Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar az once tartildim gecen hafta 62.00 di :) malesef bu hafta 61.5 geldim 500 gram gitmis bi kilo vermek isterdim

:44::44::44:aramızda 31 kilo var ah ah inş . hepimiz isstediğimiz kilolara ulaşırız 500 gr az değil baharcım 3500 kalori yakmışsın demektir bir haftada az değil

gram gram gitsin gitsinde:44:

ekmek yok:44: spor ve su güzel
kızlar çok kötüyüm nooldu bana bilmiyorum dün akşamdan beri kalkamıyorum yataktan. kolumu kaldıracak halim yok. Elif tepemde bir yandan ona göz kulak olmaya çalışıyorum sersem gibiyim...
geçmiş olsun cnm bu havalar hep böyle hastalık havası
ekmek AZ olmuş yürüyüş ve su güzelgün içinde az yediğin için tulumba tatlısını dengelemiş gibi

su biraz az olmuş gibisütlaç yakışmamış bu listeyenesfit demeyin bana canım yulaf ezmesi istiyorbu saatte hemde

benim menüye ne kaa benziyor

sabah en azında yarım gevrek yiyebilirdin suyuda yazmamışsın:26:

karpuzu hiç sevmem:100::100::100:
menülerin güzel dikkatimi çekmedi yada

sende 60 ları görüceksin inşallah bu gidişle canım benim

evet tabi ki isterim:) elimden geleni yapacağım.

menünü çok begendim
menün güzel sporun bol olmuş
İlla bi renk katacağım elim alışmış

Ben bu hafta izinliydim mesaj yazmada ama yine de ceza sınırını geçmişim . Sende iyi kaynatmışsın mübarek
masallah masallah nazar degmesinn
gram gram da veremiyorum artık yaa 43:
Burada yetinmeyip birde tel de konuşmaya başladık ya zeynep sayesinde

Artık yakında ambargolar gelecek yavaş yavaş :18:

sağlık olsun ya bu hafta iyi verirsin
ne güzell amacına az kaldı tebrikler :) ben de düzenleyim bari şu çizelgeyi :)))
ay bende forumdan ambargo var diyosun zannettim, eşinden bahsediyosan eminim hepsi aynı durumdadır çünkü bilgisayar başında sürekli gülümseyen hatta bazen kahkaha atan hanımlar olunca :))))
adamlar dicek napıyosunuz siz ne bu böylee bu gerçekmi sanalmı diye sorarlar
evdeki baskülüm yağ oranı ölçüyor da ben bakmadım ne zamandır.salona yazıldığımda ölçtüler 32-34 müydü tam hatırlamıyorum.evde pazartesi kanlı canlı ölçer bildiririm.
benim de ölçtürmem lazım bi ara biyer bulup ölçtüreyim benim diyetisyen de ölçmüyor
merhaba hoşgeldin kilon biraz fazla oldugu icin başlarda daha çabuk vermeye başlarsın sporla da desteklersen sen başarırsın bu işi sadeece sabır gerekiyo ben veremiyorum veremem bu kadar kiloyu dememek lazım ben bazen hırs yapıyorum gram gram gidince umudumu kaybediyorum hep diyete baslayıp baslayıp bıraktım bu son olur insallah
canım hoşgeldin ilk karşılama mesajın benden olsun:)) nikin çok uzun sakıncası yoksa arkadaşlara ismini yaz daha kolay olur yok yazmayacaksan sana da blue deriz :)))
damlacm ksuura bakmasın da ben oo nicki okuyamadım daha
sen de daha ok hırs yap iste bence annen de sen hırs yap diye öyle yapıyo
4. olmuşuz canım ((
bu hafta cok fena hırs yaptımmmm birinci olcazzz
menünn güzell..o osman var yaa şeytan şeytannn
gram gram gitmesin hemen gitsin.... yulaf ezmesini bi trlü sevemedim ben nesfit alayım bari iyi olur ...karpuzu nasıl sevmessin ben özledim olsada yesek
kızlarrr ben uyuyorum malesef iyi geceler damla ve gerberacıııımmmm muaah öpüldünüzz

iyi gecelerr

bu hafta cok hırs yaptımm herkes bol spor yapsın kimse kacamak yapmasın aus ne diyordu "ben bunu yersem ağzımdaki tadı o anlıkk bana sadece kalorisi kalıyor" ...... bu hafta birinci olalımm

