Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aaa 1. mi olduk ben bu yüzdelerden vs anlamadığım için ne manaya geldiğini çözemedim daha Ay çok sevindim, Hepinizi tebrik ederim kızlaaar

Yok canım ben kolay kolay birşeye alınmam, kızmam merak etme Öyle yapayım bari ama yarın çok pis planlarım var Adam akıllı kahvaltı yapmayı özledim, simit,poğaçaya hasret kaldım , Öğlen diyetten sonra güzell bir kahvaltı düşünüyorum.. fazlasını eminim midem almaz

eftelya önce sana sunu söyliyim sana bayılıyorum espirilerin müthiş
bizim takımın kızları hepsi birbirinden süper zaten 3 tane bekar kızımız var ay hepsi birbirinden tatlı :)
menün güzel canım da sanki gle arası karem cikolatamı gördüm ben

merhaba tatlım :)
1 tane lahmacun ve leblebilerin harıç iyi bir menü sen ne kadar cok leblebi tüketiyorsun böyle

güzel bebeşim menün cok güzel hellin nasıl bir peynir çigdem ne gördüm ne yedim şimdiye kadar

esin canım benim menün güzel sporunda iyi :)

menüyü hiç okumadım sayıyorum düz moralımız cok bozuktu ama şimdi bomba gibiyiz

güzellik ohhh bunada şükür hiç yemiyordun bak sporada başladın daha iyi olucak ablacıgım :)

sana hastayım ben dolma aksamları yeme olurmu canım daha hafif seyler ye

kizlar simdi cikmam lazim cikmadan yazayim
1.ligimiz resmi olarak aciklanmadi ama kesinlesti
o sebeple hafta sonu 1 gün caniniz ne istiyorsa yiyin,hic ceza meza yok,afiyet olsun,ben baklava yiycem

seni hiç bir yere bırakmayız elini verdin kolunu kurtaramazsın

et türü seyler ye dicem sen et yemiyorsun canım ne isterse o nu ye kuzu

zeynep abla tebrikler

buhaftaki birinciliğimiz tam takım işi oldu.
sagol kuşummmmm

tebrık ederim zeynep abla
teşekkür ederim canımmm

Zeynep abla hellim peyniri Kıbrıs'a özü bir peynir, Migroslarda da satılıyor Ben bir kaç defa götürdüm Türkiye'ye kargoyla gönderdim bozuldu, Artık Migros'ta var, bidonla götürüyorum annemlere, o da gemiyle gidersek,uçakla sulu şeyler yasak.. Böyle olmasa gönderiridim ben sana..

seni hiç bir yere bırakmayız elini verdin kolunu kurtaramazsın

et türü seyler ye dicem sen et yemiyorsun canım ne isterse o nu ye kuzu

Ablacım bugün akşam tavuk acılı kebap yedim Banvit'in tam porsiyon kebabı yarımşar paketlemişler bende yarım porsiyon Ürünler | Hazır ürün Bundan işte... ben et tüketiyorum zaten ama salatanın içinde vs yiyemiyorum

Son düzenleme:

migros benim evime yakın bitanem yarın hem yürüyüş yaparım hemde alırım senin düşünmen bile yeter

şimdi anladım canım sen normalde et yiyorsun ben hiç yemiyorsun hatta vejetaryan oldugunu sanmıstım
güzel bir kahvaltı yap eger diyetisyenim banada öyle bir hak tanısaydı bende pilav üstü döner yemek isterdim birde künefe offfff offff

inşallah guzel olur zeynep abla bu arada bayaga hırs var bende mecbur yaza 65 ın altına ınmelıyım ınadım mecbur ıncem devreye grdı :)

ya bılmıorumda 1 gun bos brakmak cok sakıncalı deılmı kı ?
benım dyetısyenım haftada 1 tane sutlu tatlı serbestlıgı koymustu ufak bı kase
bde bna gunde 1 saat spor cok sana yarım saat yeter demıstı neye gore cok farklı tutum sergılıolar hangsıne ınancaz artık tamam taktıktrde sporun zararı olmaz ama genelde saglıklı yasm olarak 3 gun yapın dyolar bız sıskoları kımse dsunmuo

hah söyle işte ya istemekte basarmanın yarısı bitanem istiyorsunya olucak merak etme sen

zeynep abla bu ıdda zaten o ceketın ıcıne grcem (s beden ama ) benle ınatlasıo sınır edıo benı veremezmısım yaza kadar ama ınadıma dyo ... oda 10 kılo ver ben 15 verırım dedım yanı gaza gelmem gerek

bencede böylesi daha güzel fıstık

kizlar simdi cikmam lazim cikmadan yazayim
1.ligimiz resmi olarak aciklanmadi ama kesinlesti
o sebeple hafta sonu 1 gün caniniz ne istiyorsa yiyin,hic ceza meza yok,afiyet olsun,ben baklava yiycem

allaaaaaaah herşey serbestmi kaptan :)) pazar günü arkadaşlarımız gelicek piknige gidecektik

canım sen ne kadar verdin ben göremedim

sabah ve aksam az olmus cnım hastalıgından dolayı herlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…