mesaj sayısını nasıl sayıyoruz geriye doğru giderekmi,yoksa sayıyı gösteren biyer varmı ???
poaçalar afiyet olsun sucuk kurabiye ohh harikaGünaydın kızlaaar,yoğun isteküzerine dün kimenümü yazacağım ancaaak Her türlü cezaya razıyım, inanın dün yeme konusunda biraz rahat davrandım, yorgunluk sınav stresi vs vs neyse siz cezamı belirlediğinizdesınavımbitmiş ve görmüş olacağım o yüzden hiç acımayın benim gibi pis boğaza
Kalkar kalkmaz;1 bardak su
Kahvaltıda ; 3 poğaça,bol yeşillik, şekerli yarım fincan çay, yarım cevizli sucuk
Ara ve öğlen; Eti form mısır patlağı 4 tane, 3 tane missbon
Akşam; 1 tabak makarna (kaç kaşık olduğunu bilmiyorum) , 2 kase cacık
Ara; 1 kurabiye, 1 poğaça, 1,5 cevizli sucuk
Su; 3 lt
Spor; yok
iyi geceler kızlar öğlen en son yazdığımdan beri hastanedeyiz, biraz önce geldikkızım uyandığından beri kusuyor, 3-4 kereden sonra doktora gittik, serum taktılar tahliller falan şimdi yatırdık arada hala kusuyor yavrum, çok üzgünüm (
yarın görüşürüz kızlar iyi pazarlarrrrrrrrrr
habi bi türlü istemeye gelemedilerkicanım yaa
pc yi yeni ele geçirdim ama geç oldu herkes yattı sanırsam.iyi geceler
Yetiş bacı kimin için yapıldıysa Allah kabul etsin...
Aus dan haberi olan var mı? Kızcağız sınava gidebildi mi acaba? İnşallah ağrısı geçmiştir ve sınava gidebilmiştir ve inşallah sınavı güzel geçmiştir.
Yanlış hatırlamıyorsam cimcime de bugün sınava girecekti , onun nasıl geçti acaba?
çok dengli tebriklerDünkü menü
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı bal
Ara
yarım portakal
Öğle
1 dilim ekmek
3-4 kaşık menemen
2-3 kaşık yoğurt
Ara
1 salatalık
Akşam
1 porsiyon ızgara balık
salata
1 dilim ekmek
yarım bardak kola
Gece
1 çilek
2 erik
doymadım
1 bardak çilekli süt de içtim
Spor 30 dk plates (bek , göbek, kalça hareketleri)
7 dk trambolin
100 mekik ( Kaptan normalde bu mekiği çekçek halim yoktu çok yorgundum cezama niyetle çektim, ama yok sporun az olmuş bunu cezaya saymam dersen o da kabul)
su 2 lt
Kızlar uyumadan youtubedan egzersizlere baktım,bu çok hoşuma gitti sabahları metobolizma çalısın diye yarıms aat bunu yapacaım, ikindi de yürüyüş
[video=youtube;vwXzXpmwFG4]https://www.youtube.com/watch?v=vwXzXpmwFG4[/video]
İYİ GECELEER
dünki menümü yazim çıkıcam kızlar
sabah: bi bardak ılık su veee 200 zıplama
sonra kahvaltı hazırladım
bi dilim peynir 4 zeytin bi domates ve salatalık bi dilim ekmek iki bardak şekersiz cay
ara:bi parça bitter cikolata iki ceviz
öglen:iki küçük patlıcan bi bir biberi ocakda közledim
domates sogan sarımsak nane maydonoz dogradım karıstırım ekşili salata yaptım bi dilim çavdar ekmegi ve yogurtla yedim
ara: 3 erik iki bardak çay
akşam:6 kaşık öfelemeç geçen gün anlatmıştım ve cay
ara: yok
spor:200 zıplama 200 yan göbek hareketi ve evi temizleme :))
su : 2.5 litre ancadır dün aklıma su içmek gelmedi evde cok iş vardı yaprak dizdik bide kaç saat
