Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün güzel tbrikler

cimcime menülerine bakıyorum evet az ama yeterli değil karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun
tamam kalori değerleride önemli günlük aldığın kalori değerleri önemli fakat karbonhidrata yükleniyorsun protein az kalıyor böyle yağ yakamazsın ayrıca yaptığın sporu karbonhidrata yüklenerek telafi ediyorsun sporda kaslar çalışırken karonhidrat yakar ama kasların gelişimi için protein lazım eğer yeterli saf protein vermezsen kaslarını kaybedersin tartıda zayıflarsın gerçekte yağlar kalır ve bir süre sonrada sıkılrsın
sizin oranın yemekleri yağlı etleri yağlı oluyor
madem sporada başladın öğlen et akşam sebze olmalı
öğlen yağı süzülmüş ton balığı salata olabilir yanına karbonhidrat olarak çorba veya bulgur veya esmer ekmek olabilir
akşamada sebze yemeği
lavaş döner tırnaklı ekmek vs.. bunlardan uzak dur
insülin seviyen 80 lere düşmeden yağlarından kurtulamazsın
belki o değerlerdedir diyecem ama lavaşlarla filan o değeri yakalamak çok zordur
saf protein derken mesela yağsız pişmiş tavuk göğsü yağı süzülmüş ton balığı haftada 1 kezde yağsız pişmiş kırmızı et
bunları yaparsan ve sıkı bir antrenmanla 1 ayda toparlarsın ben öyle yaptım sonuçlar mükemmel
sporda şuaralar 40 dakikaya çıktım ben hııt cardiyo yapıyorum çok hızlı koşma sonra tempoluya düşüyorum sürekli zorluyorum kaslarımı diğer günde ağırlıkla çalıştırıyorum bölge bölge tüm vücudumu
spora alışacak durum bırakmıyorum
takviye olarak l- carnitin alıyorum böylece daha verimli spor yapıyorum
depara kalktığımda nabız 160-170 arası oluyor 5 dakika böyle sonra nabız tekrar 120 lere düşürüyorum 5 dakikada böyle
çok yorucu fakat sonuçları mükemmel
0 şeker esmer karbonhidrat beyaz yok

kızlar ben işden cıkmadım işe devam ediyorum giremiyorum ben kilomu paylaşmıştım ama yazılmamış ilk sabah yazıştım 1.1 kilo verdim haberiniz olsun tamam telden giroyurm ama yazılmıyo yorum telden niyeyse görüşrüüz kızlar

***4. TAKIM 306.ETAP***

topraks : (76.9/74.6 /2.3 /%2.99 )
pegasus07 : ( 58,8/58,6 /0,2 /0,34% )
pokemon51 67.4/66.6 / 0.8/1.19% )
wuwum : (74 /74/0 /0 )kilosu sabit,geri dönmek üzere ayrildi
eftelya_blue: (63.7 / / / % )
RrapunzelL 71.5 / / /% )
Ausencia 62.8 / / / % )
bahar2106 63.1/62.0 /1.1 /1.74% )
buyumeyenbaby71.9 / / /% )
zeynep_canan 71.8/70.1 /1.7/2.34% )
demmay: (60.9/ / /% )
cimcimesude(66.1 / 66.6/-0.5 /%-0.75 )

4.TAKIM ORTALAMASI %

canım benim seni gördüğüme çok sevindim.dediklerin çok doğru.ama sen benim az çok yaşam şeklimi biliyorsun.evde pek yemek yapamıyorum.kayınvalideme gidiyorum akşamları çocukalrın karınlarını doyurmuş oluyorlar kendileride yemiş olyuyorlar ikindi vakti.yemek yapmıyorlar öyle kahvaltılıkla geçiniyorum.yemek olayını acil benimde çözmem lazım haftaya bende karar vermiştim dediğin gibi et ve sebze ağırlıklı besleneğim.evde dolabım boş yemek yapmadığım için alış verişte yapmıyordum ama bu hafta güzelce alışverimimi yapacağım bakalım işe yarar inşallah bende spor yapıyorum.b-fit salonuna yazıldım 30 dak.çalışıyorum hoca eşliğinde 15 dak pilates yapıyorum.evdede eliptik bisiklet aldım 30-40 dakikada ondan yapıyorum arada yürüyüşlerde yapıyorum.ama benim baskül süreklisağa kayıyor..

