vericeksin canım o kiloları inanıyoruz hepimiz sana bu hafta herkez rekor kırıcakevet tabi ki isterim:) elimden geleni yapacağım.
yaa zaten annem ancak moralimi bozuyo ya ben 40 kilo bile olsam onun gözünde 100 kilo görünürümmenünü çok begendim
menün güzel sporun bol olmuş
masallah masallah nazar degmesinn
gram gram da veremiyorum artık yaa43:
sağlık olsun ya bu hafta iyi verirsin
ne güzell amacına az kaldı tebrikler :) ben de düzenleyim bari şu çizelgeyi :)))
adamlar dicek napıyosunuz siz ne bu böylee bu gerçekmi sanalmı diye sorarlar
benim de ölçtürmem lazım bi ara biyer bulup ölçtüreyim benim diyetisyen de ölçmüyor
merhaba hoşgeldin kilon biraz fazla oldugu icin başlarda daha çabuk vermeye başlarsın sporla da desteklersen sen başarırsın bu işi sadeece sabır gerekiyo ben veremiyorum veremem bu kadar kiloyu dememek lazım ben bazen hırs yapıyorum gram gram gidince umudumu kaybediyorum hep diyete baslayıp baslayıp bıraktım bu son olur insallah
damlacm ksuura bakmasın da ben oo nicki okuyamadım daha
sen de daha ok hırs yap iste bence annen de sen hırs yap diye öyle yapıyo
bu hafta cok fena hırs yaptımmmm birinci olcazzz
menünn güzell..o osman var yaa şeytan şeytannn
gram gram gitmesin hemen gitsin.... yulaf ezmesini bi trlü sevemedim ben nesfit alayım bari iyi olur ...karpuzu nasıl sevmessin ben özledim olsada yesek
iyi gecelerr
eveeeeetttkalplerimiz geri gelmiş ne güzelll
valla bende coookk hırslıyım kimse tutamaz beni bu hafta asla ve asla kaçamak yok ödülümüzü birinci olunca hafta sonu kutlarız kızlaaarrrbu hafta cok hırs yaptımm herkes bol spor yapsın kimse kacamak yapmasın aus ne diyordu "ben bunu yersem ağzımdaki tadı o anlıkk bana sadece kalorisi kalıyor" ...... bu hafta birinci olalımm
şimdi kaptan dicekki sana noluyo :))) kaptanm ilk defa bu kadar hırs yaptım herkese bulaşsın diye ugraşıyorum sonuçta zarar değil herkesin yararına demi amamesela bi arkadasım var o baya kilolu keske zayıflasam diyo zayıfla diyet yap diyorum ayy ben yapamam ki ben böregi tatlıyı ekmegi çok seviyom nasıl az yicem ben doymam ki demeye başlıyo beni sinir ediyo
yok zeynep abla bu hafta dönüm noktası artık benim için kaç zamandır göremedigim 61 i gördüm benim için çook büyük mutlulukdu 59 larıda görücem inşallah kaçamak olurda yparsam agır ceza ver bana zeynoşummrapunzelim canım benim sana bu konuda katılıyorum kızlar yeter artık kendinize gelin bir gram bile kaçamak yapan istemiyorumgöriyim sizi güzellikler bu hafta forumdaki gelmiş geçmiş en büyük rekoru biz kıralım :26: :26: pilav makarna vırt zırt tarzı seyleri görmiyim listenizde
baharcıgım kuzum menün daha iyi doğru gidiyor
su osmanı eve almayın demiyormuyum size
bugun mekik cezaların bitsin yürüyüşlerin güzel afferin benim baharıma
menün ve sporun cok güzel zeynep abla yine maşallaaahgü nay dın
günaydın hanımlarrr
menüm kısaca şöyle
sabah :
2 bardak sıcak su
60 defa parmk ucunda zıplama
1 dilim tam.bug.ekmeği
1 yumurta
4 tane yeşil zeytin
1kk kadar peynir
bol maydanoz
1 kupa 7si bir arada yeşil çay
ara 1ç.bar. ayran
öğlen 100 gram alabalık
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 elma
akşam
5 kasık patlıcan kırmızı biber sarımsak közlemesi
bol salata
3 kasık yoğurt
ata 1ç.bar. yağsız süt
