Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

doğru biraz düzensiz olmuş toparlarsın az gayret etsen ben bile toparladım..

selam kızlar kahvaltıdan sonra teyzemin çatıya giriştik bugün, çatıyı yerleştirip biraz temizledik yoruldum ama güzel bişey var o daaaa
büyük dayım çatıya bir spor aleti bırakmış oldukça güzel büyük diye kullanmamıştık aklımızdan çıkmış. Voit marka hem bisiklet hem kürek süper bişey :))))

çatının girişine kurduk eve alamayız yer bulamadık. Ama koyduğumuz yer kapıyı açınca havadar, biraz önce 40 dk bisiklet ve kürek çektim :))))

arada kaçar sporu burada yaparım artık

anca toparlanıp bişeyler atıştırdık şimdi akşam menüsüne geçicez anneannem bugün oruçlu 3 aylar başlıyor diye, akşama hazırlık yapmak gerek

canım sizin ordadamı elektirkler kesik mersindede sürekli kesildi buraya giremedim o yüzden menün güzel olmuş canım sporda olsaydı keşke ama ders calışıyosun
ama ben hiç dedigin gibi şeyleri hissetmedimki kaptan yaa olurmu hiç öyle sey herkezin bi işi cıkabilir bişeyler olabilir bence bu kadar kesin bi şekilde kestirip atma kaptan yaa toprks olmasın demiyorum hepimiz zaten birbirimizi motive ediyoruz kaptanlıgı bırakma konusunda bi daha düşüün kaptan
kaptan brezel ne oluyo menün hastaneden dolayı dengesiz olmuş kaynanan için de allah kolaylık versin kaptan

canım toplu alıntı alıntı ile cevapla yazısının yanındakı küçüçük kutu varya oraya tıklıyosun cevap yazmak istedigin kişiler için en son alıntı ile cevapla dıyosun herkezin isminin altına yorumunu yazıyosun paylaşıyosun gülücükler içinde onun ayarları var toprks daha iyi tarif eder sana

bencede canım ya takım olarak bu işe bi care bulmak gerek bi günüm bi günümü tutmuyo senin menüde işlerin oldugu için öglen olmamış bi dahaya daha düzgün olur fıstık

oooohhh süpermiş o alet topraks süper kalori yakarsın canım benim

canısı aç kalmışsın da ondan senin vücut tutuyor kiloları daha düzenli beslenirsen olacak, kız nasıl oldu

nunu'ya selam öncelikle:)) toplu alıntı için alıntı ile cevaplanın yanında küçük bir tırnak işareti var her cevap yazmak istediğin mesajda orayı tıklıyorsun sonra en son konuya cevap ver diyosun oluyor canım. bir ara gel burada da yapar gösteririm sana

evet dün ne öğlen ne akşam hiç keyif almadan karnımı doyurmuş oldum en çok da o zaman kalorilere üzülüyorum. Çok keyif alarak yesem hadi neyse de hem kötü tat hem kalori çok kötüüüüüüüü

canım öğlenkini bilmiyorum, bu kadar işinin içinde düzensiz olması çok normal :)))

sen böyle şeyler yazınca ben çok üzülüyorum, biz çok iyiyiz ve takımımızın üyeleri hallerinden memnun, neden bu kadar sorun yapıyorsun anlamıyorum. her hafta birinci olmak zorunda değiliz, kimsenin ağzını boğazını sen zorla tutamazsın, yiyen kilo alır sonra verir ama burada kurduğumuz arkadaşlığa bence takım başarısını tercih etmemek gerekir. Nihayetinde hepimiz zayıflıyoruz ama yavaş ama hızlı.
Sen çok iyi bir kaptansın ve kalabildiğin kadar burada kalmalısın takım başarısı için olmasa bile tatlı sohbetin ve güzel dostluğun için
daha fazla bişey dememe gerek yok sanırım ((

sadece benim samimiyetime ve iyi niyetime inanacağınızı umarak bişey söylemek istiyorum. Ve bu söyleyeceğim şey zeynep ve senin için, hırs insanı kamçılayabilir ama kararında olunca... aşırı hırs insan için zararlıdır ve dikkat ederseniz tüm dinlerde de yasaktır. Bence işi sıkı tutmakta fayda var tabiki ama aldığımız keyfi de düşünmek lazım.

seni seviyorum arkadaşım, anlattığının dışında özel bir sebebin yoksa bizden ayrılma

canım güzel spor eksik olmuş sadece

evet yaaaaa bir tek akşamki patates kavurması güzeldi :)))

evet çok severim yanında yoktu ama bi de turşu kavurması olaydı of offf

güzel canısı

ben de deniyim ay sonu benim de zamanım geliyor

senle işimiz çok damlacım, canım benim arasız olmaz akşamda bir tabak makarna olmaz cısssssss

evet kesinlikle çok tuhaftı da ondan canım, bu arada çocukken ben de balık ve yoğurttan zehirlenmişim ama balık bayatmış sanırım, ben de hala korkarım

