Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

limonlu kek ve topitopa bu defalik ceza yok,2. ye ceza alirsin
8 bardak su kac lt ye esdegerdir:44:

afiyet oslun
sorun yok cnm,güzel
afiyet olsun cnm,seninkide güzel
inanma cnm ya,nerde görülmüs cikolatanin zihin actigi,öyle olsaydi benim kiz profösör olurdu:18:
sehir efsanesi bunlar
sen kahvaltida degisiklik istiyorsan ciko yerine corba ic,meyveyle yap baslangici,veya kuru yemisle yap acilisi ama cikodan uzak dur

cnm senin aksam yemegi niye degisik,nerdeydin bakim sen aksam
senin dünkü listeni görmedim ben,kadayif yediysen ablana verilen ceza senin icinde gecerli

evet cnm,su icmeyi unutmusum
kefiri ilk deniyorum bende,eskimsi ayran tadinda

canım benim menü süper..afiyet olsun sadece suyun biraz az olmuş .
evet unuttum su icmeyi,tesekkürler
günaydın..menü güzel cok begendim..afiyet olsun
tesekkürler
başkanım toplantıya gitmişken benim ders çalışmam lazım hafta sonu 5 tane dersten sınava gireceğim daha hiçbirine çalışamadım.fırsat buldukça gelirim hepinizi öpüyorum..
kolay gelsin
pogocami gördüm orda
4 incir cok cnm,2 yeterde artar bile

wuwumdan daha haber yok mu ?? zeynep abla bi ararmısın sen cok merak ettim...
babaannesi veya anneannesiydi oraya gidecekti,o yüzden yoktur
afiyet olsun
biraz önce tartıldım çok sisim regli haftam tartı fazla gösterdi ama ben kilo almadım
gecer cnm,sen kendini biliyorsun
cnm kalori olarak baktinmi fazlalik yok ama,liste olarak baktinmi o sekerler,6 adet form bisküvi gözümü tirmaliyor,sen aralarida nerdeyse ana ögün gibi yemissin,hatta aksam ac yatmissin

Pazar sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
domates salatalık
maydanoz

bunu özellikle kopyaladim,sen bunlarimi 2 ye kadar yedin,bunlar yüzündenmi öglen ve ara yok,yahu ekmek bile yok,2 ye kadar hangi sirayla yedin merak ettim dogrusu,yumurtayi kahvalti,peyniri ara,zeytin ve salata türlerini öglen niyetinemi yedin

cornet yemissin oldumu simdi bu hafta kacamak yok dedik

1 kuru kayisidan ara ögünmü olur cnm benim,ne demistik düzenli

bide üstüne cikolata

bravo diyorum,baska ne diyim

gezegen diye benim için demişti çok geziyorum ya ondan

Selam Rapunzel sen de geçmişe daldın heralde... Bende bu gün sabahtayım daha çok geriden geliyorum ama bişey kaçırmak da istemiyorum. O yüzden bu gece kapatıcam arayı inşallah. Gerbera senin ablanmıydı?

selam buyumeyenbebek ewet ya gecmise daldım bugun benimde baya birikmiş ben komsuya gitmistim bebegi oldu onun icin ordan geldim aksam misafir geldi masallah ewden misafir eksik olmuyo cok da severim gecmiste birikmis oldu

ewet gerbera benim ablam

Bakıp kaçtı demeyin arkadaşlar , mola verdim de derse , ne var ne yok diye girdim foruma .

Herkese iyi geceler...

kuru incirden bugun cok elestiri aldım öğrendiğim iyi oldu artık yemicem
insallah dedigin gibidir wuwum hastaydı kötü bisey olmasında

gevreğin o kadar kalorili olduğunu bilmiyordum çok şaşırdım. Kalori hesabın çok güzel ama badem şekeri fazla olmuş. Eliptik bisikletle ilgili de bir şey hatırlıyorum yanlışsam söyle, 70 küsür dakikada 200 kalori yazmışsın az değil mi ?

