Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam canım merak etme hemen ekliyorum

***4. TAKIM 306.ETAP***
topraks : (76.9/74.6 /2.3 /%2.99 )

pegasus07 : ( 58,8/58,6 /0,2 /0,34% )
pokemon51 67.4/66.6 / 0.8/1.19% )
wuwum : (74 /74/0 /0 )kilosu sabit,geri dönmek üzere ayrildi
eftelya_blue: (63.7 / 64.03/-0,6 / % -0,94)
RrapunzelL 71.5 /71,1 /0,4 /0,56% )
Ausencia 62.8 /62.3 / 0.5/0.8 % )
bahar2106 63.1/62.0 /1.1 /1.74% )
buyumeyenbaby71.9 / / /% )
zeynep_canan 71.8/70.1 /1.7/2.34% )
demmay: (60.9/60,5 /0,4 /0,66% )
cimcimesude(66.1 / 66.6/-0.5 /%-0.75 )

4.TAKIM ORTALAMASI %

Guzel canim menun dengeli olmus sankim :)

tamam bakalım senin dediklerin benim için çok önemli senin ve diğer arkadaşlar sayesinde geçen yıl ne kilocuklar vermiştim.özledim sizleri.ekmeğide günden güne azaltım çıkaracağım hayatımdan..zaten geçen senin listende bende bakıyrum hergün başlayayım diyiyorum ama önce bir diyetisyene gideyimde sonra inşallah başlayacağım..

Menun guzel canim bende bu hareketi yapiyorun kilolar gitsin de canim kacar gram gittini o kadar onemsemiyorum ben

Coooook tesekkuur ederim kaptancim insallah hep guzel haberler verir askim benim :):):) valla telden girem diye siteye tutturduk telefon alacam diye eski telefonumda yeniydi ama siteyi acmiyordu bu cok sukur sorun yapmiyo :):):) yoksa bilgisayardan giremem is yerinde bole kacak kacak giriyom gorende yok duyanda oooh :):)

Benim eski telefonda klavye tuslu olanlardan di guzeldi yeniydi ama siteye felan girmiyordu :) bakin sirf sizin icin telefon aldim ne kadae seviyorum sizi yaaaa :):):)

Simdiki cocuklar cok akilli yaa valla
Sınav stresinden yemek yemek istemiyorum Yemek yapmakta istemiyorum, napacağım ben yaa, ne yesem
Canim o kadar strese girme rahat ol biraz erkek arkadasimda giricek daha kitabib yuzunu acmadi o kadar rahat yani :):):)

cok gecmisolsun,belliydi bisey oldugu,kalmazdi bu vakte kadar,insallah agrilari cabucak diner
canımın içi benim şimdi çıkmam lazım 6 dan önce gelemezsem eger sen tası topiğe olurmu esinim

oldumu ama cnm,önemli olan senin tasiman,ögrendigini göstermen,zamanin yoksa dün söyleseydin keske,sirayi rapunzele verirdik

cok gecmisolsun,belliydi bisey oldugu,kalmazdi bu vakte kadar,insallah agrilari cabucak diner

oldumu ama cnm,önemli olan senin tasiman,ögrendigini göstermen,zamanin yoksa dün söyleseydin keske,sirayi rapunzele verirdik

canım haftaya benim listeyi zeynep abla taşısın nasıl olur sence hem öğrenmişte olur

***4. TAKIM 306.ETAP***
topraks : (76.9/74.6 /2.3 /%2.99 )

pegasus07 : ( 58,8/58,6 /0,2 /0,34% )
pokemon51 67.4/66.6 / 0.8/1.19% )
wuwum : (74 /74/0 /0 )kilosu sabit,geri dönmek üzere ayrildi
eftelya_blue: (63.7 / 64.03/-0,6 / % -0,94)
RrapunzelL 71.5 /71,1 /0,4 /0,56% )
Ausencia 62.8 /62.3 / 0.5/0.8 % )
bahar2106 63.1/62.0 /1.1 /1.74% )
buyumeyenbaby71.9 / / /% )
zeynep_canan 71.8/70.1 /1.7/2.37% )
demmay: (60.9/60,5 /0,4 /0,66% )
cimcimesude(66.1 / 66.6/-0.5 /%-0.76 )

4.TAKIM ORTALAMASI %

bunlarada yorum yapmamissinki,sadece alintilamissin

Ortalık sakin diye hepsine alıntı yaptım tam cevaplıycam başım kalabalıklaştı, ben de sadece kilomu listeye ekledim onu paylaştım ama görmemişsiniz.

İnşallah bi rahat bırakırlarsa elimden geleni yaparım.

Rapunzel sizinin evin kapısı yok mu arkadaşım bu ne böyle misafir misafir, maaşallah size...

Topraksım buluşunuz süper olmuş teşekkürler.

Kaptan dün gece listeyi ben hazırladım ama doğru olduğundan emindim sonra senin kilonu bir gördüm şok geçirdim meğer pokemoncum sağolsun kendi kilosunu senin yerine kopyalamış, hep Pokemonun yüzünden benim suçum yok

Gerbera çarşamba menün için söylüyorum akşam çok az bence. Makarna yanında ekmeğe bence gerek yok, ama doğrusu nedir bilemem tabi. PErşembe menünse gayet güzel olmuş...

Pokemoncum canım geç okudum kusura bakma, baban için geçmiş olsun diyeyim, Allah beterinden korusun. İnşallah en az ağrı ve acıyla sağlığına kavuşur yine..

Wuwum için yorum yapamıycam, sanırım diyeti bırakmak istiyor ama zayıflamak da istiyor, ne yapacağını bilemiyor olabilir.

zeynep ablacım sen benim yazdıklarım hiç yorum yapmıyosun, kırgın mıyız yoksa?

Ausum Allah yardımcın olsun canım, çok üzüldüm, inşallah hemen geçer acıların ,ağrıların, inşallah yarına birşeyin kalmaz.

Insallah cabuk iyilesir zeynep abla yaa
buyumeyenbaby canım yazmıyo kilon tekrar söylermisin.
Kizlar buyukeyenbabay paylasti 100
Gram almisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…