1 kivi
su 3 tl
spor
herzamanki indiğim durakta inmedim 5 durak önce indim yürüdüm
spor çantam kız kardeşimdeydi o nu aldım 45 dakika hızlı tempoda yürüdüm
45 dakika hoca ile
45 dakika kendim calistım
akşamda cıkıcaktım yürüyüşa ama cok yağmur yağıyordu çıkamadım
uyudum tatar ramazanıda seyredemedim
canım öglen az olmuş onunda sebebi var akşamki yemeklerimizde aynı olmuş bizdede patates kavurması vardıgünaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay
ara
3 eti başak
yeşil çay
öğlen
yeşil mercimek götürmüştüm işyerine
fakat kaptanmıdır nedir tadı çok bozulmuştu birkaç kaşık anca yiyebildim
1 dilim tam buğday
ara
3 kuru kayısı
yeşil ça
2 eti burçak
akşam yemeğinden önce teyzem sütlaç yapmış geçen yediğim yarım kase değil ama onu arkadaşım yapmıştı
ondan yiyim dedim aç karnına çok severim fakat o kadar kötü olmuştuki yarısını yedim ve midem bulandı çok pişman oldum süt güzel değilmiş
akşam
1 kase çorba
3 kaşık patates kavurması+yoğurt
su 2 lt
spor sabah 30 jillian 1. level
akşam 45 dk mezdeke
bu arada goncacım vücudumda ağrımayan yerim kalmadı şu an olmasa bile 1 ay sonra göbüşüm göbiş olunca seni çook güzel anacağım
canım menün güzel yinede sabah simitle kaşar bi arada akşam da mekigi agrıyan karnınla yine iyi cekmişsin tebrik ederim canım benimGünaydınnnnnnnnnnn
Tüm ev ahalisi uyurken yürüyüşe çıktım , dışarıda en sevdiğim hava var . Hafif soğuk ama düz bir hava böyle .
Oğlum ve ben kahvaltımızıda yaptık , babamız hala uyuyor
Dün yediklerim ;
Sabah:
1 ayran
1 kaşarlı simit
(sabah hastaneye aç gitmem gerekiyordu , tahlillerden sonra hastane kantinene koştum :26: )
Öğle:
1 kase çorba
Ton balıklı yeşil salata
2 dilim kepek ekmek
Ara:
Kuru üzüm / badem / fındık (hepsi yarım avuç kadar toplamda)
Akşam:
Dünden kalan baklayı bitirme görevi ile 5 kaşık bakla.
Yağsız yoğurt bir kase
1 dilim ekmek
Peynirli mor lahana salatası cevizli
Ara:
Taze sıkılmış karışık meyve suyu
3 yulaflı bisküvi
3 litre su
Akşam 200 mekik
kovdum canım osmanı
Hoşgeldin canım , ben aus
Referansların çok sağlam , hem eftelya hem topraksssss
Artık onların kuzeni olarak başarısızlık ihtimalin bile yok , gidecek o kilolar canım .
Senin kadar olmasa da 3 yıl kadar önce bende tartıda 3 haneli rakam görmüştüm ve anında silkelendim , 62 kiloya düştüm 9 ayda.
Şimdi aldığım 5-6 kilo kadar fazlayı vermeye çalışıyorum takımda , vermişken biraz daha fazla verip 56 olayım diyorum , olur mu olur
Sen daha çok gençsin , metabolizman bizden kat kat hızlıdır diye düşünüyorum , hep beraber başaracağız tatlım , ilk hedef seni 99 görmek olsun
Sağol kuzum , iyiyim canım .Ağrım hiç kalmadı .
Nasıl bilirim o duyguyu var yaaa , yusuf öğlen uyumadığı zaman erken yatar .
Arkadaşlar herkesi tebrik ediyorum yine de , ben eksi 1 lere düşmeseydim 3. olurduk en az . Ama telafi edeceğim söz :26:
Menün güzel tatlım , öğlen her zaman evden bu şekilde bir şeyler götür kuzum .
Osmanıda kovuver
Kaptan hiç niye hırs yaptın bu hafta diye sorgular mı hiç yahu
Hırs gelsin de nereden ne şekilde gelirse gelsin
Hadi bakalım bu hafta sanki takımda bir ayaklanma olacak gibi
Günaydın canım . Gayet güzel canım listende ben hala balık be yoğurdu bir arada tüketmeye korkanlardanım .Sen yemişsin .
