ekmekğine maya koyuyormusun..
screen shot tool
bu günkü kilom
photo host
yeşil çayımmm
image upload
organik tam buğday unuyla yaptığım ekmeğim
tamam canım benim ama kilonu bildirmedin
bebeğim şimdi gördüm listeye eklemişim süpersinnnnnnnnnnnnnn :)
afiyet olsun cnmbenim dünkü menüm şöyle:
sabah ılık su
1 kase müsli ve süt
şekersiz sütlü neskafe
ara 2 ceviz 2 kuru kayısı
öğlen sebze çorbası 2 kepçe (içinde bulgur ve şehriye vardı)
tavuk ızgara 4parça kanat
ara 1 elma
akşam kuru köfte 3 tane
1 kepçe çorba mercimek
yoğurt,yarım dilim tam buğday ekmeği
salata
ara 1 dilim kavun
su 2 lt. yeşil çay +mate 1 fincan
yürüyüş 1 saat,50 twist
bütün gün temizlik..
tebrik ederim,sen kendini listeye ekledinmi:44:
screen shot tool
bu günkü kilom
photo host
yeşil çayımmm
image upload
organik tam buğday unuyla yaptığım ekmeğim
cnm yediklerinde sorun yokKızlar dün ki menümü yazayım hemen
kalkar kalkmaz; 1 bardakılık limonlu su
Kahvaltı 1 dilimhellim, bol yeşillik, 1 dilim ekmek ,bitki çayı
Ara; 1 tane şeftali
Öğlen; bol yeşillikli az bulgurlu kısır, 5 tane biberiye turşusu, 1 bardak ayran
Ara; 3 forum bisküvi 5badem, yeşil çay
Akşam; 5 yk kabak yemeği, bol salata, 4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Ara; 3 tane form bisküvi
Su; 3 lt
Spor yok, gece 4'e kadar ders çalıştım o sayılır mı :2:
Bu arada kilo vermem 3 haftadır düzenli hep 400 gr gidiyor, bu gidişle 1 ayda 2-2.5 kilo vereceğim ki bence az görünüyor, bakalım hayırlısı.. Takıma bu hafta başarılar diliyorum. İnşallah dereceye gireriz
Sınavdan sonra belim için bu hareketi yapmayı düşünüyorum şikayetçiarkadaşlar deneyebilir,günde 300'le başlayacağım
son listede varmiydin sen,bakim biYok bildirdim zeybep abla sabah hemen bildirdim telefondan girmeyi basardim kizlar artik teldeb takip edicen iyiki almisim su telefonu :) yeni aldim kizlar
Yok bildirdim zeybep abla sabah hemen bildirdim telefondan girmeyi basardim kizlar artik teldeb takip edicen iyiki almisim su telefonu :) yeni aldim kizlar
kızlar tuşlar basıyoken hemen yZAYIM
BABAMIN KALBİNDE 3 TANE STENT VARDI ZATEN ONLA AÇIKMIŞ
ANA DAMAR TAMAEN KAPALIYMIŞ KOPMA NOKTASINA GELMİŞ2 KEZ KALP KİZİ GEÇİRMİŞ HABERİ OLMAMIŞ
KALP KAPAKÇIĞINDA SOUN VARMIŞ. NORMALDE AMELİYA OLMASI GEREKİR AMA ÜCUDU STENT İLE UYUM SAĞLADIĞI İÇİN STENT TAKARAK KURTARIRIZ DEMİŞ. SALI GÜNÜ YENİDEN ANJİYO OLACAK STENT TAKILACAK. BANA HABER VERMEDİLER AKŞAM HABERİM OLDU. AĞLAMAKTAN HELAK OLDUM RESMEN. DAHA ÖNCEDE 4 KEZ ANJİYO OLMUŞ AMA HEP YANIMDAYDI İLK DEA UZAKAYKEN HAE BEKLEDİM.
ALLAH KİMSELERİN SAĞLIĞINI BOZMASIN. HİÇBİRZAMAN PARA PUL İSTEMEDİM HEP SAĞLIK İSTEDİM. ÇOK KORKTUM KIZLAR ANLATAMAM. BİDE GİRMEDEN 2 KEZ KALP RİZİ GEÇİRDİĞİNİ ÖĞRENİNCE KESİN AMELİYAT DİYECEKLER DEDİK, ŞÜKÜR ŞİMDİLİK STENTLE ÇÖZÜLÜYOR.
