cok fena yagmur yagıyyooo dilek karsıyaka nasıl
Ben geldimm kızlarr
Kimler beni özlemiş bakimm
Auuusssss
Sakin Ol Baba Herkes Sana Bakıyor - YouTube
AUS CANIM BUNU İZLE :)
yok canım 3-4 çatal yedim neden dicen evde kutlamadık arkadaslarım almış bi kafede öyle yarım saat kutladık bi dilim kestiler 3-4 catal aldım çünkü büyük pastayı pazara saklıyorumNacizane izninizle
bi cift arakdaslarımız var onlarla eshabı keyfe gidicez piknik yapcaz kutlicazAşkımda pasta yaptırmış pazar gününe sipariş vermiş
Birinci olan Kornet dondurma yesin , kazanamayanda ceza olarak hangi bölgede sorun yaşıyorsa o bölge için 300 defa hareket yapsın olur mu
Zevkle yarışırımhadi bakalım birinci belli 2.leri görelim
Seni kim özlemez ki yahuYeniden iyi ki doğdun
bu arada menümüde paylaşayım :))
sabah; yarım litre ıkıl su
1 dilim çavdar ekmek, 1 dilim peynir, 2 çatal sosisli yumurta
ara; 1elma
öğlen; 1 kase çorba, büyük bir kase yoğurtlu semizotu, üzerine yulaf ezmasi serperek yedim
ara; 1 su bardağı light süt
akşam;1 tane kızarmış balık derisini ve yağlı kısımlarını soydum bol salata 1 dilim çavdar ekmeği
gece;1 porsiyon meyve
spor; 45 dk. leslie walk,
bu arada günde 3 kez 8 er set ağırlık çalışıyorum.
anket mi röpörtaj mı? anketi hatırlayamadım:44:Kızlar birde anket işi vardı? Onuda yapalım :)
beğendim, sen kahveyle ben sabahın köründe süt ile :))
Niye kimse bana cevap vermiyor heeeeey uyuyor musunuz?Napıyım ben de müzik dinlerim bu son şarkı sonra spora başlıyorum tramboline karar verdim. Ama buralardayım yine uğrarım. Püsküütün dediği kadar var hem vakit ayıramıyorum diye izin istiyorum hem herkesten çok buradayım . Çelişkili bir durum hakkaten...
James Blunt - Good Bye My Lover {Official Video} - YouTube
ben biriyle yarışınca veremiyorum ama birini bulayım bari bu hafta rakip aranıyoorrrrrrrrrrOh be kendimi DJ gibi hissetmeye başlamıştım nihayet gelebildin. Ya ben utanıyorum artık zayıflama topiğinde devamlı kilo alıyorum takım ortalamasını düşürüyorum kimse bişey demiyor ama buna hakkım yok o yüzden pek istemiyorum yeterli kiloyu verene kadar listede olmayı. Ben listede olmıyım ama senle kapışalım olur mu? 2 düello yaptım ikisinde de kaybettim 3. bana koymaz nasıl olsa ha ha ha...
Baharın beden muhabbetini okuduğumda o kadar gülmüştüm ki ama açıklamadım niyeyse 28 bedeni yavrum yaa.. Kız senin 28 bedeni görünce bunalıma girmiştir heralde ben niye 38 im diye...
bence bu hafta daha çok vereceksinHaaa anladım sen beni hırslandırmaya çalışıyorsun. Yemezler canım. Bende hırs var, laf var, bilgi var ama icraat yok boşuna uğraşma. Rocky gibi olmana gerek yok ben ömrü hayatımda haftada 1 kilodan fazla vermedim suyumu sıksalar 1 kilo veririm.
teşekkür ederim canısı, evet röpörtaj yapalım haftaya eksik kalanlarla, yanlız daha önce de yazmıştım yeni gelen değil de takıma yani listeye eklenen kişilerle yapalım diyorum sonra giden olabiliyorHerkese iyi akşamlar..
Geçmişe söyle bi baktım tek tek alıntı yapmadım ama..
