gogo kurallari kabul ettigine göre,seni taniyalimmi biraz,kilonu,yasini,evlimisin gibi genel bilgiler yani
burdayım Zeynep abla :)
Tamam tanışalım hemen :) yaşım 36 boyum 1.67 kilom 72.8 ismim Gonca
12 senedir evliyim bir kızım var 9 yaşında..hemşireyim .sigarayı bıraktıktan sonra bu kadar kilo aldım arada verip aldığım oldu ama 68 in altını görmedim 6 senedir.. başka ne yazayım ,örgü örmeyi çok severim :))
başka sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım :)
selam kızlar ben geldim nasılsınızz..gecmise baktım da liste için benim sıram iki hafta üst üste ertelenmişti zeynep ablanın da kızı gelecegi icin buyumeyenbaby sıra sana gecmis sanırım musait değilsen ben de yapabilirim
buyumeyenbaby bu yazıyı görünce yanlış anladıgım icin kendime cok güldümHeeeeeeeey iki kalbim olmuş yaşasın... Heyoooo....
Heeeeeeeey iki kalbim olmuş yaşasın... Heyoooo....
tamam cnımSorun değil canım yarın ben yapayım sonrada siz yaparsınız.
buyumeyenbaby bu yazıyı görünce yanlış anladıgım icin kendime cok güldümiki kalbim olmuş diye okuyunca hamilesin zannettim bide bebek smile koymussun gece gece cok güldüm kendime
adında menekşe olmus :)
az yukarıda anlattım Zeynep abla :)
Ayyy dur şimdi hamileliği nerden çıkardın canım yaaa. . . Ben de senin yorumu görünce çok güldüm.
Önceden neydi benim adım hatırlamıyorum.
12 senedir evliyim bir kızım var 9 yaşında..hemşireyim .sigarayı bıraktıktan sonra bu kadar kilo aldım arada verip aldığım oldu ama 68 in altını görmedim 6 senedir.. başka ne yazayım ,örgü örmeyi çok severim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?