cnm benim üzülecek bisey degil yazdiklarim,arkadasligida basariya tercih etmedim ki,ben ayrilmiyorum,burdayim yine,üstelik hedefime az kalmis
tabiki herkes kendine zayiflar,benim anlatmak istedigim takim dereceleri vs degil
simdi bakiyorum mesela dilek 2 haftadir kilo almis cikiyor,demekki yeterli olamiyoruz,ben kendi adima kendimi sorumlu ttuyorum bu konuda
bide dönüp kendime bakiyorum,2-3 haftadir 100-200 gr dan fazla veremiyorum,ne yapmaliyim diye düsündügümde carede bulamioyrum
durum bu olunca kendime faydam yok,karsimdakine nasil olsun düsüncesine gidiyor aklim,senin kaptan olmani istememdeki amac bu,belki daha baska yöntemlerle takimin motivasyonunu yükseltebilirsin
cnm hirs demissin ya,belki biraz hirsli olabilirim ama bu kararimda hirs icin yazilmis bir durum yok,gercekten kontrol edemedigimi farkediyorum
mesele ceza sistemi var,ben su sukadar ceza ceksin dedigimde,ertesi gün kime ne kadar ceza vermistim,kim yapti,kim yapmadi kontrolu yapamiyorum,yada mesaj sayma sistemi var,kimi sayiyor,kimi saymiyor,veya ara ögün zorunlulugu,bakiyorum gercektende atlamaya baslandi aralar,analar bile azaldi
bunu defalarca dile getirdim,kural budur,sistem budur diye,hala bunlara uyulmuyorsa sorun ya kurallarda ya bende diyorum,kurallarda desem bu kurallari ortak verdik,herkesin onayiyla alindi,bir tek ben kaliyorum geriye
simdi burda kalkip sen ara yapmadin uyari 1-2-3- diskalifiye yazsam isteyen yer istemeyen yemez seklinde bir tepki alabilirim,vermesemde ben rahatsizlik duyuyorum...
biraz karisik oldu,sakin kafayla yazmadigimdandir,anlamissindir insallah:26:
bende geldim ne var ne yok ?
hoş geldin gülüm sen evdemisin
zeynosum yarin aksam diger kzlarda gelsin,konusalim bu konuyu(benimle ilgili olani degil,takimla ilgili olani),bir sonuca bagarsak bende kendimle ilgili bir karar veririm..helincigim yazdıklarını okudum ve şaşkınlığımı gizleyemedim. senin takıp kaptanlığını sorgulayan yada neden sen böylesin diyen yok biz bir takımız ve bu takımın başıda sensin ve görevinide en başarılı bir sekilde yerine getiriyorsun sen nasıl oldu da böylr bir karar aldın anlamış değilim değil bir hafta bir ay müsait olmasan bile biz senden son derece memnunuz sen layikiyla göreviniz yerine getiriyorsun. ayrıca torpagımında söylediği gibi biz burda eylenerek neşeyle kilo vermeye çalışıyoruz bizim acelemiz yok kilo verme konusunda. evet ben cok hırslı biriyim ama bu buraya özgü bir sey değil hayatım boyu böyle olmuştur çok hırslıyımdır bu hırsım bazen banada zarar veriyor ama yapım böyle değişemiyorum. takımda kilo alanlarda olabilir verenlerde bu tamamen kişinin kendi elinde olan durum. azim var aldırmama var ama ortak noktamız varki hepimiz kilo vermek istiyoruz ve başarıcagızda . sen aklından çıkart takımı bırakma konusunu ben gözümü sende açtım basımda başka kaptanda istemiyorum canım benim seni cok seviyorummmmm(ZZZZZZ)
cnm yarin konussak,uyumaya gitmeden bakim demistimpegasus gelde az konuşalım balım benim
helinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nayıyorsun kuzum sen yaaaaa.
zeynosum yarin aksam diger kzlarda gelsin,konusalim bu konuyu(benimle ilgili olani degil,takimla ilgili olani),bir sonuca bagarsak bende kendimce karar veririm..
cnm yarin konussak,uyumaya gitmeden bakim demistim
ogluma süt iciriyorum:18:
tamam canım o zaman yarın akşam saat 10 da herkes burda olsun ne diyelim eger sen takımla ilgilenicem derken çocuklarınla ilgilemiyorsan orası ayrı, bir sey diyemem ama sebebin yazdığın konuysa saçmalamışın başka bir sey değil.
kendine dikkat et canım allahım kolaylık versin hastan var evinde
cnm cocuklari idare ediyorum,sorun o degil,sorun burda kendimi dinletememem,kural kuraldir bana göre,ya uyarsin,yada uymazsin,bizim takimda 1 gün uyarim,2 gün idareyle gecerim taktigi var,bende bunu defalarca söylememe ragmen hala ayni seyler oluyorsa sorun bende o zaman diyorum...
