- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Günaydın kızlaaar,yoğun isteküzerine dün kimenümü yazacağım ancaaak Her türlü cezaya razıyım, inanın dün yeme konusunda biraz rahat davrandım, yorgunluk sınav stresi vs vs neyse siz cezamı belirlediğinizdesınavımbitmiş ve görmüş olacağım o yüzden hiç acımayın benim gibi pis boğaza
Kalkar kalkmaz;1 bardak su
Kahvaltıda ; 3 poğaça,bol yeşillik, şekerli yarım fincan çay, yarım cevizli sucuk
Ara ve öğlen; Eti form mısır patlağı 4 tane, 3 tane missbon
Akşam; 1 tabak makarna (kaç kaşık olduğunu bilmiyorum) , 2 kase cacık
Ara; 1 kurabiye, 1 poğaça, 1,5 cevizli sucuk
Su; 3 lt
Spor; yok
canım anlıyorum sizi çalışıyorsunuz ama sabahları birazdaha erken kalkıp yürüyebilirsiniz saatlerce spor salonunda spor yapın demiyorum ki size bir saat yürüyüş nerdeyse 350 kalori yakmak demek
canım benim biraz kaçmış ama bunuda sınav stresine veriyorum ben yarın sabahtan itibaren çiğdem geri gelicek eminim ve sporumuz dahada artıcak
menün güzel sporunsa harika olmuş zeynep ablakızlar hemen dünki menümü yazıyım kısın lahana haşlayıp dolaba koymuştum akşam çıkarttım lahana sarıyım salı günü cok kalabalık misafirim var nerdeyse 15 kişiden fazla hemde yemekli
sabah
2 kupa sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
2 dilim tam.bug.ekmeği arası hellim peynirli tost,
1 tane domates
5 tane zeytin
bol maydonoz
1 kupa 7 otlu yeşil cay
ara 1 ç.bardagı ayran öğlen,
100 gram tavuk haşlaması
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 greyfurt
akşam patlıcan kırmızı biber yeşil biber közlemesi
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi 1 ç.bardagı süt
2 kupa yeşilcay
spor sabah 9 da hoca ile 45 dakıka sonra 30 dakika kendim calıstım 10.30 da 45 dakika hoca ile caliştık 30 dakika yürüyüş bantında hızlı tempoda yürüdüm
toplam 3 saat spor yaptım eve kadar da yürücektim (10km) ama halim kalmadı
su 3 lt fazla
diyete 77 yle başlamıştım cuma 72.6 idi bugün 72.4 geldim.Bence güzel olmuş, profiterol çok kalorili iyi ki tamamını yememişsin.
En son kaçtın cuma tartıldığında, bi de diyete başladığında kaçtın?
menü güzel ama biraz az olmuş sankigünaydın kızlar hemen dünkü menümü yazayım;
sabah;nesfit süt karışımı
ara; yok
öğle; 2 adet haşlanmış içli köfte, 1 yemek kaşığı manı
aa; 1 elma
akşM;3 KÖFTE,1 DİLİM K.EKMEK
ECE;1 ELMA
KIZLA BU SABAH BAYAĞI ABARTTIM NEYSE ÖĞLEN GEÇİŞTİRİP BİRAZDA SPO YAPARIM ŞİMDİ
slm kizlar
sabah kaynanacigim rahatsizlandi,hastaneye kaldirdik,diger eltilerim fransaya gitti,dügün icin bir ben burdayim,o yüzden benim ilgilenmem lazim
doktor 1 hafta kalabilir dedi,test yapacaklarmis,tansiyonu vardi ne oldu bilmiyoruz
ben bu hafta gelemeyecegim kizlar,kusura bakmayin,hastaneyle ev arasinda gidip gelmem gerekecek,bide cocuklarin okulu derken zaman bulamam
topraks cnm,takimla ilgili bir sprun olursa ilgilenirsen sevinirim,bide günde 1 defa paylasim alanina bakarsan iyi olur,belki ilgilenmemiz gereken bisey olabilir
haftaya cikarirsak gelirim,cikmazsa haftayada olamayabilirim,bilemiyorum simdi
