iyi akşamlar tek ausla ben varız galiba.nasıl oldun kuzum iyimisin?
Ben geldimmmm :) :)
rapunzelim canım benim sana bu konuda katılıyorum kızlar yeter artık kendinize gelin bir gram bile kaçamak yapan istemiyorumgöriyim sizi güzellikler bu hafta forumdaki gelmiş geçmiş en büyük rekoru biz kıralım :26: :26: pilav makarna vırt zırt tarzı seyleri görmiyim listenizde
O gevsemeyi aynen hissediyorum canim yaaa toplamam lazim kendimi
Kızlar hepimizin silkelenmeye ihtiyacımız var, yaz yaklaştıkça ve günler uzadıkça , sıcaklaştıkça hava bizde de bir gevşeme oldu , menünde gayet iyi canım
Canim biraz karisikmi anlattin benmi anlamadim :) :)Canım , açıkcası bu konuda bende yazmayı düşünüyordum ama göze batar diye sivrilmek istemedim.Senden bu şekilde bir teklif gelmesine de sevindim açıkcası.Sonuçta hepimiz kendimizden sorumluyuz ama bir takımı yürüten de kaptandır ve kaptanın sürekli motive için , kurallar için , takip için başımızda olması gerekir. Belki bir hafta göz yumulabilir bir süreçtir ama sen bu şekilde devam edeceğini söylüyorsun ve bu da tabii ki takımı olumsuz etkileyecektir.Şöyle ki ;
Yaaaaa saçmalama yahuuu , ne kaptanlığı bırakması , ne bize yeterince faydalı olamaması ... Sen görevini layıkıyla yerine getiriyorsun .Ohhh olsun sana yukarıdaki satırlarımı okurken kalbin azıcık pır pır ettiyse , bu aus ne demiş olduysan , bende senin mesajını okurken öyle oldum işte.
Çok smiley koymak istiyorum buralarada yazım ilk bakışta ciddi bir etki oluştursun diye koymuyorum(dil çıkaran smiley)
Helincim , samimi olarak söylüyorum ; takım kaptanlığını bırakmak istemekte kişisel bazı nedenlerin yok ise ; sebeb senin açından sadece bize ve takıma faydalı olamadığını düşünmen ise , yok öyle bir şey . Sen ki dün , bir şekilde başkasından rica edip , durumu telefonda kontrol etmiş kaptansın . Benden yana senin kaptanlığınla ilgili hiç sorun yok . Motivasyona gelirsek , o zaten sadece senin değil hepimizin birbiri üzeirne görevi aslında. Herkes elinden geleni yapıyor , gerekiyorsa daha fazlasını da yaparız .
Açıkcası beni bireysel listeler ya da takım sıralamaları çokta ilgilendirmiyor . Mesela tüm takımların berbat bir hafta geçirdiği bir hafta da biz de çok düşük bir yüzde ile kötünün iyisi olarak birinci olabilirz ya da her takım mükemmel performans göstermiştir o hafta bizde aynı şekilde ama ilk üçe girememişizdir yüzdemiz çok iyi olduğu halde .Şahsen ben 2. sini tercih ederim .
Bu hafta takıma fazla vakit ayıramamış olabilirsin .Kaptan yardımcılığı bugünler için değil mi özellikle ? Topraks zaten senin olamadığın zamanlarda fazladan zaman ayırıyor ve açığı kapatıyor çok başarılı bir şekilde.
Kendime hayrım yok ki size olsun , 100-200 gr veriyorum demişsin . Hayatım kilon 58 lere geldi , artık kimse senin her hafta 1 , 1,5 kilo vermeni beklememeli zaten . Hepimizin bildiği gibi kilo ne kadar fazla ise verme yüzdesi o kadar artar.Ben 100 kilo iken haftada 2 kilo verebiliyordum , 70 lerde 1- 1,2 arasına düştü , şimdi bende gramlardayım . Herkesin kilosu farklı ve dolayısıyla verme yüzdesi de .
Eveeeeeeeeet , ne diyorduk ? Bence herşey yolunda ,İstikrarla kilo vermeyen kimse yok aramızda zaten . Haftalık oynamalar da çok normal ,insanız robot değil.
Hadi yine çok konuştum , zaten şimdi kaynanadan çekiyorsundur bir de benim dırdırımı dinleme.
Seviyoruz seni biliyorsun ama kaptanlığını da seviyoruz bunu bil.
Hoşgeldin fıstık ?
Bende artık biri gelse de nöbeti devretsem diyordum
sorma zeynep abla bende bir hırs yaptım bu rakamın altına düşmeyi başardım Eki Görüntüle 709060 çok şaşıracaksınız önümüzdeki haftaelifin hırsı ilk bana bulaştı sanırım sizleri çok özledim ama bugün neler yaptığımızı akşam geç saatlerde yazarım
O gevsemeyi aynen hissediyorum canim yaaa toplamam lazim kendimi
Canim biraz karisikmi anlattin benmi anlamadim :) :)
Yaaa gidiyomusu canim hani konusma olcakti toplanti vardi :) bak gecmise bakmiyom accik konusak yaaa :)
Sağol canım , iyiyim görünür de
Ağrılar sıfırlandı , beklemedeyim.