Ya biliyorum taze olmaları yeterli falan ama beynime işlemiş bi kere. Yusufa da akşam balık yedirmişsem , süt içirmeye korkuyorum sonra :26:
Bu goncanın göbüşleri göbiş yapan linki hangisiydi yaa ? Bende isitoyrum bendeeeee
Canım yediklerin bi tuhaf geldi bana ama neden öyle geldi anlamadım .
görüşürüz canm sanada güzel hafta sonlarııı bizim buraya sabahtan beri yagmur indiriyoNeyse , daha fazla kendim çalıp kendim söylemedenben gideyim .
Herkese keyifli hafta sonları , öpüldünüz şekerpareler
sende basarabilirsin canım önümüzde yaz boll boll sporla verirsinHoşgeldin canım , ben aus
Referansların çok sağlam , hem eftelya hem topraksssss
Artık onların kuzeni olarak başarısızlık ihtimalin bile yok , gidecek o kilolar canım .
Senin kadar olmasa da 3 yıl kadar önce bende tartıda 3 haneli rakam görmüştüm ve anında silkelendim , 62 kiloya düştüm 9 ayda.
Şimdi aldığım 5-6 kilo kadar fazlayı vermeye çalışıyorum takımda , vermişken biraz daha fazla verip 56 olayım diyorum , olur mu olur
Sen daha çok gençsin , metabolizman bizden kat kat hızlıdır diye düşünüyorum , hep beraber başaracağız tatlım , ilk hedef seni 99 görmek olsun
9 ayda çok güzel bir rakam gerçekten tebrikler,inş ben de sizin gibi hem azimli olup hem şu fazlalıklardan bir an önce kurtulurum birazdan dünkü menümü paylaşacağım ancak dün tam olarak dikkat etmedim çünkü geç sohbete başladık zaten burda. benim için gün bugünbir not defterioluşturdum oraya yazıyorum yediklerimi veyaptıklarımı
cook dengesiz bi menü canım ya bi tabak makarna fazla sabahki yumurta ekmeksizmi suyu daha fazla arttırHerkese tekrardan günaydın, demin dediğim gibi dün kuzişle geç konuştuk ben de akşam girebildim o yüzden çok dikkat etmedim.yine de paylaşıyorum
13.30 uyanma 14.00 peynire kırılmış yumurta bir bardak su
16.00 gibi bir şişe su (dışardaydım)
20.30 bir tabak haşlanmış makarna
23.00 şekersiz kahve(spor yok ama fenerbahçe stadından kköye yürüdüm spor sayılırsa:)) sevgiler hepinize
dünkü menümü yazıyım bugün geç kaldım biraz sabah nöbetten çıktım kuzunun denem sınavı vardı onu bekledik anca gelebildim eve.
sabah ılık su 1 yumurta
peynir
1 dilim ekmek tam buğday
ara 10 fındık
öğle
1 kase yoğurt
4 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
ara 2 kuru kayısı
akşam 1 porsiyon tavuk beyaz eti sotelenmiş suluydu etlerini yedim
2 kaşık peynirli erişte
yemek hastanedeydi 4 tanede tulumba tatlısı vardı tuttum kendimi yan gözle bi,le bakmadım
akşam çayla tatlı form bisküvi 2 adet.
meğer mens olcakmışım ondan bu hafta kilo veremedim sanırım
su 2 lt.
