Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünki menün
sabah 50 defa parmak ucunda zıplama
2 bardak sıcak su
5 tane zeytin
1 dilim peynir
bol maydonoz
1 domates
1 kupa yeşil cay 1 dilim tam.dug.ekmeği
ara 1 ç.bardagı süt
öğlen
1 dilim tam.bug. ekmeği
et döner 100 gram bol salata
1 dilim ekmek
3 kasık yogurt
ara elma
akşam
5 kasık taze fasulye
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 5 çilek 1 cay bardağı süt
spor 45 dakıka hoca ile
yarım saat yürüyüş
3lt su

ben burada neye cevap vereceğimi bulamadım alıntıyapmışım ama neydi ne yazacaktım neyse tekrar bakarım.
canım ben pokemon dilek değilim dilek buyumeyen baby ben esin :))
canım bence menn fena değil sporda ar
canım cezamın 250 kalorilik kısmını zaten pts yaptım hazırlıklıydım buna :)). 250 kaldı bu arada bendeki listede 7-8 adet çilek 1 posiyon sayılıyo. ama çok diyorsan biraz azaltırım
çok güzel zeynep abla yine süper bir gün

kızlar hemen menümüyazayım asyaya kahvaltı hazırlayacağım

sabah;1 ymurta bol yeşillik 1 dilim ekmek
ara yok
öğlen ;mangır çorbası(erişte pekmez kuru kayısı tereyağ) ile yapılan tatlı bir çorba 1 yemek kaşığı içtim zaten çoğu su idi
2 yemek kaşığı tarhana çorbası, 3 yemek kaşığı etli mantarlı pilav, 1 yemek kaşığı bulgurlu yeşil mercimekli salata, 2 yemek kaşığıpatlıcan salata
ara yok
akşam; yoğurtlu semizotu salatası kocaman bir tabak, 1.5 galeta
su;2 lie
spo;45 dk. leslie walk

Gayet az yemişsin canım ve çok dengeli Sporuında var daha ne olsun

internetten baktım benim boyuma kıloma göre bir günde toplam 1500 kalori almam gerekmiş kızlar sizce dogrumudur :44::44:

Bende kendimin kini hesapladığımda 1700 kalori diyordu

ben yarın giremiycem kızlar..(bu defa kesin ) 24 st.nöbetciyim perşembe görüşürüz inşallah :)

Kolay gelsin Gonca abla
Tamam yaw yemeyeceğim çikolata dondurma olur mu onun yerine küçük bir kornet Ablacım yağlamayı biliyorum geçen gün tv de gördüm, zayıflayalım, yerizküçük bir porsiyon

yağlama bu çok da severim yemesini :) şimdi yapıyorum ama yemiyorum

Oy oy oyyyyyy sabah sabah iştahım açıldı vallahi

bazen mecbur kalıyorsun

ders çalışırken uyuya kalmışım,kalktığımda yemek hazırlayacak vakit yoktu

Canım ya hep aklım burada, ben güya aklımda birşey kalmasın diye 5 yıllık admin olduğum forumu bıraktım ama allah'tan adminlik gibi sorumluluk istemiyor burası eşim zayıf görünüyorsun diyor ama her amna bu laflara kanıyordum madem zayıf görünüyorum artık yeter diyet diyordum, yazı yine 60'la geçiriyordum ama kış bir giriyor ya 65 le ya da 68 le kış kapatıyorum , buranın kışı nedense böyle bir tek ben değil.. yeni gelinler geliyor bir kış geçiyor sanki o kışta doğum yapmış gibi kilolu çıkıyorlar bende bu sefer hedefe 54 koydum, olur ki kilo alırsam ki inşallah almam en azından 65'lere çıkmayayım , dayanacağım

Sporunda menünde güzelmiş çok çok çok küçük yazman çok güldürdü beni

Hiç beğenmedim menünü sporunu, ayıp değil mi biz yapamıyoruz bu kadar Süpersin ablacım sana ne yorum yapılır ki

MAngır çorbası çok ilginçmiş, menüde güzel ama akşma az geldi bana yinede , sporunda güzel

