Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırdır canım neyin var?

İşte benim belim de aynennn böyle Napacağım ben bu fazlalıkları nasıl gidecek

Son düzenleme:
ben gecmise cevap yazana kadar öglrn olmus,ben ciktim,cocuklarin saati gelmis,sonra gelirim yine,bu arada nerde bu kizlar....

afiyet olsun cnm,kekler yagsiz,unu az ama patates cnm:26:

kisir cok olmamismi cnm,az kisir yaninada et gibi yeseydin keske:26:

ay cok güldüm cnm ya
senin diyetisyene bir doktor lazim bence

Aslında keki canım istediğinden değil kahvaltıda farklı birşeyler yemek için yedim, yani vücudu şaşırtmak için birnevi,nerdeyse 15 gündür patates yemedim hiç... Kısır çok oldu zaten çok şişirdi beni onun sayesinde aşam birşey yiyemedim, diyetisyenden gelmiştim, Diyetisyenden gelince nedendir bilmem bir yiyorum bir yiyorum, geçen haftada diyetisyenden sonra poğaçalar, simitler yemiştim hatırlarsan.. Bizim diyetisyen çok yoğun bir de doktorayla uğraşıyor, o yoğunlukta hasta kabul etmesi bile bir mucize..

Sende mi kaçamak yaptın Noluyor kızlar size yaa, bu yaz yaramadı size...

ÇOOOOOOOKKKKK beğendim özellikle de krep ben de yedim çünkü benimki de yağsız

canım sporun alası oldu valla özelliklede cumartesi canım çıktı

Bana müsade, Bulaşığı yıkayıp derse geçeceğim Cumartesiye ne kaldı ki
kolay gelsin

beğendim dedim arada patates kızartması gördüm cıssssssssssss ayrıca geçmiş olsun güzellik

güzel tatlım, bende seninle konuştuğuma çok sevindim, biraz geç cevap oldu ama

afferrrrinnnnn

güzel canım arada kurabiyeler girmiş araya ama neyssseeeeeeee

kızlar erkek arkadasım suan kocaeli yollarında oraya mulakata gidiyor eger olursa orda memur olucak TSE nin mülakatına gidiyor inşallah olur hepinizin duasına ihtiyacım var kızlar iyi akşamlar
Allah hakkınızda hayırlısını versin

off benimde bitmek üzere

ay lahmacunlar süper görünüyoooooooooo

merhaba kızlar ben geldimmm kaynanaya gittik gündüz biraz önce geldik mis gibi temiz havayı cigerlerimize doldurduk :)

şimdide dag gibi ütü beni bekliyor
kolay gelsin bu hafta benim de ütüm var çoookkkkkkkk

aaaa bu arada benim bi tane kalbim olmuşş
hadi hayırlı olsunnnnnn

hafta sonu olağan halimiz :)))

bende bugün artık sıkı bir spor programına başlarım , menünde göze çarpan bir tek poğaça canım :))

canım makarna 1 tabak dedim ama 4 kaşık felandı ayrıca yanında da ekmek veya başka birşey yemedim.yağda yumurtada çatal ucuyla tadımlık yedim.pazar günü serbets günümdü o yüzden tırnaklı ekmek ve patates yedim gerçi onlarda bende kalmadı miğdem bulandı çıkardım hepsini.böreğe gelince tadımlık dedim bir fındık kadardı.

ooooo masallah cnm,sen ne yapmissin böyle,hemen o bakkal göfretlerini asyaya ver,o yesin

yahu diyetteyiz demi ama,bunlari yedikten sonra nerde kaliyor diyet,

tamam cnm,ne bilim sen öyle hepsini ne kadary edigi belirtmeden yazmissin,gözümde canlandirdim bi an,yinede karbonhidratlari cok kacirmistin ama:18:
sen diyetisyenemi gidiyorsun:44:

napsak işe yarar ki , ben eşimin yolunun markete düşmesini bekliyorum, biberiye yağı alıp o bölgeye sürüp korsemi giyinip yürüyüş yapmayı düşünüyorum..
cnm aktarlarda var biberiye yagi,marketi bilmiyorum,benim kiz kardesim aktardan alip göndermisti bana
tabak resmini cok begendim,bundan sonra 1 tabak yerken bunu dikkate alalim,bicagi unutmayin porsiyonlari ayarlarken

bide gönderdigin link acilmyor:26:

kızlar iyice sayfalara girmeden pegasuscum benim bu hafta fazlasıyla cezaya ihtiyacım var o yüzden 300 kalori ok fakat yediğim tatlı şerbetli değil o yüzden sütlü tatlı kıvamında resmini de koyuyorum canım. bir ara deneyin süperrrrr bir tat bu arada

süper görünüyor cnm
bende netten baktim ama tam kalorisini bulamadim,o yüzden öyle yazdim
serbetli degil demissin,üstü kuru olmuyormu o zaman:44:

Canım burada Aktar var ama hep kapalı, Askeri kantin var burada orda satılıyor bunlar :)

Bende tabakta bu öğlen bunu baz aldım
Link herhalde kk yasakladığı için açılmıyor google'a "bikini projesi sassy su" yaz canım ilk çıkan siteye tıkla

kizlar nerdesiniz ya,zamanim varken azcik dedikodu yapardik
bayby nirdesin cnm,özledim valla
aus kahvaltidamisin,cocouk nasil oldu merak ediyorum:26:
wuwum firarda zaten
bahar ise gittinmi,ciktinmi
zeynos kizi geldi bizi unuttu
rapunzel gece anca geliyorsun,birbirimizi görmüyoruz:26:

uykum geldi benimde,kalkip temizlik yapayim,sonrada cocuklarla ilgilenirim

tamamdir cnm,hemen bakiyorum

Ben de 3 gündür arıyorum kızları, gelen menüsünü,, menülere yorum yazıp kaçıyor :26:

Ben de 3 gündür arıyorum kızları, gelen menüsünü,, menülere yorum yazıp kaçıyor :26:
evet,ne oldu ki anlamadim,yok diyetten usandilarsa direk gelmicez desinler,bizde yeni üye alalim,ne cnm böyle,sirf yediklerini paylasip 2-3 satir yazip gitmekmi takim ruhu
böyle olmaz ama,bi care bulmak lazim

Son düzenleme:
bende geldim önceki mesajları okudum :)yorumlarınız çok iyi geldi çok teşekkür ederim yemek yerken bile kafamın üstünde düşünce bulutu oluşuyor sanki ''onu yersen yazmak zorundasın hımmm iyi düşün yiycekmisin ''diyo sanki birisi :)diyetisyene hergün kontrole gidiyomuş gibii

hos geeldin,evet buranin en iyi tarafida bu sanirim,her lokmada ya bunuda yazicam simdi düsüncesi olusuyor,o yüzden o eli ciss lardan cekiyoruz hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…