Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaaay cok güzelmiş oralar canım ya bende hep deniz kenarında oturmak isterim

hoş geldin sinemcim bende bahar memnun oldum bende 23 yasındayım 55 kilo olmak istiyorum beraber vericez inşallah

canım ben mesajını geç gördüm inşallah zam olmuştur
tebrik ederim fıstık kaynana kayınbabayla tanışmışsın darısı bana
menü idare eder canım yarım ekmek olmamış kaşar peynirden vazgecmeye calış canım benim sporda iyi dengeli

canım yine hellim yemişiz :))) bende istiyorum ondan
güzel canım menün

güzel canm menün közlenmiş patlıcanda nasıl yenir ama ya afiyet olsun fıstık

canım menün güzel pazar günü nerede kacamak yaptın ben göremedim ıslak kek çok kalorili yeme derim bence bide 2 ince dilimmiş spor yap canım dengele yediklerini güzel canım yinede menün bide saat 10 da yumurtayı nasıl yedin seviyosun galiba yumurtayı

cooooooooooooooook tesekkür ederim canım benim düşündügün için sınav olmadı malesef canım yaa ikimizinkide şimdi bi tane daha var erkek arkadasım için onu bekliyoruz mülakata girecek gecerse alıncak inşallah torpil oynamaz diyoruz
menünüde cook merak ettim canımcım lütfen görelim

çoooookk geçmiş olsun canım benim dikkat et geçen hafta bende belimi agrıtmışım bi hafta bel agrısı cekmiştim şimdi iyiyim sende bian önce iyi olursun inşallah

güzel kaptan menün sadecee akşam dışında ama baya spor yamışsın cezan ne kadardı bende unuttum kaptan :44:

aay canım yaa çabuk unutursun inşallah yaa menünde yok yok larla dolu :26:

güzel canım menün tebrik ederim kaçamak yok

canım benim ilk olarak geçmiş odugum günün kutlu olsun sevdiklerinle mutlu huzurlu bir yıl gecirmen dilegiyle
bide canım benim öle boş şeylere bakma sen benimde tek sorunum göbek bölgemde ve internetten göbekle ilgili şeyler yapıyorum ve işe yarıyor cok hareket var canım oturdugum yerden bile hızlı hızlı nefes lıp veriyorum iç karını çalıştırıyorum sen düşün halımı artık

selam kızlarrrrr; ben geldim :)))))

asyacığı kontrole götürmüştüm. öldüm bittim resmen yorgunluktan. çok şükür kötü birşeyisi yok.
şimdi geçmişe dalıyorum byeees

aman çok şükür canım ya kızının tahlilleri temiz cıkmış çok sevindim geçmiş olsun fıstık tekrardan görmemiş gibi olursunuz inşallah

güzel zeynoşum menün yine ama sen ne kadar ıspanak yiyosun yaa temel reisim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…