çok iyisin canım yine tebrikler

oh iki çıtır gelmiş ben de gençleşeyim aranızda bari
gerçi su hanım bahçeden bağırıyor ama olsun nikimi açık bırakıyorum :)) arada bakarım

cnm benim üzülecek bisey degil yazdiklarim,arkadasligida basariya tercih etmedim ki,ben ayrilmiyorum,burdayim yine,üstelik hedefime az kalmis
tabiki herkes kendine zayiflar,benim anlatmak istedigim takim dereceleri vs degil
simdi bakiyorum mesela dilek 2 haftadir kilo almis cikiyor,demekki yeterli olamiyoruz,ben kendi adima kendimi sorumlu ttuyorum bu konuda
bide dönüp kendime bakiyorum,2-3 haftadir 100-200 gr dan fazla veremiyorum,ne yapmaliyim diye düsündügümde carede bulamioyrum
durum bu olunca kendime faydam yok,karsimdakine nasil olsun düsüncesine gidiyor aklim,senin kaptan olmani istememdeki amac bu,belki daha baska yöntemlerle takimin motivasyonunu yükseltebilirsin

cnm hirs demissin ya,belki biraz hirsli olabilirim ama bu kararimda hirs icin yazilmis bir durum yok,gercekten kontrol edemedigimi farkediyorum
mesele ceza sistemi var,ben su sukadar ceza ceksin dedigimde,ertesi gün kime ne kadar ceza vermistim,kim yapti,kim yapmadi kontrolu yapamiyorum,yada mesaj sayma sistemi var,kimi sayiyor,kimi saymiyor,veya ara ögün zorunlulugu,bakiyorum gercektende atlamaya baslandi aralar,analar bile azaldi
bunu defalarca dile getirdim,kural budur,sistem budur diye,hala bunlara uyulmuyorsa sorun ya kurallarda ya bende diyorum,kurallarda desem bu kurallari ortak verdik,herkesin onayiyla alindi,bir tek ben kaliyorum geriye
simdi burda kalkip sen ara yapmadin uyari 1-2-3- diskalifiye yazsam isteyen yer istemeyen yemez seklinde bir tepki alabilirim,vermesemde ben rahatsizlik duyuyorum...
biraz karisik oldu,sakin kafayla yazmadigimdandir,anlamissindir insallah:26:

gayet iyi anladım canım ama bunu sakin bir zamanda konuşalım sen de ben de yemek saatindeyiz şimdi geçiştirmeyelim
öpüyorum seni canım, akşama ben de gelmeye çalışacağım gerekirse tüm üyeler toplanır bir konuşuruz

hos geldin damla,benim yigenimde damla,simdide isindim sana
kurallari okumussun ama ben yinede paylasimin bol olmasi gerektigini hatirlatayim
okudum gecmiste uykun düzensizmis,herkes sabahci bu takimda,senide alistiririz kendimize,yoksa kilolar dahada inatci olur
sorularida aksam gelirsem yanitlarim ,sende musait olursan gel aksam konusalim

tamam cnm,söz yok ama firsat bulmaya calisacagim aksam icin

Bencede canim aksam bu konuyu konusmaliyiz hep beraber konusup karar verelim artik takimimizda daha istikrarli daha sistematik oluruz insallah ben bunu istiyoum ve kptan gercekten bu senle alakali degilki hepimimizle alakali hemen kestirip atma tamammi kaptancimm

Hoşbulduk :) paylaşım yapmasına yaparım tabi ki ama sabah saatlerinde girip yazamıyorum ya da okulda oluyorum başka bi yerde oluyorum geç görüyorum mesajlarınızı ve toplu bir şekilde yazmayı henüz kapamadım bi ara gökçe abladan ögrenirim. bu aksam beni mazur görün yarın ales var gerginim biraz muhtemelen uyuyamacagım da. şimdiden kolay versin umarım aldıgınız karar hepimiz için en iyisi olur sevgiler

Kızlar hepimizin silkelenmeye ihtiyacımız var, yaz yaklaştıkça ve günler uzadıkça , sıcaklaştıkça hava bizde de bir gevşeme oldu , menünde gayet iyi canım

COLOR="#800080"]süper yaa piyangodan büyük ikramiye çıkmış gibi[[/COLOR]

Canım , açıkcası bu konuda bende yazmayı düşünüyordum ama göze batar diye sivrilmek istemedim.Senden bu şekilde bir teklif gelmesine de sevindim açıkcası.Sonuçta hepimiz kendimizden sorumluyuz ama bir takımı yürüten de kaptandır ve kaptanın sürekli motive için , kurallar için , takip için başımızda olması gerekir. Belki bir hafta göz yumulabilir bir süreçtir ama sen bu şekilde devam edeceğini söylüyorsun ve bu da tabii ki takımı olumsuz etkileyecektir.Şöyle ki ;

Yaaaaa saçmalama yahuuu , ne kaptanlığı bırakması , ne bize yeterince faydalı olamaması ... Sen görevini layıkıyla yerine getiriyorsun .Ohhh olsun sana yukarıdaki satırlarımı okurken kalbin azıcık pır pır ettiyse , bu aus ne demiş olduysan , bende senin mesajını okurken öyle oldum işte.

