Selamlar hekese :))))
dünkü menümü yazayım
sabah bissürü ot yeşillik, 2 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peyni domates salatalık
aa; yok
öğlen; kocaman 1 adet muz
aa; 1 galeta 1 elma
aksam ; 3 adet küçük bibee dolması 1 kase yoğurt
kızla dün hastane ve kaynanamlar arasında mekik dokuduğum için iyi beslenemedim
spor bolca koşturmaca
su;2-3 litre
ya 2 ileri 1 geri benim kilola nasıl gidecek ya bi silkelenip hıslanıp başlamam lazım
canım sizin ordadamı elektirkler kesik mersindede sürekli kesildi buraya giremedim o yüzden menün güzel olmuş canım sporda olsaydı keşke ama ders calışıyosunKızlar, pazara gittim geldim anam ağladı, sonrada eve geldim elektirik kesikti anca yazabiliyorum
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Sabah; yarın simit, 1 kk beyaz beynir, 1 çay domates salatalık
Ara; 3 kuru kayısı
Öğlen; 1 tost ( beyaz peynirle) yanında domates salatalık, çay
Ara; form bisküvi 3 tane, bitki çayı
Akşam; 4 yk pilav, 5 yk kabak yemeği, 2 kase cacık
Ara; 1 bardak süt
Su; 3 lt
spor; yokders çalıştığım için birşey yapamadım..
merhaba kizlar
bu hafta takimla pek ilgilenemedim,bu yüzden hepinizden özür diliyorum
maalesef haftayada durum pek farkli olmayacak,kaynanam bizde su anda,benimde onunla ilgilenmemi bekleyecek haliyle
bütün bunlari bir araya getirerek düsündüm ve takima pek yararim olmadigi kararina vardim,takim olarak motivasyonu ayakta tutamiyorum sanirim..
benim icin takim kaptani olmak ,o takimi basarili bir takim yapmaktir,ben son zamanlarda bu konuda pek basarili olamiyorum,benim basarisizligimin sizide olumsuz etkilememesi icin kaptanligi birakmak istiyorum,size topraks in daha cok faydali olacagi düsüncesindeyim,sizin icinde bir sakincasi yoksa ve topraks da kabul ederse kaptanligi ona devretmek istiyorum...
egerki size en ufak bir olumsuz etkim olduysa kusura bakmayin,istemeden olmustur,hepinizi ayri ayri cok seviyorum,kilo vermenin ne kadar zor oldugunuda biliyorum,bu yolda sizinle omuz omuza yürümek yerine omuzlariniza binip gidiyorsam hem sizi yavaslatirim,hemde yorarim,bunuda hic istemem...
umarimki anlatabilmisimdir kendimi
simdi gecmise bi göz atayim,sonra cikmam lazim ,aksam gelmeye calisirim
kaptan brezel ne oluyo menün hastaneden dolayı dengesiz olmuş kaynanan için de allah kolaylık versin kaptandün yediklerimide yazayim,sonra cikarim
sabah
1 kasarli tost,kahve
ara
1 kutu ayran
ögle
1 brezel
ara
yarim muz
aksam
2 kase corba,1 dl ekmek
su
1 lt
spor
yok
cok düzensiz oldugunun farkindayim,hastanede cok bekledik ve bu kadar oldu ancak
merhabalar tekrardan pazara gittik annemle 3 saat boyunca dolandık. bayagı yoruldum. Şİmdi aklımda birçok soru var şöyle ki. toplu alıntılayıp yazıyorsunuz cgaliba cevapve bana da cevap verilmiş aralarında nasıl cevap yazacağım bilmiyorum,toplu alıntılamayı da bilmiyorum. Yazı stilleriniz renkli falan mesela onlar nasıl yapılıyor onları da bilmiyorum çok acemiyim daha gülücük koyma falan da yok
bencede canım ya takım olarak bu işe bi care bulmak gerek bi günüm bi günümü tutmuyo senin menüde işlerin oldugu için öglen olmamış bi dahaya daha düzgün olur fıstıkSelamlar hekese :))))
