Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese iyi sağlıklı haftalar arkadaşlar.
26.04.2013 cuma:
sabah:

1 bardak sirkeli ballı su,
1 adet haşlanmış yumurta,
4 adet yeşil zeytin.
1 dilim kepek ekmek,
1 kupa çay,
ara:
3 adet mavi-yeşil bükivi,
1 bardak çay,
öğle:
3-4 kaşık mantar sote,
2 dilim kepek ekmeği,
tadımlık ıspaklı börek,
150 gr yoğurt,
ara:
3 adet mavi-yeşil büs.
akşam:
1 tabak sucuklu makarna,
su 2.25 lt
spor
30 dak b-fit,
15 dak pilatetes,
48 dak eliptik bisiklet 105 kalori yaktım.
100 tivist,

27.04.2013 cumartesi
1 bardak sirkeli ballı su,
4 adet yeşil zeytin,
2 çatal peynir,
2 çatal yağda yumurta,
5 adet kızarmış patates:18:
2 dilim kepek ekmek,
2 ç.b.çay,
ara:
1 bardak 9 lu çay,
öğle:
1 tabak dolusu kepekli piriçten yapılmış bol yeşillikli salata (7 kaşık)
akşam:
1 adet yağda yumurta 1 dilim kepek ekmek,
3 ç.b. çay,
3lt su
spor:
78 dak eliptik bisiklet (200 kal.)
125 adet twist
28.04.2013 pazar:
saat00
3 dilim tırnaklı ekmek,
2 adet yeşil zeytin,
2 çaatal peynir-2-3 çatal yagda yumurta,
1 yemek kaşığı acıbiber salçası kavrulmuş,
2 bardak çay,
bunların hepsini yedikten 15 dakkika sonra çıkarmak zorunda kaldım miğdemi üşütmüşüm ne yesem kötü oluyordu.:2:
ara
1 dilim k.ekmek,
3-4 adet zeytin,
öğle:
3-4 kaşık haşlanmış makarna,(buda çıktı)
akşam:
1,5 kase ezogelin çorba,(buda çıktı)
su:3.5 lt
spor:
45 dak.eliptik bisiklet,
150 twist

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun Medude Menün güzel canım, Bir akç göze batan var ama porsiyonları az tuttuğundan önemli görünmüyor

menün gayet güzel bence keklerde çok küçük demişsin zaten..

teşekür ederim canı bu hafta biraz daha dikkat etmek istedim ama olmadı bence.hafta sonları evdeyken ayarını yapamıyorum biraz.

Olur canım o kadar yine fazla kaçırmamışsın ,bende haftasonunu iyi atlattım ama bu sabah mayalı ekmek yaptım, ekmek kalmamış evde geceden mayaladım hamuru, burada 9 diyincekapanıyor marketler sabah bende mayalı ekmekten yemek zorunda kaldım yarım Ekmek yemezsemde hemen acıkıyorum..

Bana müsade, Bulaşığı yıkayıp derse geçeceğim Cumartesiye ne kaldı ki

Günaydinnnnnnnnnn

2 günlük listemi yazayim,kahvaltimi yapip gelicem yine gecmise bakmaya

cumartesi

sabah
2 dl tam bugdaydan tost,üzerine 1 CAY KASIGI cilek receli
ara
2 dl ananas,3 kasik yogutrla yapilmis meyveli yogurt
ögle
5 kask taze fasulye,1 dl ekmek,ayran
ara
6 cubuk kraker,6 badem
aksam
firinda cipura 1 adet,sogan piyazi ve salata türleri,1 dl ekmek
su
2 lt
spor
1 saat bisiklet turu,30 dk stepper,300 mekik

pazar

sabah
1 krep(yagsiz teflonda),1 cay kasigi bögürtlen receli,1 yumurta
ara
1 armutla yapilmis süt
öglen
önceki günden kalan 1 cipura,salata,1 dl ekmek
ara
3 cilek,2 kasik yogurt
aksam
5 adet izgara köfte,haslanmis brokoli,havuc ve bezelye,2 kasik makarna
su
2,4 lt
spor
1.30 dk bisiklet turu,30 dk stepper

ben kahvalti hazirliyorum,sonra gelicem

günaydınlar bugün çalışıyorum giremem demiştim , gece kuzum hastalandı ateş kusma ishal sabah iki gün izin yazdırdım geldim.şimdi miniğime ıhlamurlu karışık bitki çayı içirdim ilaç içirdim yatıyo bende ona yaptığım çaydan içiyorum..

