yediğin şeyleri de yaz ki kaptan onlara da ceza versin. En azından yemiş olursun, diyetisyeninin dediği gibi metabolizma çalışacaksa çalışır ama sporla da yediğini yakarsın.
Bu hafa sonu 1. cilikten dolayı bir gün ödülümüz var okudun mu?
günaydın hanımlarrrr
öncelikle kilomu bildiriyim sonra da menümü paylaşıym
[***4. TAKIM 305.ETAP***
topraks : (74,1 / / / %)
pegasus07 : (59 / / / % )
pokemon5168,5/ / / % )
wuwum : (75 / / / %)
eftelya_blue: (64,5 /64,2 /0,3 / %0,47)
RrapunzelL73 / / / %)
Ausencia63 / / / %)
bahar210663,3/ / / %)
buyumeyenbaby73,1 / / / %)
zeynep_canan74,3/ / / %)
4.TAKIM ORTALAMASI %
sabah
çeyrek simit ( son kez haftaya kahvaltıyı değiştircem)
peynir
çay
ara
yeşil çay
öğle
2 kaşık bulgur pilavı
3 adet köfte
yoğurt
ara
kahve
çok küçük bir parça karam çikolata krizine
akşam
1 dilim tam buğday
menemen
çok az makarna
yoğurt
2 lt su
150 tane mekik
bir de dün biz ablamla eve gidiş merdivenimizi saydık yolda tam 183 basamak var hergün bunu inip çıkıyorum spor sayılırsa
msgı sayamadım sayıp yazarım:44:
kilo bildirimi:67,100 idim ve şimdi 66,400 üm. Eki Görüntüle 689258
günaydın herkese 18.04.2013
sabah:
1 kupa ballı sirkeli sıcak su,
yarım haşlanmış yumutta,
6 adet yeşil zeytin ,
1,5 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 bardak çay,
ara:
10 adet beyaz leblebi,
1 kupa 5i biryerde çayı,
öğle:
bir tabak yoğurtlu karnıbahar,
ara:
5 adet badem,
10 adet beyaz leblebi,
1 fincan neskafe,
akşam:
2 adet lahmacun
2 bardak ayran,
2 lt su,
spor:
30 dak.b-fit,
15 dak.pilates ,
50 mekik,
15 dak yürüyüş,
güzel bebeşim menün cok güzel hellin nasıl bir peynir çigdem ne gördüm ne yedim şimdiye kadarGünaydın herkeseeee
Bugün tartıldım 61,5 çıktım, geçen hafta 62.3 idim( benim tartıda) Bu durumda 800 gr gitmiş , birde regli haftamdı, şekerkrizlerine dayandığımiçin kendimi tebrik ediyorum ve dünki menüme geçiyorum
Kalkar kalkmaz; 1 kivi
Kahvaltı; 1 dilim hellim, bol yeşillik, 1 dlim ekmek, şekersiz 7li çay
Ara öğün; 3 kuru erik , 5 badem, şekersiz Türk kahvesi
Öğlen; peynirli salata, 1 dilim ekmek
Ara; 7li şekersiz bitkiçayı, 6 tane etiform bisküvi
Akşam; 6 yk peynirli makarna ,bol salata 2 yk yoğurt
Ara; 4 adet ceviz, bitki çayı, 1 portakal,yarım bardak süt
Toplam 2.5lt su
1,5 saat yürüyüş
esin canım benim menün güzel sporunda iyi :)selam kızlar tekrardan hemen menümü yzayım
sabah;5 yk. nesfit süt kurukayısı az elma karışımı
ara;1 ç.b. süt
öğlen; tavuklu çorba 1 kase, 6 yk kabak yemeği yanında yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara;6 tane kuru kayısı
akşam;1 kas tavuklu çorba 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara yapamadım uyuya kalmışım
spor;45 dk. leslie walk ve 35dk. trambolin 350 kalori cezadan düşersek 700-35:35 kalori cezam kaldı birde 1000 mekikten 700 mekikkaldı onuda 70 dk. pilates ile öderim haftasonu cezalarım biter inşallH
MESAJ SAYISI ;99 ÇOKU MSAJLARI TEKTEK SAYDIM UMARIM Hata yapmamışımdır
su;2-3 litre
menüyü hiç okumadım sayıyorum düz moralımız cok bozuktu ama şimdi bomba gibiyizgünaydin kizlar,vermem gereken kilom azaldikca,verememeye basladim,bide dün kacirdim üstüne
hemen yediklerimi yazayim
sabah
2 dl ispanak böregi cay
ara
1 milchschnitte(135 kalori)
öglen
2 dl ispanak böregi
aksam
4 kasik bulgur pilavi,4 kasik tavuk cigeri
ara
2 adet prens cikolu bisküvi(1 tanesi 118 kalori,2 tane 236 yapiyor)
su
2.5 lt
spor
1 saat tempolu yürüyüs,30 dk body workout
cezam