güzel bence makarna ve patates var diye ekmek yemdin sanırım.sporda güzel.
akşam az olmuş ama diğerleri iyi.
öğlen az olmuş bence makarnayı biraz artırsaydın keşke..
gayet güzel ablacım.
öğlen az yemişsin

ara öğün yok hiç ara öğün yeme şartı vardı bende yiyorum canım istemese bile.

yanıma ara öğün için hiçbirşey getirmemiştim.evde unutmuştum.

günaydın kızlar kilomu yazıp hemen çıkmam lazım bugün inanılmaz yoğunum menü ve paylaşımları sonra yaparım öpüldünüz

***4. TAKIM 306.ETAP***topraks : (76.9/74.6 /2.3 /%2.99 )
eftelya_blue: (63.7 / 64.03/-0,6 / % -0,94)RrapunzelL 71.5 / / /% )
Ausencia 62.8 / / / % )

4.TAKIM ORTALAMASI % .

***4. TAKIM 306.ETAP***
topraks : (76.9/74.6 /2.3 /%2.99 )

eftelya_blue: (63.7 / 64.03/-0,6 / % -0,94)
RrapunzelL 71.5 / / /% )
Ausencia 62.8 / / / % )

4.TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:
güzel menü,zumbaya baktım dün bende yapıcam hoşuma gitti

unut o diyetisyeni artık sınavların geçsin yine görcen 59_58_57..... benimde takılma noktam 68 bakalım napıcam

demmay: (60.9/60.5 /0.65 /% ) mi oluyor ?

tebrikler

benim dünkü menüm şöyle:
sabah ılık su
1 kase müsli ve süt
şekersiz sütlü neskafe

ara 2 ceviz 2 kuru kayısı

öğlen sebze çorbası 2 kepçe (içinde bulgur ve şehriye vardı)
tavuk ızgara 4parça kanat

ara 1 elma

akşam kuru köfte 3 tane
1 kepçe çorba mercimek
yoğurt,yarım dilim tam buğday ekmeği
salata

ara 1 dilim kavun

su 2 lt. yeşil çay +mate 1 fincan
yürüyüş 1 saat,50 twist
bütün gün temizlik..

Çok geçmiş olsun canım, Allah babanı başından eksik etmesin, babalar neden böyle bende bilmiyorum benim babam günde 2 paket sigara içiyor,ne dediysek anlamıyor

Menün güzel canım, o twistide yanların yandığınıhissedene kadar yap canım, ben spor salonuna ilk başladığımda 300 taneyle başlamıştım

öğlen hiç olmamış, kuru fasulye baklagillerde kalorisi en yüksek olanı, ayrıca yanında makarna yemişsin hadi makarnayı yedin ekmeği niye yedin Diğeri beğendim, sporda çok güzel

Süper gadunnnnn

Canım menün harika, çok dengeli,protein, karbonhidrat hesini dengede tutabilmeyi başarmışsın

9.30 a kadar evdeyim kilo bildiren olursa eklerim listeye şimdi tartıdaki son kilo resmimi eklicem

Heee ondan aradığımda açmadın telefonu

şişkinlikli son halım yuppiiii 9 sene önceki halime döndüm :) :)

tebrik ederim ablacım,idolümsün vallahi, şakamaka aramızda 10 kilo kaldı Daha dur çocuklarıdoğurmadan önceki kilona ineceksin inşallah

Yanılmıyorsam Hugocuk senin için birşeyleryazmıştı ve bende ona katılıyorum canım, Kabızlık varsa pegasusun tavsiye ettiği kiviyi denemeni tavsiye ederim, o gündür bugündür sadece 3 tane kivi yedim ve belki günde 3 kere bile tuvalete çıktığım oluyor

Güzel menü kaptan

Çok güzel,akşam kavunun yaına 1lokmacıkpeynir yersen ya da üzerine süt içersen onun dengelemiş olursun kendini