günaydın kızlar, herkese iyi bir hafta diliyorum:))

söyleye söyleye benimkileri de getirdiniz, cumartesi günü kayınpederim aradı kızlarla sana gelicez yarın diye. zaten bahar temizliğine niyetliydim cumartesi tam üstüne geldi iyi oldu:))
cumartesi cam kapı koltuk halı ne varsa eftelya ile full temizlik yaptık, ohh evim çiçek gibi oldu.
pazar da malum iki görümcem ve kayınpederim geldiler, yine koşturmam vardı, şimdi iki günlük menümü yazayım sonra iş başına daha sonra da uğrar geçmişe bakarım

cumartesi

sabah

2 dilim ekmek
az beyaz peynir
domates+salatalık
4 zeytin
2 çay kaşığı vişne reçeli
çay

ara
nesfit+süt

öğlen
2 galeta
b.peynir
4 zeytin
çay

ara
yok

akşam
yarım tabak türlü
yarım tabak bulgur pilavı
yoğurt

su 2,5 lt

pazar

sabah
1,5 krep
b.peynir
domates+salatalık
4 zeytin
çay

ara
1 küçük kare kadayıflı muhallebi

öğlen
1 dilim ekmek
1 tabağa yarım yarım türlü+bulgur pilavı
yoğurt

akşam
1 manisa kebabı
2 kaşık püre
salata

su 2 lt

geçmiş olsun canım, bu ara havadan mı bilmiyorum herkeste bir hastalık , bir an önce iyileşir umarım, kolay gelsin

Kaptanım haftasonun güzel geçmiş, aktivitelerinde var daha nolsun

Oyy çok geçmiş olsun Gonca abla, Allah acil şifalar versin, Havalar çok fena dikkatli olun

Herkes pazar günü krep mi yemiş nee, Ohh güle güle otur evinde misler gibi, Bende Haftaya sınavdan sonra Pazartesi nasipse yapacağım.. Evimçok fena oldu Eşime diyorum 9yıldır evimbu kadar dağınık,camlarım bu kadar pis, eee diyo öğrenci evi Neyse listeye dönelim hiçspor göremedim ama koşuşturmacan yetmiştir eminim

günaydını geçtik tünaydın oldu kusura bakmayın kızlar ben 1 ay boyunca işyerinde ve bölgede tekim o yüzden çok yoğun olucam fırsat buldukça kaçak girmeye çalışıcammm...

öncelikle yazacağım menülerim için cezalarıma razıyım acımayın hiç
ama iki gün boyunca full koşturmaca içinde geçti ablamın kayın pederi göörümceleri geldi bahar temizliği falan derken baya bir yorulduk:44:

cumartesi cam kapı koltuk halı ne varsa eftelya ile full temizlik yaptık, ohh evim çiçek gibi oldu.
pazar da malum iki görümcem ve kayınpederim geldiler, yine koşturmam vardı, şimdi iki günlük menümü yazayım sonra iş başına daha sonra da uğrar geçmişe bakarım

cumartesi

sabah

2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates+salatalık
3 zeytin
2 çay kaşığı vişne reçeli
çay

ara
nesfit+süt

öğlen
2 galeta
b.peynir
çay

akşam
yarım tabak bulgur pilavı
yoğurt

su 2,5 lt

pazar

sabah
2 dilim ekmek
b.peynir
domates+salatalık
1 tatlı kaşığı reçel
çay

ara
1 küçük kare kadayıflı muhallebi

öğlen
yarım tabak türlü
yoğurt
1 dilim ekmek

akşam
1 manisa kebabı
2 kaşık püre
salata

su 2 lt
spor niyetine full temizlik

[SUB]
Suyun az olmuş , birde kadayıf tatlısı olmamış, diğerlerinde bir fazlalık göremedim ben
[/SUB]

selam kızlar haftasonu hiç giremedim. askında giridim ama yazmadım niyeyazmadım bilmiyorum. hATTA CTS GECE 5 TE UYUDUM. 5 e kadar sörf yaptım internette. itiraf.com a filan girdim sırf psikolojim düzelsin diye. pazar günüde öylesine geçti gitti işte. misafirler alışveriş oldukça yoruldum.

neyse hepize iyi haftalardiliyorum

cok gecmisolsun cnm,insallah iyilesir bir an önce
afiyet olsun cnm,spor yok kosusturmadandir heralde
1 ara yapmissin
ve bu hafta artik cezalar gelecek,kadayif olmamis,bu hafta hc kacamak yok demistik

kadayifli muhallebinin tarifini bulamadim
ayri ayri baktim,100 gr muhallebi 170 kalori,100 gr kadayifta 290 kalori yapiyor cnm,simdi ben bunu nasil hesaplicam bilemedigimden 300 kalorilik ceza veriyorum,itirazin varsa bildir

