Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin canım , ben aus

Referansların çok sağlam , hem eftelya hem topraksssss

Artık onların kuzeni olarak başarısızlık ihtimalin bile yok , gidecek o kilolar canım .

Senin kadar olmasa da 3 yıl kadar önce bende tartıda 3 haneli rakam görmüştüm ve anında silkelendim , 62 kiloya düştüm 9 ayda.

Şimdi aldığım 5-6 kilo kadar fazlayı vermeye çalışıyorum takımda , vermişken biraz daha fazla verip 56 olayım diyorum , olur mu olur

Sen daha çok gençsin , metabolizman bizden kat kat hızlıdır diye düşünüyorum , hep beraber başaracağız tatlım , ilk hedef seni 99 görmek olsun

9 ayda çok güzel bir rakam gerçekten tebrikler,inş ben de sizin gibi hem azimli olup hem şu fazlalıklardan bir an önce kurtulurum birazdan dünkü menümü paylaşacağım ancak dün tam olarak dikkat etmedim çünkü geç sohbete başladık zaten burda. benim için gün bugün bir not defterioluşturdum oraya yazıyorum yediklerimi veyaptıklarımı

Herkese tekrardan günaydın, demin dediğim gibi dün kuzişle geç konuştuk ben de akşam girebildim o yüzden çok dikkat etmedim.yine de paylaşıyorum

13.30 uyanma 14.00 peynire kırılmış yumurta bir bardak su
16.00 gibi bir şişe su (dışardaydım)
20.30 bir tabak haşlanmış makarna
23.00 şekersiz kahve(spor yok ama fenerbahçe stadından kköye yürüdüm spor sayılırsa:)) sevgiler hepinize

dünkü menümü yazıyım bugün geç kaldım biraz sabah nöbetten çıktım kuzunun denem sınavı vardı onu bekledik anca gelebildim eve.

sabah ılık su 1 yumurta
peynir
1 dilim ekmek tam buğday

ara 10 fındık

öğle
1 kase yoğurt
4 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim ekmek

ara 2 kuru kayısı

akşam 1 porsiyon tavuk beyaz eti sotelenmiş suluydu etlerini yedim
2 kaşık peynirli erişte
yemek hastanedeydi 4 tanede tulumba tatlısı vardı tuttum kendimi yan gözle bi,le bakmadım

akşam çayla tatlı form bisküvi 2 adet.
meğer mens olcakmışım ondan bu hafta kilo veremedim sanırım

su 2 lt.
nöbette koşturmaca yorucu geçti
yeşilçay mate
tarçın karanfil çayı

bel ağrısından mahfoldum dün.bi sitede okudum mens öncesi kilo verilmiyor ya ada çayı içince veriliyormuş içine dal tarçın karanfilde atılabilirmiş.ada çayı rahatlatıyomuş buay geçti ama önümüzdeki ay deniycem bunu

dünki menümü yazim kızlarr
sabah: ılık su elli hoplama zıplama
iki dilim ekmek bi haslanmış yumurta çay domates salatalık bi tane yeşil sogan nane maydonoz
ara: 5 tane kuru kiraz bi ceviz
öğlen:arkadaşlarım illa lahmacun yemeye gidelim dediler bi tane orta boy lahmacun incecikdi ama:26: bi tabak salata bi bardak ayran onlar kola içti ben pek sevmem kolayı
ara:5 tane kuru kiraz bi ceviz
akşam: bi tabak salata 4 kaşık patates yemegi ekmek yok bi lokma çiğköfte yemek yemeden önce
ara:4 tane yeşil erik daha sonra bi tane türk kahvesi dün demiştim

spor: sabah 50 dakka akşam arkadasımla iş cıkısında alışveriş yaptık biraz onla birlikte 70 dakka yürüyüş eve kadar
su: 3 lt

evet tabi ki isterim:) elimden geleni yapacağım.
vericeksin canım o kiloları inanıyoruz hepimiz sana bu hafta herkez rekor kırıcak
yaa zaten annem ancak moralimi bozuyo ya ben 40 kilo bile olsam onun gözünde 100 kilo görünürüm ama anneme inat zayiflicam
kalplerimiz geri gelmiş ne güzelll
eveeeeettt
valla bende coookk hırslıyım kimse tutamaz beni bu hafta asla ve asla kaçamak yok ödülümüzü birinci olunca hafta sonu kutlarız kızlaaarrr
yok zeynep abla bu hafta dönüm noktası artık benim için kaç zamandır göremedigim 61 i gördüm benim için çook büyük mutlulukdu 59 larıda görücem inşallah kaçamak olurda yparsam agır ceza ver bana zeynoşumm kendimi belki tutamam
baharcıgım kuzum menün daha iyi doğru gidiyor
su osmanı eve almayın demiyormuyum size