YAŞADIKLARI ÇOK ZOR BABAMIN. AMA YİNEDE ÇOK KIZIYORUM. ŞEKER HASTASI KALP HASTASI SÜPÜRGE MAKİNASI GİBİ MASADA NE VAR NE YOK SİLİP SÜPÜRÜYOR. ÇOK DİKKA ETMESİ GEREKİRKEN HİÇ UMRUNDA DEĞİL.SÖYLESEM ALINIYOR. BEN BİLE BU YAŞTA DİKKAT EDİYORUM. BENDE İNSÜLİN DİRENCİ VAR NE KADAR GEÇ İLAÇ KULLANIRSAM KAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ONUN HİÇ UMUNDA DEĞİL
kızlar hepinize iyi geceler, ben geçmişe pek bakamadım zeyneple yarın için alıştırma yaptık biraz, ben yarın sabahtan gidicem gece de yokum, umarım yarın dereceye gireriz.
bu arada zeynep ile konuşurken birşey farkettik bunu da yazıyım çıkıcam
eğer son mesajı birinci sayfada görmüyorsanız en son yazılan mesajı görmek için son sayfaya gitmek zorunda kalıyorsanız kullanıcı kontrol panelinden sol taraftaki hesabım bölümünde seçenekleri düzenle kısmına giriş yapın orada mesaj görüntülemede normal yeni mesajlar önce seçeneğini tıklayın ve kaydet deyin. artık 1. sayfada en son yazılan mesajı göreceksiniz
öpüldünüzzzzzz
seam kızlar ben geldimm bugun bütün gün misafr vardı biri geliyo biri gidiyodaha şimdi gitti misafir...geçmiş baya birikmiş bugun güzel katılım oldu galiba ne güzell..geçmişe bakıyım biraz bana toplu alıntıyı öğretirmisiniz yapamıyorum bi türlü
bugünkü menüm
sabah
domates taze soğan peynir ve 2 dilim ekmek
ara
1 elma
öğlen
2 kaşık makarna salata
ara
1 bardak süt
yarım paket eti form
akşam
2 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık patlıcan yemeği zeytinyağlı
spor:1 saat ve 5 dk. spor aleti deneme adını unuttum bisiklet gibi
su 3 lt.
dünkü menüm
sabah
1 salatalık 1 domates 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
ara
1 bardak süt
öğlen
4 kaşık kuru fasulye 2 kaşık makarna 1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
3 kaşık yoğurt 2dilim ekmek
ara
1 bardak süt
spor:50 dk. yürüyüş
su:2,5 lt
bu aralar şişmeye başladım nedense 91.5 tan 92.5lara çıktım
kizlar bu ne zamanki liste ya
tamam canım anladım kendi yeime sana kopyalamışım kilomu :90::90::90:
***4. TAKIM 306.ETAP***
topraks : (76.9/74.6 /2.3 /%2.99 )
pegasus07 : ( 58,8/58,6 /0,2 /0,34% )
pokemon5167.4/66.6 / 0.8/1.19% )
wuwum : (74 /74/0 /0 )kilosu sabit,geri dönmek üzere ayrildi
eftelya_blue: (63.7 / 64.03/-0,6 / % -0,94)
RrapunzelL71.5 / / /% )
Ausencia62.8 / / / % )
bahar210663.1/62.0 /1.1 /1.74% )
buyumeyenbaby71.9 /72 / -0,1/%-14 )
zeynep_canan71.8/70.1 /1.7/2.34% )
demmay: (60.9/60,5 /0,4 /0,66% )
cimcimesude(66.1 / 66.6/-0.5 /%-0.75 )
4.TAKIM ORTALAMASI %
Diğerlerine sonra yorum yapıcam
bunlarada yorum yapmamissinki,sadece alintilamissin
ben ciktim ,kizlari okuldan alicam,hazirlanim,anca giderim
zeynos kacta gelecekti bu arada,bileniniz varmi
diger arkadaslarda kendini listeye eklesin,bekleyelim zeynep gelirse listeyi paylasir
bu arada ben yokken,kardes takimlardan liste gelirse kontrol icin,bi zahmet halledin kizlar
öptüm sizi,ögleden sonra gelirim
menün güzel olmuş.Kızlar dün ki menümü yazayım hemen
kalkar kalkmaz; 1 bardakılık limonlu su
Kahvaltı 1 dilimhellim, bol yeşillik, 1 dilim ekmek ,bitki çayı
Ara; 1 tane şeftali
Öğlen; bol yeşillikli az bulgurlu kısır, 5 tane biberiye turşusu, 1 bardak ayran
Ara; 3 forum bisküvi 5badem, yeşil çay
Akşam; 5 yk kabak yemeği, bol salata, 4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Ara; 3 tane form bisküvi
Su; 3 lt
Spor yok, gece 4'e kadar ders çalıştım o sayılır mı :2:
Bu arada kilo vermem 3 haftadır düzenli hep 400 gr gidiyor, bu gidişle 1 ayda 2-2.5 kilo vereceğim ki bence az görünüyor, bakalım hayırlısı.. Takıma bu hafta başarılar diliyorum. İnşallah dereceye gireriz
Sınavdan sonra belim için bu hareketi yapmayı düşünüyorum şikayetçiarkadaşlar deneyebilir,günde 300'le başlayacağım
maya var canım hamurunu ekmek makinasında yaptım.ekmekğine maya koyuyormusun..