hic olmamis cnm,bir tabak makarna nasil yersin diyette,yagda yumurtalar,tirnakli ekmek,kizartma ekmek,börek ekmek hep ayni anda yemissin,hic begenmedim
sporlarin güzel ama,senin eliptik bisikleti niye o kadar az kalori yaktiriyor,:44:
kalori cezan bitti,mekik kaldi kolay gelsin

cumartesi hic ara yok,ayrica gecen hafta sabit oldugundan 30 dk ek spor cezan var kolay gelsin
afiyet olsun,kurabiyeler olmamis,ilk kacamagin oldugundan ceza yok,2. ye ceza alirsin
afiyet olsun cnm,kekler yagsiz,unu az ama patates cnm:26:
afiyet olsun,kaynana tuzakmi kurdu sana
afiyet olsun cnm,öglen patates,aksam patates,pogaca. bide sütlü tatli ,üstüne bide aksam ac kalmissin,bunlarla doyulmazki.,anca yag depolarsin bölye
aaaa bu arada benim bi tane kalbim olmuşş
hayirli olsun
kisir cok olmamismi cnm,az kisir yaninada et gibi yeseydin keske:26:
afiyet olsun
kahveleri ara ögün saymiyoruz cnm,yani yine ic ama aralara seni tutacak seyler at
öglen cok karistirmissin,aksam yememen iyi olmamis
kurallari ilk sayfada demistim sana,sende okudum demistin,kurallara uymak mecburidir cnm,ordada yazdigi gibi ara ögünler en az 2 olacak,ve ana ögünler atlanmayacak,canim istemedi olmaz,yoksa sadece kaslarimizi kaybederiz
bak zeynosa takima ilk geldiginde kus kadar yiyordu,diyetisyene gitti ve ne kadar yanlis beslendigini kendisi söyledi bize,simdi hem kilo veriyor,üstelik yaglardan,hemde ac kalmiyor

afiyet olsun cnm,süpersin
slm ben geldim ranpunzelin ablasıyım 7. takımdan transfer olcam ama orada da şuan izinliyim bir süreliğine ayrılmıştım takımdan
hos geldin gerbera,takim kurallari ilk sayfada lütfen oku ve uyabileceksen haber ver
ben baktim cnm onlarin listellerine,cok düzensiz,hep gecistirmisler ögünleri,öyle verilen kilolari hemen alrlar geri
cok gecmisolsun cnm,simdi gördüm,acil sifalar diliyorum,ailesinede sabir versin allah
ay cok güldüm cnm ya
senin diyetisyene bir doktor lazim bence

keramet felan yok canım 1453 sayısını toplarsan 13 eder 1453 de İstanbul fet edildi ve 13 sayısının uğursuz olduğu tamamem hiristiyanların uydurmasıdır ama benim uğurlu sayım kaptanım
sen cok yasa emi,hesabina bayildim
afiyet oslun,yine spüpersin
bencede nasil bir menübiraz düzensiz olmus ama,sende lafima gelmissin,bu hafta düzenlersin
pasta icin tebrik ederim cnm,ben olsam yerdim

menülerimi yazayım hemen

cuma;
sabah nesfit meyve süt karışımı
ara;4-5 kurukayısı
öğlen; yoğurtlu patlıcan 1 dilim ekmek
ara;1 galeta 1 bardak sütkarışımı
akşam;1 kase mantarlı çorba, 1 tavuk but 2-3 kaşık pilav
ara;7-8 adet malta eriği
5 adet bakkal gofreti tanesi 7 gram hesapladım ablam niğdeden göndermiş
fullmesai ev temiziği yemek apımı totom ye görmedi

cumartesi sabahtan akşama kadar misafirimvardı
sabah;yarım simit 2 dilim peynir 4-5 zeytin bol yeşillik çeyrek gözleme
ara;7-8 adet çilek
öğlen;5 adet bakkal gofreti
ara; 1 orta türk kahvesi
akşam;1kase tarhana çorbası yarım tabak az yağlı alinazik 1 dilimekmek bol yağsız salata
1dilim baklava
spor 3 km yürüyüş parkta koşturmaca

pazar;
sabah;2 dilim peynir bol yeşillik 2 dilim kepekli ekmek çeyrek simit 4-5 zeytin
ara;1 çay bardağı süt
öğlen;3 ızgara köfte 1 köfte kadar tavuk şiş ayran 2 dilim ekmek
ara;7-8 adet çilek 5-6 adet malta eriği
akşam;1 dilim kepekli ekmek peynir filan kahalı ama atıştırdım sadece
ara;7-8 adet çilek
3 km. yürüyüş parktakoşturmaca

suortalama 2 şer lie içim.

kötü birhaftasonuydu farkındayım .ama tüm motivasyonumla haftaya başladım.sanırım birsürü cezam olacak

15

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…