Aus mezun olacakmışşsın daha var diyosun ama en azından tünelin diğer ucunu gördün tebrik ederim inşallah bizde en kısa sürede istediğimiz kilolara ulaşırız. Darısı başımıza...
Pegasus dönmene sevindim seninle özel bir sorunum yok seninde mezuniyetin yaklaşmış tebriklerinşallah verdiğin kilolar kalıcı olur da bidaha diyet yapmak zorunda kalmazsın saglıklı beslenmeye devam tabiki...
Topraks senin kaptan olman bence yerinde bir hareket olmuş pegasus seninle kesinlikle bir sorunum yok ama sen hastane olayları flan derken son günlerde çok yıprandın bu arada kurallarla ilgili öneri konusuna katılıyorum...
Pokemon aramıza dönmene çok sevindim burda hep birlikte hedefimize ulaşacagız insallah...
Büyümeyenbaby bazı sebeplerden dolayı izin almak istemissin insallah istediğin gibi kilo verip dönersin buraya...İzin sürecinde buraya sohbet için beklerm ama...Kilo vermenin durmasının nedeni stres de olabilir burası gercekten faydalı insan hırs yapıyo ama ben ne kadar hırs yapsam da durdu ne alabiliyorum ((kacamak yaptıgımda alırdım normalde ama almıyorum artık)) ne de verebiliyorum yerinde sayıyo ben de gittim hastaneye pico hastalıgı varmıs ondan mış..
Bahar alıntı yapmadım karıştırmamışımdır inşallah senin dogum günün dü demi..dogum günün kutlu olsun
Bu hafta gerginlikler kırgınlıklar yaşandı ama haftaya yıkılmadan kaldıgımız yerden devam edelimm
Bide benim roportajım vardı bu hafta kaldı haftaya yapalımBir kişinin daha kalmıştı galiba yeni gelenlerden, yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum..
o sıfır stresten bana da lazım ben de takılıyım mıııııııııııııııııHeee heeeeytttttt be kül yutturamadım hatuna .
Azıcık gaza geleydin ne vardı sanki :111::111:
Seni çözdüm ben aslında , sen 0 stres olacaksın kilo vermek için . Onun yolu da bana takılmak
hadi bakalım kolay gelsin
Kızlar yaa ne alemsinizşuan 42 tabi ki büyük gelir baaa hadi 40 beden neysede, ne bileyim öylesine girdim, kardeşimin düğü vardı iptal oldu, yaşadığım stresin onunda payı var, abiyeyi görünce içim bi tuhaf oldu girdim baktım, bende abiye modelleri bakıyordum geçen haftaya kadar, bizim kardeş askerliğini yapmadan düğün yapmaya kalktı, askerliği çıktı, erteleyemiyorda, kaldı mı bizim heves boğazda, gelinimizde üzüldü yazdık Öyle işte yaaa
üzüldüm ama her işte bir hayır vardır biz de yaşamıştık bunun gibi bir olay zor oluyor cidden(
Canım geçen günlerde ben dedim eşli yarışalım grup içinde eşli yarışmada kim çok kilo verirse az kilo verene bir ceza versin yada kilo veren ödüllendirilsin diye, ben eşli yarışa varım tabi ki
vayyyyyyyyyyyyy iddialıyız bakıyorum, yanlız rapunzelin çok sıkı kilo verdiği haftalar var dikkat et benceeeeeeKIyasıya demeyelim canım,benim kazanacağım aşikar inşallahhhhhhhhhhhhhhh :12:
offf benim de yazdığım hedefe az kaldı yok bu sefer orasına burasına sayı da ekleyemem ayın son günü zaten 31 mayıs 69,9 bunu neye çevirebilirim acepKızlaaar ben derse dönüyorum, herkese keyifli sohbetlerKalan şu 5-6 kiloyu haftalık bireysel yarışlarda versem ne güzel olur, en azından tatile gidene kadar 4 kilo gider her hafta hırslanıp 1 kilo gitse
beni özleyin anacımmm
evet yarışmalar başlamış sen de rakip ara kendine, ben birine karar veremedim senle mi yarışsak acaba:44:Bende geldim.telefondan yazmak zor oluyo.yarışmamı var burda bakıyım.bu haftayı yaşanmamış sayalım önümüzdeki hafta birinci olalım.
