- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
bende çıkmak zorundayım salata yoğurt ye bitanem :)Sınav stresinden yemek yemek istemiyorumYemek yapmakta istemiyorum, napacağım ben yaa, ne yesem
kızlar niraz önce ausenciayla konuştuk hastanedeymiş haştalıgı artmış kuzum benim o halde bile burayı unutmuyor sesinden ne kadar acı çaktigi belliydi kilosundan 500 gram düşün esinim sen burdasın canım benim
ausenciadan 500 gram düş allahım iyiliğini versin canım benim dua edin arkadaşımıza
hay hay kaptan zeynep abla ile anlaştıkgecikirse ben taşıyacağım topiğe . buralar bana emanet :)
benim dünkü menüm şöyle:
sabah ılık su
1 kase müsli ve süt
şekersiz sütlü neskafe
ara 2 ceviz 2 kuru kayısı
öğlen sebze çorbası 2 kepçe (içinde bulgur ve şehriye vardı)
tavuk ızgara 4parça kanat
ara 1 elma
akşam kuru köfte 3 tane
1 kepçe çorba mercimek
yoğurt,yarım dilim tam buğday ekmeği
salata
ara 1 dilim kavun
su 2 lt. yeşil çay +mate 1 fincan
yürüyüş 1 saat,50 twist
bütün gün temizlik..
canım tavuk göğsü al tek tek birer porsiyonluk paketle buzluğa at yapacağın zaman çıkart at tencereye azda su hemen pişer zaten yağ yok ve çok fazla tok tutacak artı çok su içirtecek
haftada 3 kez böle yap öğlenleri 3 kezde ton balığı al yanına yağını süz ye
yemekhane yemekleri yağlıdır lezzetlidir herzaman diyetini bozdurabilir
akşam içinde hemen iki dakikada sebzeleri doğra soğan salça su koy ateşe yağ yok pişsin kendi kendine 2 gün yersin
yerkende az yağ eklersin tamamdır
sebze baklagil değişik değişik yaparsın
canımın içi benim şimdi çıkmam lazım 6 dan önce gelemezsem eger sen tası topiğe olurmu esinim
Kızlar dün ki menümü yazayım hemen
kalkar kalkmaz; 1 bardakılık limonlu su
Kahvaltı 1 dilimhellim, bol yeşillik, 1 dilim ekmek ,bitki çayı
Ara; 1 tane şeftali
Öğlen; bol yeşillikli az bulgurlu kısır, 5 tane biberiye turşusu, 1 bardak ayran
Ara; 3 forum bisküvi 5badem, yeşil çay
Akşam; 5 yk kabak yemeği, bol salata, 4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Ara; 3 tane form bisküvi
Su; 3 lt
Spor yok, gece 4'e kadar ders çalıştım o sayılır mı :2:
Bu arada kilo vermem 3 haftadır düzenli hep 400 gr gidiyor, bu gidişle 1 ayda 2-2.5 kilo vereceğim ki bence az görünüyor, bakalım hayırlısı.. Takıma bu hafta başarılar diliyorum. İnşallah dereceye gireriz
Sınavdan sonra belim için bu hareketi yapmayı düşünüyorum şikayetçiarkadaşlar deneyebilir,günde 300'le başlayacağım
afiyet olsun cnm
öglen kanatlari derisiz yemissindir insallah
meyveleri süt veya yogutla desteklersen daha iyiymis,zeynos öyle diyo
tebrik ederim,sen kendini listeye ekledinmi:44:
ekmekler ne güzel olmus,1 porsiyonluk,mayali demi hamurun,bide sadece tam bugdaylami,diger undanda karstirdinmi:44:
cnm yediklerinde sorun yok
kilo vermene gelince simdi sinav stresi ve spora yüklenememe var,haftaya spora yüklenirsen daha iyi sonuclar alirsin
son listede varmiydin sen,bakim bi
telefonun hayirli olsun cnm,güle güle konus sevdiceginle,hayirli haberler versin hep sana
Hayırlı olsun canım telefonun, benimoğlanda dokunmatik telefonumun kilidini açabiliyor diye eski takoz telefona döndüm geri, Listemdekimi varsa arıyor, burç yorumu istiyor, video izliyor, fotolara bakıyor dünyanın faturası geliyor, bunu yapanda daha 2.5 yaşında
Simdiki cocuklar cok akilli yaa valla
Hayırlı olsun canım telefonun, benimoğlanda dokunmatik telefonumun kilidini açabiliyor diye eski takoz telefona döndüm geri, Listemdekimi varsa arıyor, burç yorumu istiyor, video izliyor, fotolara bakıyor dünyanın faturası geliyor, bunu yapanda daha 2.5 yaşında
Canim o kadar strese girme rahat ol biraz erkek arkadasimda giricek daha kitabib yuzunu acmadi o kadar rahat yani :):):)Sınav stresinden yemek yemek istemiyorumYemek yapmakta istemiyorum, napacağım ben yaa, ne yesem
pOKEMON EN SON TOPLU ALINTIMA BAK KİLOMU ORAYA YAZDIM.İŞ YERİ ÇOK KARIŞIK CEVAP YAZAMIYORUM HİÇBİRŞEYE.
cok gecmisolsun,belliydi bisey oldugu,kalmazdi bu vakte kadar,insallah agrilari cabucak dinerkızlar niraz önce ausenciayla konuştuk hastanedeymiş haştalıgı artmış kuzum benim o halde bile burayı unutmuyor sesinden ne kadar acı çaktigi belliydi kilosundan 500 gram düşün esinim sen burdasın canım benim
ausenciadan 500 gram düş allahım iyiliğini versin canım benim dua edin arkadaşımıza
canımın içi benim şimdi çıkmam lazım 6 dan önce gelemezsem eger sen tası topiğe olurmu esinim
cok gecmisolsun,belliydi bisey oldugu,kalmazdi bu vakte kadar,insallah agrilari cabucak diner
oldumu ama cnm,önemli olan senin tasiman,ögrendigini göstermen,zamanin yoksa dün söyleseydin keske,sirayi rapunzele verirdik
canım haftaya benim listeyi zeynep abla taşısın nasıl olur sence hem öğrenmişte olur
bunlarada yorum yapmamissinki,sadece alintilamissin
ben ciktim ,kizlari okuldan alicam,hazirlanim,anca giderim
zeynos kacta gelecekti bu arada,bileniniz varmi
diger arkadaslarda kendini listeye eklesin,bekleyelim zeynep gelirse listeyi paylasir
bu arada ben yokken,kardes takimlardan liste gelirse kontrol icin,bi zahmet halledin kizlar
öptüm sizi,ögleden sonra gelirim
Insallah cabuk iyilesir zeynep abla yaakızlar niraz önce ausenciayla konuştuk hastanedeymiş haştalıgı artmış kuzum benim o halde bile burayı unutmuyor sesinden ne kadar acı çaktigi belliydi kilosundan 500 gram düşün esinim sen burdasın canım benim
Kizlar buyukeyenbabay paylasti 100buyumeyenbaby canım yazmıyo kilon tekrar söylermisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?