bugun mekik cezaların bitsin yürüyüşlerin güzel afferin benim baharıma

valla kapı aralıgından bana kaçmış osmancık yaaa rapunzelin dedigi gibi şeytan o valla
ama bugün güzel mekik çekicemm

menün ve sporun cok güzel zeynep abla yine maşallaaah
canım öglen az olmuş onunda sebebi var akşamki yemeklerimizde aynı olmuş bizdede patates kavurması vardı ben patates yemegi dedim galiba benimkinde
canım menün güzel yinede sabah simitle kaşar bi arada akşam da mekigi agrıyan karnınla yine iyi cekmişsin tebrik ederim canım benim
kovdum canım osmanı
Neyse , daha fazla kendim çalıp kendim söylemeden ben gideyim .

Herkese keyifli hafta sonları , öpüldünüz şekerpareler
görüşürüz canm sanada güzel hafta sonlarııı bizim buraya sabahtan beri yagmur indiriyo

sende basarabilirsin canım önümüzde yaz boll boll sporla verirsin
cook dengesiz bi menü canım ya bi tabak makarna fazla sabahki yumurta ekmeksizmi suyu daha fazla arttır

canım mens ne oluyo adetmi demek oluyo menün güzel ben ada cayını sade sevmiyorum o yüzden adacayı kabuk tarcın ve top top karanfil karıstırıp içiyorum adet agrılarına iyi geliyo ben bu çayı bayadır içmiyorum sanki bunu içince kilo veremiyorum gibi hissediyorum kilo alıyormusum gibi hissediorum:26:

menün ve sporun güzel olmus
güzel olmuss
begendim güzel olmuş
olsunn düzene sokarsın bundan sonra...sen ikinci öğretim mi okuyosun
lahmacun ben burdayım diye bagırıo ordan ama neyse artık cumaya cok var cumaya kadar kacamak yapmassan bisey olmaz
günaydııınnn
tünaydııınnn kızlaarrr
temizlikdi kahvaltıydı derken ancak gelebildim bi bakim kimler varmıs

hoşgeldinn ama malesef ben cıkmakzorundayım arkadasım beni bekliyo gideyim sacımı da kestireyimm aksama gelirim artık

TAMAM CANIIM
LAHMACUNDA O KADAR BÜYÜK DEGİLDİ CANIM YAA
KESTİR GEL BAKİM MODELİNİ AKŞAM SÖYLERSİN

menün güzel canım, sporuda arttırsan tamamdır :)

Zeynep ablaya yorum yapmak yasaklansın, yeni yeni övgü sözleri bulmak zorunda kalıyorum

Dün yemeklerden yana şansın yokmuş, yeşil mercimek ve süt kötü olmuş diğeleri iyi canım

menün güzel canım, spor olarak en azındna mekik çekmişsin

canım senin sistemi sil baştan yapmak lazım, böyle olmaz, Zeynep ablanın listesini uygula, bak çok iyi gelecek, yaındada muhakak form bisküvi, kuru kayısı taşı

mens dediğin regli dimi gonca abla, tıp diliyle konuşma bize ben seni bu hafta verebildin yine diye biliyorum :26: menün güzel

Menün gayet güzel canım..

Kızlar, pazara gittim geldim anam ağladı, sonrada eve geldim elektirik kesikti anca yazabiliyorum

Kalkar kalkmaz 1 bardak su

Sabah; yarın simit, 1 kk beyaz beynir, 1 çay domates salatalık

Ara; 3 kuru kayısı

Öğlen; 1 tost ( beyaz peynirle) yanında domates salatalık, çay

Ara; form bisküvi 3 tane, bitki çayı

Akşam; 4 yk pilav, 5 yk kabak yemeği, 2 kase cacık

Ara; 1 bardak süt

Su; 3 lt
spor; yok ders çalıştığım için birşey yapamadım..

merhaba kizlar
bu hafta takimla pek ilgilenemedim,bu yüzden hepinizden özür diliyorum
maalesef haftayada durum pek farkli olmayacak,kaynanam bizde su anda,benimde onunla ilgilenmemi bekleyecek haliyle

bütün bunlari bir araya getirerek düsündüm ve takima pek yararim olmadigi kararina vardim,takim olarak motivasyonu ayakta tutamiyorum sanirim..
benim icin takim kaptani olmak ,o takimi basarili bir takim yapmaktir,ben son zamanlarda bu konuda pek basarili olamiyorum,benim basarisizligimin sizide olumsuz etkilememesi icin kaptanligi birakmak istiyorum,size topraks in daha cok faydali olacagi düsüncesindeyim,sizin icinde bir sakincasi yoksa ve topraks da kabul ederse kaptanligi ona devretmek istiyorum...

