Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gogo kurallari kabul ettigine göre,seni taniyalimmi biraz,kilonu,yasini,evlimisin gibi genel bilgiler yani

Tamam tanışalım hemen :) yaşım 36 boyum 1.67 kilom 72.8 ismim Gonca
12 senedir evliyim bir kızım var 9 yaşında..hemşireyim .sigarayı bıraktıktan sonra bu kadar kilo aldım arada verip aldığım oldu ama 68 in altını görmedim 6 senedir.. başka ne yazayım ,örgü örmeyi çok severim :))
başka sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım :)

selam kızlar ben geldim nasılsınızz..gecmise baktım da liste için benim sıram iki hafta üst üste ertelenmişti zeynep ablanın da kızı gelecegi icin buyumeyenbaby sıra sana gecmis sanırım musait değilsen ben de yapabilirim

Hoşgeldin gogo. Ben de 29 yaşındayım 12 Martta bu takıma katıldım, 75.8 ile başladım en son geçen cuma 72,9 dum. Son halimi yarın görücez. İlk bir ay kilo veremedim sayılır vücudum baya direndi ama kaptan ve takım arkadaşlarımın *verdiği motivasyonla hiç pes etmedim inanıyorum 58 olucam, henüz 58 olamamış olsam bile bu takıma girdiğimden beri sağlıklı besleniyorum ve en güzeli spor yapmaya başladım.
İnşallah beraber hedeflerimize ulaşıcaz.

buyumeyenbaby bu yazıyı görünce yanlış anladıgım icin kendime cok güldüm iki kalbim olmuş diye okuyunca hamilesin zannettim bide bebek smile koymussun gece gece cok güldüm kendime

Ayyy dur şimdi hamileliği nerden çıkardın canım yaaa. . . Ben de senin yorumu görünce çok güldüm.

adında menekşe olmus :)

Önceden neydi benim adım hatırlamıyorum.

Cimcime iş yerinde çok zor oluyor evet , evde de net kesik diyorsun işin zor gerçekten. Biz seni sevmesek zaten direk hayır derdik ama sana inandığımız için hayır da diyemedik. Elinden geleni yapacağına inanıyorum, inan bana ben de iş yerinde o kadar zorluyorum ki kendimi buraya girebilmek için. Sen de mümkün oldukça daha fazla katıl arkadaşım...

Zeynep ablaaa senin içinnn :))

seni tanıdıgımıza cok sevindik goncam :)
kızının adı ney ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…