dünkü menümü yazayım
sabah bissürü ot yeşillik, 2 dilim tam buğday ekmeği 2 dilim peyni domates salatalık
aa; yok
aa; 1 galeta 1 elma
spor bolca koşturmaca
su;2-3 litre
ya 2 ileri 1 geri benim kilola nasıl gidecek ya bi silkelenip hıslanıp başlamam lazım
selam kızlar kahvaltıdan sonra teyzemin çatıya giriştik bugün, çatıyı yerleştirip biraz temizledik yoruldum ama güzel bişey var o daaaa
büyük dayım çatıya bir spor aleti bırakmış oldukça güzel büyük diye kullanmamıştık aklımızdan çıkmış. Voit marka hem bisiklet hem kürek süper bişey :))))
çatının girişine kurduk eve alamayız yer bulamadık. Ama koyduğumuz yer kapıyı açınca havadar, biraz önce 40 dk bisiklet ve kürek çektim :))))
arada kaçar sporu burada yaparım artık
anca toparlanıp bişeyler atıştırdık şimdi akşam menüsüne geçicez anneannem bugün oruçlu 3 aylar başlıyor diye, akşama hazırlık yapmak gerek
canısı aç kalmışsın da ondan senin vücut tutuyor kiloları daha düzenli beslenirsen olacak, kız nasıl olduSelamlar hekese :))))
dünkü menümü yazayım
aa; yok
aa; 1 galeta 1 elma
spor bolca koşturmaca
su;2-3 litre
merhabalar tekrardan pazara gittik annemle 3 saat boyunca dolandık. bayagı yoruldum. Şİmdi aklımda birçok soru var şöyle ki. toplu alıntılayıp yazıyorsunuz cgaliba cevapve bana da cevap verilmiş aralarında nasıl cevap yazacağım bilmiyorum,toplu alıntılamayı da bilmiyorum. Yazı stilleriniz renkli falan mesela onlar nasıl yapılıyor onları da bilmiyorum çok acemiyim daha gülücük koyma falan da yok
hoş geldin canım bende yeni girdim gruba deneme sürem yeni bitti.
hoş geldin canım..
osman kim bilmiyom ama menü ve spor iyi bence.beyaz ekmek bi kereden bişey yapmaz.
idolümsün Zeynep ablacım..gelip avcundan su içcem
mercimek çabuk bozulan bi yemek dolapta durmazsa..menün güzel sporda güzel.sütlaç yemeseydin keşke.
mekik güzel olmuş ama çok yüklenme yinede bu ara kendine..
süper düzensiz olmuş seni Zeynep ablaya havale edelim onun şefkatli ellerinde düzene girersin
lahmacun bence 1 tanesi tabi güzel bi diyet yemeği hem ekmek incecik hemde et.çiğköfteye dayanamam ben
evet canım mens adet..Latincesi menstrüasyon hastanede arkadaşlar arasında kısaca mens diyoruz ağız alışkanlığı yazımada yansıdı
evet canım regl.tıp dilinin aramızda kısaltılmışıbiraz verdim ama az yinede geçen cuma 72.6 bu cuma 72.1 ama daha fazla olabilirdi
güzel menü ama sporu azda olsa bırakma.
kaynanana bakcan diye hasta olcan sonra o sana bakmıycak ama dikkat et kendine canım..
canım öğlenkini bilmiyorum, bu kadar işinin içinde düzensiz olması çok normal :)))dün yediklerimide yazayim,sonra cikarim
sabah
1 kasarli tost,kahve
ara
1 kutu ayran
ögle
1 brezel
ara
yarim muz
aksam
2 kase corba,1 dl ekmek
su
1 lt
spor
yok
cok düzensiz oldugunun farkindayim,hastanede cok bekledik ve bu kadar oldu ancak
merhaba kizlar
maalesef haftayada durum pek farkli olmayacak,kaynanam bizde su anda,benimde onunla ilgilenmemi bekleyecek haliyle
bütün bunlari bir araya getirerek düsündüm ve takima pek yararim olmadigi kararina vardim,takim olarak motivasyonu ayakta tutamiyorum sanirim..
