Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

düzgün bir menü değildiki benimki umarım güzelleştiririm sağlığım ve moralim için şart artık

iyi geceler Gonca, geç oldu ama anca iş güç bitti, kızımı yıkadım uyuttum, bugün sabahtan geçmişi okıycam. Bu hafta iş yerinde sayım var giremiyorum doğru dürüst. İyisiniz di mi?

güzell begendim

menü güzel olmmus

güzel olmus

güzel olmus kacamak yok

Kızlar iş yerinde alıntı yapmıştım ama yorumlarını yazarken patron geldi kapattım onları cevaplıyorum:

baharcım erkek arkadaşının sınav sonucu ne zaman belli olacak? Olursa siz de mi Kocaeline gideceksiniz? Ne sınavına girdi? Aus orda toplayacak bütün takımı herhalde ...Canım ben sizi takdir ediyorum, yılmıyorsunuz , pes etmiyorsunuz, geleceğiniz için o mülakat senin bu sınav benim şansınız deniyorsunuz. Bu bir geçiş dönemi ve geçiş dönemleri belirsizliklerle dolu oluyor , zor oluyor ama Allah ım inşallah size en hayırlı olan kapıyı açacak size...

Mayıs sonunda istemeye de geliyorlarmış, hayırlı olsun canım.

Gerbera merhaba, takım kurallarını kabul etmişsin, aramıza hoşgeldin. Ben İzmirde yaşıyorum , 29 yaşındayım, 2 yaşında Elif Duru adında bir kızım var çalışıyorum. 75,8 ile 12 Martta 4. takıma katıldım. Geçen hafta 71 kiloyu gördüm tartıda. Bu hafta almış olabilirim biraz çünkü regl olucam sanırım kendimi kontrol edemiyorum. 58 olana kadar buradayım. İlerleyen günlerde bol bol görüşürüz, bu hafta iş yerimde sayım var pek giremiyorum internete. Yanlış hatırlamıyorsamRapunzelin ablasıydın değil mi?..

Aus cum, ben sana 10 gündür ders çalış diyorum , son haftaya bıraktın şimdi de kendini kampa soktun tabi di mi, eh be arkadaşım, zeki ama tembel öğrenci tarzı bunlar. Sinir olurdum okulda zehir gibi çocuklar vardı hiç defter kitap taşımazlardı, ama en yüksek puanı alırlardı. Sen de onlar gibisin. . .

Demmay bi yerde okudum Bahara cevap yazmışsın Ders çalışıyorum beeeeen, çağırıp durma beni diye, çok güldüm. Senin aklın burda tabi di mi? Yoksa senin de sensörlerin mi var, ismin geçince sinyal mi geliyor sana?
Ayrıca senin görünce moralini bozan 60 benim hedef kilom sayılır, sen şişman değilsin , fazlan olabilir ama kafa yedirtecek kadar değil merak etme rahatla artık. Belki de senin de vücudun direniyordur, tam kilo vermeye başlayacağın zaman da sen diyeti bırakıyorsundur. Bu sefer hiç pes etme 1-2 ay da olsa sen diren, vücudun pes etsin...

.Gogo diğer takımdan yaptığın alıntı güzeldi. Çok faydalı ve bilmediğim şeyler okudum , teşekkürler...

Gerbera bi yere gezegen yazmışsın ne demek olduğunu anlamadım amaa....

Selam Rapunzel sen de geçmişe daldın heralde... Bende bu gün sabahtayım daha çok geriden geliyorum ama bişey kaçırmak da istemiyorum. O yüzden bu gece kapatıcam arayı inşallah. Gerbera senin ablanmıydı?

ewet ya sen söyleyince farkettim karbonhidratlar üstüste gelmiş..kuru incir icin söylediklerini bilmiyordum kuru inciri cok severim ama hic tanımıyomuşum onu farketttim komsudaydım tam ara öğün saatinde onlar gelince yedim ara öğün olsun diye bilmiyodum ki incirin bu kadar suclu olduunu

menüde sporda güzell

gecen haftaki ödülüm vardı ya ondan böyle oldu ödül flan olmasaydı yemezdim
kavun karpuz cilek muz kuru meyveleri sabah ara öğününde yemelisin diyo doktor anlıcn şeker oranı yüksek olan meyveler sabahla öğlen arasındaki ara öğünde yenmeli diyo
öğleden sonra ve aksam elma portakal kivi gibi seyler öneriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…