Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel menü amasporla suyu yazmamışsın.
menüde güzel sporda.

güzel olmuş ama çiğdemin dediği gibi ayrı ayrı yazsan olurmu karışık oluyo böyle..

Kaptan dün listemi yazamadım, sabah girdim ama eşim acele ettirince yazamadan çıktım. Kuaföre gittim saat 3 falandı kuaförde işim bitti. O kadar çok yağmur yağıyordu ki annemlere kadar anca gelebildim. eşim 10 da annemlerden aldı beni nöbetçi bu ay 10 a kadar çalışıyor. O saatten sonra da eve gelir gelmez uyumuşum daha yeni ayıldım nooldu bana anlamadım.

Gogo için ben de evet diyorum, gerbera için de olumsuz hiçbir düşüncem yok ama 1 hafta daha beklemek onun açısından da daha iyi olacak , amacına daha iyi konsantre olacağını ve daha motive olacağını düşünüyorum.

ben de yapardım bunu faydası var gerçekten

menüde güzel sporda.

güzel olmuş ama çiğdemin dediği gibi ayrı ayrı yazsan olurmu karışık oluyo böyle..

Tabi tabi, ben de karışık olduğunu düşünüyorum zaten, Çiğdeme ilk destek veren de ben olmuştum bu konuda.
Ben ilk defa bu şekilde yazıyorum çünkü dün bütün gün evde değildim, sabahtan bir çıktım evden öğleden sonra yağmurdan eve gelemedim, annemlerde de internette sorun vardı giremedim o yüzden böyle yazdım. Atlamak da istemedim dünkü listeyi.

Hayırlı cumalar güzeller.

Sabah tahlilleri yaptırdım sonuçlar 10 gün sonra verilecek . Mr içinde ayın 1 ine randevu verdiler . Tüm bu sonuçlardan sonrada safra ameliyatını ayrıca olacağım .

Dün bildirdiğim kilo dün sabaha aitti ama bu sabahta da bir değişiklik yoktu , bu hafta takımın dibe vuranı oldum :26:

Babyim geçmişler olsun , bahar sendromu mu ?

Saçların nasıl oldu fıstığım

EVEEEEETTTTTTT
ben biraz geçmişe dalayım şimdi işlerimde var zeynep'i aradım açmadı sporda olabilir görünce arar beni ya da gelir zaten sorun olmaz zannetmiyorum yetişir.

Demmaycım listede ilk dikkatimi çeken senin kilondu, tebrik ederim. Kendim 69 olmuş kadar değilse de ona yakın sevindim gerçekten. Tebrik ederim. Ben dedim sana bırak bu diyetisyeni, bizim takım zayıflatır seni diye bak gördün mü. Mersine ne zaman gelicektin. HAziran yarısı mııydı? 1,5 ay var daha. 54 olmasa da yine biraz daha verirsin bence gidene kadar???

Hay çeneme zeval gelmeye

4 gün hiç girmediğim ve izinli olduğum halde bu haftayı 57 mesajla kapamışım

Demmay geçmişe az sonra döneceğim ama bende tebrik ederim arkadaşım seni çok

Nasıl bir moral olmuştur şimdi 5 ile başlayan haneler , ahhh ahhhh ben en son ilkokul 5. sınıfta boy/kilo ağacı yapmışlardı sınıfta duvara asılı , ağacın en tepe dalındaki elmada benim resmim vardı

50 li kiloları bir o zaman hatırlıyorum

Sağol canım hepimize hayırlı cumalar...

Ya çok saçma , niye bu kadar bekletiyorlar, tahlil sonucu niye 10 gün sürüyor ? Yıl 2013 yahu...İnsan canı bu kadar kıymetsiz mi ? Allahtan ağrıların geçti çok şükür,...

Babyim geçmişler olsun , bahar sendromu mu ?

Saçların nasıl oldu fıstığım

Sağol canım, hasta değilim ama yağmurlu havalarda hep böyle oluyorum, bacaklarım zonkluyor resmen hissediyorum, varislerim var biraz masmavi oluyorlar ve benim adım atacak halim olmuyor. Romatizma dan şüpheleniyordum ama yıllar önce gittim doktora değilmiş ama neden böyle oluyor bilmiyorum.

