- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
ben burada neye cevap vereceğimi bulamadım alıntıyapmışım ama neydi ne yazacaktım neyse tekrar bakarım.baya yürümüşsün canım oralar sıcak degilmi
hımmm güzel bilgilermiş
zeynoşum menü spor harikaa
geçen hafta bende öyleydim ve kilom sabitti zeynep abla bu hafta sanki balona igne patlatılmışta havası alınmış gibiyimbi kilo gideydi bari kabızlıgımda gecti adet oldugumdan beri
sporun yediklerini dengelemiş fıstık böyle kalorileri yazmakda iyi fikirmiş ha
güzel kaptan menün sporun
pazar dengesiz pazartesi de cikolata hariç güzel canım benim kolay gelsin işin için
hımm güzel canım menün ne fazla ne az
valla bende coook merak ediyorum wuwumu yaa :26::26:
güzel olmuş canım menün bu aralar herkez patatesli börekden yapıyo galiba
yetişir inşallah canım benimbol kahve içde güç kazan
güzel canım menün kaçamak yok
güzel canım menün kavun cıktımı orda buralarda daha görmedim ben
kolay gelsin canım menünde güzel begendim
güzel canım menün tebriklerr
aralarda fazlalıklar olmuş fıstıkdaha dikkat et
hasladım yedim canım benim
allah kolaylık versin fıstık
ooo baya karısık fıstık
aşkam az olmuş canım benim biraz daha yeseydin keşke
canım ben pokemon dilek değilim dilek buyumeyen baby ben esin :))canım benim menün cok güzel :)
dilek bu menüyü kaptan okuyunca ceza gelir sana bebeğim çikolata dondurma var
elifcigim menün güzel ablam
işte benim ausenciam :) menün güzel canım
canımın içi menün güzel çok beğendim :)
önce sunu söyliyim menün cok güzel sonra eger o dediklerini yersen yaptığın diyetin hiç bir anlamı kalmaz daha önce nasıl once yedin onları tadını biliyorsun neden şimdiden kendini yemeye endeksledin
yaptığın ekmeğe burda bazlama denir ve ben cok sık yaparım ama biraz daha ince olur ve üzerine kıyma sote yaparım adı da yağlama olur :)
eftelya kuzum menünü cok beğendim :)
gonca canım ben 2 ay oldu spora başlayalı önceleri yürüyüş yapmıyordum şimdi havalar ısındı hemde vücüdüm alıştı spor yapmaya
gonca cok beğendim menünü
canım bence düzensiz menün sakın kaçamak felan yapmayın
yürüyüşüne bayıldımmmmmmmmmmmm dilek harikasın :) :)menünde fene değil ablacık :)
bir insanın günlük ne kadar kaloriye ihtiyacı var bilmiyorum ama menün fena değil en azından simit yemiyorsum sabahları
canım bence menn fena değil sporda argünaydın hanımlar
öncelikle bugün tüm emekçilerin bayramını kutluyorum.
q"
dün öğlen kızımla parka çıktık, çıkış o çıkış akşamı ettik hala da ağlıyodu cadı çıkarken:) biz yazlık kışlık ayrımını teyzemin evi ile bizim ev arasında yapıyoruz çünkü teyzemin ev büyük ve iki kişi yaşıyolar anneannemle birlikte, o yüzden kışlıkları oraya taşıyıp yazlıklarımızı da oradan alıyoruz dün gece oradaydık, bugünde devam edicez o yüzden foruma giremedim akşam.