236+118=354
bisküvileri gece yedigim icin 300 mekik ceza
toplam 354 kalori ceza ve 300 mekik,az oldu diyen olursa eklenen her türlü cezayi cekerim,sorun yok
dün sanki akrep nalan yutmustum,habire yiyesim vard,sonuc tartya böyle yansidi haliyle,almadigimami sevinim,vermedigiemei üzülim bilemedim
bide börekler vardi demi,ben onlari unuttum,börek cezalarinida siz verin,üzerine eklerim ben,bide bu hafta kilo veremedim diye 30 dk ek spor cezam var,bi ara hepsini toptan yazarim
güzellik ohhh bunada şükür hiç yemiyordun bak sporada başladın daha iyi olucak ablacıgım :)ben dun ne yedıme geleyım ıhmmm bı dakka
sabah 1 bardak sut 1 kbrıt ktusu peynır 3 zeytın 1 dlım kepek ekmegı
ara 1 yesılcay 2 tane form bskuvısı
öglen slata yedım brazcık peynır yanında
aksam 4 kasık ıspanak yemgı yedım 3 kasık ygurt bıde yarım dlım ekmek kepeklı
sonra 1 nescafe
2 lıtre su
yarım saat dans ettım kafadan hop zıp tarzı
200 kere egılıp kalktım kucul buyul oyun u gbı
snra ayaklarımı karnıma dgru cektım 50 btanesını 50 öburunu
Dünkü menüm
Sabah
3 zeytin
1 dilim ekmek 1 dilim peynir
ara yok
Öğlen
1 kase çorba
1 biber dolması
3 kaşık yoğurt
ara 1 dilim su böreği
Akşam
2 biber dolması
3 kaşık yoğurt
Ara
1 güzel çikolata
Su 2 lt
Spor dip bucak temizlik
Bütün hafta kaöamak yapmadım perşembe krize girdim. Üzgünüm . Cezamı bekliyorum kaptan.
Geçen cezamdan 50 mekik kaldı
250 de kalori cezam kaldı.
Bayıldım bu spora
Bunun yanına takviye sporda lazım ama ; yok Allahını seversen biraz ye , bişey olmaz diye yalvaran ev sahibine uçan tekme sporu
Hmmm tabii ya böyle faydalı bilgileri paylaşalım aramızda , herşey karar defterinde yazılı kalmasın
Yarın , bütün çççoooookkkkk sevdiğim insanlar yatılı misafirliğe geliyor ya iki günlüğüne. Ben stresten veririm o kalorileri sen merak etme. Zaten benim kayınpeder benim beynimi yer, ordan yarısı gider cezamın. Geri kalanları da diğerleri götürür....Offff
Ama dürüstlüğüme bakar mısınız yaaa... İlk cezamı aldığımda ne kadar mahçup olmuştum. Şimdi ceza arsızı oldum.
kizlar simdi cikmam lazim cikmadan yazayim
1.ligimiz resmi olarak aciklanmadi ama kesinlesti
o sebeple hafta sonu 1 gün caniniz ne istiyorsa yiyin,hic ceza meza yok,afiyet olsun,ben baklava yiycem
seni hiç bir yere bırakmayız elini verdin kolunu kurtaramazsınAy inşallah zeynep ablamm
diyetisyenden sonra hemencik yaz bebegim
Pegasus vallahi Bu grup çok motive etti beni, ağzıma inanın 1tane fazla birşey koyamıyorum, yazarken utanırım diye, diyetisyenimden çekinmiyorum sizden çekindiğim kadar ,eğerben bu işi burada sizinle yapamazsam birdaha asla yapamam, bunu biliyorum
Arkadaşlar şimdi diyetisyenim bana haftalık 6 günlük menü yazıyor, 7. gün çünkü serbet gün ne istersen yiyebilirsin diyor, bende onu serbest gün değilde serbest öğün yapmayı düşünüyorum, özellikle öğle zamanı, akşam olmayacak ! ne tavsiye edersiniz bana? ne düşünüyorsunuz bu konuda..
sagol kuşummmmmzeynep abla tebrikler
buhaftaki birinciliğimiz tam takım işi oldu.
tebrık ederim zeynep abla
seni hiç bir yere bırakmayız elini verdin kolunu kurtaramazsın
et türü seyler ye dicem sen et yemiyorsun canım ne isterse o nu ye kuzu
Zeynep abla hellim peyniri Kıbrıs'a özü bir peynir, Migroslarda da satılıyor Ben bir kaç defa götürdüm Türkiye'ye kargoyla gönderdim bozuldu, Artık Migros'ta var, bidonla götürüyorum annemlere, o da gemiyle gidersek,uçakla sulu şeyler yasak.. Böyle olmasa gönderiridim ben sana..