Çok smiley koymak istiyorum buralarada yazım ilk bakışta ciddi bir etki oluştursun diye koymuyorum(dil çıkaran smiley)

Helincim , samimi olarak söylüyorum ; takım kaptanlığını bırakmak istemekte kişisel bazı nedenlerin yok ise ; sebeb senin açından sadece bize ve takıma faydalı olamadığını düşünmen ise , yok öyle bir şey . Sen ki dün , bir şekilde başkasından rica edip , durumu telefonda kontrol etmiş kaptansın . Benden yana senin kaptanlığınla ilgili hiç sorun yok . Motivasyona gelirsek , o zaten sadece senin değil hepimizin birbiri üzeirne görevi aslında. Herkes elinden geleni yapıyor , gerekiyorsa daha fazlasını da yaparız .
Açıkcası beni bireysel listeler ya da takım sıralamaları çokta ilgilendirmiyor . Mesela tüm takımların berbat bir hafta geçirdiği bir hafta da biz de çok düşük bir yüzde ile kötünün iyisi olarak birinci olabilirz ya da her takım mükemmel performans göstermiştir o hafta bizde aynı şekilde ama ilk üçe girememişizdir yüzdemiz çok iyi olduğu halde .Şahsen ben 2. sini tercih ederim .

Bu hafta takıma fazla vakit ayıramamış olabilirsin .Kaptan yardımcılığı bugünler için değil mi özellikle ? Topraks zaten senin olamadığın zamanlarda fazladan zaman ayırıyor ve açığı kapatıyor çok başarılı bir şekilde.

Kendime hayrım yok ki size olsun , 100-200 gr veriyorum demişsin . Hayatım kilon 58 lere geldi , artık kimse senin her hafta 1 , 1,5 kilo vermeni beklememeli zaten . Hepimizin bildiği gibi kilo ne kadar fazla ise verme yüzdesi o kadar artar.Ben 100 kilo iken haftada 2 kilo verebiliyordum , 70 lerde 1- 1,2 arasına düştü , şimdi bende gramlardayım . Herkesin kilosu farklı ve dolayısıyla verme yüzdesi de .

Eveeeeeeeeet , ne diyorduk ? Bence herşey yolunda ,İstikrarla kilo vermeyen kimse yok aramızda zaten . Haftalık oynamalar da çok normal ,insanız robot değil.

Hadi yine çok konuştum , zaten şimdi kaynanadan çekiyorsundur bir de benim dırdırımı dinleme.
Seviyoruz seni biliyorsun ama kaptanlığını da seviyoruz bunu bil.

Son düzenleme:

Ne güzel canım ya ,ders çalımaya başladın hiç ara vermeden .Benide dürt artık , iyiyim bu ara.
Menün güzel canım.

Evet canım seninde dediğin gibi düzensiz olmuş ama hastane ortamı böyle işte.Eve geldiniz artık düzelir zaten.

Canım kullanıcı kontrol paneli var , sağ üste .Oraya gir , açılan sayfada solda seçenekleri düzenle var onu tıkla ve yine açılan sayfa da , mesaj editöründen standart edidörü seç ve değişiklikleri kaydet. Bu şekilde her mesaj yazımında istediğin font ve rengi seçebilirsin.

Evet canım bu hafta hepimiz silkeleniyoruz . Voltranı oluşturuyoruz 4. takım olarak . Gerçi sen pikachu olsan da olur

Ohhhhhhhh siz şimdi eftelya ile onun üzerinde mezdeke yapmayı da denersiniz

Mesajları okurken , cevap vermek istediklerin için sağda alıntı ile cevaplanın yanında bir işaret daha var , sadece onu tıklıyorsun (baloncuk gibi olan ) tık işareti geliyor üzerine zaten , sen tüm mesajları okumaya devam et ve cevap vermek istediklerini işaretle bu şekilde , en sona geldiğinde cevap ver de her zaman yaptığın gibi , açılan pencerede tüm işaretlediğin mesajlar çıkacak . Her mesajın altına ouote yazısından sonraki kısıma ilgili cevabını yazacaksın .Gerçi toprakscım bunu görüntülüde anlatıyordu bir zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…