Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

helincigim yazdıklarını okudum ve şaşkınlığımı gizleyemedim. senin takıp kaptanlığını sorgulayan yada neden sen böylesin diyen yok biz bir takımız ve bu takımın başıda sensin ve görevinide en başarılı bir sekilde yerine getiriyorsun sen nasıl oldu da böylr bir karar aldın anlamış değilim değil bir hafta bir ay müsait olmasan bile biz senden son derece memnunuz sen layikiyla göreviniz yerine getiriyorsun. ayrıca torpagımında söylediği gibi biz burda eylenerek neşeyle kilo vermeye çalışıyoruz bizim acelemiz yok kilo verme konusunda. evet ben cok hırslı biriyim ama bu buraya özgü bir sey değil hayatım boyu böyle olmuştur çok hırslıyımdır bu hırsım bazen banada zarar veriyor ama yapım böyle değişemiyorum. takımda kilo alanlarda olabilir verenlerde bu tamamen kişinin kendi elinde olan durum. azim var aldırmama var ama ortak noktamız varki hepimiz kilo vermek istiyoruz ve başarıcagızda . sen aklından çıkart takımı bırakma konusunu ben gözümü sende açtım basımda başka kaptanda istemiyorum canım benim seni cok seviyorummmmm(ZZZZZZ)

zeynosum yarin aksam diger kzlarda gelsin,konusalim bu konuyu(benimle ilgili olani degil,takimla ilgili olani),bir sonuca bagarsak bende kendimle ilgili bir karar veririm..

pegasus gelde az konuşalım balım benim
cnm yarin konussak,uyumaya gitmeden bakim demistim
helinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nayıyorsun kuzum sen yaaaaa.

ogluma süt iciriyorum:18:

Son düzenleme:

tamam canım o zaman yarın akşam saat 10 da herkes burda olsun ne diyelim eger sen takımla ilgilenicem derken çocuklarınla ilgilemiyorsan orası ayrı, bir sey diyemem ama sebebin yazdığın konuysa saçmalamışın başka bir sey değil.
kendine dikkat et canım allahım kolaylık versin hastan var evinde

cnm cocuklari idare ediyorum,sorun o degil,sorun burda kendimi dinletememem,kural kuraldir bana göre,ya uyarsin,yada uymazsin,bizim takimda 1 gün uyarim,2 gün idareyle gecerim taktigi var,bende bunu defalarca söylememe ragmen hala ayni seyler oluyorsa sorun bende o zaman diyorum...

sorun sende değil diyet yapmak kilo vermek isteyen dinler istemeyen dinlemez herkes en başta kendinden sorumlu

Pegasus'um ben 1 kere ceza aldım o da Zeynep abladan ve çok şükür yerine getirdim, inan bu hafta sıcaklar vs derken kendi kendime söz verdim 59 ları göreceğim diye ve istediğimi elde ettim, bu hafta o kadar veremeyeceğimi biliyorum regliden dolayı, ama yinede bu haftaki hedefim 58'ler, inşallah olacak , sorun en sen ne başkası önceki haftalarda sorun benim yeterince isteyip istememem herkes için öyle..

Canim sen simdi bu kiloda degilsin dimi cuma gunu buyuk suprizler bekliyo bizi o zaman :):)
Sendemi cikiyo yaaa kimse yokkmu
bunu cuma günü çektim canım ama fırsatım olmadı eklemeyeama gör bak cumaya neler olacakben ben olalı böyle hırs yapmadım

resimler dökülüyor

hakılısın canım bu kişinin nefsiyle alakalı birazda iradesizdir dayanamayabilir bunlar da bir etkendir

brezel bizim simitin susamsızı gibi canım mayalı hamurdan ekmek simit gibi pişiriyorlar yani ben tvde öyle görmüştüm bir kere
allah kabul etsin akşam misafir vardı hatta en son buraya yazarken bile yakalandım bizde okuduk biraz
hoşgeldin damla karşılaşamadık dünden beri bende rapunzelin ablasıyım aile takımı gibi olduk abla-kardeş-kuzen-arkadaş

çok doğru söylüyorsun canım bir bütün olmuş artık bu takım birbirimizle içiçe olabildiysek bunu yeni üyelere dahi aktarabilmişseniz bu görevin layığıyla yapıldığındandır dimi pegasus

şu adaçayını unutturmayında önümüzdeki ay bende deneyim hatta ben hergün içeyim ben severim adaçayınıda tembelliğimden içmiyorum
sabah güzel,lahmacun zararlımı bilmiyorum ,araların güzel ,akşamda iyi ama yanına 3-4 kaşık yoğurt eklenebilirdi su ve spor güzel

kalplerimiz geri gelmiş ne güzelll
ay siz söylemeseniz farkında değilim yine
ben bugün helva yedim kendi yararım için cezamı alayım bir zahmet
kıyamaaammm bugün hiç şansın yokmuş yemeklerden hepsi bozuk denk gelmiş sana:26:

dünkü menüm
domates yumrta haşlanmış 2 dilim ekmek zeytin penir

ara
1 elma

öğlen
1 tabak ıspanak yemeği çok özlemişim

ara ev ilaçlandı fırsattan istifade elifle gezdik gezerkende acıktık formun pşrşnç patlağı var ya ondan yedim 2 tane

akşam
zeytinyağlı patlıcan makarna 4 kaşık bol salata

ara
1 bardak ayran form pirinç patlağı 2 adet

yürüyüş 2.5 saat
su :3 litre

tam göndere basım bilgisayar kendi kendine bir kapandı o kadar yazdım uykumda geldi zaten yazamasaydım bida yazamazdım çok unutkanım çünkü neyseki yamış

bugün ne yedim ? :)

sabah
klasik kahvaltı

ara
ayran

öğlen
5-6 sarma
2 minik poaça tolasan 1 poaça etmez
2-3 kaşık halva

akşam
biraz makarna mayonezli
1 kase çorba

spor:1 saat yürüyüş
su:3 lt

dedim battı balık yan gider yarın toparlayım dedim bir kerelik yedim cezama hazır ve nazır bekliyorum

günaydın hanımlar,
dün gece su beni çıldırttı aklım burda biran önce uyusun da geliyim diye fakat kızda bir damar var kardeşim uyumuycam dedi mi uyumuyor. Gece kaçta uyuduğunu ben hatırlamıyorum yani o derece ((
napıcam bu uyku sorununu hiç bilmiyorum çok moralim bozuluyor. Şeytan diyo gündüz uyutma ama iki yaşında çocuk gündüz uyumadan olur mu, kıyamıyorum. Allah kolaylık versin bana ne diyim((

bu yüzden pegasuscum çok üzgünüm

dünü menümü yazayım

sabah
1,5 dilim tam buğday
1 haşlanmış yumurta
çok az b.peynir
4 zeytin
domates+salatalık
kapanış olarak bir lokmaya çilek reçeli

ara
2 hurma
çeyrek muz

öğlen
patates kavurması
yoğurt

ara
2 galeta
b.peynir
3 zeytin
domates
çay

akşam
2 fırın tavuk but
2 kaşık domatesli pilav
boll salata

su 1,75 lt
spor
30 dk jillian 1.level
40 dk bisiklet+kürek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…