benim icin takim kaptani olmak ,o takimi basarili bir takim yapmaktir,ben son zamanlarda bu konuda pek basarili olamiyorum,benim basarisizligimin sizide olumsuz etkilememesi icin kaptanligi birakmak istiyorum,size topraks in daha cok faydali olacagi düsüncesindeyim,sizin icinde bir sakincasi yoksa ve topraks da kabul ederse kaptanligi ona devretmek istiyorum...
egerki size en ufak bir olumsuz etkim olduysa kusura bakmayin,istemeden olmustur,hepinizi ayri ayri cok seviyorum,kilo vermenin ne kadar zor oldugunuda biliyorum,bu yolda sizinle omuz omuza yürümek yerine omuzlariniza binip gidiyorsam hem sizi yavaslatirim,hemde yorarim,bunuda hic istemem...
Kızlar, pazara gittim geldim anam ağladı, sonrada eve geldim elektirik kesikti anca yazabiliyorum
Ara; 3 kuru kayısı
Ara; 1 bardak süt
Su; 3 lt
menün güzel canım, sporuda arttırsan tamamdır :)
Zeynep ablaya yorum yapmak yasaklansın, yeni yeni övgü sözleri bulmak zorunda kalıyorum
Dün yemeklerden yana şansın yokmuş, yeşil mercimek ve süt kötü olmuşdiğeleri iyi canım
menün güzel canım, spor olarak en azındna mekik çekmişsin
canım senin sistemi sil baştan yapmak lazım, böyle olmaz, Zeynep ablanın listesini uygula, bak çok iyi gelecek, yaındada muhakak form bisküvi, kuru kayısı taşı
mens dediğin regli dimi gonca abla, tıp diliyle konuşma bizeben seni bu hafta verebildin yine diye biliyorum :26: menün güzel
Menün gayet güzel canım..
evet çok severim yanında yoktu ama bi de turşu kavurması olaydı of offfmenün ve sporun cok güzel zeynep abla yine maşallaaah
canım öglen az olmuş onunda sebebi var akşamki yemeklerimizde aynı olmuş bizdede patates kavurması vardıben patates yemegi dedim galiba benimkinde
canım menün güzel yinede sabah simitle kaşar bi arada akşam da mekigi agrıyan karnınla yine iyi cekmişsin tebrik ederim canım benim
kovdum canım osmanı
görüşürüz canm sanada güzel hafta sonlarııı bizim buraya sabahtan beri yagmur indiriyo
dünki menümü yazim kızlarr
sabah: ılık su elli hoplama zıplama
iki dilim ekmek bi haslanmış yumurta çay domates salatalık bi tane yeşil sogannane maydonoz
ara: 5 tane kuru kiraz bi ceviz
öğlen:arkadaşlarım illa lahmacun yemeye gidelim dediler bi tane orta boy lahmacun incecikdi ama:26: bi tabak salata bi bardak ayran onlar kola içti ben pek sevmem kolayı
ara:5 tane kuru kiraz bi ceviz
akşam: bi tabak salata 4 kaşık patates yemegi ekmek yok bi lokma çiğköfte yemek yemeden önce
ara:4 tane yeşil erik daha sonra bi tane türk kahvesi dün demiştim
spor: sabah 50 dakka akşam arkadasımla iş cıkısında alışveriş yaptık biraz onla birlikte 70 dakka yürüyüş eve kadar
su: 3 lt
dünkü menümü yazıyım bugün geç kaldım biraz sabah nöbetten çıktım kuzunun denem sınavı vardı onu bekledik anca gelebildim eve.
sabah ılık su 1 yumurta
peynir
1 dilim ekmek tam buğday
ara 10 fındık
öğle
1 kase yoğurt
4 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
ara 2 kuru kayısı
akşam 1 porsiyon tavuk beyaz eti sotelenmiş suluydu etlerini yedim
2 kaşık peynirli erişte
yemek hastanedeydi 4 tanede tulumba tatlısı vardı tuttum kendimi yan gözle bi,le bakmadım
akşam çayla tatlı form bisküvi 2 adet.
meğer mens olcakmışım ondan bu hafta kilo veremedim sanırım
su 2 lt.