egerki size en ufak bir olumsuz etkim olduysa kusura bakmayin,istemeden olmustur,hepinizi ayri ayri cok seviyorum,kilo vermenin ne kadar zor oldugunuda biliyorum,bu yolda sizinle omuz omuza yürümek yerine omuzlariniza binip gidiyorsam hem sizi yavaslatirim,hemde yorarim,bunuda hic istemem...
umarimki anlatabilmisimdir kendimi
simdi gecmise bi göz atayim,sonra cikmam lazim ,aksam gelmeye calisirim

dün yediklerimide yazayim,sonra cikarim
sabah
1 kasarli tost,kahve
ara
1 kutu ayran
ögle
1 brezel
ara
yarim muz
aksam
2 kase corba,1 dl ekmek
su
1 lt
spor
yok
cok düzensiz oldugunun farkindayim,hastanede cok bekledik ve bu kadar oldu ancak

kaptanım bir grubu yönetmenin ne kadar zor olduğunu çok çok iyi biliyorum, Yükümlülükleri , aldığın sorumluluk ve bunun hakkını verebilmek çok önemli elbette ama ben senin zaten bunları başarıyla yaptığını görebiliyorum, yani bizi negatif etkileyen ve motivasyonumuzu düşüren bir söz konusu değil

hoş geldin canım bende yeni girdim gruba deneme sürem yeni bitti.
hoş geldin canım..
osman kim bilmiyom ama menü ve spor iyi bence.beyaz ekmek bi kereden bişey yapmaz.
idolümsün Zeynep ablacım..gelip avcundan su içcem
mercimek çabuk bozulan bi yemek dolapta durmazsa..menün güzel sporda güzel.sütlaç yemeseydin keşke.
mekik güzel olmuş ama çok yüklenme yinede bu ara kendine..
süper düzensiz olmuş seni Zeynep ablaya havale edelim onun şefkatli ellerinde düzene girersin
lahmacun bence 1 tanesi tabi güzel bi diyet yemeği hem ekmek incecik hemde et.çiğköfteye dayanamam ben
evet canım mens adet..Latincesi menstrüasyon hastanede arkadaşlar arasında kısaca mens diyoruz ağız alışkanlığı yazımada yansıdı
mens dediğin regli dimi gonca abla, tıp diliyle konuşma bize ben seni bu hafta verebildin yine diye biliyorum :26: menün güzel

Menün gayet güzel canım..
evet canım regl.tıp dilinin aramızda kısaltılmışı biraz verdim ama az yinede geçen cuma 72.6 bu cuma 72.1 ama daha fazla olabilirdi
güzel menü ama sporu azda olsa bırakma.
dün yediklerimide yazayim,sonra cikarim
sabah
1 kasarli tost,kahve
ara
1 kutu ayran
ögle
1 brezel
ara
yarim muz
aksam
2 kase corba,1 dl ekmek
su
1 lt
spor
yok
cok düzensiz oldugunun farkindayim,hastanede cok bekledik ve bu kadar oldu ancak

kaynanana bakcan diye hasta olcan sonra o sana bakmıycak ama dikkat et kendine canım..

Son düzenleme:

ben kendi adıma olumsuz etkilenmedim.yaptığın iş zor gerçekten ama bırakma bence zaten takımdaki herkes çok güzel yardımlaşıyor.o kadar koşturmana rağmen yinede takımı yalnız bırakmadın.

merhabalar tekrardan pazara gittik annemle 3 saat boyunca dolandık. bayagı yoruldum. Şİmdi aklımda birçok soru var şöyle ki. toplu alıntılayıp yazıyorsunuz cgaliba cevapve bana da cevap verilmiş aralarında nasıl cevap yazacağım bilmiyorum,toplu alıntılamayı da bilmiyorum. Yazı stilleriniz renkli falan mesela onlar nasıl yapılıyor onları da bilmiyorum çok acemiyim daha gülücük koyma falan da yok

Selamlar hekese :))))

dünkü menümü yazayım
sabah bissürü ot yeşillik, 2 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peyni domates salatalık
aa; yok
öğlen; kocaman 1 adet muz
aa; 1 galeta 1 elma
aksam ; 3 adet küçük bibee dolması 1 kase yoğurt

kızla dün hastane ve kaynanamlar arasında mekik dokuduğum için iyi beslenemedim
spor bolca koşturmaca
su;2-3 litre

ya 2 ileri 1 geri benim kilola nasıl gidecek ya bi silkelenip hıslanıp başlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…