bu ara giremedimler hepimizde fazlalaşmaya başladı arkadaşlar buna bir çare bulmak gerek, kendim de dahil
dünkü menüm
sabah
1,5 dilim tam buğday
k.kutusu b.peynir
4 siyah zeytin
1 lokma üstüne vişne reçeli kapanış :))
çay
ara
15 leblebi
1 çay bardağı süt
öğlen
dışarıdaydım tost ayran
ara
arkadaşıma uğramıştım ara yapmam gerek dedim
kapıda iki dakka laflarken evde şu pestilden yapılan sucuk denilen şeyler varya ondan varmış ilk defa yedim
ondan baş parmağımın boyundan bile kısa bir parça yedim, güzeldi
akşam
2 küçük biber dolma
patlıcan salata
semizotu salatası yoğurtlu
çok çok küçük kare börek ekmek yerine
su 1,5 lt
spor 30 dk trambolin
canım cezamın 250 kalorilik kısmını zaten pts yaptım hazırlıklıydım buna :)). 250 kaldı bu arada bendeki listede 7-8 adet çilek 1 posiyon sayılıyo. ama çok diyorsan biraz azaltırımkalorisepeti.com dan hesaplayabilirsin
kolay gelsin
evet 49 alti mesajlara ceza,en fazla mesaja ödül var
yoktum cnm,kaynanama gittik aksam üzeri
ben o üyeleri hizaya getiricem cnm,merak etme sen,bu hafat bi ciksin,haftaya da böyle olursak ne olacak bilemiyorum yani
cnm sen bunlari ögle niyetinemi,aksam niyetinemi yedin,:44:
bide senin cezani yazmadm,500 kalorilik ceza,kolay gelsin
cilekler fazlami olmus
iyi gece,er cnm,hic dermiyiz
ben gecmisteydim,anca döndüm trafik vardi
kolay gelsin tekrar,zihin acsin diye abur cubur yeme sakin
çok güzel zeynep abla yine süper bir gündünki menün
sabah 50 defa parmak ucunda zıplama
2 bardak sıcak su
5 tane zeytin
1 dilim peynir
bol maydonoz
1 domates
1 kupa yeşil cay 1 dilim tam.dug.ekmeği
ara 1 ç.bardagı süt
öğlen
1 dilim tam.bug. ekmeği
et döner 100 gram bol salata
1 dilim ekmek
3 kasık yogurt
ara elma
akşam
5 kasık taze fasulye
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 5 çilek 1 cay bardağı süt
spor 45 dakıka hoca ile
yarım saat yürüyüş
3lt su
dünkü menümü yazayım bende ancak yazabildim
pazartesi
sabah:
bi bardak ılık su 5 zeytin bi parça peynir 2 dilim ekmek cay
ara:
3 diyet bisküvi( bi pakette 6 tane vardı 160 kaloriydi) yani 80 kalori
öğlen:
peynirli sandiviç 242 kaloriymiş
ayran bi bardak ( sütaş ayran 200 ml ) 76 kalori
ara:
yarım kalan 3 diyet büskivi 80 kalori
akşam:
4 kaşık yeşil fasulye ( porsiyonu 200 kaloriymiş zyetinyaglı ve etsizdi)
4 kaşık pilav( porsiyonu 326 kalori diyo 4 kaşık bi porsiyon eder galiba:26:)
3 kaşık yogurt(yarım yaglı 57 kalori )
ekmek yok
toplamda yaklaşık kahvaltı hariç 1061 kalori etti kahvaltıda 200 kalori etse 1261 kalori çokda fazla degilmiş
ara: yoksu: çok fazla ıctım 3.5 4 dür belkide
spor: sabah 40 akşam 40 dakka yürüyüş
internetten baktım benim boyuma kıloma göre bir günde toplam 1500 kalori almam gerekmiş kızlar sizce dogrumudur :44::44:
ben yarın giremiycem kızlar..(bu defa kesin) 24 st.nöbetciyim perşembe görüşürüz inşallah :)
Tamam yaw yemeyeceğim çikolata dondurma olur mu onun yerine küçük bir kornetönce sunu söyliyim menün cok güzel sonra eger o dediklerini yersen yaptığın diyetin hiç bir anlamı kalmaz daha önce nasıl once yedin onları tadını biliyorsun neden şimdiden kendini yemeye endeksledin
yaptığın ekmeğe burda bazlama denir ve ben cok sık yaparım ama biraz daha ince olur ve üzerine kıyma sote yaparım adı da yağlama olur :)
bazen mecbur kalıyorsun
Gerbera
Demmay bi yerde okudum Bahara cevap yazmışsın Ders çalışıyorum beeeeen, çağırıp durma beni diye, çok güldüm. Senin aklın burda tabi di mi? Yoksa senin de sensörlerin mi var, ismin geçince sinyal mi geliyor sana?
Ayrıca senin görünce moralini bozan 60 benim hedef kilom sayılır, sen şişman değilsin , fazlan olabilir ama kafa yedirtecek kadar değil merak etme rahatla artık. Belki de senin de vücudun direniyordur, tam kilo vermeye başlayacağın zaman da sen diyeti bırakıyorsundur. Bu sefer hiç pes etme 1-2 ay da olsa sen diren, vücudun pes etsin...
günaydın hanımlar
dün öğlen kızımla parka çıktık, çıkış o çıkış akşamı ettik hala da ağlıyodu cadı çıkarken:) biz yazlık kışlık ayrımını teyzemin evi ile bizim ev arasında yapıyoruz çünkü teyzemin ev büyük ve iki kişi yaşıyolar anneannemle birlikte, o yüzden kışlıkları oraya taşıyıp yazlıklarımızı da oradan alıyoruz dün gece oradaydık, bugünde devam edicez o yüzden foruma giremedim akşam.