Bu yazdığın yazı bana o kadar iyi geldi ki, çok moralim bozuldu hafta sonu yaptığım kaçamaklar motivasyonumu düşürdü.

başkanım toplantıya gitmişken benim ders çalışmam lazım hafta sonu 5 tane dersten sınava gireceğim daha hiçbirine çalışamadım.fırsat buldukça gelirim hepinizi öpüyorum..

Sen de mi AÖF sınavına çalışıyorsun? Allah yardımcın olsun canım, kolay gelsin...

Ben çıkıyorum yine , program yaptım , günde 9 saat ayırırsam ancak yetişecek sınava kadar

Öpüldünüz hepiniz .

Eee ben sana ders çalış dedim sen ne yaptın, topik topik gezdin.

Çok beğendim

Ayyy bunları ben mi yemişim yan yana yazınca baya çok oldu, tüh beni Allah kahretmesin. Patatesli kek güzeldi eline sağlık, ama içim dışım patates oldu cuma bir başladım, patates püresi, yemeği, keki derken içim dışım patates oldu şiştim resmen.

Bide Cimcimesudeye mesude diyorsunuz ya kopuyorum resmen...Ben de ilk gördüğümde bir an ilk bakışta cincimesude diye okumuştum. Çok gülmüştüm sonra kendime. Cimcimecim affına sığınıyorum ...

Siz Topraksla beraber değil miydinizz akşam yemeğinde ? Menü güzel canım .

Tembeeeel, tembeeeeel......

böhüüüüüüüüüüü kimse yazmıyor

Yok canım teşekkür ederim, iki kere düello yaptım ikisi de hüsran oldu. Aldım boyumun ölçüsünü. Senin menüye laf atacaktım ama kendi halimden dolayı yüzüm tutmadı ...

İki dakka bakayım dedim herkes geçmişte mi yahu

Rapunzel iyi geceler tatlım
Sağol , pek kolay gelmiyor ama

Babyyyyyyyyyyyy tek tek menüleri okuyup yorumlayacak vaktim yok ama seni gördüm

Ben tembelsem sende çok yemişsin işte dün

Ya bir de ben bir ara zeynebin bir yorumuna kopmuştum , şu ilk üçe girenlere sallıyorlar demişti ya

Cidden çıktım bu sefer , 1 ünite daha bitireyim

canım sen nerde hesapladın ben bi site buldum 2200 falan çıkıyo çok fazla bana göre..
kalorisepeti.com dan hesaplayabilirsin
ben yarın giremiycem kızlar..(bu defa kesin ) 24 st.nöbetciyim perşembe görüşürüz inşallah :)
kolay gelsin
mesajlar haftalıkmı sayılıyor:26:
evet 49 alti mesajlara ceza,en fazla mesaja ödül var
yoktum cnm,kaynanama gittik aksam üzeri
Şu an takımda 1 üye ( o da benim) 6 da ziyaretçi var. Kendimi yabancı gibi hissettim. Biri bizi gözetliyor sanki
ben o üyeleri hizaya getiricem cnm,merak etme sen,bu hafat bi ciksin,haftaya da böyle olursak ne olacak bilemiyorum yani
cnm sen bunlari ögle niyetinemi,aksam niyetinemi yedin,:44:
bide senin cezani yazmadm,500 kalorilik ceza,kolay gelsin

cilekler fazlami olmus
Bakıp kaçtı demeyin arkadaşlar , mola verdim de derse , ne var ne yok diye girdim foruma .

Herkese iyi geceler...
iyi gece,er cnm,hic dermiyiz
İki dakka bakayım dedim herkes geçmişte mi yahu

Rapunzel iyi geceler tatlım
Sağol , pek kolay gelmiyor ama
ben gecmisteydim,anca döndüm trafik vardi
kolay gelsin tekrar,zihin acsin diye abur cubur yeme sakin

Güzel canım dengeli

evet yaaa ben de bekliyorum zaten, yani yazdıklarımı buraya yazarken utandım valla...

yağlama bu çok da severim yemesini :) şimdi yapıyorum ama yemiyorum

Lazanyaya benzettim çok güzel görünüyor...