Kızlar dün ki menümü yazayım hemen

kalkar kalkmaz; 1 bardakılık limonlu su

Kahvaltı 1 dilimhellim, bol yeşillik, 1 dilim ekmek ,bitki çayı

Ara; 1 tane şeftali

Öğlen; bol yeşillikli az bulgurlu kısır, 5 tane biberiye turşusu, 1 bardak ayran

Ara; 3 forum bisküvi 5badem, yeşil çay

Akşam; 5 yk kabak yemeği, bol salata, 4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

Ara; 3 tane form bisküvi

Su; 3 lt
Spor yok, gece 4'e kadar ders çalıştım o sayılır mı :2:

Bu arada kilo vermem 3 haftadır düzenli hep 400 gr gidiyor, bu gidişle 1 ayda 2-2.5 kilo vereceğim ki bence az görünüyor, bakalım hayırlısı.. Takıma bu hafta başarılar diliyorum. İnşallah dereceye gireriz

Sınavdan sonra belim için bu hareketi yapmayı düşünüyorum şikayetçiarkadaşlar deneyebilir,günde 300'le başlayacağım

afiyet olsun cnm,suyu arttir ve nesfit ne kadar yedin:44:
afiyet olsun cnm ,ceyrek somun ekmek cok degilmi,hemde saglikli degil diyetteyken beyaz ekmekten uzak durmak lazim,
öglen döner hic olmamis,yagli yagli,
aksam az olmus 2 kasik patlican yemegiyle doyulurmu,ekmek te 1 dl m yersen daha iyi aksamlar
ayrica aralar yok,takim kurrallari ihlalinden uyari alabilirsin dikkat et lütfen
bide unutmadan bu hafta 500 gr aldigin icin
cezan 500 kalorilik spor ve 500 mekik,haftaya cumaya kadar bunlari yaptigin spora ek olarak bitir lütfen

cnm bos ver diyetisyeni,onun tartisini yanlis kabul et,kendi tartina göre ayarla artik kendini,haftaya mutlaka görürsün inaniyorum ben
Sizde bir hesaplarsanız benim kiloyu sevinirim
hesapladim cnm,0,66 cikiyor ortalama
günaydıııın biraz geç oldu ama
günaydin cnm
rapunzel nerde,kilosunu bildirmedi,daha uyuyormu yoksa

pardon,sen kimsin,cikartamadim:44:
hakkinda hayirlisi cnm,ekleriz yeniden
güzel menü,zumbaya baktım dün bende yapıcam hoşuma gitti

unut o diyetisyeni artık sınavların geçsin yine görcen 59_58_57..... benimde takılma noktam 68 bakalım napıcam
zumba eglenceli,biz coluk,cocuk aciyoruz tv yi,basliyoruz zumbaya
demmay: (60.9/60.5 /0.65 /% ) mi oluyor ?
0,66 cnm,virgülden sonraki 3.rakam 5 ve üzeriyse yuvarliyoruz
misafirde zor valla,sizede ne cok misafir geliyormus,eliniz isten cikmiyordur,simdi siz misafir agirlaya,agirlaya hamaratlikta rekorda kirmissinizdir
cnm benim öglen makarnayla ekmek olmamis,aksamda 3 kasik yogurtla doyulurmu,hic olmamis,ekmekte 2 dl,1 dl ye aksamlari,metabolizma yavas calisir aksam,daha kolay sindirirsin,ayrica sen böyle az yersen zor kilo verirsin
lütfen listeni düzene oturt,haftaya oylamayla takima alinabilirsin,saglikli beslenelim,yaglari kaybedelim:13:

afiyet olsun
yine öglen azcik yemissin,2 kasik makarna ck az,yanina izgara et yiyebilirdin
yarim paket eti form da kac tane oluyor,diyet bisküviler 3 ü gecmesin
aksam da az olmus,1 dl ekmek yeseydin
okudum az önce corba ictim diye ekmek yok demissin,tamamda cnm benim bir önceki günde makarna yemissin,orda ekmek var ama

zeynosum senin bir lafin vardi,yeri gelmisken söylim
"kizlarrr meyve yerken süt veya ayranla destekleyelim"

sporuna bayildim cnm,bu ne azim masallah
bulasicimidir acaba,bütün takima gecse bu spor azmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…