Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi akşamlar tek ausla ben varız galiba.nasıl oldun kuzum iyimisin?

Sağol canım , iyiyim görünür de

Ağrılar sıfırlandı , beklemedeyim.

Hafta sonu malum , ancak geldik eve ,bir bakınayım dedim . Sen neler yaptın ?

sorma zeynep abla bende bir hırs yaptım bu rakamın altına düşmeyi başardım çok şaşıracaksınız önümüzdeki haftaelifin hırsı ilk bana bulaştı sanırımsizleri çok özledim ama bugün neler yaptığımızı akşam geç saatlerde yazarım

Kızlar hepimizin silkelenmeye ihtiyacımız var, yaz yaklaştıkça ve günler uzadıkça , sıcaklaştıkça hava bizde de bir gevşeme oldu , menünde gayet iyi canım
O gevsemeyi aynen hissediyorum canim yaaa toplamam lazim kendimi
Canim biraz karisikmi anlattin benmi anlamadim :) :)

Hoşgeldin fıstık ?

Bende artık biri gelse de nöbeti devretsem diyordum

Yaaa gidiyomusu canim hani konusma olcakti toplanti vardi :) bak gecmise bakmiyom accik konusak yaaa :)

Canim sen simdi bu kiloda degilsin dimi cuma gunu buyuk suprizler bekliyo bizi o zaman :):)
Sendemi cikiyo yaaa kimse yokkmu

O gevsemeyi aynen hissediyorum canim yaaa toplamam lazim kendimi

Canim biraz karisikmi anlattin benmi anlamadim :) :)

Yaaa gidiyomusu canim hani konusma olcakti toplanti vardi :) bak gecmise bakmiyom accik konusak yaaa :)

Evet canım ya çıkıyorum birazdan , neden anlamadım ki tatlım .Eyvaaaaaaaaah kaptan da anlamazsa.Neyse anlatmayayım da bozulmasın

Sağol canım , iyiyim görünür de

Ağrılar sıfırlandı , beklemedeyim.

Hafta sonu malum , ancak geldik eve ,bir bakınayım dedim . Sen neler yaptın ?

sevindim ağrıların geçmesine.ben napıyım nöbetten çıktım.hastalancam çok belim ağrıyo benimde spor falan yapamadım o yüzden..

Auscugum sebepleri topraksin mesajina cevap yazarken aciklamistim,okumussundur heralde,herkes halinden memnun olabilir ama ben bu halden memnun degilim maalesef,durum bu oluncada kimse kirilmasin diye en iyi cözüm bu olur diye düsünüyorum

cnm bende sizi cok seviyorum

Son düzenleme:
Hos geldin kaptaaan ben burdayimm :):):)
hos bulduk cnm,bende arada bakiyorum
Kaptaan kararin ne oldu birakmiyosun dimiii

cnm karar önemli degil,sonucta yine burda olucam mezun olana kadar,yanliz bir sen,bir ben takimla ilgili sorunlari yoluna koyamayiz,biraz daha bekleyelim,eger gelen olmazsa yarin aksam konusuruz bu konuyu

hos bulduk cnm,bende arada bakiyorum

cnm karar önemli degil,sonucta yine burda olucam mezun olana kadar,yanliz bir sen,bir ben takimla ilgili sorunlari yoluna koyamayiz,biraz daha bekleyelim,eger gelen olmazsa yarin aksam konusuruz bu konuyu

Tamam kaptan anladim ben uyuyorum iyi geceler sanaa cok optuumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…