osmalak ilacın adıydı cimcime öyle yazmıştı annem de kullanıyor ordan hatırlıyorumcanım ilacın adı ne zorda kalırsam artık bende ilaç takviyesi yapıcam
canım menün güzel bi regl bu kadar fazla + mı cıkarıyor haftaya süper sonuçlar gelicektir o zman
süpersiiiiiinnnnnnnnnnnnay ay teşekkür ederim canım benim yaaa hem geçmişdeyim hem gelecekde canım
Nasılsın canım napıyosun
ben de izledim, çok bilmiş bacaksız :)))) görmüştür birilerindenSakin Ol Baba Herkes Sana Bakıyor - YouTube
AUS CANIM BUNU İZLE :)
iyi eğlenceler canısı, aşkonun elinden bir dilim yersin artık pastayı fazla kaçırmaaaaaaaaaaayok canım 3-4 çatal yedim neden dicen evde kutlamadık arkadaslarım almış bi kafede öyle yarım saat kutladık bi dilim kestiler 3-4 catal aldım çünkü büyük pastayı pazara saklıyorumNacizane izninizle
bi cift arakdaslarımız var onlarla eshabı keyfe gidicez piknik yapcaz kutlicazAşkımda pasta yaptırmış pazar gününe sipariş vermiş
biz de mi dondurmadan soğumak için 1 hafta sadece dondurma yesek acaba:44:yokk birincinin ödülünü begenmedim o kadar kilo vercez kornet yiyen verdigi kiloyu geri alır ayrıca ben dondurma sevmiyorum ameliyat oldugum zaman sogudum artık dondurmadan..
sen onu evlenince yakına al duramaz sensiz, ansının kuzusuuuuuuuyok canım okulu hazıranın sonunda kapanıcak canı istiyor gelicem diyor biz de gel diyoruz her hafta geliyor :)
ben uyuttum ama gelemedim çünkü yine o da beni uyuttuselam kızlar asyayı uyutayım geleceğim yanınıza zibidi uyumadı hala ortalığı karıştırıyor bu saatte.
evet kesinlikle akşama kadar bir dakka kıçlarının üstüne oturmuyolar gece de insan biraz çabuk uyur di mi yokçockların enerjisi hiç bitmiyoo
güzel canım ben de alıcam ağırlık şimdi arada kürek çekiyorum o da iyi geliyor kol ve göğüse ama işyerinin orda gördüm ben de alıcam kaç kiloluk alsam acepbu arada menümüde paylaşayım :))
sabah; yarım litre ıkıl su
1 dilim çavdar ekmek, 1 dilim peynir, 2 çatal sosisli yumurta
ara; 1elma
öğlen; 1 kase çorba, büyük bir kase yoğurtlu semizotu, üzerine yulaf ezmasi serperek yedim
ara; 1 su bardağı light süt
akşam;1 tane kızarmış balık derisini ve yağlı kısımlarını soydum bol salata 1 dilim çavdar ekmeği
gece;1 porsiyon meyve
spor; 45 dk. leslie walk,
bu arada günde 3 kez 8 er set ağırlık çalışıyorum.
bende menümü yazmamısım...