nöbette koşturmaca yorucu geçti
yeşilçay mate
tarçın karanfil çayı
bel ağrısından mahfoldum dün.bi sitede okudum mens öncesi kilo verilmiyor ya ada çayı içince veriliyormuş içine dal tarçın karanfilde atılabilirmiş.ada çayı rahatlatıyomuş buay geçti ama önümüzdeki ay deniycem bunu
Herkese tekrardan günaydın, demin dediğim gibi dün kuzişle geç konuştuk ben de akşam girebildim o yüzden çok dikkat etmedim.yine de paylaşıyorum
13.30 uyanma 14.00 peynire kırılmış yumurta bir bardak su
16.00 gibi bir şişe su (dışardaydım)
20.30 bir tabak haşlanmış makarna
23.00 şekersiz kahve(spor yok ama fenerbahçe stadından kköye yürüdüm spor sayılırsa:)) sevgiler hepinize
Hoşgeldin canım , ben aus
Referansların çok sağlam , hem eftelya hem topraksssss
Artık onların kuzeni olarak başarısızlık ihtimalin bile yok , gidecek o kilolar canım .
Senin kadar olmasa da 3 yıl kadar önce bende tartıda 3 haneli rakam görmüştüm ve anında silkelendim , 62 kiloya düştüm 9 ayda.
Şimdi aldığım 5-6 kilo kadar fazlayı vermeye çalışıyorum takımda , vermişken biraz daha fazla verip 56 olayım diyorum , olur mu olur
Sen daha çok gençsin , metabolizman bizden kat kat hızlıdır diye düşünüyorum , hep beraber başaracağız tatlım , ilk hedef seni 99 görmek olsun
Sağol kuzum , iyiyim canım .Ağrım hiç kalmadı .
Nasıl bilirim o duyguyu var yaaa , yusuf öğlen uyumadığı zaman erken yatar .
Arkadaşlar herkesi tebrik ediyorum yine de , ben eksi 1 lere düşmeseydim 3. olurduk en az . Ama telafi edeceğim söz :26:
Menün güzel tatlım , öğlen her zaman evden bu şekilde bir şeyler götür kuzum .
Osmanıda kovuver
Kaptan hiç niye hırs yaptın bu hafta diye sorgular mı hiç yahu
Hırs gelsin de nereden ne şekilde gelirse gelsin
Hadi bakalım bu hafta sanki takımda bir ayaklanma olacak gibi
Günaydın canım . Gayet güzel canım listende ben hala balık be yoğurdu bir arada tüketmeye korkanlardanım .Sen yemişsin .
Ya biliyorum taze olmaları yeterli falan ama beynime işlemiş bi kere. Yusufa da akşam balık yedirmişsem , süt içirmeye korkuyorum sonra :26:
Bu goncanın göbüşleri göbiş yapan linki hangisiydi yaa ? Bende isitoyrum bendeeeee
Canım yediklerin bi tuhaf geldi bana ama neden öyle geldi anlamadım .
çok iyisin canım yine tebriklerGünaydınnnnnnnnnnn
Tüm ev ahalisi uyurken yürüyüşe çıktım , dışarıda en sevdiğim hava var . Hafif soğuk ama düz bir hava böyle .
Oğlum ve ben kahvaltımızıda yaptık , babamız hala uyuyor
Dün yediklerim ;
Sabah:
1 ayran
1 kaşarlı simit
(sabah hastaneye aç gitmem gerekiyordu , tahlillerden sonra hastane kantinene koştum :26: )
Öğle:
1 kase çorba
Ton balıklı yeşil salata
2 dilim kepek ekmek
Ara:
Kuru üzüm / badem / fındık (hepsi yarım avuç kadar toplamda)
Akşam:
Dünden kalan baklayı bitirme görevi ile 5 kaşık bakla.