bunu cuma günü çektim canım ama fırsatım olmadı eklemeyeCanim sen simdi bu kiloda degilsin dimi cuma gunu buyuk suprizler bekliyo bizi o zaman :):)
Sendemi cikiyo yaaa kimse yokkmu
resimler dökülüyor
Pegasus'um ben 1 kere ceza aldım o da Zeynep abladan ve çok şükür yerine getirdim, inan bu hafta sıcaklar vs derken kendi kendime söz verdim 59 ları göreceğim diye ve istediğimi elde ettim, bu hafta o kadar veremeyeceğimi biliyorum regliden dolayı, ama yinede bu haftaki hedefim 58'ler, inşallah olacak , sorun en sen ne başkası önceki haftalarda sorun benim yeterince isteyip istemememherkes için öyle..
brezel bizim simitin susamsızı gibi canım mayalı hamurdan ekmek simit gibi pişiriyorlar yani ben tvde öyle görmüştüm bir kerecanım sizin ordadamı elektirkler kesik mersindede sürekli kesildi buraya giremedim o yüzden menün güzel olmuş canım sporda olsaydı keşke ama ders calışıyosun
ama ben hiç dedigin gibi şeyleri hissetmedimki kaptan yaa olurmu hiç öyle sey herkezin bi işi cıkabilir bişeyler olabilir bence bu kadar kesin bi şekilde kestirip atma kaptan yaa toprks olmasın demiyorum hepimiz zaten birbirimizi motive ediyoruz kaptanlıgı bırakma konusunda bi daha düşüün kaptan
kaptan brezel ne oluyo menün hastaneden dolayı dengesiz olmuş kaynanan için de allah kolaylık versin kaptan
canım toplu alıntı alıntı ile cevapla yazısının yanındakı küçüçük kutu varya oraya tıklıyosun cevap yazmak istedigin kişiler için en son alıntı ile cevapla dıyosun herkezin isminin altına yorumunu yazıyosun paylaşıyosun gülücükler içinde onun ayarları var toprks daha iyi tarif eder sana
allah kabul etsin akşam misafir vardı hatta en son buraya yazarken bile yakalandım bizde okuduk birazselam kızlar kahvaltıdan sonra teyzemin çatıya giriştik bugün, çatıyı yerleştirip biraz temizledik yoruldum ama güzel bişey var o daaaa
büyük dayım çatıya bir spor aleti bırakmış oldukça güzel büyük diye kullanmamıştık aklımızdan çıkmış. Voit marka hem bisiklet hem kürek süper bişey :))))
çatının girişine kurduk eve alamayız yer bulamadık. Ama koyduğumuz yer kapıyı açınca havadar, biraz önce 40 dk bisiklet ve kürek çektim :))))
arada kaçar sporu burada yaparım artık
anca toparlanıp bişeyler atıştırdık şimdi akşam menüsüne geçicez anneannem bugün oruçlu 3 aylar başlıyor diye, akşama hazırlık yapmak gerek
hoşgeldin damla karşılaşamadık dünden beri bende rapunzelin ablasıyım aile takımı gibi oldukmerhabalar tekrardan pazara gittik annemle 3 saat boyunca dolandık. bayagı yoruldum. Şİmdi aklımda birçok soru var şöyle ki. toplu alıntılayıp yazıyorsunuz cgaliba cevapve bana da cevap verilmiş aralarında nasıl cevap yazacağım bilmiyorum,toplu alıntılamayı da bilmiyorum. Yazı stilleriniz renkli falan mesela onlar nasıl yapılıyor onları da bilmiyorum çok acemiyim daha gülücük koyma falan da yok
kaptanım bir grubu yönetmenin ne kadar zor olduğunu çok çok iyi biliyorum, Yükümlülükleri , aldığın sorumluluk ve bunun hakkını verebilmek çok önemli elbette ama ben senin zaten bunları başarıyla yaptığını görebiliyorum, yani bizi negatif etkileyen ve motivasyonumuzu düşüren bir söz konusu değil
şu adaçayını unutturmayında önümüzdeki ay bende deneyim hatta ben hergün içeyim ben severim adaçayınıda tembelliğimden içmiyorumdünkü menümü yazıyım bugün geç kaldım biraz sabah nöbetten çıktım kuzunun denem sınavı vardı onu bekledik anca gelebildim eve.
sabah ılık su 1 yumurta
peynir
1 dilim ekmek tam buğday
ara 10 fındık
öğle
1 kase yoğurt
4 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
ara 2 kuru kayısı
akşam 1 porsiyon tavuk beyaz eti sotelenmiş suluydu etlerini yedim
2 kaşık peynirli erişte
yemek hastanedeydi 4 tanede tulumba tatlısı vardı tuttum kendimi yan gözle bi,le bakmadım
akşam çayla tatlı form bisküvi 2 adet.
meğer mens olcakmışım ondan bu hafta kilo veremedim sanırım
su 2 lt.