kızlar bugünkü menümüde yazim belki yarın yazamam cezama hazırım cezamı alimki bi daha böyle kıtlıktan cıkmayim
bugün erkek arakdasım acık ögretim sınavına girdim biz tarsusta oturdugumuz için sınav mersinde bende gittim sabah yedide gittik
o yüzden evde kahvaltı yapamadım
sabah: iki küçük poaca ve yarım bardak limonata
ara:yok
öğlen:ödül vardı onu iskender salata ve kola içerek kullandım :18: bi ögün ödül vardı kızlar unutanlar varsa
ara: :26: sinemaya gittik vee biraz cips iki tane cikolata yedim
akşam: öglen yemegini saat 3 gibi yemiştik o yüzden acıkmamıştım akşam yemedim biraz yogurt yedim kızlar
ara: yok
spor : yok akşama kadar gezme felan
su:2 litre ancadır :26::26:
cezama hazırım kızlar bekliyorum
poaçalar afiyet olsun sucuk kurabiye ohh harikacanım çekti .. neyseki kararlıyım ama perşembe günü pikniğe gitcez naparım bilmem
dünkü menüm (biraz rahatsızdım)
sabah
domates tabağı
ara- öğlen
2 dilim ekmek zeytin peynir (iş yapıyordum ayakta atıştırdım vakti geçmesin diye)
ara
1 buzparmak
akşam
2-3 dilim ekmek
domates kavurması
zeytin
peynir
(misafir vardı çayın yanında atıştırma olarak akşam yemeğini de aradan çıkarttım)
spor 30 dk yürüyüş
su 2 lt
çok güzel görünüyor ama ben zorlanıyorum hareketten çok yürüyüş iyi bana onu seviyorum çünkü
bugünün menüsü
sabah
pazara gittik dönüşte öğle saati gelmişti zaten geç kalktım
öğlen
yumrtaı menemen
2 dilim ekmek
domates peynir
ara
1 elma
ara
1 bardak süt
akşam
hünkar beğendi 2 kaşık
1 dilim yoktu ekmek
bol salata
ara
1 bardak süt
ara
1 elma (çilek yiyecektim o kadar laf söyledim size ondan yiyemedim boğazımdan geçmez yarın 11 veya 3te yicem hakkımı)
spor:3 saat yürüyüş
su 2 lt
güzel menü..patlıcan salatasına bayılırım bende
niye gelcez deyip gelmedilermi:26:
canım benim menün güzel.ayrıca sınavın nasıl geçti benimde 2 gün sınavım vardı.c.tesi 1 tane o pek iyi geçmedi pazar 4 dersten girdim onlar fena değildi...bitmiyecek bu okul sıkıldım artık.inşallah seninkiler iyi geçmiştir...Günaydın kızlar, temizlik başlamadan dün kimenümü yazayım dedim
Kalkar kalkmaz; 1 bardak limonlu ılık su
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 dilim ekmek
Ara; ( sınavda olduğumdan yanımda olanı yedim) 4 tane missbon
Öğlen; 4 yk pilav, 4 yk kuru fasulye, bol yoğurt, 5 tane biberiye turşusu
Ara; yarım dilim kavun, 1 bardak süt
Akşam , 1 tost (hellimli) , domates salatalık, 2 zeytin....
Su; 2.5 lt
Spor; 1 saat yürüyüş
bugünün menüsü
sabah
pazara gittik dönüşte öğle saati gelmişti zaten geç kalktım
öğlen
yumrtaı menemen
2 dilim ekmek
domates peynir
ara
1 elma
ara
1 bardak süt
akşam
hünkar beğendi 2 kaşık
1 dilim yoktu ekmek
bol salata
ara
1 bardak süt
ara
1 elma (çilek yiyecektim o kadar laf söyledim size ondan yiyemedim boğazımdan geçmez yarın 11 veya 3te yicem hakkımı)
spor:3 saat yürüyüş
su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?