şimdi anladım canım sen normalde et yiyorsun ben hiç yemiyorsun hatta vejetaryan oldugunu sanmıstım
Ablacım bugün akşam tavuk acılı kebap yedim Banvit'in tam porsiyon kebabı yarımşar paketlemişler bende yarım porsiyon Ürünler | Hazır ürün Bundan işte... ben et tüketiyorum zaten ama salatanın içinde vs yiyemiyorum
eftelya önce sana sunu söyliyim sana bayılıyorum espirilerin müthiş
bizim takımın kızları hepsi birbirinden süper zaten 3 tane bekar kızımız var ay hepsi birbirinden tatlı :)
menün güzel canım da sanki gle arası karem cikolatamı gördüm ben
merhaba tatlım :)
1 tane lahmacun ve leblebilerin harıç iyi bir menü sen ne kadar cok leblebi tüketiyorsun böyle
güzel bebeşim menün cok güzel hellin nasıl bir peynir çigdem ne gördüm ne yedim şimdiye kadar
esin canım benim menün güzel sporunda iyi :)
menüyü hiç okumadım sayıyorum düz moralımız cok bozuktu ama şimdi bomba gibiyiz
güzellik ohhh bunada şükür hiç yemiyordun bak sporada başladın daha iyi olucak ablacıgım :)
sana hastayım bendolma aksamları yeme olurmu canım daha hafif seyler ye
seni hiç bir yere bırakmayız elini verdin kolunu kurtaramazsın
et türü seyler ye dicem sen et yemiyorsun canım ne isterse o nu ye kuzu
sagol kuşummmmm
teşekkür ederim canımmm
inşallah guzel olur zeynep abla bu arada bayaga hırs var bende mecbur yaza 65 ın altına ınmelıyım ınadım mecbur ıncem devreye grdı :)
migros benim evime yakın bitanem yarın hem yürüyüş yaparım hemde alırım senin düşünmen bile yeter
şimdi anladım canım sen normalde et yiyorsun ben hiç yemiyorsun hatta vejetaryan oldugunu sanmıstım
güzel bir kahvaltı yap eger diyetisyenim banada öyle bir hak tanısaydı bende pilav üstü döner yemek isterdim birde künefe offfff offff
hah söyle işte yaistemekte basarmanın yarısı bitanem istiyorsunya olucak merak etme sen
etkinlikteki patigimi ördüm bitti süslemelerim kaldı o nu bitiriyim gene gelirim kızlar
Arkadaşlar şimdi diyetisyenim bana haftalık 6 günlük menü yazıyor, 7. gün çünkü serbet gün ne istersen yiyebilirsin diyor, bende onu serbest gün değilde serbest öğün yapmayı düşünüyorum, özellikle öğle zamanı, akşam olmayacak ! ne tavsiye edersiniz bana? ne düşünüyorsunuz bu konuda..
Rapunzell canım son dakika golünü atmışsın , 3 dakika kala
Ve bu hafta birinci olduk arkadaşlar
Evet , hiç ummadığım bir haftada süper bir motive oldu bu
Tüm 4. takım arkadaşlarımı tebrik ederim
kizlar simdi cikmam lazim cikmadan yazayim
1.ligimiz resmi olarak aciklanmadi ama kesinlesti
o sebeple hafta sonu 1 gün caniniz ne istiyorsa yiyin,hic ceza meza yok,afiyet olsun,ben baklava yiycem
işte bu yaaaaaa :) harıkasınız bayanlar sizi çok seviyorummmmmmmmmmm
benim kzızm gelicek pazar günü ve eşim salı günü işe gitmicek ailecek piknige gidicez hakkımı o zaman cok az bir kacamakla kullansan kaptanım olur mu
pek bi etkim olmasada bende herkezi tebrik ediyorum
selam arkadaslar..sağlık sorunları bütün düzenimi bozdu geceden beri hastanedeydim daha yeni geldim ewe üstümü değiştim geldimmm.. kilo bildirimi için ablama söylemiştim o da 7. takımda.... son dakikada yapmış direk olarak paylaşım alanına yazmış sorun olmaz demi PEGASUS takıma gir oraya yaz demistim gec kalınca oraya yazmıs..
günaydın günaydın günaydın herkezeee
dünki menümü yazim bayanlar
sabah: su içemedim midem agrıyordu
yarım tost peynirli çay
ara: 4 tane diyet bisküvi
öğlen:lavaş döner ayran
ara:4 tane diyet bisküvi
akşam:3 kaşık kuru fasulye 2 kaşık yogurt ekmek iki lokma (zorla yedim bunlarıda annemin zoruyla)
ara:işte kaçamagın oldugu kısım kaç gündür canım çok istiyordu bi dilim yaş pasta
su: 2 litre ancadır
spor bugünde yok malesef iki gündür yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?