bu ara giremedimler hepimizde fazlalaşmaya başladı arkadaşlar buna bir çare bulmak gerek, kendim de dahil
dünkü menüm
sabah
1,5 dilim tam buğday
k.kutusu b.peynir
4 siyah zeytin
çay
ara
15 leblebi
1 çay bardağı süt
öğlen
dışarıdaydım tost ayran
ara
kapıda iki dakka laflarken evde şu pestilden yapılan sucuk denilen şeyler varya ondan varmış ilk defa yedim
akşam
2 küçük biber dolma
patlıcan salata
su 1,5 lt
spor 30 dk trambolin
dünki menün
2 bardak sıcak su
5 tane zeytin
1 dilim peynir
bol maydonoz
1 domates
ara 1 ç.bardagı süt
öğlen
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 dilim ekmek
3 kasık yogurt
ara elma
akşam
5 kasık taze fasulye
bol salata
3 kasık yoğurt
spor 45 dakıka hoca ile
yarım saat yürüyüş
3lt su
kızlar hemen menümüyazayım asyaya kahvaltı hazırlayacağım
sabah;1 ymurta bol yeşillik 1 dilim ekmek
ara yok
öğlen ;mangır çorbası(erişte pekmez kuru kayısı tereyağ) ile yapılan tatlı bir çorba 1 yemek kaşığı içtim zaten çoğu su idi
2 yemek kaşığı tarhana çorbası, 3 yemek kaşığı etli mantarlı pilav, 1 yemek kaşığı bulgurlu yeşil mercimekli salata, 2 yemek kaşığıpatlıcan salata
ara yok
akşam; yoğurtlu semizotu salatası kocaman bir tabak, 1.5 galeta
su;2 lie
spo;45 dk. leslie walk
kaynanayi gördüm,kabusum olur diye yataga giresim yok
Günayın kızlar, alıntıları cevapladıktan sonra menümü paylaşayım
Kalkar kalkmaz ; 1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, bitki çayı, 1 dilim ekmek
Ara; 1 şeftali
Öğlen; Yoğurtlu buğday çorbası 2 kepçe, 1 dilim ekmek
Ara; 15 badem, 3 form bisküvi
Akşam; 4 yk bezelyeli patates yemeği susuz, 4 yk pirinç pilavı, bol salata, 4-5 kaşık yoğurt
Ara; 2 küçük parça kavun, 3 form bisküvi
Su; 3 lt
Spor yok
ben geldim ve gidiyorum kizlar,dünde dedigim gibi 1 mayis kutlamalarina gidicez,1 mayis nedeniyle okullarda kapali bu gün,aksam anca gelirim,öptüm hepinizi
Salı
Sabah
1,5 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
Ara
3 kuru kayısı
Öğle
1 dilim ekmek
1 kaşık pirinç pilavı
3 yemek kaşığı patates yemeği
Ara
2 light bisküvi
Akşam
Fırında közlenmiş 1 adet patlıcan
Yoğurt
Su 2 lt
Spor twist 100 kere ama bende alet yok. Ayaklar sabit bel oynadı . Bu hareketin başka adı var mı bilmiyorum.
Mekik 50 ( Az ama çok işim vardı devam edemedim.)
Site yönetimine rica edicem, ekranın sağındaki şu kıllı tüylü kadınların olduğu reklamları kaldırsınlar. İçim kalkıyor , böğüüüüü...
Kızlar iş yerinde alıntı yapmıştım ama yorumlarını yazarken patron geldi kapattım onları cevaplıyorum:
baharcım erkek arkadaşının sınav sonucu ne zaman belli olacak? Olursa siz de mi Kocaeline gideceksiniz? Ne sınavına girdi? Aus orda toplayacak bütün takımı herhalde ...Canım ben sizi takdir ediyorum, yılmıyorsunuz , pes etmiyorsunuz, geleceğiniz için o mülakat senin bu sınav benim şansınız deniyorsunuz. Bu bir geçiş dönemi ve geçiş dönemleri belirsizliklerle dolu oluyor , zor oluyor ama Allah ım inşallah size en hayırlı olan kapıyı açacak size...
Mayıs sonunda istemeye de geliyorlarmış, hayırlı olsun canım.
Gerbera merhaba, takım kurallarını kabul etmişsin, aramıza hoşgeldin. Ben İzmirde yaşıyorum , 29 yaşındayım, 2 yaşında Elif Duru adında bir kızım var çalışıyorum. 75,8 ile 12 Martta 4. takıma katıldım. Geçen hafta 71 kiloyu gördüm tartıda. Bu hafta almış olabilirim biraz çünkü regl olucam sanırım kendimi kontrol edemiyorum. 58 olana kadar buradayım. İlerleyen günlerde bol bol görüşürüz, bu hafta iş yerimde sayım var pek giremiyorum internete. Yanlış hatırlamıyorsamRapunzelin ablasıydın değil mi?..
Aus cum, ben sana 10 gündür ders çalış diyorum , son haftaya bıraktın şimdi de kendini kampa soktun tabi di mi, eh be arkadaşım, zeki ama tembel öğrenci tarzı bunlar. Sinir olurdum okulda zehir gibi çocuklar vardı hiç defter kitap taşımazlardı, ama en yüksek puanı alırlardı. Sen de onlar gibisin. . .