afiyet olsun cnm
öglen kanatlari derisiz yemissindir insallah
meyveleri süt veya yogutla desteklersen daha iyiymis,zeynos öyle diyo
derisini çıkarta bildiğim kadar çıkarttım
tebrik ederim,sen kendini listeye ekledinmi:44:
ben mi eklemem gerekiyomu gruba alınmayı beklemiycekmiyim
ekmekler ne güzel olmus,1 porsiyonluk,mayali demi hamurun,bide sadece tam bugdaylami,diger undanda karstirdinmi:44:
mayalı hamur başka un karıştırmadım sadece tam buğday unu
***4. TAKIM 306.ETAP***
topraks : (76.9/74.6 /2.3 /%2.99 )
pegasus07 : ( 58,8/58,6 /0,2 /0,34% )
pokemon5167.4/66.6 / 0.8/1.19% )
wuwum : (74 /74/0 /0 )kilosu sabit,geri dönmek üzere ayrildi
eftelya_blue: (63.7 / 64.03/-0,6 / % -0,94)
RrapunzelL71.5 /71,1 /0,4 /0,56% )
Ausencia62.8 / / / % )
bahar210663.1/62.0 /1.1 /1.74% )
buyumeyenbaby71.9 / / /% )
zeynep_canan71.8/70.1 /1.7/2.34% )
demmay: (60.9/60,5 /0,4 /0,66% )
cimcimesude(66.1 / 66.6/-0.5 /%-0.75 )
4.TAKIM ORTALAMASI %
insallah dogru hesaplamısımdır
gecmise bakma fırsatım olmadı misafir var suan..wuwum kendisi mi haber verdi ?
canım benim seni gördüğüme çok sevindim.dediklerin çok doğru.ama sen benim az çok yaşam şeklimi biliyorsun.evde pek yemek yapamıyorum.kayınvalideme gidiyorum akşamları çocukalrın karınlarını doyurmuş oluyorlar kendileride yemiş olyuyorlar ikindi vakti.yemek yapmıyorlar öyle kahvaltılıkla geçiniyorum.yemek olayını acil benimde çözmem lazım haftaya bende karar vermiştim dediğin gibi et ve sebze ağırlıklı besleneğim.evde dolabım boş yemek yapmadığım için alış verişte yapmıyordum ama bu hafta güzelce alışverimimi yapacağım bakalım işe yarar inşallah bende spor yapıyorum.b-fit salonuna yazıldım 30 dak.çalışıyorum hoca eşliğinde 15 dak pilates yapıyorum.evdede eliptik bisiklet aldım 30-40 dakikada ondan yapıyorum arada yürüyüşlerde yapıyorum.ama benim baskül süreklisağa kayıyor..
canım benim kapatnımız sensin sen karar alırsan aranızdayım zaten mervede demişti takımda olmasam bile arada sohbet etmek için gelirim diyezeynosum cnm benim,ben wuwumla ilgili düsüncelerimi yazayim,daha önce topraks lada konusmustum bu konuyu
wuwumun yazdiklari bana samimi gelmiyor,1 hafta verdim,2 hafta sabit oynuyor sürekli
bu sebeple ben wuwumu izinli yazmak istiyorum,veya geri dönmek üzere ayrildi
sagligi düzelirse,kendiside tam kararli bir sekilde takima devam emek isterse tekrar aliriz listeye,aksi takdirde baska takimlarda yarisir
bakin lütfen 2 haftadir ugramiyor,o bir yana ariyorsunuz cevap verme yok,yani cumadan cumaya bir mesajla kilo bildirilmesine karsiyim ben
tamam rahatsiz olabilir,o an ulasamiyo olabilir ama wuwum gercekten hem yeme düzeni olarak,hemde uyum olarak son zamanlarda kendini takima veremiyordu
kaptanımız hesaplamış gülümmmmdemmay: (60.9/60.5 /0.65 /% ) mi oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?