şimdi kaptan dicekki sana noluyo :))) kaptanm ilk defa bu kadar hırs yaptım herkese bulaşsın diye ugraşıyorum sonuçta zarar değil herkesin yararına demi ama mesela bi arkadasım var o baya kilolu keske zayıflasam diyo zayıfla diyet yap diyorum ayy ben yapamam ki ben böregi tatlıyı ekmegi çok seviyom nasıl az yicem ben doymam ki demeye başlıyo beni sinir ediyo

rapunzelim canım benim sana bu konuda katılıyorum kızlar yeter artık kendinize gelin bir gram bile kaçamak yapan istemiyorum göriyim sizi güzellikler bu hafta forumdaki gelmiş geçmiş en büyük rekoru biz kıralım :26: :26: pilav makarna vırt zırt tarzı seyleri görmiyim listenizde

baharcıgım kuzum menün daha iyi doğru gidiyor
su osmanı eve almayın demiyormuyum size

bugun mekik cezaların bitsin yürüyüşlerin güzel afferin benim baharıma

gü nay dın
günaydın hanımlarrr
menüm kısaca şöyle
sabah :
2 bardak sıcak su
60 defa parmk ucunda zıplama
1 dilim tam.bug.ekmeği
1 yumurta
4 tane yeşil zeytin
1kk kadar peynir
bol maydanoz
1 kupa 7si bir arada yeşil çay
ara 1ç.bar. ayran
öğlen 100 gram alabalık
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 elma
akşam
5 kasık patlıcan kırmızı biber sarımsak közlemesi
bol salata
3 kasık yoğurt
ata 1ç.bar. yağsız süt
1 kivi
su 3 tl
spor
herzamanki indiğim durakta inmedim 5 durak önce indim yürüdüm
spor çantam kız kardeşimdeydi o nu aldım 45 dakika hızlı tempoda yürüdüm
45 dakika hoca ile
45 dakika kendim calistım
akşamda cıkıcaktım yürüyüşa ama cok yağmur yağıyordu çıkamadım
uyudum tatar ramazanıda seyredemedim

damlacığım bu benim diyet listem listemi uygulamnı şiddetle tavsıye ederim hem ac kalmıyorum hemde cok güzel kilo veriyorum ben 80 kilodan dün ki kiloma 2 ayda geldim (68.6)
ama mutlaka sopr yap ve sporunu mutlaka yürüyüşle desdekle canım

günaydın toprakcıgım ben çıkıyorum sen geldin :)
ogluşumun kahvaltısını hazırlıyım biraz eken çıkıyım yürüyüş yapıcam :)

günaydın hanımlar

dünkü menüm

sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay

ara
3 eti başak
yeşil çay

öğlen
yeşil mercimek götürmüştüm işyerine
fakat kaptanmıdır nedir tadı çok bozulmuştu birkaç kaşık anca yiyebildim
1 dilim tam buğday

ara
3 kuru kayısı
yeşil ça
2 eti burçak

akşam yemeğinden önce teyzem sütlaç yapmış geçen yediğim yarım kase değil ama onu arkadaşım yapmıştı
ondan yiyim dedim aç karnına çok severim fakat o kadar kötü olmuştuki yarısını yedim ve midem bulandı çok pişman oldum süt güzel değilmiş

akşam
1 kase çorba
3 kaşık patates kavurması+yoğurt

su 2 lt
spor sabah 30 jillian 1. level
akşam 45 dk mezdeke

bu arada goncacım vücudumda ağrımayan yerim kalmadı şu an olmasa bile 1 ay sonra göbüşüm göbiş olunca seni çook güzel anacağım

Günaydınnnnnnnnnnn

Tüm ev ahalisi uyurken yürüyüşe çıktım , dışarıda en sevdiğim hava var . Hafif soğuk ama düz bir hava böyle .

