Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok fena yagmur yagıyyooo dilek karsıyaka nasıl

Canım kusura bakma çıkmıştım netten şimdi gördüm yazdığını. Yağdı ama çok değil yarım saat kadar o da aşık ıslatan yağmurdu, tatlı tatlı yağdı yani...

Ben geldimm kızlarr
Kimler beni özlemiş bakimm

Kuzu ben çok özledim seni ama dile getirmedim içimden geçirdim o da kabul mü ? Sen o kadar masumsun , o kadar sevimlisin ki beni çok rahatlatıyorsun. Olmadığında gerçekten arıyorum seni...

Şşşşş noluyor bakıyım , Ausa muc muck bize Ya Rabbi şükür. Hımmmmm çok kızdım şimdi....

Ben de izlemiş bulundum canım yaa, sen gerçi sadece Ausa izle demişsin ama kusura bakma izledim artık, çok güzeldi. Acaba Ausun çocukluğunu öyle mi canlandırdın gözünde, bilmiş bilmiş konuşan bıcırık bir kız ya o bakımdan mı acaba sadece Ausa izletmek istedin... Ya Aus kusura bakma, elimde değil illa lafın bir ucunu sana getirme gereği duyuyorum niyeyse..

Ayy Baharcım orası benim için çok önemli. Geçen Kasım ayında oraya gittiğimizde hayatımı çok etkileyecek iki duam olmuştu, Allaha çok şükür ikiside kabul oldu. Haziranın ilk haftası Allah nasip ederse yine gelicez Tarsusa ben dualarım kabul olduğu için orada bişeyler dağıtmak istiyorum. Belki başka dualarımda olur. Bağtıl inançlarım yoktur ama Eshab ı keyf yüzü suyunu hürmetine dedim ilk defa böyle bir niyette bulundum , ki oraya gezme amaçlı gitmiştik, ne abdest ne tülbent hiçbirşeyimiz yoktu. Allah dualarımı kabul edince orası benim için özel bir yer oluverdi.

Aaa ne güzel bir ödül ve ne hoş bir ceza...Çok iyi düşünmüşsün bence...Aus bu ödül için asılabilirim düelloya. O korneti sana yedirmem...

Eşinin hediyesi olan aletlerle mi çalışıyorsun ağırlığı, nasıl memnun musun? Ne var o setin içinde? Resmini görmüştüm ama inceleyememiştim.

Kızlar birde anket işi vardı? Onuda yapalım :)
anket mi röpörtaj mı? anketi hatırlayamadım:44:

beğendim, sen kahveyle ben sabahın köründe süt ile :))

sen şu izin işini bi daha düşün zaten burdasın:) ben de trambolini tekrar diktirdim bugün alıcam, eftelya bana vermiycekmiş artık hep koparıyosun diyo((( çok mu hırpalıyorum ne bileyim anlamadım habire kopuyo

ben biriyle yarışınca veremiyorum ama birini bulayım bari bu hafta rakip aranıyoorrrrrrrrrr

bence bu hafta daha çok vereceksin

teşekkür ederim canısı, evet röpörtaj yapalım haftaya eksik kalanlarla, yanlız daha önce de yazmıştım yeni gelen değil de takıma yani listeye eklenen kişilerle yapalım diyorum sonra giden olabiliyor

Heee heeeeytttttt be kül yutturamadım hatuna .

Azıcık gaza geleydin ne vardı sanki :111::111:

Seni çözdüm ben aslında , sen 0 stres olacaksın kilo vermek için . Onun yolu da bana takılmak
o sıfır stresten bana da lazım ben de takılıyım mııııııııııııııııı

hadi bakalım kolay gelsin bir acayip zor yarış banane aman ben anlamam çok hesaplı ince iş çok alakasız oldu ama napıyım aklıma bu şarkı geldi :)))

KIyasıya demeyelim canım,benim kazanacağım aşikar inşallahhhhhhhhhhhhhhh :12:
vayyyyyyyyyyyyy iddialıyız bakıyorum, yanlız rapunzelin çok sıkı kilo verdiği haftalar var dikkat et benceeeeee

offf benim de yazdığım hedefe az kaldı yok bu sefer orasına burasına sayı da ekleyemem ayın son günü zaten 31 mayıs 69,9 bunu neye çevirebilirim acep

Bende geldim.telefondan yazmak zor oluyo.yarışmamı var burda bakıyım.bu haftayı yaşanmamış sayalım önümüzdeki hafta birinci olalım.
evet yarışmalar başlamış sen de rakip ara kendine, ben birine karar veremedim senle mi yarışsak acaba:44:

canım ilacın adı ne zorda kalırsam artık bende ilaç takviyesi yapıcam

canım menün güzel bi regl bu kadar fazla + mı cıkarıyor haftaya süper sonuçlar gelicektir o zman
osmalak ilacın adıydı cimcime öyle yazmıştı annem de kullanıyor ordan hatırlıyorum

ay ay teşekkür ederim canım benim yaaa hem geçmişdeyim hem gelecekde canım
Nasılsın canım napıyosun
süpersiiiiiinnnnnnnnnnnn

