goncam canım bende karnıma sürsem faydası olur mu
goncam canım bende karnıma sürsem faydası olur mu
bence olur zeynep ablagoncam canım bende karnıma sürsem faydası olur mu
bilmiyorumki Zeynep abla bende ilk defa deniycem hatta ilk defa böyle bişeye kalkışıyorum ben pek sürekli yapılması gereken işleri sürdüremem inşallah yapabilirim ..
Aus cum , canım arkadaşım 5. kalbin hayırlı uğurlu olsun. Sırf senin için , max kalp sayısını arttırabilirler düşüncesindeyim.
Hepinize iyi geceler. Mesim bitiyor toparlanayım. Gece de evde olmıycam. Anca yarın görüşürüz herhalde.
Kaptan, pasta yiyebilir miyim diye sormuştum, sessizliğini evet olarak kabul ediyorum . Öpüldünüz...
sondan 3. olmuşuz kızlar
kaptanım bu hafta kimseye ödül mödül yok
gelicek hafta ilk 3 de görmek istiyorum takımımızı
cıtır kızlar lütfen spor lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yediklerimize dikkat edelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaçamak yok bu hafta tamam mı
canım geçmiş olsun bunu belirtileri sadece kanamamı bende kabızlık arttı iyice yaa o yüzdendemi veremiyorum ki acaba ya bu hafta sadece börek fazlalıgım vardı ondada o gün sporumuda yapmıştım ama bu hafta kılom sabitti
sizden durdum metini yarın spordan cıkar cıkmaz ilk işim aktara gidip almak olucak 10 şişe kadar :)yürüyüşümüzü bitirdik geldim artık muhabbete dalabilirim..yarın çarşıya çıkabilirsem biberiye yağı almayı düşünüyorum deneyen varmı aranızda acaba ??
canım benim iyi haberlerini baklıyor olucam ögrensene canım koruma diyetini ben sordum söylemedi daha senin vermen gereken bir fırın kilo var dedi :)Kızlar yarın diyetsiyene gidiyorum ve verdiğimkarara göre son kez gidişim..içimde tereddüt var,diyetisyen kilo verilince koruma diyeti veriyor , o koruma diyetini merak ediyorum. Koruma diyetini yapınca bir daha kilo almıyormuşuz :26: Ama Türkiye'ye gitmeme 'de hemen hemen 1 ay kaldı, 1 ayda kalan son 6 kiloyu verebileceğimi sanmıyorum... O nedenle kioyu vermeyince kilo koruma diyetinide alamayacağım ne yapsam ki
Sür ablacım sür çok methini duydum bende
burda seni bırakmayız gonca :) ya o kilolar gidicek yada gidicekbilmiyorumki Zeynep abla bende ilk defa deniycem hatta ilk defa böyle bişeye kalkışıyorum ben pek sürekli yapılması gereken işleri sürdüremem inşallah yapabilirim ..
bence olur zeynep abla
5 son muymuş ?
10 a kadar yolu vardı oysa ki
Oooooohhh iyi eğlenceler.
Bizde yaparız öyle , babalara bırakıp , güzel oluyor.
Korktummmmmmmmmmmmmm:18::18::18:
Kanama başlıca belirtisi canım , kabızlık değil tam aksine durum var zaten bu hastalıkta.
bende sürdüremiyorum malesef ya bu arada hoşgeldin
korkun bendenhatta bu hafta hepinizi diyete alıyorum benim listemi uygulucam
Eveeeeeeeeeeeet 4. takımın güzeller güzeli , çıtır hatunları nasılsın bu gece bakalım
Topraks la konuşmuşsun
Benim sesimde pek güzeldir haberin olsun
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canikoların canikosukızım dün gitti bugun geri geldi ve 15 gün evde
şimdide 7si bir arada cayımı içiyorum ohhhh birde sen burdasın deymeyin keyfime
hımmmmmözelden veriyim numaramı
Bende biraz önce taze sıkılmış karışık meyve suyumu içtim , ders çalışmam lazım ama tırt çıktım bu dönem iyice
Bu saatte ararsam + 18 e bağlar ses tonum , hayırlı olmaz . Sabah konuşalım , var telin canım , sizi terk edeceğim zaman vermiştin
bir daha sakın öyle bir sey yapma
Bende biraz önce taze sıkılmış karışık meyve suyumu içtim , ders çalışmam lazım ama tırt çıktım bu dönem iyice
afiyet olsun balım :)
Bu saatte ararsam + 18 e bağlar ses tonum , hayırlı olmaz . Sabah konuşalım , var telin canım , sizi terk edeceğim zaman vermiştin
kızlar bir sey sorucam ismimin altında gül yazıyorya o nu nasıl degiştiricem acilllllllllllll yardım
1,5 litreyi arttır fıstıkiyiki kaptın çiğdem burası daha sıkı bana lazım olanda sıkıştırılmakdediğin gibi not tutsam iyi olucak galiba baze sabah ne yemiştim diye düşündüğüm oluyo..suyu ihmal etmiyorum zorla içiyorum hiç olmazsa 1-1,5 lt. buluyor bundan sonra yürüyüşede ara vermiycem inşallah sonuç iyi olcak :))
verdigin kilonda menünde güzel bence canım benimGünaydınnnn Hayırlı Cumalar diliyorum herkesee
İLk önce kilomu yazayım sonra menüme geçeyim, varsa bir eksiğim belirtin lütfen..
Kilom da fark Pegasus'un gönderdiği hespalamaya göre 0.98
Başka hesaplamam gereken birşey var ise söyleyin lütfen, daha ilk haftayım fena heyecanlıyım :44:
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Kahvaltı, 1 dilim hellim, bolyeşillik, 1 dilim ekmek, bitki çayı
Ara; 1 su bardağı süt, 3kayısı, 3 badem
Öğlen; 4 yk kepekli makarna, 1 kase cacık
Ara; yarım bardak nesfit, yarım bardak sütle
Akşam; 2 köfte 2 patlıcanlı patlıcan kebabı, yanında pişmiş sebze, 2 bardak ayran, 1,5 dilim ekmek
Ara; 3 fom bisküvi, sütlü kahve 1 bardak, bir avuç ceviz badem karışık
Su; 2,5lt
Spor 40 dakika yürüyüş, 80 defa ayakta twist, 40 defa oturarark twist
menün güzel yine zeynep ablahemen dünki yediklerimi yazıyım evi toparlıyım makinaya camasır atıcam :36 :
sabah ac karnına 30 defa parmak ucunda zıpladım
2 kupa sıcak su
1 dilim tam bug ekmegi
1 tane hiç yag kullanmadan pişirdigim yumurta
4 tane ceviz
1/5 kadar peyaz peynir bol maydanoz
4 5 dilim domates
1 kupa yeşil çay
ara
1 ç.bardagı ayran
öglen
bol salatanın içine 100 gram kadar tavuk eti
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
ara
1 portakal
akşam
6 kasık pırasa
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
bollll salata biraz nar eksisi döktüm
su 3 tl
spor
45 dakika hocamız ile 45 dakika kendim
spordan sonra kız kardesime gidiyorum yeni dogmus bebegi var 7 .ayına girdi ben bebege bakıyorum pınar spora gidiyor
pınara kadar yürüdüm birde pınarın evinden kendi evime yürüdüm 8.5 km 2 saat sürmüş :) :) :)
cok güzel
61.5 dim geçen hafta 60.9 'um
ama 1 kılo 1 kılo gidiyo zeynep abla daha ne olsunyok bitanem nasıl ulasıyım dana 17 kilo var :) benim acelem yok azar azar yavaş yavaş gidiyor işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?