- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
bende bişey soucam gülücükleri smileyleri nerden yapıyoruz göremedim ben ..
Sağ üstte kullanıcı kontrol paneline gir.
Solda profil düzenleyi seç.
Kişisel rütbe var , onun altındaki yere istediğin şeyi yaz , sonrada değişikleri kaydet cannım
bende bişey soucam gülücükleri smileyleri nerden yapıyoruz göremedim ben ..
canım aralardakı krakerler fazla geldi bana bide en azından kılo verdin canım ya ne sabitsin nede kılo aldın sen mutlu ol canım üzülme yaagünaydın arkadaşlar şimdi listeye alındım mı alınmadım mı anlamadım kaptan 1 hafta daha bekleyelim demiş ama topraks evet diyiyor bilemedim.ben en iyisi dünkü menümü yazayım:
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
5 adet yeşil zeytin,
1 dilim kepek ekmeği,
1 kupa çay,
ara:
150 gr yoğurt,
öğle:
spcial K kreker 62 kalorilik olanlardan,
yarım saat sonra,
2 k.k.kadar peynir,
1 domates,1 salatalık,
2 dilim kepek ekmeği,
1 kupa çay,
ara:
spcial K kreker 62 kalorilik
akşam:
4-5 kaşık tavuklu mantar sote,
1 dilim ekmek,
1 çatal ıspanak yemeği,
ara:
1 kupa 9 lu çay,
2 ç.b.çay,
2 adet zeytin
su:3 lt
spor:
30 dak.b-fit
15 dak pilates 45 dak yürüyüş,
25 adet mekik..
geçen hafta kilom:66.400
bu hafta :66.100300 gr sadece vermişim.
Bende senin gibi oluyorum merak etme, sadece sana özel bir durum değil,ödemsöktürücü şeylerkullan, geçen sayfalarda birşey paylaştım onu dene, bir de maydanoz kürü uygula istersen
güzel auscum menünDün yediklerim ,
Sabah:
Yağsız menemen
1 dilim kepek ekmek
1 dilim yağsız peynir
Yeşil çay
Ara:
1 kivi , yağsız süt
Öğlen:
1 kase yayla çorbası
Yoğurtlu , köz biberli semizotu salatası
2 köfte
1 dilim kepek ekmek
Akşam:
1 kase çorba
2 adet biber dolma
4 kaşık yağsız yoğurt
Ara:
Karışık meyve suyu
2 yulaflı bisküvi
3 litre su
Bol yürüyüş , yarı koşmaca (yusufla yine)
300 mekik
***4. TAKIM 306.ETAP*** topraks : (73,2/76,9 /-3,7 /%-5,05)
pegasus07 : (59 / // )
pokemon5167,8/ / / )
wuwum : (74 // / )
eftelya_blue: (64,2 /63,7 /0,5 / 0,78)
RrapunzelL71,9 // /)
Ausencia62,9 /62,8 /0,1 / %0,16)
bahar210663,1/ / /)
buyumeyenbaby72,9 /71,9 /1 /1,37)
zeynep_canan72,8/71,8 /1/%1,37)
demmay: (61,5/60,9/0,6/%0,98) yeni üye hedef kilo 54
4.TAKIM ORTALAMASI %
günaydın kızlarrrr,
kilomu menümü yazıp çıkmam lazım bugün iş arkadaşım izne ayrılıyor iş devri yapılcak yoğun bir gün olur yine de gelmeye çalışırım
yarım kilo daha vermişim aslında daha fazla verirdim ama ada da yediğim tatlı dondurma işi bozmuş sanırım
sabah
nesfit
süt
ara
meyve çayı
öğle
4 köfte
salata
ayran
akşam
taze fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
2 lt su
30 dakka koşu bandında yürüdüm
100 mekik
canım yine iyi vermişsin aralardaki kaçamaklara ragmenoh oh darısı benim başıma
canım tam akşam ek bişey yeseydin dicektim herkez demiş zatenKızlar günaydınlar tekrardan hemen dünkü menümü paylaşıyorm
sabah; nesfit yulaf ezmesi kuru kayısı elma süt fındık karışımı tamamı 1 kase idi
ra; sabahtan kalma yarım elma, birazcık peynir
öğle; yoğurtlu kıymalımakarna kıyması çok makarnası az
ara; 4-5 kuru kayısı
akşam;1 tabak bamya 1 dilim light ekmek
ara;1 elma
spor;45 dk. Leslie walk büütün gün ütü
su;2-2.5 litre
yok canım kötü bişey degilde calıstıgım yerden sıkıldım cıkmak istiyorum sadeceTamam canım sorunun neyse çözersin inşallah. Haber ver bize de merak ettim şimdi. İnşallah çok kötü birşey değildir.
