Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mesaj sayısını nasıl sayıyoruz geriye doğru giderekmi,yoksa sayıyı gösteren biyer varmı ???

26 nisandan beri 100 msj yazmışım profilimde daha öncesini göstermiyoo

poaçalar afiyet olsun sucuk kurabiye ohh harika canım çekti .. neyseki kararlıyım ama perşembe günü pikniğe gitcez naparım bilmem

hayırdır canım geçmiş olsun şimdi nasıl oldu kızın

amiiin kimin ne dileği varsa

çok dengli tebrikler

dünkü menüm (biraz rahatsızdım)

sabah
domates tabağı

ara- öğlen
2 dilim ekmek zeytin peynir (iş yapıyordum ayakta atıştırdım vakti geçmesin diye)

ara
1 buzparmak

akşam
2-3 dilim ekmek
domates kavurması
zeytin
peynir
(misafir vardı çayın yanında atıştırma olarak akşam yemeğini de aradan çıkarttım)

spor 30 dk yürüyüş

su 2 lt

çok güzel görünüyor ama ben zorlanıyorum hareketten çok yürüyüş iyi bana onu seviyorum çünkü

bugünün menüsü

sabah
pazara gittik dönüşte öğle saati gelmişti zaten geç kalktım

öğlen
yumrtaı menemen
2 dilim ekmek
domates peynir

ara
1 elma

ara
1 bardak süt

akşam
hünkar beğendi 2 kaşık
1 dilim yoktu ekmek
bol salata

ara
1 bardak süt

ara
1 elma (çilek yiyecektim o kadar laf söyledim size ondan yiyemedim boğazımdan geçmez yarın 11 veya 3te yicem hakkımı)

spor:3 saat yürüyüş
su 2 lt

Son düzenleme:

Menün güzel canım, sbaha gazını alamadın herhalde 200 kez zıpladın

Bu açıköğretim sınavı insana poğaça mı yediriyor nedir İşte bir poğaçacı daha, bende cezamı bekliyorum canım ama şansa Pegasusun kayınvalidesi rahatsız artık Topraks'ı bekleyeceğiz :)

poaçalar afiyet olsun sucuk kurabiye ohh harika canım çekti .. neyseki kararlıyım ama perşembe günü pikniğe gitcez naparım bilmem

İradeli davranacağınıza eminim ama açık hava insanı çok acıktırıyor yahu

Çok geçmiş olsun, menününüzde gayet güzel..

çok güzel görünüyor ama ben zorlanıyorum hareketten çok yürüyüş iyi bana onu seviyorum çünkü

Bölgesel fazlalıklarım var, yürüyüş pek onlara etki etmiyor..

3 saat yürüyüş pazara gitme dahil mi? Menünüz gayet güzel

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, temizlik başlamadan dün kimenümü yazayım dedim

Kalkar kalkmaz; 1 bardak limonlu ılık su

Sabah; 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 dilim ekmek

Ara; ( sınavda olduğumdan yanımda olanı yedim) 4 tane missbon

Öğlen; 4 yk pilav, 4 yk kuru fasulye, bol yoğurt, 5 tane biberiye turşusu

Ara; yarım dilim kavun, 1 bardak süt

Akşam , 1 tost (hellimli) , domates salatalık, 2 zeytin....

Su; 2.5 lt

Spor; 1 saat yürüyüş

03.05.2013 cuma
sabah:

1 bardak ballı sirkeli su
1 k.k kadar lahytpeynir,
3 zeytin,
1 dilim tam tahıllı ekmek,
yarım simit,
ara:
yarım simit,
1 bardak 5i biryerde çayı,
1 bardak çey,
öğle:
yarım lahmacun,
2 kaşık tavuk söte,
1 kaşık salata,
ara:
1 bardak ayran,
akşam:
3 kaşık tavuk sote,
2 dilim tam tahıllı ekmek,
sipor yok
su 3 lt

04.05.2013 cumartesi:
sabah:

1 bardak ballı sirkeli su,
1 bardak çay,
1k.k.peynir,
1 dilimtam tahıllı ekmek,
8 adet acı süsbiberi turşusu,
ara yok:
öğle:
4 kaşık nesfit yarım çay bardağı sütle..
ikindi:
3 kaşık mantı,
4 kaşık tavuklu mantarlı sote,
2 kaşık yoğurt
akşam yok saat 16.00 da yediğim için bir daha akşam yemek yeme ihtiyacı duymadım.
spor yok,
3,25 lt su,

05.05.2013 pazar:

sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
1 çatal acıbiber salçası,
yarım haşlanmış yumurta,
1 adet zeytin,2 ince dilim peynir,
2 adet közlenmiş biber,
2 adet tamtahıllı ekmek,
ara yok sınavdaydım..sınav sonrası kayınvalidemler piknikteydi yanlarına gittik,
1 yek kaşığı yumurtalı çiğköfte
yarım lavaşta tesi kebabı yedim.
akşam birşey yemedim çok toktum sadece 3 bardak çay içtim.
su:2,5 litre
spor:
45 dak eliptik bisiklet 182 tane twist

Günaydinnnnnnnnnn

sabah kalktim,cocuklari hazirlayip okula gönderdim,hazirlandim cikmadan bi günaydin diyim dedim
kizlar paylasim alanindaki ankette oyunzu kullanin lütfen,püsküütün verdigi linki okuyup ona göre oylayabilirsiniz
herkese mutluu bir hafta diliyorumm

canım benim menün güzel.ayrıca sınavın nasıl geçti benimde 2 gün sınavım vardı.c.tesi 1 tane o pek iyi geçmedi pazar 4 dersten girdim onlar fena değildi...bitmiyecek bu okul sıkıldım artık.inşallah seninkiler iyi geçmiştir...

menü gayet güzel sabah menün yok ama oda pazardaymışsın onun dışında geyt güzel.

Merhaba arkadaşlar ,

Geçmişe bakamadım ama zeynepciğimden haberi aldınız sanırım . Perşembe akşamından itibaren hastanelerdeyim.

Safra kesem problemleydi zaten , geçen sene bir operasyon geçirmiştim ama doktor mutlaka alınması gerektiğini söylemişti saframın , bense hep erteledim bu ameliyatı. Maalesef yine taşın kanalı tıkaması ile iltahaplanma ve safrada şişme oluşmuş.Ağrısını tarif edemem , doğumdan beter.
Şimdi ameliyat için iltihabın kurutulması bekleniyor.Bunun için yoğun ilaç programı var ve ağrılara katlanablmem için her gün iğneler ve 4 saat serum alıyorum.
Sınavlara girdim hafta sonu ama nasıl girdim , cumartesi sabahı önce hastaneye ağrı kesici iğnelerimi olmaya , oradan sınava. Sırayı sıka sıka bitirdim sınavı.Son anda da elimdeki damar yolu kapıya takıldı ve çıktı.Kan boşalıyor ,zaten halsizdim derken küt diye yığıldım yere , yine hastaneye.
Pazar günü olan sınavıma da aynı şekilde gidebildim .

Bugün yine ultrason çekimim var , duruma bakılacak . En kısa zamanda da ameliyata alacaklar. Ağrılarım hafifledi ilaçlarla.Ama bulantım çok.

Yediklerim çok düzensiz . Serumlardan dolayı da malum bir şişme söz konusu.

Bu hafta takım için nasıl bildirim yapsam daha az zararlı olursa onu uygulayalım . İzinli olmam takımın faydasına olursa o şekilde yazılayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…