Yağsız yoğurt bir kase
1 dilim ekmek
Peynirli mor lahana salatası cevizli
Ara:
Taze sıkılmış karışık meyve suyu
3 yulaflı bisküvi
3 litre su
Akşam 200 mekik
cnm benim üzülecek bisey degil yazdiklarim,arkadasligida basariya tercih etmedim ki,ben ayrilmiyorum,burdayim yine,üstelik hedefime az kalmissen böyle şeyler yazınca ben çok üzülüyorum, biz çok iyiyiz ve takımımızın üyeleri hallerinden memnun, neden bu kadar sorun yapıyorsun anlamıyorum. her hafta birinci olmak zorunda değiliz, kimsenin ağzını boğazını sen zorla tutamazsın, yiyen kilo alır sonra verir ama burada kurduğumuz arkadaşlığa bence takım başarısını tercih etmemek gerekir. Nihayetinde hepimiz zayıflıyoruz ama yavaş ama hızlı.
Sen çok iyi bir kaptansın ve kalabildiğin kadar burada kalmalısın takım başarısı için olmasa bile tatlı sohbetin ve güzel dostluğun için
daha fazla bişey dememe gerek yok sanırım((
sadece benim samimiyetime ve iyi niyetime inanacağınızı umarak bişey söylemek istiyorum. Ve bu söyleyeceğim şey zeynep ve senin için, hırs insanı kamçılayabilir ama kararında olunca... aşırı hırs insan için zararlıdır ve dikkat ederseniz tüm dinlerde de yasaktır. Bence işi sıkı tutmakta fayda var tabiki ama aldığımız keyfi de düşünmek lazım.
seni seviyorum arkadaşım, anlattığının dışında özel bir sebebin yoksa bizden ayrılma
pegasuuuuuuuuussssss
naber fıstıkım
gayet iyi anladım canım ama bunu sakin bir zamanda konuşalım sen de ben de yemek saatindeyiz şimdi geçiştirmeyelimcnm benim üzülecek bisey degil yazdiklarim,arkadasligida basariya tercih etmedim ki,ben ayrilmiyorum,burdayim yine,üstelik hedefime az kalmis
tabiki herkes kendine zayiflar,benim anlatmak istedigim takim dereceleri vs degil
simdi bakiyorum mesela dilek 2 haftadir kilo almis cikiyor,demekki yeterli olamiyoruz,ben kendi adima kendimi sorumlu ttuyorum bu konuda
bide dönüp kendime bakiyorum,2-3 haftadir 100-200 gr dan fazla veremiyorum,ne yapmaliyim diye düsündügümde carede bulamioyrum
durum bu olunca kendime faydam yok,karsimdakine nasil olsun düsüncesine gidiyor aklim,senin kaptan olmani istememdeki amac bu,belki daha baska yöntemlerle takimin motivasyonunu yükseltebilirsin
cnm hirs demissin ya,belki biraz hirsli olabilirim ama bu kararimda hirs icin yazilmis bir durum yok,gercekten kontrol edemedigimi farkediyorum
mesele ceza sistemi var,ben su sukadar ceza ceksin dedigimde,ertesi gün kime ne kadar ceza vermistim,kim yapti,kim yapmadi kontrolu yapamiyorum,yada mesaj sayma sistemi var,kimi sayiyor,kimi saymiyor,veya ara ögün zorunlulugu,bakiyorum gercektende atlamaya baslandi aralar,analar bile azaldi
bunu defalarca dile getirdim,kural budur,sistem budur diye,hala bunlara uyulmuyorsa sorun ya kurallarda ya bende diyorum,kurallarda desem bu kurallari ortak verdik,herkesin onayiyla alindi,bir tek ben kaliyorum geriye
simdi burda kalkip sen ara yapmadin uyari 1-2-3- diskalifiye yazsam isteyen yer istemeyen yemez seklinde bir tepki alabilirim,vermesemde ben rahatsizlik duyuyorum...