cok ilginç sporunda bi gareri var demekkiarkadaşlar salonda hoca bana başka sporda yapıyormusun dedi evet dedim yürüyüş mekik felan dedim oda yapma vücudun aşırı spora alışırsa kilo asla veremezsin dedi.günde belli bir saati spora ayır.başkada yapma dedi.sadece buraya öğlen geliyorsan akşam başka birşey yapma dedi. bilemedim.ama eliptik bisiklet alacağım dedim.onu alabilirsin onu herzaman yapabilirsin dedi.diğerleri olmaz dedi.
Canım onun içinde kullnıcı profilinden solda seçenekleri düzenleye giriyorsun , mesaj editörü kısmından gelişmişi seçiyorsun
Sağ üstte kullanıcı kontrol paneline gir.
Solda profil düzenleyi seç.
Kişisel rütbe var , onun altındaki yere istediğin şeyi yaz , sonrada değişikleri kaydet cannım
ben dün yediklerimi dün paylaşmıştım bugün yediklerimi yarın paylaşıcamsmileylerimde geldi çok teşekkür ederim
bu hafta kimsenin canı bir sey istemesin
acayip hırs yaptım kızlar o listenin basında 4. takım yazıcak o na göre
Kızlar bir kaç sayfa öncesinde bir makale paylaştım ve orda da haftada 3 gün 45 dakika yürüyüş diyor, nette çok aralştırdım okudum, vücudunuza sürekli aynı sporu yaparsanız alışır diyor, yani 1 gün kardiyo, 2. gün egzersiz yapılmalı diyor, Ayrıca zayıfladınız ya da bir hastalık oldu sporu bırakmanız gerekti, spora fazla alışan vücut kolayca kendini salabiliyormuş. Yani sporu öyle bir yapın ki artık bırakacağınızda vücdunuz salmasın kendini.. Sınırı aşmamak lazım bencede.... Bu kilo verme bana ders oldu, kilo verirken ki gösterdiğim, çaba eziyet ömrümden ömür götürüyor, ders çalışırken zihin açsın diye birşey bile yiyemiyorumbu işi bu sefer sonlandıracağım 54 olup midem küçülünce bir daha çok yemek yemek mi asla, abur cubur mu asla.. şimdi yapabiliyorsam o zaman da yapacağım, dayanamadığımda sınırlı tüketeceğim , dengede tutacağım hepsini.. çok usandım ben artık
inşallah Zeynep abla :) ben çıkıyorum artık iyi geceler herkese
Serbest öğünde mi yok
ben dün yediklerimi dün paylaşmıştım bugün yediklerimi yarın paylaşıcamsmileylerimde geldi çok teşekkür ederim
Kızlar bir kaç sayfa öncesinde bir makale paylaştım ve orda da haftada 3 gün 45 dakika yürüyüş diyor, nette çok aralştırdım okudum, vücudunuza sürekli aynı sporu yaparsanız alışır diyor, yani 1 gün kardiyo, 2. gün egzersiz yapılmalı diyor, Ayrıca zayıfladınız ya da bir hastalık oldu sporu bırakmanız gerekti, spora fazla alışan vücut kolayca kendini salabiliyormuş. Yani sporu öyle bir yapın ki artık bırakacağınızda vücdunuz salmasın kendini.. Sınırı aşmamak lazım bencede.... Bu kilo verme bana ders oldu, kilo verirken ki gösterdiğim, çaba eziyet ömrümden ömür götürüyor, ders çalışırken zihin açsın diye birşey bile yiyemiyorumbu işi bu sefer sonlandıracağım 54 olup midem küçülünce bir daha çok yemek yemek mi asla, abur cubur mu asla.. şimdi yapabiliyorsam o zaman da yapacağım, dayanamadığımda sınırlı tüketeceğim , dengede tutacağım hepsini.. çok usandım ben artık
inşallah Zeynep abla :) ben çıkıyorum artık iyi geceler herkese
güzel canm menün:13:selam..menümü yazıyım sonra geçmişe bakıyım
sabah 1 domates salatalık az peynir 2 dilim ekmek 1 bardak çay
ara 1 elma
öğlen 5 kaşık az yağlı patates salatası çeyrek simit 4 zeytin 2 bardak çay
ara 1 muz
ara 1 bardak süt 1 dilim ekmek
akşam 4 kaşık pilav 8 kaşık patlıcan yemegi salata
ara 1 bardak süt
su 2 lt olmustur
spor yarım saat yürüyüş 150 mekik
mesaj 115
