Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

süper görünüyor cnm
bende netten baktim ama tam kalorisini bulamadim,o yüzden öyle yazdim
serbetli degil demissin,üstü kuru olmuyormu o zaman:44:

evet canım altıda üstüde kuru zaten buzlukta dondurulmuş kadayıfı kavuruyosun içine fındıkla şeker koyuyosun tarifi vardır bulamazsan ben yazarım sana

evet,ne oldu ki anlamadim,yok diyetten usandilarsa direk gelmicez desinler,bizde yeni üye alalim,ne cnm böyle,sirf yediklerini paylasip 2-3 satir yazip gitmekmi takim ruhu
böyle olmaz ama,bi care bulmak lazim

canım takıma yeni giren arkadaşlar için röpörtaj yapacakmıyız

selam kızlar :) mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim
ben 13. takımın kaptan yardımcısıyım. bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. yeni üyemiz var NES84 yaklaşık 2 yıl önce yarışmış ama sağlık nedeniyle ayrılmış yeniden alırken nasıl bir yol izlemem lazım? yeniyim ve kaptanımız da olmadığı için size sorayım dedim umarım yardımcı olabilecek biri vardır :) şimdiden teşekkür ederim

kesinlikle çoğu zaman diyetisyenden bile daha etkili oluyor bence burası süper, buranın kıymetini bilmek lazım, biz mezun olunca koruma topiği açıcaz orada devam inşallah

Aus canım ben senin mesajını görmedim pegasusun alıntısından gördüm, Allah'ım yavruya acil şifalar versin İnşallah, sizlere de kolaylıklar diliyorum, konu çocuk olunca insanın hali bir başka kötü oluyor.

selam cnm,tesekkürler iyi dileklerin icin,sizin icinde iyi bir hafta olmasi dilegiyle

cnm arkadasin yarismadan ayrildigi etap farkini bulacaksin,yani kac hafta yarismadan uzak kaldiysa yeni kilosunu o kadar haftaya bölüyoruz ve karsisina .... etapta izine ayrilan üye geri döndü,kilosu ..... ya bölündü seklinde yaziyoruz
umarim anlatabilmisimdir,yine anlamadigin bisey olursa yatrdimci olmaya calisirim
hamilelik nedeniyle ayrilmissa durum degisiyor,yeni üye olarak islem yapiliyor

cnm bak karar defterinden aldim bu yaziyi,burda aciklamali olarak yaziyor

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
(*) Geri dönmek üzere ayrılan yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.

3) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır. Bu durum etap listesinde belirtilir..
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar..

sana da iyi haftalar canım ben de çok iyi bilmiyorum sanırım ayrıldığı etaptan bu yana olan kilosu arasındaki fark etap sayısına bölünüyrdu, diskalifiye değilse tabi bence karar defterine baksan daha iyi olur

hamile kalmak için tedavi görmüş o halde yeni üye gibi işlem yapıcam değilmi?

canım takıma yeni giren arkadaşlar için röpörtaj yapacakmıyız
pokemon musait bir zamanda liste hazirlarsa yapalim cnm
insanın kanına giriyor cidden ben çooook sevgili kayınpederim için yapmıştım :)) tadına baktım yani olmuş mu olmamış mı diye
sen tadiyla yetinmissin,ben hic dayanamam,tadina baktimmi sonu geliyor
yihhuuuuuuv asya uyudu yemğimi yer yemez geşiyorumyaNINIZA
afiyet olsun,bekliyoruz
kesinlikle çoğu zaman diyetisyenden bile daha etkili oluyor bence burası süper, buranın kıymetini bilmek lazım, biz mezun olunca koruma topiği açıcaz orada devam inşallah
mezun oluruz insallah,bizde bu istah oldukca korkuyorum:18:

hamile kalmak için tedavi görmüş o halde yeni üye gibi işlem yapıcam değilmi?
takimdan ayrildigi sirada isminin karsisinda hamilelik nedeniyle izinli yaziliysa yeni üye gibi islem yapmalisin
yok izinli diye yazildiysa etap farkina bölmelisin

canım menün güzel:))

caım listen çok güzel
canım baklavalar olmamış ama menün onun dışında gayet iyi
canım menün çok güzel sporuda arttırmışsın çok ii olmuş
canım menün hgayet güzel
canım menünü beğendim
demek lazım güzele benziyor
süper süper süper

canım menün kötü değil bozma moralini

anladım tatlım çok teşekkür ederim

ben ciktim kizlar,cocuklari cikartim azcik,sonrada denizi flüt kursuna götürcem,aksam anca gelirim,kendinize zayif bakin

demmay sen o diyetisyeni bırak canım, biz senin yediğini içtiğini, sporunu , suyunu, kaç kilo vermişsin kaç kilo almışsın takibini ondan daha iyi yapıyoruz. üstelik de bir kuruş para almıyoruz
heheheh çok güldüm ihihihihihih :)))
canım bizi haberdar et dualarımız o güzel kızla. Allah yardımcınız olsun. Annesini düşünemiyorum.allahım hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın.
zeynep abla süpersin . Ha bide sen zaten hep pozitifsin :)
canım menün çokgüzel hem misafir hem sınav sana zor oluyordur
canımemnün düzenli değil ama zamanla düzene otutturursun
canım gayet güzel menün akşam olmamış. Güne iyi başlamışsın :)
canım bence menün güzel lahmacun yerine başka bişey yesen daha iyi olurdu
kızlar erkek arkadasım suan kocaeli yollarında oraya mulakata gidiyor eger olursa orda memur olucak tse nin mülakatına gidiyor inşallah olur hepinizin duasına ihtiyacım var kızlar iyi akşamlar
canım geç oldu ama allah kolaylık versin

demmay sen o diyetisyeni bırak canım, biz senin yediğini içtiğini, sporunu , suyunu, kaç kilo vermişsin kaç kilo almışsın takibini ondan daha iyi yapıyoruz. üstelik de bir kuruş para almıyoruz
heheheh çok güldüm ihihihihihih :)))
canım bizi haberdar et dualarımız o güzel kızla. Allah yardımcınız olsun. Annesini düşünemiyorum.allahım hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın.
zeynep abla süpersin . Ha bide sen zaten hep pozitifsin :)
canım menün çokgüzel hem misafir hem sınav sana zor oluyordur
canımemnün düzenli değil ama zamanla düzene otutturursun
canım gayet güzel menün akşam olmamış. Güne iyi başlamışsın :)
canım bence menün güzel lahmacun yerine başka bişey yesen daha iyi olurdu
kızlar erkek arkadasım suan kocaeli yollarında oraya mulakata gidiyor eger olursa orda memur olucak tse nin mülakatına gidiyor inşallah olur hepinizin duasına ihtiyacım var kızlar iyi akşamlar
canım geç oldu ama allah kolaylık versin

canım güzel sayılır menün
canım menün fenadeğil. Oturarak twist nasıl oluyor

yine çok güzel zeynep abla kimm zorla yedirdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…