Hafta sonu malum , ancak geldik eve ,bir bakınayım dedim . Sen neler yaptın ?
Evet canım ya çıkıyorum birazdan , neden anlamadım ki tatlım .Eyvaaaaaaaaah kaptan da anlamazsa.Neyse anlatmayayım da bozulmasın
Canım , açıkcası bu konuda bende yazmayı düşünüyordum ama göze batar diye sivrilmek istemedim.Senden bu şekilde bir teklif gelmesine de sevindim açıkcası.Sonuçta hepimiz kendimizden sorumluyuz ama bir takımı yürüten de kaptandır ve kaptanın sürekli motive için , kurallar için , takip için başımızda olması gerekir. Belki bir hafta göz yumulabilir bir süreçtir ama sen bu şekilde devam edeceğini söylüyorsun ve bu da tabii ki takımı olumsuz etkileyecektir.Şöyle ki ;
Yaaaaa saçmalama yahuuu , ne kaptanlığı bırakması , ne bize yeterince faydalı olamaması ... Sen görevini layıkıyla yerine getiriyorsun .Ohhh olsun sana yukarıdaki satırlarımı okurken kalbin azıcık pır pır ettiyse , bu aus ne demiş olduysan , bende senin mesajını okurken öyle oldum işte.
Çok smiley koymak istiyorum buralarada yazım ilk bakışta ciddi bir etki oluştursun diye koymuyorum(dil çıkaran smiley)
Helincim , samimi olarak söylüyorum ; takım kaptanlığını bırakmak istemekte kişisel bazı nedenlerin yok ise ; sebeb senin açından sadece bize ve takıma faydalı olamadığını düşünmen ise , yok öyle bir şey . Sen ki dün , bir şekilde başkasından rica edip , durumu telefonda kontrol etmiş kaptansın . Benden yana senin kaptanlığınla ilgili hiç sorun yok . Motivasyona gelirsek , o zaten sadece senin değil hepimizin birbiri üzeirne görevi aslında. Herkes elinden geleni yapıyor , gerekiyorsa daha fazlasını da yaparız .
Açıkcası beni bireysel listeler ya da takım sıralamaları çokta ilgilendirmiyor . Mesela tüm takımların berbat bir hafta geçirdiği bir hafta da biz de çok düşük bir yüzde ile kötünün iyisi olarak birinci olabilirz ya da her takım mükemmel performans göstermiştir o hafta bizde aynı şekilde ama ilk üçe girememişizdir yüzdemiz çok iyi olduğu halde .Şahsen ben 2. sini tercih ederim .
Bu hafta takıma fazla vakit ayıramamış olabilirsin .Kaptan yardımcılığı bugünler için değil mi özellikle ? Topraks zaten senin olamadığın zamanlarda fazladan zaman ayırıyor ve açığı kapatıyor çok başarılı bir şekilde.
Kendime hayrım yok ki size olsun , 100-200 gr veriyorum demişsin . Hayatım kilon 58 lere geldi , artık kimse senin her hafta 1 , 1,5 kilo vermeni beklememeli zaten . Hepimizin bildiği gibi kilo ne kadar fazla ise verme yüzdesi o kadar artar.Ben 100 kilo iken haftada 2 kilo verebiliyordum , 70 lerde 1- 1,2 arasına düştü , şimdi bende gramlardayım . Herkesin kilosu farklı ve dolayısıyla verme yüzdesi de .
Eveeeeeeeeet , ne diyorduk ? Bence herşey yolunda ,İstikrarla kilo vermeyen kimse yok aramızda zaten . Haftalık oynamalar da çok normal ,insanız robot değil.
Hadi yine çok konuştum , zaten şimdi kaynanadan çekiyorsundur bir de benim dırdırımı dinleme.
Seviyoruz seni biliyorsun ama kaptanlığını da seviyoruz bunu bil.
Evet canım ya çıkıyorum birazdan , neden anlamadım ki tatlım .Eyvaaaaaaaaah kaptan da anlamazsa.Neyse anlatmayayım da bozulmasın
iyi aksamlar kizlar,ben geldim,nerde bakim ihtiyar heyeti,toplanti yapalim
cay yapmaya gidiyorum,nikim burda bakarim arada
hos bulduk cnm,bende arada bakiyorumHos geldin kaptaaan ben burdayimm :):):)
Kaptaan kararin ne oldu birakmiyosun dimiii
hos bulduk cnm,bende arada bakiyorum
cnm karar önemli degil,sonucta yine burda olucam mezun olana kadar,yanliz bir sen,bir ben takimla ilgili sorunlari yoluna koyamayiz,biraz daha bekleyelim,eger gelen olmazsa yarin aksam konusuruz bu konuyu
Tamam kaptan anladim ben uyuyorum iyi geceler sanaa cok optuumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?