seni tanıdıgımıza cok sevindik goncam :)
kızının adı ney ? :)
Tamam tanışalım hemen :) yaşım 36 boyum 1.67 kilom 72.8 ismim Gonca
12 senedir evliyim bir kızım var 9 yaşında..hemşireyim .sigarayı bıraktıktan sonra bu kadar kilo aldım arada verip aldığım oldu ama 68 in altını görmedim 6 senedir.. başka ne yazayım ,örgü örmeyi çok severim :))
başka sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım :)
benimde dikkatimi cekti kim miş diye profiline bile baktım :) :)Brsbrs16 sana da iyi akşamlar, nasılsın?
kızımın adı Elif Sinem Zeynep ablam :)
kızımın adı Elif Sinem Zeynep ablam :)
benim de kızımın adı Elif Duru.
elif Durunun uykusu geldi sütünü ısıtayım uyutucam. Yine gelirim listeyi hazırlıycam ama siz gitmiş olursunuz muhtemelen.Zaten bir yandan onunla boğuşup bir yandan buraya yetişmek zor oluyor yatırıyım da rahat edeyim.
rapunzel boyozu yaptın mı canım?
öğlen olmamış canımbende bugün yediklerimi yazayım.
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
peynir,4 y. Zeytin,şekersiz çay
ara 2 ceviz 1 küçük kurabiye
öğle sütlü şekersiz nescafe 1 halley
ara portakal 1 ceviz
akşam somon,salata
1,5 lt.su 2 fincan yeşilçay,mate karışımı,
50 dak.yürüyüş..
Yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum.sporsuz 1,5 ayda 4 kilo verdim 3 hafta önce yürüyüşe başladım ama geçen hafta plansız bi seyahate çıkmam gerekti yürüyüşe ara vermek zorunda kaldım diyetimide bi hayli aksattım.bu haftada misafirlerim vardı yatılı dün gittiler.1 haftadır yine yürüyüşe başladım diyetimede dikkat etmeye çalışıyorum,inşalah bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir :)
olur bana uyar canımsenden sonra pokemonun sirasiydi,yanlis hatirlamiyorsa,o musaitse yer degistirin,o zaman olur:44:
oktamam,pokemona devredelim,onunda isi varsa yine ben hazirlarim,sorun degil,sadece ögrenin diye yapiyoruz bunu,yani ablan hazirlarsa sen ögrenemicen yine,o yuzden haftaya sana gelsin sira:18:
benimde geldi aklımaiyi aksamlar
yarin kilosunu nasil bildirecek acaba:44:
yardım ederiz zeynep abla :)cok teşekkür ederim kaptanımEninde sonunda ögrenmem lazım liste yapmayı
ya işte çözümdiye buna derimkaptanım bende numarası var mervenin ben ararım ögrenirim
şimdi top kimde, dilekte kaldısanırımrica ederim cnm benim,ögrenirsin,hic bir zorlugu yok zaten
Bide yanlis yazmisim ya,senden sonra bayby geliyormus
bayby cnm,yarin liste sana kaldi,musaitmisin:18:
:))))))))buyumeyenbaby bu yazıyı görünce yanlış anladıgım icin kendime cok güldümIki kalbim olmuş diye okuyunca hamilesin zannettim bide bebek smile koymussun gece gece cok güldüm kendime
hepinize cok iyi geceler ben yatıyorum kızlar sizi cok seviyorummmmmmmmmm
kendinize cok iyi bakın hayırlı cumalar
Günaydınnnn Hayırlı Cumalar diliyorum herkesee
İLk önce kilomu yazayım sonra menüme geçeyim, varsa bir eksiğim belirtin lütfen..
Kilom da fark Pegasus'un gönderdiği hespalamaya göre 0.98
Başka hesaplamam gereken birşey var ise söyleyin lütfen, daha ilk haftayım fena heyecanlıyım :44:
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Kahvaltı, 1 dilim hellim, bolyeşillik, 1 dilim ekmek, bitki çayı
Ara; 1 su bardağı süt, 3kayısı, 3 badem
Öğlen; 4 yk kepekli makarna, 1 kase cacık
Ara; yarım bardak nesfit, yarım bardak sütle
Akşam; 2 köfte 2 patlıcanlı patlıcan kebabı, yanında pişmiş sebze, 2 bardak ayran, 1,5 dilim ekmek
Ara; 3 fom bisküvi, sütlü kahve 1 bardak, bir avuç ceviz badem karışık
Su; 2,5lt
Spor 40 dakika yürüyüş, 80 defa ayakta twist, 40 defa oturarark twist
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?