cuma sabah hastaneye gitmeden kilomu bildiririm, hepinizi seviyorummm,bayby cnm,özeline bakarmisinn
slm kizlar
sabah kaynanacigim rahatsizlandi,hastaneye kaldirdik,diger eltilerim fransaya gitti,dügün icin bir ben burdayim,o yüzden benim ilgilenmem lazim
doktor 1 hafta kalabilir dedi,test yapacaklarmis,tansiyonu vardi ne oldu bilmiyoruz
ben bu hafta gelemeyecegim kizlar,kusura bakmayin,hastaneyle ev arasinda gidip gelmem gerekecek,bide cocuklarin okulu derken zaman bulamam
topraks cnm,takimla ilgili bir sprun olursa ilgilenirsen sevinirim,bide günde 1 defa paylasim alanina bakarsan iyi olur,belki ilgilenmemiz gereken bisey olabilir
cuma sabah hastaneye gitmeden kilomu bildiririm, hepinizi seviyorummm,bayby cnm,özeline bakarmisinn
hımmm biraz evet fazla olmuş fıstık ama hafta iç ieritirsin bide 1.5 cevizli sucugu nasıl yedin kız bende cok severim onu ama cok az yerim
Tesekkür ederinm cnm,Çok geçmiş olsun kaptanımallah acil şifalar versin ]
slm kizlar
evden ckacaktim,bi bakim cikim dedim,kaynanam hastane yemegi yiyemiyormus,evden yaptim,cocuklari doyurdum,yikadim,simdide onun yemegini hastaneye götürecegim
topraks cnm unutmadan söyleyeyim,persembe günü gogo ve gerbera icin oylama yapilacak,sen acarsin oylamayi,benim yerime oy kullanabilirsin,sen bu haftada dene,ne oy kullanirsan kabulüm,bide paylasim alaninda oy kullandim ben haberin olsun
bide wuwum gelirse durumundan haberdar edersiniz kizlar(neden onu izinli yazdigimizi)
ausuda merak ediyorum,ne oldu acaba ya,sinava girebildimi
bide mesajlarini sayip yazmayanlar yazsin lütfen,49 alti olanlar 500 kalorilik cezalari car,topraks ilgilenir sizinle
ben yokken salmayin sakin,zaten zeynos basinizda,spor hocaniz
iyi aksamlar herkese,firsat buldukca gelmeye calisirim ama firsat olacaginida sanmiyorum:26:
Aaaağlama
Fener AAğlamaaa
..........................
19. şampiyonluğumuz herkese hayırlı uğurlu olsun......
oh oh ne güzel bende aşkımla yürüyebilsem keşkegünaydın 4. takımın birbirinden güzel birbirinden sıcak ve samimi hanımları
eşimle 10 km yürüdük geldik :) simdi temizlik zamanı öpüyorum hepinizi
güzel canım menün ne eksik ne fazla sankim sporu biraz daha arttırbenim dünkü menüm:
sabah ılık su
çeyrek simit
domates salatalık nane
1 haşlama yumurta
ince dilim peynir
ara fındık (çiğ) 10 adet
öğle:çorba 1 kepçe 1 dilim ekmek
salata,yoğurt yarım kase
ara 2 kuru kayısı,2 ceviz
akşam:haşlama ıspanaklı salata 1 kaşık
makarna peynirli 4 kaşık
patlıcan yoğurtlu 2 kaşık
1 bardak ayran
kızın profiterolünden 1 çatal ( 1tanenin çeyreği kadar )
yürüyüş 45 dk.
su 2 lt.
yeşil mate çayı..
oh oh ne güzel gitmiş 400 gram canım bir gündeben bu sabah dayanamadım tartıldım yine 72.4 çıktım
Dünkü menü
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2-3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
Ara yok
Öğlen
2 küçük su böreği
Ara yok
Akşam
1 dilim su böreği
Spor yok dün gece tansiyonum düşmüş erkenden uyuyakalmışım , saat 2 de uyandım bu sefer uykum kaçtı 4 e kadar dolaştım evin içinde sersem gibi.