Saçlarım artık kısa ve düz kumral. Arkalar bombeli katlı kısacık, yanlar da çenemde arkalardan uzun. Baya bi kısa anlayacağın . Çok rahatladım. Resim istemişler ama ben nete resim koymaktan korkarım 7 sülale polis olunca her şeye böyle şüpheli bakıyorum napıyım. ama 10 yaş gençleştiğim ve daha modern olduğum kesin.

Canlandırdım gözümde canım , biliyorum o modeli ve çok hoş , özellikle kumral saç ve o kesim cidden insanı acayip gençleştiriyor.

Canım benim 4 tüp kan alındı , idrar ve gaita testi dışında çok tuhaf testler var , şerit gibi bir şey verdiler onu pazartesi sabahı evde uygulayacağım mesela . O sebeble 10 gün , yoksa kan tahlilleri öğleden sonra çıkar.

toprakcım başlangıç kilomu sormuştun kimsenin yanlış anlamasını istemem ilk mesajlarımdan birini buldum.hemen açıklama yapmam gerkiyo bu durumda..takıma ilk geldiğim günler kendimi saldığım günlerdi o ara dedm vefat etti onun cenazesi için memlekette falan kalmıştım .kendimi salmadan önceki son kilomu yazdım buraya çünkü o sıralar misafirdi yolculuktu derken hiç tartılmamıştım.sonra yeni üyelerin ilk kilosunu yazıyosunuz diye tartıldım 73.1 takıma alınırsam yazarım dedim hatta mesajlarımdan birinde 73 ü geçtim kendimi bırakınca şimdi toparlamaya çalışıyorum diye yazdığımı hatırlıyorum..
ama benim için hiç sorun değil buraya 72.8 yazmışım listeye bu kilomuda yazabilirsiniz.sadece açıklmak istedim çünkü bu takımda olmak benim için çok özel ve önemli..

Topraksım komşunun kızının ipini aldım sıkılana kadar atlayabiliyorum, 150,200 beni hiç zorlamıyor ama trombolin beni mahvediyor 4-5 dk dan sonra bacaklarım kilitleniyor, kaslarım patlıycak gibi oluyor , bu normal mi, kendimi zorlamalı mıyım yoksa o ara durup dinlenip sonra mı devam etmeliyim. İnternette bakıyorum insanlar 30 dk 40 dk kuş tavşan gibi zıplıyorlar, ben ne zaman onlar gibi zıplıycam.

çiğdemcim bende tebrik ediyorum seni. ben ellileri evlenirken görmüştüm birazda stres falan derken düğünümde 57 kiloydum tam manken yani keşke o kadar olabilsem ama neyse ben bi 60 olayımdaa

Canım sana da hayırlı cumalar, sonuçların tertemiz çıkar İnşallah canısı, hastalık döneminde de birbirimizi idare etmiycekmiyiz ben de kilo aldığım hafta siz bana destek olmuştunuz, öyle düşünme

menüde güzel sporda.

canım senin verdiğin linki iki gündür yapıyorum kollarım çok ağrıyor :)))

sen de kardeşimiz ol kıskanma yaw :)))

canısı menülerini beğendim saçın nasıl olduuuuuuu

kızlar çok kötüyüm nooldu bana bilmiyorum dün akşamdan beri kalkamıyorum yataktan. kolumu kaldıracak halim yok. Elif tepemde bir yandan ona göz kulak olmaya çalışıyorum sersem gibiyim...
sana da mı mikrop bulaştı yaaaaa

ben kesin hüngür hüngür ağlardım toprağın her gösterisinde ağlıyorum hatta eftelya mezun olurken de çooooooook ağlamıştım üniversitede :)))

canım genel anlamda iyi ama sütlaç çok olmuş gibi.

ama sütlü tatlı vaaaaarrrrrrr hem de kuş kadardı yani (

güzel öğlen geçiştirme olmuş fıstık birazcık

uyma sen şeytana boşver laf söyleyen söylesin bişey olmaz, listeni merakla bekliyorum, yapacağımdan değil tabi listeli diyetler bana göre değil hiç ama olsun fikir alırız

aaaa ben kirazla erği yazmayı unutmuşum sende görünce aklıma geldi
kızlarrrrrrr ben de yedim erikle kiraz biraz

ayıp ya hala öğrenemedin şu ekleme yapmayı şanımı lekeliyosun

tebrikler iyi gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…