nöbette koşturmaca yorucu geçti
yeşilçay mate
tarçın karanfil çayı
bel ağrısından mahfoldum dün.bi sitede okudum mens öncesi kilo verilmiyor ya ada çayı içince veriliyormuş içine dal tarçın karanfilde atılabilirmiş.ada çayı rahatlatıyomuş buay geçti ama önümüzdeki ay deniycem bunu
menün ve sporun güzel olmusgü nay dın
günaydın hanımlarrr
menüm kısaca şöyle
sabah :
2 bardak sıcak su
1 dilim tam.bug.ekmeği
1 yumurta
4 tane yeşil zeytin
1kk kadar peynir
bol maydanoz
ara 1ç.bar. ayran
öğlen 100 gram alabalık
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 elma
akşam
bol salata
3 kasık yoğurt
ata 1ç.bar. yağsız süt
1 kivi
su 3 tl
spor
45 dakika hoca ile
güzel olmussgünaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah
çay
ara
3 eti başak
yeşil çay
öğlen
1 dilim tam buğday
ara
3 kuru kayısı
yeşil ça
2 eti burçak
akşam yemeğinden önce teyzem sütlaç yapmış geçen yediğim yarım kase değil ama onu arkadaşım yapmıştı
ondan yiyim dedim aç karnına çok severim fakat o kadar kötü olmuştuki yarısını yedim ve midem bulandı çok pişman oldum süt güzel değilmiş
akşam
1 kase çorba
su 2 lt
akşam 45 dk mezdeke
bu arada goncacım vücudumda ağrımayan yerim kalmadı şu an olmasa bile 1 ay sonra göbüşüm göbiş olunca seni çook güzel anacağım
begendim güzel olmuşdünkü menümü yazıyım bugün geç kaldım biraz sabah nöbetten çıktım kuzunun denem sınavı vardı onu bekledik anca gelebildim eve.
sabah ılık su 1 yumurta
peynir
1 dilim ekmek tam buğday
ara 10 fındık
öğle
1 kase yoğurt
4 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
ara 2 kuru kayısı
2 kaşık peynirli erişte
yemek hastanedeydi 4 tanede tulumba tatlısı vardı tuttum kendimi yan gözle bi,le bakmadım
su 2 lt.
yeşilçay mate
tarçın karanfil çayı
bel ağrısından mahfoldum dün.bi sitede okudum mens öncesi kilo verilmiyor ya ada çayı içince veriliyormuş içine dal tarçın karanfilde atılabilirmiş.ada çayı rahatlatıyomuş buay geçti ama önümüzdeki ay deniycem bunu
olsunn düzene sokarsın bundan sonra...sen ikinci öğretim mi okuyosunHerkese tekrardan günaydın, demin dediğim gibi dün kuzişle geç konuştuk ben de akşam girebildim o yüzden çok dikkat etmedim.yine de paylaşıyorum
23.00 şekersiz kahve(spor yok ama fenerbahçe stadından kköye yürüdüm spor sayılırsa:)) sevgiler hepinize
lahmacun ben burdayım diye bagırıo ordan ama neyse artık cumaya cok var cumaya kadar kacamak yapmassan bisey olmazdünki menümü yazim kızlarr
sabah: ılık su elli hoplama zıplama
iki dilim ekmek bi haslanmış yumurta çay domates salatalık bi tane yeşil sogannane maydonoz
ara: 5 tane kuru kiraz bi ceviz
öğlen:arkadaşlarım illa lahmacun yemeye gidelim dediler bi tane orta boy lahmacun incecikdi ama:26: bi tabak salata bi bardak ayran onlar kola içti ben pek sevmem kolayı
ara:5 tane kuru kiraz bi ceviz
akşam: bi tabak salata 4 kaşık patates yemegi ekmek yok bi lokma çiğköfte yemek yemeden önce
ara:4 tane yeşil erik daha sonra bi tane türk kahvesi dün demiştim
spor: sabah 50 dakka akşam arkadasımla iş cıkısında alışveriş yaptık biraz onla birlikte 70 dakka yürüyüş eve kadar
su: 3 lt
günaydııınnn
tünaydııınnn kızlaarrr
temizlikdi kahvaltıydı derken ancak gelebildim bi bakim kimler varmıs
menün ve sporun güzel olmus
güzel olmuss
begendim güzel olmuş
olsunn düzene sokarsın bundan sonra...sen ikinci öğretim mi okuyosun
lahmacun ben burdayım diye bagırıo ordan ama neyse artık cumaya cok var cumaya kadar kacamak yapmassan bisey olmaz