Günayın kızlar, alıntıları cevapladıktan sonra menümü paylaşayım

Kalkar kalkmaz ; 1 bardak ılık limonlu su

Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, bitki çayı, 1 dilim ekmek

Ara; 1 şeftali

Öğlen; Yoğurtlu buğday çorbası 2 kepçe, 1 dilim ekmek

Ara; 15 badem, 3 form bisküvi

Akşam; 4 yk bezelyeli patates yemeği susuz, 4 yk pirinç pilavı, bol salata, 4-5 kaşık yoğurt

Ara; 2 küçük parça kavun, 3 form bisküvi

Su; 3 lt
Spor yok

Kızlar kalorisepetinden kalorimi ve hedefime ulaşmam içn kaç kalori harcamam gerektiğini hesapladım 750 kalori günlük diyor, ne diyorsunuz bu işe? 1000 kalorilik beslensem, 1 saat yürüyüşle de 250-300 kalori yakarım diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
kaynanayi gördüm,kabusum olur diye yataga giresim yok

Kaptan dün uyuyakalmışım PC kucağımda, koltuukta sabahlamışım, sabah 4 de uyandım PC hala kucağımda ekranda 4. Takım . İyi geceler demeden çıktım gibi oldu ama öyle değil yine de kusura bakmayın, sanırım Gonca ve Rapunzel de vardı. Kusura bakmayın arkadaşlar...

Menün çok kontrollü geldi bana, beğendim. Ayy yine mi patates sen de bende patatese doyamadık bu hafta niye böyle olduysa? Şeftali çıktımı yav? Ayy olsada yesek...

ben geldim ve gidiyorum kizlar,dünde dedigim gibi 1 mayis kutlamalarina gidicez,1 mayis nedeniyle okullarda kapali bu gün,aksam anca gelirim,öptüm hepinizi

Salı
Sabah
1,5 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal

Ara
3 kuru kayısı

Öğle
1 dilim ekmek
1 kaşık pirinç pilavı
3 yemek kaşığı patates yemeği

Ara

2 light bisküvi

Akşam

Fırında közlenmiş 1 adet patlıcan
Yoğurt

Su 2 lt
Spor twist 100 kere ama bende alet yok. Ayaklar sabit bel oynadı . Bu hareketin başka adı var mı bilmiyorum.
Mekik 50 ( Az ama çok işim vardı devam edemedim.)

ben geldim ve gidiyorum kizlar,dünde dedigim gibi 1 mayis kutlamalarina gidicez,1 mayis nedeniyle okullarda kapali bu gün,aksam anca gelirim,öptüm hepinizi

Bu nasıl işçi bayramı yaaa? İşçiler çalışıyor , onun dışında herkes tatil yapıyor. Hak mı bu? Kimse tatil yapmasa zoruma gitmiycek de , işçi olmayanlar bile tatildeyken işçilerin kendilerine ait olan günde çalıştırılmaları çok zoruma gidiyor.

Site yönetimine rica edicem, ekranın sağındaki şu kıllı tüylü kadınların olduğu reklamları kaldırsınlar. İçim kalkıyor , böğüüüüü...

Menünde sporunda güzel :) Sende mi patates yidin

Site yönetimine rica edicem, ekranın sağındaki şu kıllı tüylü kadınların olduğu reklamları kaldırsınlar. İçim kalkıyor , böğüüüüü...

Kıl, tüy, göbek aynen bende usandımm

Üfff kızlaaar nerdesiniiiiz, koştura koştura iş yapıyorum gelip şurda iki kelime muhabbet edeyim diye kimse yok... Canım sıkıldı benim ama...Gidiyim iki raf daha sayayım bari...

gezegeni hergün bir kapı bir gezmek olduğu için yazmıştım rapunzele kendim farklıymışım gibi
bizde izmirdeyiz evet ben elifin ablasıyım nerde oturuyorsun nerede çalşıyorsun kızın çok küçükmüş çalışmak zor olmuyormu

3 yas var aramızda

menünü begendim

menün güzel dengeli olmus

aralar yok öğlen cok karısık olmus onunda nedenini söylemistin zaten

iyi görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…