Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aus cum , canım arkadaşım 5. kalbin hayırlı uğurlu olsun. Sırf senin için , max kalp sayısını arttırabilirler düşüncesindeyim.

5 son muymuş ?
10 a kadar yolu vardı oysa ki

Hepinize iyi geceler. Mesim bitiyor toparlanayım. Gece de evde olmıycam. Anca yarın görüşürüz herhalde.

Kaptan, pasta yiyebilir miyim diye sormuştum, sessizliğini evet olarak kabul ediyorum . Öpüldünüz...

Oooooohhh iyi eğlenceler.

Bizde yaparız öyle , babalara bırakıp , güzel oluyor.

Korktummmmmmmmmmmmmm:18::18::18:

Kanama başlıca belirtisi canım , kabızlık değil tam aksine durum var zaten bu hastalıkta.

yürüyüşümüzü bitirdik geldim artık muhabbete dalabilirim..yarın çarşıya çıkabilirsem biberiye yağı almayı düşünüyorum deneyen varmı aranızda acaba ??
sizden durdum metini yarın spordan cıkar cıkmaz ilk işim aktara gidip almak olucak 10 şişe kadar :)

canım benim iyi haberlerini baklıyor olucam ögrensene canım koruma diyetini ben sordum söylemedi daha senin vermen gereken bir fırın kilo var dedi :)

Sür ablacım sür çok methini duydum bende

yarından itibaren denicem

bilmiyorumki Zeynep abla bende ilk defa deniycem hatta ilk defa böyle bişeye kalkışıyorum ben pek sürekli yapılması gereken işleri sürdüremem inşallah yapabilirim ..
burda seni bırakmayız gonca :) ya o kilolar gidicek yada gidicek

bence olur zeynep abla

tamam ablam yarın alırımda nasıl kullanıcam be o nu bilmiyorum

korkun benden hatta bu hafta hepinizi diyete alıyorum benim listemi uygulucam

Eveeeeeeeeeeeet 4. takımın güzeller güzeli , çıtır hatunları nasılsın bu gece bakalım

Eveeeeeeeeeeeet 4. takımın güzeller güzeli , çıtır hatunları nasılsın bu gece bakalım

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canikoların canikosu kızım dün gitti bugun geri geldi ve 15 gün evde
şimdide 7si bir arada cayımı içiyorum ohhhh birde sen burdasın deymeyin keyfime

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canikoların canikosu kızım dün gitti bugun geri geldi ve 15 gün evde
şimdide 7si bir arada cayımı içiyorum ohhhh birde sen burdasın deymeyin keyfime

Bende biraz önce taze sıkılmış karışık meyve suyumu içtim , ders çalışmam lazım ama tırt çıktım bu dönem iyice

hımmmmm özelden veriyim numaramı

Bu saatte ararsam + 18 e bağlar ses tonum , hayırlı olmaz . Sabah konuşalım , var telin canım , sizi terk edeceğim zaman vermiştin

bende sana seranet yarım canım olur sen ne zaman müsait olursan konusuruz

kızlar bir sey sorucam ismimin altında gül yazıyorya o nu nasıl degiştiricem acilllllllllllll yardım

bir daha sakın öyle bir sey yapma

kızlar bir sey sorucam ismimin altında gül yazıyorya o nu nasıl degiştiricem acilllllllllllll yardım

Sağ üstte kullanıcı kontrol paneline gir.

Solda profil düzenleyi seç.

Kişisel rütbe var , onun altındaki yere istediğin şeyi yaz , sonrada değişikleri kaydet cannım

1,5 litreyi arttır fıstık
verdigin kilonda menünde güzel bence canım benim
menün güzel yine zeynep abla

61.5 dim geçen hafta 60.9 'um
cok güzel
yok bitanem nasıl ulasıyım dana 17 kilo var :) benim acelem yok azar azar yavaş yavaş gidiyor işte :)
ama 1 kılo 1 kılo gidiyo zeynep abla daha ne olsun

bende bişey soucam gülücükleri smileyleri nerden yapıyoruz göremedim ben ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…