nöbette koşturmaca yorucu geçti
yeşilçay mate
tarçın karanfil çayı
bel ağrısından mahfoldum dün.bi sitede okudum mens öncesi kilo verilmiyor ya ada çayı içince veriliyormuş içine dal tarçın karanfilde atılabilirmiş.ada çayı rahatlatıyomuş buay geçti ama önümüzdeki ay deniycem bunu
sabah güzel,lahmacun zararlımı bilmiyorum ,araların güzel ,akşamda iyi ama yanına 3-4 kaşık yoğurt eklenebilirdi su ve spor güzeldünki menümü yazim kızlarr
sabah: ılık su elli hoplama zıplama
iki dilim ekmek bi haslanmış yumurta çay domates salatalık bi tane yeşil sogannane maydonoz
ara: 5 tane kuru kiraz bi ceviz
öğlen:arkadaşlarım illa lahmacun yemeye gidelim dediler bi tane orta boy lahmacun incecikdi ama:26: bi tabak salata bi bardak ayran onlar kola içti ben pek sevmem kolayı
ara:5 tane kuru kiraz bi ceviz
akşam: bi tabak salata 4 kaşık patates yemegi ekmek yok bi lokma çiğköfte yemek yemeden önce
ara:4 tane yeşil erik daha sonra bi tane türk kahvesi dün demiştim
spor: sabah 50 dakka akşam arkadasımla iş cıkısında alışveriş yaptık biraz onla birlikte 70 dakka yürüyüş eve kadar
su: 3 lt
Günaydınnnnnnnnnnn
Tüm ev ahalisi uyurken yürüyüşe çıktım , dışarıda en sevdiğim hava var . Hafif soğuk ama düz bir hava böyle .
Oğlum ve ben kahvaltımızıda yaptık , babamız hala uyuyor
Dün yediklerim ;
Sabah:
1 ayran
1 kaşarlı simit
(sabah hastaneye aç gitmem gerekiyordu , tahlillerden sonra hastane kantinene koştum :26: )
Öğle:
1 kase çorba
Ton balıklı yeşil salata
2 dilim kepek ekmek
Ara:
Kuru üzüm / badem / fındık (hepsi yarım avuç kadar toplamda)
Akşam:
Dünden kalan baklayı bitirme görevi ile 5 kaşık bakla.
Yağsız yoğurt bir kase
1 dilim ekmek
Peynirli mor lahana salatası cevizli
Ara:
Taze sıkılmış karışık meyve suyu
3 yulaflı bisküvi
3 litre su
Akşam 200 mekik
vericeksin canım o kiloları inanıyoruz hepimiz sana bu hafta herkez rekor kırıcak
yaa zaten annem ancak moralimi bozuyo ya ben 40 kilo bile olsam onun gözünde 100 kilo görünürümama anneme inat zayiflicam
eveeeeettt
valla bende coookk hırslıyım kimse tutamaz beni bu hafta asla ve asla kaçamak yok ödülümüzü birinci olunca hafta sonu kutlarız kızlaaarrr
yok zeynep abla bu hafta dönüm noktası artık benim için kaç zamandır göremedigim 61 i gördüm benim için çook büyük mutlulukdu 59 larıda görücem inşallah kaçamak olurda yparsam agır ceza ver bana zeynoşummkendimi belki tutamam
valla kapı aralıgından bana kaçmış osmancık yaaa rapunzelin dedigi gibi şeytan o valla
ama bugün güzel mekik çekicemm
ay siz söylemeseniz farkında değilim yinekalplerimiz geri gelmiş ne güzelll
ben bugün helva yedim kendi yararım için cezamı alayım bir zahmetrapunzelim canım benim sana bu konuda katılıyorum kızlar yeter artık kendinize gelin bir gram bile kaçamak yapan istemiyorumgöriyim sizi güzellikler bu hafta forumdaki gelmiş geçmiş en büyük rekoru biz kıralım :26: :26: pilav makarna vırt zırt tarzı seyleri görmiyim listenizde
kıyamaaammmgünaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay
ara
3 eti başak
yeşil çay
öğlen
yeşil mercimek götürmüştüm işyerine
fakat kaptanmıdır nedir tadı çok bozulmuştu birkaç kaşık anca yiyebildim
1 dilim tam buğday
ara
3 kuru kayısı
yeşil ça
2 eti burçak
akşam yemeğinden önce teyzem sütlaç yapmış geçen yediğim yarım kase değil ama onu arkadaşım yapmıştı
ondan yiyim dedim aç karnına çok severim fakat o kadar kötü olmuştuki yarısını yedim ve midem bulandı çok pişman oldum süt güzel değilmiş
akşam
1 kase çorba
3 kaşık patates kavurması+yoğurt
su 2 lt
spor sabah 30 jillian 1. level
akşam 45 dk mezdeke
bu arada goncacım vücudumda ağrımayan yerim kalmadı şu an olmasa bile 1 ay sonra göbüşüm göbiş olunca seni çook güzel anacağım
dünkü menüm
domates yumrta haşlanmış 2 dilim ekmek zeytin penir
ara
1 elma
öğlen
1 tabak ıspanak yemeği çok özlemişim
ara ev ilaçlandı fırsattan istifade elifle gezdik gezerkende acıktık formun pşrşnç patlağı var ya ondan yedim 2 tane
akşam
zeytinyağlı patlıcan makarna 4 kaşık bol salata
ara
1 bardak ayran form pirinç patlağı 2 adet
yürüyüş 2.5 saat
su :3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?