Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım aralardakı krakerler fazla geldi bana bide en azından kılo verdin canım ya ne sabitsin nede kılo aldın sen mutlu ol canım üzülme yaa
Bende senin gibi oluyorum merak etme, sadece sana özel bir durum değil,ödemsöktürücü şeylerkullan, geçen sayfalarda birşey paylaştım onu dene, bir de maydanoz kürü uygula istersen

güzel auscum menün

canım tam akşam ek bişey yeseydin dicektim herkez demiş zaten

ben dün yediklerimi dün paylaşmıştım bugün yediklerimi yarın paylaşıcam smileylerimde geldi çok teşekkür ederim

Canım onun içinde kullnıcı profilinden solda seçenekleri düzenleye giriyorsun , mesaj editörü kısmından gelişmişi seçiyorsun

Sağ üstte kullanıcı kontrol paneline gir.

Solda profil düzenleyi seç.

Kişisel rütbe var , onun altındaki yere istediğin şeyi yaz , sonrada değişikleri kaydet cannım

canım cok teşekkür ederim
gonca okudun mu ablam

çok saolun sayenizde iki günümde çok güzel geçti bugün kaçamakta yapmadım motivasyonum arttı

Kızlar bir kaç sayfa öncesinde bir makale paylaştım ve orda da haftada 3 gün 45 dakika yürüyüş diyor, nette çok aralştırdım okudum, vücudunuza sürekli aynı sporu yaparsanız alışır diyor, yani 1 gün kardiyo, 2. gün egzersiz yapılmalı diyor, Ayrıca zayıfladınız ya da bir hastalık oldu sporu bırakmanız gerekti, spora fazla alışan vücut kolayca kendini salabiliyormuş. Yani sporu öyle bir yapın ki artık bırakacağınızda vücdunuz salmasın kendini.. Sınırı aşmamak lazım bencede.... Bu kilo verme bana ders oldu, kilo verirken ki gösterdiğim, çaba eziyet ömrümden ömür götürüyor, ders çalışırken zihin açsın diye birşey bile yiyemiyorum bu işi bu sefer sonlandıracağım 54 olup midem küçülünce bir daha çok yemek yemek mi asla, abur cubur mu asla.. şimdi yapabiliyorsam o zaman da yapacağım, dayanamadığımda sınırlı tüketeceğim , dengede tutacağım hepsini.. çok usandım ben artık

bu hafta kimsenin canı bir sey istemesin
acayip hırs yaptım kızlar o listenin basında 4. takım yazıcak o na göre

canım benim ebru sallı yıllardır plates yapıyor kadın taş gibi eşine bile yaptırıyor bence sporun zararı olmaz bir ara saglık bakanlıgı obeziteye karsı spor kampanyası baslatmıstı. eger öyle bir sey olsaydı bakanlık böyle bir sey yaparmıydı. sporun sınırı yoktur bence ne kadar hareket o kadar sıkı vücüt ben yarın bizim hocayada sorarım

ben dün yediklerimi dün paylaşmıştım bugün yediklerimi yarın paylaşıcam smileylerimde geldi çok teşekkür ederim

Güle güle kullan canım , klavyende paralansınlar

Bende usandım beee demmay , aslında hedefim 58 ama 56 dedim . Alırsam falan geri diye 2 kilo opsiyonlu.

Al ver al verle geçti ömrüm .

Artık son olsun istiyorum , olacak ama hissediyorum .

bu hafta kimsenin canı bir sey istemesin
acayip hırs yaptım kızlar o listenin basında 4. takım yazıcak o na göre

Sen bu hafta 4 kilo ver , direk liste başıyız zeynebim

inşallah Zeynep abla :) ben çıkıyorum artık iyi geceler herkese

İyi geceler canım , çok tanışamadık ama memnun oldum yine de

güzel canm menün:13:

Zeynep ablacım katılıyorum ama sporu yaşam biçimi haline getirmek gerek, hareketleri ama işte işin dezavantajı sporu bıraktığında olur.. Bak ben evleneceğim yaz sahilde 1-2 saat yürüyordum 48'e düştüm, evlendim konya'ya geldim yürüyemediğimden 3 ayda 55 kiloya çıktım , fazla yemedim, aynı yedim, hareketsizlikten geri aldım hep

Ya zeynep sen iyi motive ediyorsun , bana de ki şimdi ; aus aklını başına topla , sınavlara bir hafta kaldı , git hemen ders çalış de .

De bak hele nasıl gidiyorum

Gitmeyen ausencia nın takımı UEFA da elensin

kızlar ben uyuyorum geçmiş ancak bitti hepinize iyi geceler
alıntılalayarak yapmaya calıstım kızlar olmuştur bu sefer artık heralde
hadin iyi uykular öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…