inşallah canım ya iş yerimden coook sıkıldım artık ya cıkıp kafamı dinlemek istiyorum huzurlu olabilecegim rahat olabilecegim bi iş istiyorum aslındainsallah sorunlarını çözersin cnım
gecmiş olsun kaptancım tekrardanvar cnm,gelsin,yanliz bol paylasim biliyorsun
sonlardayiz
tesekkürler cnm
evet cnm,5.takimla ayni anda paylasmissiniz,sorun yok,halledildi
oglum cnm ya,sabah götürdüm doktora,bisey yok dedi geldik,az önce dus yapticaktim,baktimki vucudu kizarmis,anlamadim,acaba biseymi dokundu:44:
esimi bekliyorum,olmazsa eve doktor cagiracagim
kesinlikle cnm,bizim takimda hesaplamayi bilmeyen kalmadi,en azindan herkes kendi kilosunu hesaplayabiliyor
saglik olsun,haftayada biz oluruz o listelerde
ye cnm,ye,sen bu gün pastanin kalorisini yakmissindir
bol terlemeler
bende simdi yürüyüsten geldim,pizza yaptim firina attim,hatta kokuyor,bi bakim yanmasin
inşallah yok zeynoşumsondan 3. olmuşuz kızlar
kaptanım bu hafta kimseye ödül mödül yok
gelicek hafta ilk 3 de görmek istiyorum takımımızı
cıtır kızlar lütfen spor lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yediklerimize dikkat edelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaçamak yok bu hafta tamam mı
valla denemedim canım ya :44:yürüyüşümüzü bitirdik geldim artık muhabbete dalabilirim..yarın çarşıya çıkabilirsem biberiye yağı almayı düşünüyorum deneyen varmı aranızda acaba ??
ana gercekten işe yarıyorsa benim şu koca göbege denemem gerek hemenben denedim 1.5 şişede baya faydasını görmüştüm farkedilir şekilde inceltiyo ama sonra araya ameliyatlar girdi bıraktım şimdi tekrar başlıcam
bende karnıma denicem zeynep ablagoncam canım bende karnıma sürsem faydası olur mu
hoşbulduk bahar :)
al al bizi kampa al zeynep abla yakorkun bendenhatta bu hafta hepinizi diyete alıyorum benim listemi uygulucam
canı sıkkın mutlu hüzünlü bunalımmı aklı karısık en iyisi hepsinden karısıkEveeeeeeeeeeeet 4. takımın güzeller güzeli , çıtır hatunları nasılsın bu gece bakalım
senmi ben mi valla canım ya kaç senedir böle kiloluyum zapzayıf oldugum halimi hatırlamıyom ya sadece orta okula baslayana kadar cöp gibiymişimKızlar bir kaç sayfa öncesinde bir makale paylaştım ve orda da haftada 3 gün 45 dakika yürüyüş diyor, nette çok aralştırdım okudum, vücudunuza sürekli aynı sporu yaparsanız alışır diyor, yani 1 gün kardiyo, 2. gün egzersiz yapılmalı diyor, Ayrıca zayıfladınız ya da bir hastalık oldu sporu bırakmanız gerekti, spora fazla alışan vücut kolayca kendini salabiliyormuş. Yani sporu öyle bir yapın ki artık bırakacağınızda vücdunuz salmasın kendini.. Sınırı aşmamak lazım bencede.... Bu kilo verme bana ders oldu, kilo verirken ki gösterdiğim, çaba eziyet ömrümden ömür götürüyor, ders çalışırken zihin açsın diye birşey bile yiyemiyorumbu işi bu sefer sonlandıracağım 54 olup midem küçülünce bir daha çok yemek yemek mi asla, abur cubur mu asla.. şimdi yapabiliyorsam o zaman da yapacağım, dayanamadığımda sınırlı tüketeceğim , dengede tutacağım hepsini.. çok usandım ben artık
bendede asırı hırs var bu hafta artık o tartı degişmeli bende
canım benim ebru sallı yıllardır plates yapıyor kadın taş gibi eşine bile yaptırıyor bence sporun zararı olmaz bir ara saglık bakanlıgı obeziteye karsı spor kampanyası baslatmıstı. eger öyle bir sey olsaydı bakanlık böyle bir sey yaparmıydı. sporun sınırı yoktur bence ne kadar hareket o kadar sıkı vücüt ben yarın bizim hocayada sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?