hoşgeldinn ama malesef ben cıkmakzorundayım arkadasım beni bekliyo gideyim sacımı da kestireyimm aksama gelirim artık
dünki menümü yazmayı unuttum
perşembe
sabah: bi bardak ılık su 50 kere hoplama
kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir zeytin bi lokma tereyag cay domates salatalık
ara: 4 kuru kiraz 3 ceviz
öğlen: peynirli sandiviç ( ekmegim beyaz ekmekdi kepek kalmamış ama büyük degildi ekmegim)
ara: 5 kuru kiraz 1 ceviz
akşam: 6 kaşık kuru fasulye bi tabak salata yarım dilim ekmek
ara: türk kahvesi az şekerli
su: 3 litre
spor: dün osman bendeydi :) meşhur osman
sadece sabah ve akşam yürüyüş yapabildim 750 mekik cezamdan 150 tanesini yapmıştım 600 tane kaldı yarın yarısını yapmayı düşünüyorum
sabah: bi saat akşam:40 dakka yürüyüş
gü nay dın
günaydın hanımlarrr
menüm kısaca şöyle
sabah :
2 bardak sıcak su
1 dilim tam.bug.ekmeği
1 yumurta
4 tane yeşil zeytin
1kk kadar peynir
bol maydanoz
ara 1ç.bar. ayran
öğlen 100 gram alabalık
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 elma
akşam
bol salata
3 kasık yoğurt
ata 1ç.bar. yağsız süt
1 kivi
su 3 tl
spor
45 dakika hoca ile
günaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah
çay
ara
3 eti başak
yeşil çay
öğlen
1 dilim tam buğday
ara
3 kuru kayısı
yeşil ça
2 eti burçak
akşam
1 kase çorba
su 2 lt
akşam 45 dk mezdeke
Günaydınnnnnnnnnnn
Tüm ev ahalisi uyurken yürüyüşe çıktım , dışarıda en sevdiğim hava var . Hafif soğuk ama düz bir hava böyle .
Dün yediklerim ;
Sabah:
1 ayran
1 kaşarlı simit
(sabah hastaneye aç gitmem gerekiyordu , tahlillerden sonra hastane kantinene koştum :26: )
Öğle:
1 kase çorba
Ton balıklı yeşil salata
2 dilim kepek ekmek
Ara:
Akşam:
Yağsız yoğurt bir kase
1 dilim ekmek
Ara:
3 yulaflı bisküvi
3 litre su
Akşam 200 mekik
Herkese tekrardan günaydın, demin dediğim gibi dün kuzişle geç konuştuk ben de akşam girebildim o yüzden çok dikkat etmedim.yine de paylaşıyorum
dünkü menümü yazıyım bugün geç kaldım biraz sabah nöbetten çıktım kuzunun denem sınavı vardı onu bekledik anca gelebildim eve.
sabah ılık su 1 yumurta
peynir
1 dilim ekmek tam buğday
ara 10 fındık
öğle
1 kase yoğurt
4 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
ara 2 kuru kayısı
2 kaşık peynirli erişte
su 2 lt.
yeşilçay mate
tarçın karanfil çayı
dünki menümü yazim kızlarr
iki dilim ekmek bi haslanmış yumurta çay domates salatalık bi tane yeşil sogannane maydonoz
öğlen:arkadaşlarım illa lahmacun yemeye gidelim dediler bi tane orta boy lahmacun incecikdi ama:26: bi tabak salata bi bardak ayran onlar kola içti ben pek sevmem kolayı
akşam: bi tabak salata 4 kaşık patates yemegi ekmek yok bi lokma çiğköfte yemek yemeden önce
spor: sabah 50 dakka akşam arkadasımla iş cıkısında alışveriş yaptık biraz onla birlikte 70 dakka yürüyüş eve kadar
merhaba kizlar
bu hafta takimla pek ilgilenemedim,bu yüzden hepinizden özür diliyorum
maalesef haftayada durum pek farkli olmayacak,kaynanam bizde su anda,benimde onunla ilgilenmemi bekleyecek haliyle
bütün bunlari bir araya getirerek düsündüm ve takima pek yararim olmadigi kararina vardim,takim olarak motivasyonu ayakta tutamiyorum sanirim..
benim icin takim kaptani olmak ,o takimi basarili bir takim yapmaktir,ben son zamanlarda bu konuda pek basarili olamiyorum,benim basarisizligimin sizide olumsuz etkilememesi icin kaptanligi birakmak istiyorum,size topraks in daha cok faydali olacagi düsüncesindeyim,sizin icinde bir sakincasi yoksa ve topraks da kabul ederse kaptanligi ona devretmek istiyorum...