biraz karisik oldu,sakin kafayla yazmadigimdandir,anlamissindir insallah:26:
gayet iyi anladım canım ama bunu sakin bir zamanda konuşalım sen de ben de yemek saatindeyiz şimdi geçiştirmeyelim
öpüyorum seni canım, akşama ben de gelmeye çalışacağım gerekirse tüm üyeler toplanır bir konuşuruz
gayet iyi anladım canım ama bunu sakin bir zamanda konuşalım sen de ben de yemek saatindeyiz şimdi geçiştirmeyelim
öpüyorum seni canım, akşama ben de gelmeye çalışacağım gerekirse tüm üyeler toplanır bir konuşuruz
tamam cnm,söz yok ama firsat bulmaya calisacagim aksam icin
hos geldin damla,benim yigenimde damla,simdide isindim sana
kurallari okumussun ama ben yinede paylasimin bol olmasi gerektigini hatirlatayim
okudum gecmiste uykun düzensizmis,herkes sabahci bu takimda,senide alistiririz kendimize,yoksa kilolar dahada inatci olur
sorularida aksam gelirsem yanitlarim ,sende musait olursan gel aksam konusalim
dünkü menümü yazayım
aa; yok
aa; 1 galeta 1 elma
spor bolca koşturmaca
su;2-3 litre
selam kızlar kahvaltıdan sonra teyzemin çatıya giriştik bugün, çatıyı yerleştirip biraz temizledik yoruldum ama güzel bişey var o daaaa
büyük dayım çatıya bir spor aleti bırakmış oldukça güzel büyük diye kullanmamıştık aklımızdan çıkmış. Voit marka hem bisiklet hem kürek süper bişey :))))
çatının girişine kurduk eve alamayız yer bulamadık. Ama koyduğumuz yer kapıyı açınca havadar, biraz önce 40 dk bisiklet ve kürek çektim :))))
anca toparlanıp bişeyler atıştırdık şimdi akşam menüsüne geçicez anneannem bugün oruçlu 3 aylar başlıyor diye, akşama hazırlık yapmak gerek
merhaba kizlar
Kızlar, pazara gittim geldim anam ağladı, sonrada eve geldim elektirik kesikti anca yazabiliyorum
Ara; 3 kuru kayısı
Ara; 1 bardak süt
Su; 3 lt
dün yediklerimide yazayim,sonra cikarim
sabah
1 kasarli tost,kahve
ara
1 kutu ayran
ögle
1 brezel
ara
yarim muz
aksam
2 kase corba,1 dl ekmek
su
1 lt
spor
yok
dünkü menümü yazayım
aa; yok
aa; 1 galeta 1 elma
spor bolca koşturmaca
su;2-3 litre
sen böyle şeyler yazınca ben çok üzülüyorum, biz çok iyiyiz ve takımımızın üyeleri hallerinden memnun, neden bu kadar sorun yapıyorsun anlamıyorum. her hafta birinci olmak zorunda değiliz, kimsenin ağzını boğazını sen zorla tutamazsın, yiyen kilo alır sonra verir ama burada kurduğumuz arkadaşlığa bence takım başarısını tercih etmemek gerekir. Nihayetinde hepimiz zayıflıyoruz ama yavaş ama hızlı.
Sen çok iyi bir kaptansın ve kalabildiğin kadar burada kalmalısın takım başarısı için olmasa bile tatlı sohbetin ve güzel dostluğun için
daha fazla bişey dememe gerek yok sanırım((
sadece benim samimiyetime ve iyi niyetime inanacağınızı umarak bişey söylemek istiyorum. Ve bu söyleyeceğim şey zeynep ve senin için, hırs insanı kamçılayabilir ama kararında olunca... aşırı hırs insan için zararlıdır ve dikkat ederseniz tüm dinlerde de yasaktır. Bence işi sıkı tutmakta fayda var tabiki ama aldığımız keyfi de düşünmek lazım.
seni seviyorum arkadaşım, anlattığının dışında özel bir sebebin yoksa bizden ayrılma
Hoşbulduk :) paylaşım yapmasına yaparım tabi ki ama sabah saatlerinde girip yazamıyorum ya da okulda oluyorum başka bi yerde oluyorum geç görüyorum mesajlarınızı ve toplu bir şekilde yazmayı henüz kapamadım bi ara gökçe abladan ögrenirim. bu aksam beni mazur görün yarın ales var gerginim biraz muhtemelen uyuyamacagım da. şimdiden kolay versin umarım aldıgınız karar hepimiz için en iyisi olur sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?