Demmay bi yerde okudum Bahara cevap yazmışsın Ders çalışıyorum beeeeen, çağırıp durma beni diye, çok güldüm. Senin aklın burda tabi di mi? Yoksa senin de sensörlerin mi var, ismin geçince sinyal mi geliyor sana?
Ayrıca senin görünce moralini bozan 60 benim hedef kilom sayılır, sen şişman değilsin , fazlan olabilir ama kafa yedirtecek kadar değil merak etme rahatla artık. Belki de senin de vücudun direniyordur, tam kilo vermeye başlayacağın zaman da sen diyeti bırakıyorsundur. Bu sefer hiç pes etme 1-2 ay da olsa sen diren, vücudun pes etsin...
.Gogo diğer takımdan yaptığın alıntı güzeldi. Çok faydalı ve bilmediğim şeyler okudum , teşekkürler...
Gerbera bi yere gezegen yazmışsın ne demek olduğunu anlamadım amaa....
Üfff kızlaaar nerdesiniiiiz, koştura koştura iş yapıyorum gelip şurda iki kelime muhabbet edeyim diye kimse yok... Canım sıkıldı benim ama...Gidiyim iki raf daha sayayım bari...
Güzel canım dengeli
evet yaaa ben de bekliyorum zaten, yani yazdıklarımı buraya yazarken utandım valla...
Lazanyaya benzettim çok güzel görünüyor...
Ne desen haklısın kaptan, ben bu ara çok kontrolsüzüm, moral sıfır, tekrar kilo almaya başlıycam diye korkuyorum, regl olucam diye mi yoksa benim nefsime hakim olamayışımdan mı bilmiyorum. Kilo almamışım da vermemişim de sabitim. Her cezayı fazlasıyla kabul ediyorum, istersen ikiye çarp ver ama sorun o değil ben nasıl düzene giricem, ben nasıl sizin gibi disiplinli diyet yapıcam? Bana yol gösterin yaa nolur?
Sabah kahvaltıda sahildeydik 10:30 da başladık kahvaltıya, simit de yedim yani ekmek yerine simit vardı yazmayı unutmuşum. İki lokma yedim Elifin peşinden parka gittim, geldim iki lokma yedim uçurtma almaya gittik. Geldim uçurtma ağaca takıldı onunla uğraştık falan ondan çok uzuuuun sürdü.
Bir de 5 su bardağı su 1 litre.
Aaa ne güzel. Eftelyayla Topraks gibi. Aranızda kaç yaş var?
Y0a ne zaman girsem burdasın, ders çalış ders
Evet yaa benim menüye hiç değinme lütfen...Git ders çalış dersssss....
günaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah
1,5 dilim tam buğday
k.kutusu b.peynir
4 siyah zeytin
çay
ara
15 leblebi
1 çay bardağı süt
öğlen
dışarıdaydım tost ayran
ara
akşam
2 küçük biber dolma
patlıcan salata
su 1,5 lt
spor 30 dk trambolin
menün güzel dengeli olmusdünki menün
2 bardak sıcak su
5 tane zeytin
1 dilim peynir
bol maydonoz
1 domates
ara 1 ç.bardagı süt
öğlen
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 dilim ekmek
3 kasık yogurt
ara elma
akşam
5 kasık taze fasulye
bol salata
3 kasık yoğurt
spor 45 dakıka hoca ile
yarım saat yürüyüş
3lt su
kızlar hemen menümüyazayım asyaya kahvaltı hazırlayacağım
sabah;1 ymurta bol yeşillik 1 dilim ekmek
ara yok
öğlen ;mangır çorbası(erişte pekmez kuru kayısı tereyağ) ile yapılan tatlı bir çorba 1 yemek kaşığı içtim zaten çoğu su idi
2 yemek kaşığı tarhana çorbası, 3 yemek kaşığı etli mantarlı pilav, 1 yemek kaşığı bulgurlu yeşil mercimekli salata, 2 yemek kaşığıpatlıcan salata
ara yok
akşam; yoğurtlu semizotu salatası kocaman bir tabak, 1.5 galeta
su;2 lie
spo;45 dk. leslie walk
Günayın kızlar, alıntıları cevapladıktan sonra menümü paylaşayım
Kalkar kalkmaz ; 1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, bitki çayı, 1 dilim ekmek
Ara; 1 şeftali
Öğlen; Yoğurtlu buğday çorbası 2 kepçe, 1 dilim ekmek
Ara; 15 badem, 3 form bisküvi
Akşam; 4 yk bezelyeli patates yemeği susuz, 4 yk pirinç pilavı, bol salata, 4-5 kaşık yoğurt
Ara; 2 küçük parça kavun, 3 form bisküvi
Su; 3 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?