dünkü menüm;
sabah 1 yumurta 1 domates azck peynir 1 dilim ekmek
öğlen 4 kasık bulgur pilavı 3 kasık cacık
aksam azck patlıcan yemegi kıymalı, az salata 1 dilim ekmek
aralar yok malesef ilac kullanıyorum ilk 10 gün mide bulantısı yaparmış o yuzden bisey yiyemiyorum ana ögünleri zorla yiyorum
spor yarım saat yürüyüs 200 mekik
bahçenin resimlerini çekmiştim, birkaç tane de size göndereyim :)))
Eki Görüntüle 714762 Eki Görüntüle 714763 Eki Görüntüle 714764 Eki Görüntüle 714765 Eki Görüntüle 714766 Eki Görüntüle 714767 Eki Görüntüle 714768 Eki Görüntüle 714769 Eki Görüntüle 714771 Eki Görüntüle 714770
canım benim menün biraz karışık mı olmuş :44: :44:selam kızlaarrrrrrrrr
önce yazılanları okudum şimdi de dünkü menümü yazayım bugün evde işim çok eğer vaktim kalırsa halıları yıkamak istiyorum. en sevdiğim ev işi halı yıkamak:))) sanırım çoook nadir yapılıyo ya ondan seviyorumyok yok suyla oynamak hoşuma gidiyor:))
sabah
yarım porsiyon börek
çay
ara
3 eti burçak
yeşil çay
öğlen
kepekli ton balıklı sandviç
kola zero yarım
ara
3 kuru kayısı
10-12 badem
akşam
3 z.yağlı biberdolma
yoğurt
yarım kase mercimek çorba
su 1.75 lt
spor yarım saat jillian 1. level ( pazartesinden itibaren 2. levele geçicem)
günaydınnn güzel bayanlarrr
menümü yazıyım cıkıcam evden şimdi
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda yaylanarak zıplama
1 kupa yeşil cay
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 domates
3 ceviz
1 kk kadar peynir
bolll maydanoz
ara 1 kutu süt
öğlen 5 kasık barbunya
bol yeşillik salatası
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi
akşam
5 kasık madımak yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
salata
ara
1 ç.bardagı süt
1 elma
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim ama cogu zamanı mezdeke yaptık kızlarla :) :)
50 tane mekik
akşam karsı komsum ,kızım sonra eşlerde katıldı 1 saat hızlı tempoda yürüdük
bahçenin resimlerini çekmiştim, birkaç tane de size göndereyim :)))
Eki Görüntüle 714762 Eki Görüntüle 714763 Eki Görüntüle 714764 Eki Görüntüle 714765 Eki Görüntüle 714766 Eki Görüntüle 714767 Eki Görüntüle 714768 Eki Görüntüle 714769 Eki Görüntüle 714771 Eki Görüntüle 714770
selam kızlaarrrrrrrrr
önce yazılanları okudum şimdi de dünkü menümü yazayım bugün evde işim çok eğer vaktim kalırsa halıları yıkamak istiyorum. en sevdiğim ev işi halı yıkamak:))) sanırım çoook nadir yapılıyo ya ondan seviyorumyok yok suyla oynamak hoşuma gidiyor:))
sabah
yarım porsiyon börek
çay
ara
3 eti burçak
yeşil çay
öğlen
kola zero yarım
ara
3 kuru kayısı
10-12 badem
akşam
3 z.yağlı biberdolma
yoğurt
su 1.75 lt
Aus kadar kafana taş düşsün desem yeni bir polemik oluşturur muyum acabaCanım kusura bakma çıkmıştım netten şimdi gördüm yazdığını. Yağdı ama çok değil yarım saat kadar o da aşık ıslatan yağmurdu, tatlı tatlı yağdı yani...
Kuzu ben çok özledim seni ama dile getirmedim içimden geçirdim o da kabul mü ? Sen o kadar masumsun , o kadar sevimlisin ki beni çok rahatlatıyorsun. Olmadığında gerçekten arıyorum seni...
Şşşşş noluyor bakıyım , Ausa muc muck bize Ya Rabbi şükür. Hımmmmm çok kızdım şimdi....