egerki size en ufak bir olumsuz etkim olduysa kusura bakmayin,istemeden olmustur,hepinizi ayri ayri cok seviyorum,kilo vermenin ne kadar zor oldugunuda biliyorum,bu yolda sizinle omuz omuza yürümek yerine omuzlariniza binip gidiyorsam hem sizi yavaslatirim,hemde yorarim,bunuda hic istemem...
umarimki anlatabilmisimdir kendimi
simdi gecmise bi göz atayim,sonra cikmam lazim ,aksam gelmeye calisirim
hoş geldin canım bende yeni girdim gruba deneme sürem yeni bitti.Merhabalar:) Ben Gökçe ve Çise'nin kuzeniyim.zaten benden bahsetmiş size. Gruba katılsam benim için çok iyi olacak kurallarınızı okudum uyabileceğimi düşünüyorum ki zaten iki haftalık deneme süreciniz varmış. Şimdi kısaca kendimden bahsedeyim.Bu sene üniversiteden mezun oluyorum bir sonraki ay hayırlısıyla:) boyum 1.60 kilomsa(yeni yemek yedim hoş çok bir şey fark etmez ama)şu an şok geçirdim kilomu ögrenince çünkü 118 çıktım.Ve inanılmaz moralim bozuldu. Hedefim 60 kilo olmak bayagı bir yolumuz var yani.İnş hep beraber güzelce ilerleyiz bu yolda. sevgiler:)
hoş geldin canım..merhaba kizlar,sükür kavusturana
anca geldim,acliktan ölmek üzereyim
dilan kilomu bildirmis,hesaplayamamis,kusura bakmayin bu hafta böyle oldu,paylasima bi baktim derecede yok bu hafta saglik olsun,haftaya telafi ederiz
liste ögrenme kuralinin ne kadar isabetli bir kural oldugunu bu gün daha iyi anladim,eger herkes liste hazirlamayi bilmeseydi b hafta kalacakti listemiz,ellerinize saglik kizlar,süpersiniz
bu gün dandik bir gün oldune yedigimi anladim,ne yemedigimi,yarin görürsünüz zaten:18:
dilan corba yapmis,bende cok acim,kuzularimi ve kendimi doyurup,aksam gelirim
kilo verenleri tebrik ediyorum,veremeyenleride kendilerine havale ediyorum
osman kim bilmiyom ama menü ve spor iyi bence.beyaz ekmek bi kereden bişey yapmaz.dünki menümü yazmayı unuttum
perşembe
sabah: bi bardak ılık su 50 kere hoplama
kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir zeytin bi lokma tereyag cay domates salatalık
ara: 4 kuru kiraz 3 ceviz
öğlen: peynirli sandiviç ( ekmegim beyaz ekmekdi kepek kalmamış ama büyük degildi ekmegim)
ara: 5 kuru kiraz 1 ceviz
akşam: 6 kaşık kuru fasulye bi tabak salata yarım dilim ekmek
ara: türk kahvesi az şekerli
su: 3 litre
spor: dün osman bendeydi :) meşhur osman
sadece sabah ve akşam yürüyüş yapabildim 750 mekik cezamdan 150 tanesini yapmıştım 600 tane kaldı yarın yarısını yapmayı düşünüyorum
sabah: bi saat akşam:40 dakka yürüyüş
idolümsün Zeynep ablacım..gelip avcundan su içcemgü nay dın
günaydın hanımlarrr
menüm kısaca şöyle
sabah :
2 bardak sıcak su
1 dilim tam.bug.ekmeği
1 yumurta
4 tane yeşil zeytin
1kk kadar peynir
bol maydanoz
ara 1ç.bar. ayran
öğlen 100 gram alabalık
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 elma
akşam
bol salata
3 kasık yoğurt
ata 1ç.bar. yağsız süt
1 kivi
su 3 tl
spor
45 dakika hoca ile
mercimek çabuk bozulan bi yemek dolapta durmazsa..menün güzel sporda güzel.sütlaç yemeseydin keşke.günaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah
çay
ara
3 eti başak
yeşil çay
öğlen
1 dilim tam buğday
ara
3 kuru kayısı
yeşil ça
2 eti burçak
akşam
1 kase çorba
su 2 lt
akşam 45 dk mezdeke