Dün çok kötüydü. Kaptanım, dün araların olmayışından ve spor olmayışından dolayı cezamı rica ediyorum. Cuma kilo aldığım için 100 mekik 100 kalori cezam vardı. 100 mekik bitti 100 kalori cezam var. Dün içinde ceza verirsen yarın başlarım hepsini yapmaya.
canım akşamdamı içli köfte yedin 3 tane agır olmazmı mantıda var galiba :44:günaydın kızlar hemen dünkü menümü yazayım;
sabah;nesfit süt karışımı
ara; yok
öğle; 2 adet haşlanmış içli köfte, 1 yemek kaşığı manı
aa; 1 elma
akşM;3 KÖFTE,1 DİLİM K.EKMEK
ECE;1 ELMA
KIZLA BU SABAH BAYAĞI ABARTTIM NEYSE ÖĞLEN GEÇİŞTİRİP BİRAZDA SPO YAPARIM ŞİMDİ
anlaşılıyo canıım benimkızla dusla dasmıyo kusua akmayın
slm kizlar
ausdan ve wuwumdan haber yok merak ediyorum valla ya :44:evden ckacaktim,bi bakim cikim dedim,kaynanam hastane yemegi yiyemiyormus,evden yaptim,cocuklari doyurdum,yikadim,simdide onun yemegini hastaneye götürecegim
topraks cnm unutmadan söyleyeyim,persembe günü gogo ve gerbera icin oylama yapilacak,sen acarsin oylamayi,benim yerime oy kullanabilirsin,sen bu haftada dene,ne oy kullanirsan kabulüm,bide paylasim alaninda oy kullandim ben haberin olsun
bide wuwum gelirse durumundan haberdar edersiniz kizlar(neden onu izinli yazdigimizi)
ausuda merak ediyorum,ne oldu acaba ya,sinava girebildimi
bide mesajlarini sayip yazmayanlar yazsin lütfen,49 alti olanlar 500 kalorilik cezalari car,topraks ilgilenir sizinle
ben yokken salmayin sakin,zaten zeynos basinizda,spor hocaniz
iyi aksamlar herkese,firsat buldukca gelmeye calisirim ama firsat olacaginida sanmiyorum:26:
Kızlar yarın nasipse ev temizliğim var, daha sonra bu işi sıkı tutup bu hafta en az 700 gr vermeyi hedefliyorum, hem dünün acısını, hemde artık vaktimin kısalmasını hesaba katarak daha çok sıkı tutacağım bu işi, Sınavıma yine fazla zaman yok ama Spor yaptıkça zihnimde açılıyor, Parktaki aletlerde daha çok vakit geçirmeyi düşünüyorum..
Aaaağlama
Fener AAğlamaaa
..........................
19. şampiyonluğumuz herkese hayırlı uğurlu olsun......
dünki menümü yazim çıkıcam kızlar
sabah: bi bardak ılık su veee 200 zıplama
sonra kahvaltı hazırladım
bi dilim peynir 4 zeytin bi domates ve salatalık bi dilim ekmek iki bardak şekersiz cay
ara:bi parça bitter cikolata iki ceviz
öglen:iki küçük patlıcan bi bir biberi ocakda közledim
domates sogan sarımsak nane maydonoz dogradım karıstırım ekşili salata yaptım bi dilim çavdar ekmegi ve yogurtla yedim
ara: 3 erik iki bardak çay
akşam:6 kaşık öfelemeç geçen gün anlatmıştım ve cay
ara: yok
spor:200 zıplama 200 yan göbek hareketi ve evi temizleme :))
su : 2.5 litre ancadır dün aklıma su içmek gelmedi evde cok iş vardı yaprak dizdik bide kaç saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?