Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

topraks canım benim saat 3 e kadar beklerim eger merve kilosunu belirtmezse numaram var sende beni ararsan bende merveyi ararım
sana söylerim sende buraya yazarsın olurnu canım benim

61.5 dim geçen hafta 60.9 'um

tamam zeynep bu arada yeni takıma giren kızlar cimcimenin son durumunu bilmiyorum eğer listeye alındıysa demmay ve cimcime
takıma girdiğiniz tarihi başlangıç kilonuzu ve hedefinizi yazın lütfen ben listeyi koymaya çalışayım

günaydın kızlar, bana pek günaymadın oldu ama...
şimdi kilomu yazmaya utanıyorum çünkü takımı dibe vurdurucam sanırım

Canım bozma moralini, hem böyle zamanlarda birbirimiziidare emezsek grup olmamızın ne anlamı var, Tekrar bir silkelen ve önümüzdeki hafta telafi et Bak Gonca abla Örgü cafe de ben için birşey paylaşmıştı, onu dene istersen;

Ablacım yine harikasın , sen benden çabuk 55'e ulaşırsan hiç şaşırmayacağım

***4. TAKIM 306.ETAP***

topraks : (73,2/ / /)
pegasus07 : (59 / // )

pokemon51 67,8/ / / )
wuwum : (74 // / )
eftelya_blue: (64,2 / / / )
RrapunzelL 71,9 // /)
Ausencia 62,9 / / / )
bahar2106 63,1/ / /)
buyumeyenbaby72,9 / / /)
zeynep_canan 72,8/ //)

4.TAKIM ORTALAMASI %

kaptan düm cimcime için bir hafta daha bekleyelim dedi
ama benim cimcimeye oyum EVETTTTTTTTTTT o nu takımda görmekten mutlu olurum
kızcagız anlattı calıştıgını evde netinin kesik oldugunu iş yerinde bu kadar girebiliyor en azından hiç haber bile vermeden gitmedi gündüz girmeye calısıyor

teşekkür ederim canım

topraks canım benim hesaplayı yaptım listeye yazarmısın canım :26: :26:

tamam çoğunluk evet demişti sanırım demmay ve cimcime lütfen takıma katıldığınız günü o günkü kilonuzu , bugünkü kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarmısınız ekliyim listeye

Takıma giriş tarihi ; 12 Nisan Başlangıç kilom ; 61.5 Hedefim 54

Ben 2 hafta önce girdiğim kilomu hatırlamıyorum , pegasus geçen cumanın ki dikkate alınacak hesaplamada demişti.. bende geçen Cuma'nın kilosunu yazdım başlangıç kilo olarak

Son düzenleme:
yok bitanem nasıl ulasıyım dana 17 kilo var :) benim acelem yok azar azar yavaş yavaş gidiyor işte :)

***4. TAKIM 306.ETAP***

topraks : (73,2/76,9 /-3,7 /%-5,05)

pegasus07 : (59 / // )

pokemon51 67,8/ / / )
wuwum : (74 // / )
eftelya_blue: (64,2 / / / )
RrapunzelL 71,9 // /)
Ausencia 62,9 / / / )
bahar2106 63,1/ / /)
buyumeyenbaby72,9 / / /)
zeynep_canan 72,8/71,8 /1/%1,37)

4.TAKIM ORTALAMASI %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…