mekik güzel olmuş ama çok yüklenme yinede bu ara kendine..Günaydınnnnnnnnnnn
Dün yediklerim ;
Sabah:
1 ayran
1 kaşarlı simit
Öğle:
1 kase çorba
Ton balıklı yeşil salata
2 dilim kepek ekmek
Ara:
Akşam:
Yağsız yoğurt bir kase
1 dilim ekmek
Ara:
3 yulaflı bisküvi
3 litre su
Akşam 200 mekik
süper düzensiz olmuş seni Zeynep ablaya havale edelim onun şefkatli ellerinde düzene girersinHerkese tekrardan günaydın, demin dediğim gibi dün kuzişle geç konuştuk ben de akşam girebildim o yüzden çok dikkat etmedim.yine de paylaşıyorum
lahmacun bence 1 tanesi tabi güzel bi diyet yemeği hem ekmek incecik hemde et.çiğköfteye dayanamam bendünki menümü yazim kızlarr
evet canım mens adet..Latincesi menstrüasyon hastanede arkadaşlar arasında kısaca mens diyoruz ağız alışkanlığı yazımada yansıdıcanım mens ne oluyo adetmi demek oluyo menün güzel ben ada cayını sade sevmiyorum o yüzden adacayı kabuk tarcın ve top top karanfil karıstırıp içiyorum adet agrılarına iyi geliyo ben bu çayı bayadır içmiyorum sanki bunu içince kilo veremiyorum gibi hissediyorum kilo alıyormusum gibi hissediorum:26:
evet canım regl.tıp dilinin aramızda kısaltılmışımens dediğin regli dimi gonca abla, tıp diliyle konuşma bizeben seni bu hafta verebildin yine diye biliyorum :26: menün güzel
Menün gayet güzel canım..
güzel menü ama sporu azda olsa bırakma.Kızlar, pazara gittim geldim anam ağladı, sonrada eve geldim elektirik kesikti anca yazabiliyorum
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Sabah; yarın simit, 1 kk beyaz beynir, 1 çay domates salatalık
Ara; 3 kuru kayısı
Öğlen; 1 tost ( beyaz peynirle) yanında domates salatalık, çay
Ara; form bisküvi 3 tane, bitki çayı
Akşam; 4 yk pilav, 5 yk kabak yemeği, 2 kase cacık
Ara; 1 bardak süt
Su; 3 lt
spor; yokders çalıştığım için birşey yapamadım..
dün yediklerimide yazayim,sonra cikarim
sabah
1 kasarli tost,kahve
ara
1 kutu ayran
ögle
1 brezel
ara
yarim muz
aksam
2 kase corba,1 dl ekmek
su
1 lt
spor
yok
cok düzensiz oldugunun farkindayim,hastanede cok bekledik ve bu kadar oldu ancak
merhaba kizlar
bu hafta takimla pek ilgilenemedim,bu yüzden hepinizden özür diliyorum
maalesef haftayada durum pek farkli olmayacak,kaynanam bizde su anda,benimde onunla ilgilenmemi bekleyecek haliyle
bütün bunlari bir araya getirerek düsündüm ve takima pek yararim olmadigi kararina vardim,takim olarak motivasyonu ayakta tutamiyorum sanirim..
benim icin takim kaptani olmak ,o takimi basarili bir takim yapmaktir,ben son zamanlarda bu konuda pek basarili olamiyorum,benim basarisizligimin sizide olumsuz etkilememesi icin kaptanligi birakmak istiyorum,size topraks in daha cok faydali olacagi düsüncesindeyim,sizin icinde bir sakincasi yoksa ve topraks da kabul ederse kaptanligi ona devretmek istiyorum...
egerki size en ufak bir olumsuz etkim olduysa kusura bakmayin,istemeden olmustur,hepinizi ayri ayri cok seviyorum,kilo vermenin ne kadar zor oldugunuda biliyorum,bu yolda sizinle omuz omuza yürümek yerine omuzlariniza binip gidiyorsam hem sizi yavaslatirim,hemde yorarim,bunuda hic istemem...
umarimki anlatabilmisimdir kendimi
simdi gecmise bi göz atayim,sonra cikmam lazim ,aksam gelmeye calisirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?