Ben de izlemiş bulundum canım yaa, sen gerçi sadece Ausa izle demişsin ama kusura bakma izledim artık, çok güzeldi. Acaba Ausun çocukluğunu öyle mi canlandırdın gözünde, bilmiş bilmiş konuşan bıcırık bir kız ya o bakımdan mı acaba sadece Ausa izletmek istedin... Ya Aus kusura bakma, elimde değil illa lafın bir ucunu sana getirme gereği duyuyorum niyeyse..
o sıfır stresten bana da lazım ben de takılıyım mııııııııııııııııı
ben de izledim, çok bilmiş bacaksız :)))) görmüştür birilerinden
(
selam kızlaarrrrrrrrr
sabah
yarım porsiyon börek
çay
ara
3 eti burçak
yeşil çay
öğlen
kola zero yarım
ara
3 kuru kayısı
10-12 badem
akşam
3 z.yağlı biberdolma
yoğurt
su 1.75 lt
günaydınnn güzel bayanlarrr
menümü yazıyım cıkıcam evden şimdi
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda yaylanarak zıplama
1 kupa yeşil cay
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 domates
3 ceviz
1 kk kadar peynir
bolll maydanoz
ara 1 kutu süt
öğlen 5 kasık barbunya
bol yeşillik salatası
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi
akşam
5 kasık madımak yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
salata
ara
1 ç.bardagı süt
1 elma
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim ama cogu zamanı mezdeke yaptık kızlarla :) :)
50 tane mekik
akşam karsı komsum ,kızım sonra eşlerde katıldı 1 saat hızlı tempoda yürüdük
Günaydın Ausum. Nasılsın ?
Aus kadar kafana taş düşsün desem yeni bir polemik oluşturur muyum acaba
Canım yaaa , sabah açtım pc yi , takıma gireceğim yaa , ilk aklımda olan ; ooooooooo baby sen uyu fosur fosur ben yürüyüşten hallice koşudan geldim yazmaktı. Ama sen buradasın bile
Bende sana yazma hissiyatımı engelleyemiyorum bir türlü , karşılıklı sevgi pıtırcığı modundayız
Takıl hayatım , arkada herkese yetecek vagon var
Bu arada o kızı bende izledim va içimde hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sempati uyandırmadı
Günaydınlar herkese
Bahçe bir harika topraks
Zeynep gece beni rüyanda mı gördün yahu
Sabah:
1 yumurta ile yağsız omlet
Bol bol maydanoz
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmek
Yeşil çay
Ara:
1 küçük kase kiraz
3 kepekli bisküvi
Öğle:
Kepekli soğuk sandviç
Ayran (dışarıdaydım)
Ara:
Kuru kayısı 5 adet
1 galeta
Akşam:
1 kase çorba
Haşlanmış tavuk
4 kaşık pilav
Salata
1 saatten fazla sabah yürüyüş.
Gün içinde sürekli yürüyüş.
Akşam 200 mekik.(baby ile yarışa başladıktan sonra )
bu topiğe girme isteğimi engelleyemiyorum. Yüksek müsadenizle perşembeye kadar bana süre vermenizi rica ediyorum eğer kilo verebilirsem izine ayrılmıyım ama yine hiç kilo verememişsem cuma listeye izinli yazın olur mu? Madem paylaşım konusuna esneklik geldi, zorunlu sınırlama kalktı o sorunum da ortadan kalkmış oldu, diğer sorunum olan kilo veremememle ilgili perşembeye kadar müsade edebilirseniz çok sevinirim...
o çocuk çok sevimli değil zaten... Bahar niye onu özellikle sana izletti onu sorHa ha ha yaşasın kötülük...
Senin bana yazdıklarından dolayı polemik oluşmaz burada rahat ol, benim tepkisizliğimden ya da pısırıklığımdan ya da koyun gibi oluşumdan değil ama sana olan sevgimden ve saygımdan polemik oluşmaz. Seni artık çözdüm çünkü neyi şaka neyi ciddi söylediğini anlayabiliyorum.
Vaay baya yarışıyoz yani ha, mekikler falan. Tamam . Cuma ya kadar 1 kilo veririm heralde bende vercek kilo çok sende vercek kilo kalmadı ki benim işim daha kolay he he...
Menün çok güzel olmuş afiyet olsun...
selam iş başı yaptım niki açık bırakıyorum arada bakıcam:))
baby sorulara az sonra cevap veriyim azıcık iş yapmış görüniyim bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?