Ne desen haklısın kaptan, ben bu ara çok kontrolsüzüm, moral sıfır, tekrar kilo almaya başlıycam diye korkuyorum, regl olucam diye mi yoksa benim nefsime hakim olamayışımdan mı bilmiyorum. Kilo almamışım da vermemişim de sabitim. Her cezayı fazlasıyla kabul ediyorum, istersen ikiye çarp ver ama sorun o değil ben nasıl düzene giricem, ben nasıl sizin gibi disiplinli diyet yapıcam? Bana yol gösterin yaa nolur?

Sabah kahvaltıda sahildeydik 10:30 da başladık kahvaltıya, simit de yedim yani ekmek yerine simit vardı yazmayı unutmuşum. İki lokma yedim Elifin peşinden parka gittim, geldim iki lokma yedim uçurtma almaya gittik. Geldim uçurtma ağaca takıldı onunla uğraştık falan ondan çok uzuuuun sürdü.

Bir de 5 su bardağı su 1 litre.

Aaa ne güzel. Eftelyayla Topraks gibi. Aranızda kaç yaş var?

Herkese iyi geceler...

Y0a ne zaman girsem burdasın, ders çalış ders

Evet yaa benim menüye hiç değinme lütfen...Git ders çalış dersssss....

iyi geceler kizlar,yarin gelemeyebilirim,
1 mayisa gidcez
bu arada bütün emekcilerin 1 mayisini kutluyorum

günaydın hanımlar

öncelikle bugün tüm emekçilerin bayramını kutluyorum.

dün öğlen kızımla parka çıktık, çıkış o çıkış akşamı ettik hala da ağlıyodu cadı çıkarken:) biz yazlık kışlık ayrımını teyzemin evi ile bizim ev arasında yapıyoruz çünkü teyzemin ev büyük ve iki kişi yaşıyolar anneannemle birlikte, o yüzden kışlıkları oraya taşıyıp yazlıklarımızı da oradan alıyoruz dün gece oradaydık, bugünde devam edicez o yüzden foruma giremedim akşam.
bu ara giremedimler hepimizde fazlalaşmaya başladı arkadaşlar buna bir çare bulmak gerek, kendim de dahil

dünkü menüm

sabah
1,5 dilim tam buğday
k.kutusu b.peynir
4 siyah zeytin
1 lokma üstüne vişne reçeli kapanış :))
çay

ara
15 leblebi
1 çay bardağı süt

öğlen
dışarıdaydım tost ayran

ara
arkadaşıma uğramıştım ara yapmam gerek dedim
kapıda iki dakka laflarken evde şu pestilden yapılan sucuk denilen şeyler varya ondan varmış ilk defa yedim
ondan baş parmağımın boyundan bile kısa bir parça yedim, güzeldi

akşam
2 küçük biber dolma
patlıcan salata
semizotu salatası yoğurtlu
çok çok küçük kare börek ekmek yerine

su 1,5 lt
spor 30 dk trambolin

bende bunu bilmiyordum küçük ve masum diye çilekleri akşam yiyordum bir daha yemem canım :) sagol anlattığın için

zeynepcim günaydın seni gördüm geçmişi okurken ama benim kız kalktı bağırıyo anne diye canım kaçtım ben öpüyorum

canım benim menün güzel düzene girdi afiyet olsun :)

evet bence öyle ben ispat isterim arkadaşım bende sallamasını bilirin mesela bu hafta 68 yazarım kilomu ohhh olurum birinci o kadar kolay işte ama ben o zamanda sadece kendimizi kandırmış olurum burda ne yapıyorsak hepsi gerçek bizim şok diyetle felan işimiz yok o yüzden önce kanıt isterim ben inanmak için.

kaynanayi gördüm,kabusum olur diye yataga giresim yok
kaynanayı kaynar kazana atıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…