Oğlum ve ben kahvaltımızıda yaptık , babamız hala uyuyor

Dün yediklerim ;

Sabah:

1 ayran
1 kaşarlı simit

(sabah hastaneye aç gitmem gerekiyordu , tahlillerden sonra hastane kantinene koştum :26: )

Öğle:

1 kase çorba
Ton balıklı yeşil salata
2 dilim kepek ekmek

Ara:

Kuru üzüm / badem / fındık (hepsi yarım avuç kadar toplamda)

Akşam:

Dünden kalan baklayı bitirme görevi ile 5 kaşık bakla.
Yağsız yoğurt bir kase
1 dilim ekmek
Peynirli mor lahana salatası cevizli

Ara:

Taze sıkılmış karışık meyve suyu
3 yulaflı bisküvi

3 litre su
Akşam 200 mekik

Hoşgeldin canım , ben aus

Referansların çok sağlam , hem eftelya hem topraksssss

Artık onların kuzeni olarak başarısızlık ihtimalin bile yok , gidecek o kilolar canım .

Senin kadar olmasa da 3 yıl kadar önce bende tartıda 3 haneli rakam görmüştüm ve anında silkelendim , 62 kiloya düştüm 9 ayda.

Şimdi aldığım 5-6 kilo kadar fazlayı vermeye çalışıyorum takımda , vermişken biraz daha fazla verip 56 olayım diyorum , olur mu olur

Sen daha çok gençsin , metabolizman bizden kat kat hızlıdır diye düşünüyorum , hep beraber başaracağız tatlım , ilk hedef seni 99 görmek olsun

Canim olurmu oyle sey ya saglik cok daha onemli sen bi iyiles fazlasiyla telafi edersin zaten agrilarin biraz gectimi canim

Sağol kuzum , iyiyim canım .Ağrım hiç kalmadı .

:119:

su uyuduuuuuuuuuu:))) gündüz iç uyutamamış teyzem, şıp diye uyudu inşallah gece uyanmaz

Nasıl bilirim o duyguyu var yaaa , yusuf öğlen uyumadığı zaman erken yatar .

4. olmuşuz canım ((

Arkadaşlar herkesi tebrik ediyorum yine de , ben eksi 1 lere düşmeseydim 3. olurduk en az . Ama telafi edeceğim söz :26:

Menün güzel tatlım , öğlen her zaman evden bu şekilde bir şeyler götür kuzum .

Osmanıda kovuver

Kaptan hiç niye hırs yaptın bu hafta diye sorgular mı hiç yahu

Hırs gelsin de nereden ne şekilde gelirse gelsin

Hadi bakalım bu hafta sanki takımda bir ayaklanma olacak gibi

Günaydın canım . Gayet güzel canım listende ben hala balık be yoğurdu bir arada tüketmeye korkanlardanım .Sen yemişsin .
Ya biliyorum taze olmaları yeterli falan ama beynime işlemiş bi kere. Yusufa da akşam balık yedirmişsem , süt içirmeye korkuyorum sonra :26:

Bu goncanın göbüşleri göbiş yapan linki hangisiydi yaa ? Bende isitoyrum bendeeeee

Canım yediklerin bi tuhaf geldi bana ama neden öyle geldi anlamadım .

canım benim hoş geldim :) sen onları kendilerine değil bana havale et cok kızdım büyümeyen babye

Eeeeeeeeee zeynep , bunların hepsini hafızamın en işlek hanesine kaydediyorum .

Sen bir kilo vereme , ola ki o hafta dursun senin metabolizma ya da 100 gr. alıver hele

Bu hareketlerinin hepsi sana yol , su , elektrik olarak tarafımdan iade edilecek gör hele

Ne yapalım yahuuu , alıvermişiz birazzcıcık , alırız da veririz de

Neyse , daha fazla kendim çalıp kendim söylemeden ben gideyim .

Herkese keyifli hafta sonları , öpüldünüz şekerpareler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…