ben de izledim, çok bilmiş bacaksız :)))) görmüştür birilerinden

iyi eğlenceler canısı, aşkonun elinden bir dilim yersin artık pastayı fazla kaçırmaaaaaaaaaaa

yokk birincinin ödülünü begenmedim o kadar kilo vercez kornet yiyen verdigi kiloyu geri alır ayrıca ben dondurma sevmiyorum ameliyat oldugum zaman sogudum artık dondurmadan..
biz de mi dondurmadan soğumak için 1 hafta sadece dondurma yesek acaba:44:

yok canım okulu hazıranın sonunda kapanıcak canı istiyor gelicem diyor biz de gel diyoruz her hafta geliyor :)
sen onu evlenince yakına al duramaz sensiz, ansının kuzusuuuuuuu

selam kızlar asyayı uyutayım geleceğim yanınıza zibidi uyumadı hala ortalığı karıştırıyor bu saatte.
ben uyuttum ama gelemedim çünkü yine o da beni uyuttu

çockların enerjisi hiç bitmiyoo
evet kesinlikle akşama kadar bir dakka kıçlarının üstüne oturmuyolar gece de insan biraz çabuk uyur di mi yok

güzel canım ben de alıcam ağırlık şimdi arada kürek çekiyorum o da iyi geliyor kol ve göğüse ama işyerinin orda gördüm ben de alıcam kaç kiloluk alsam acep

çok az olmuş elif, ne ilacı kullanıyorsun hayırdır

selam kızlaarrrrrrrrr

önce yazılanları okudum şimdi de dünkü menümü yazayım bugün evde işim çok eğer vaktim kalırsa halıları yıkamak istiyorum. en sevdiğim ev işi halı yıkamak:))) sanırım çoook nadir yapılıyo ya ondan seviyorum yok yok suyla oynamak hoşuma gidiyor:))

sabah
yarım porsiyon börek
çay

ara
3 eti burçak
yeşil çay

öğlen
kepekli ton balıklı sandviç
kola zero yarım

ara
3 kuru kayısı
10-12 badem

akşam
3 z.yağlı biberdolma
yoğurt
yarım kase mercimek çorba

su 1.75 lt
spor yarım saat jillian 1. level ( pazartesinden itibaren 2. levele geçicem)

canım benim menün biraz karışık mı olmuş :44: :44:

günaydınnn güzel bayanlarrr
menümü yazıyım cıkıcam evden şimdi
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda yaylanarak zıplama
1 kupa yeşil cay
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 domates
3 ceviz
1 kk kadar peynir
bolll maydanoz
ara 1 kutu süt
öğlen 5 kasık barbunya
bol yeşillik salatası
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi
akşam
5 kasık madımak yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
salata
ara
1 ç.bardagı süt
1 elma
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim ama cogu zamanı mezdeke yaptık kızlarla :) :)
50 tane mekik
akşam karsı komsum ,kızım sonra eşlerde katıldı 1 saat hızlı tempoda yürüdük

Zeynep ablacım sana da günaydın;

Menü de spor da çok güzel. Madımak yemeği nasıl birşey ilk defa duydum.

ben kaçaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 714774

Aldık canım teşekkürler.

Süpeeer. Sizin ev müstakil mi?

Senin menüler önceden hazırlanan bir listeden değil değil mi ? Yani gün içinde mümkün olduğunca diyete uygun şeyler yiyorsun ama bulunduğun ortamda ne varsa onların içinden seçiyorsun değil mi?
Yani yanlış anlama menün güzel, sorma amacım şu , ben düzenli liste uygulamak çok istiyorum ama en ufak bir uymama durumunda bırakıyorum. O yüzden yanlışımı düzeltmeye çalışıyorum. O bakımdan şimdi herkesin listesini daha bir dikkatli incelemeye başladım gün içinde neler yenilebilir,kimler neler yiyor, diyelim ki listemde olan yemeği hazırlayamadım onu nasıl telafi edebilirim diye didikliyorum da listeleri...

Aus kadar kafana taş düşsün desem yeni bir polemik oluşturur muyum acaba

Canım yaaa , sabah açtım pc yi , takıma gireceğim yaa , ilk aklımda olan ; ooooooooo baby sen uyu fosur fosur ben yürüyüşten hallice koşudan geldim yazmaktı. Ama sen buradasın bile

Bende sana yazma hissiyatımı engelleyemiyorum bir türlü , karşılıklı sevgi pıtırcığı modundayız

o sıfır stresten bana da lazım ben de takılıyım mııııııııııııııııı

ben de izledim, çok bilmiş bacaksız :)))) görmüştür birilerinden

(

Takıl hayatım , arkada herkese yetecek vagon var

Bu arada o kızı bende izledim va içimde hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sempati uyandırmadı

Günaydınlar herkese

Bahçe bir harika topraks

Zeynep gece beni rüyanda mı gördün yahu

Ben pazartesiden itibaren doğrudan 40. leveldan başlayacağım , bu baby e inat

Menün güzel canım , el clasicco topraks

Sporda , menüde şahane. Başarılarının devamı diler , gözlerinden öperim

Sabah:

1 yumurta ile yağsız omlet
Bol bol maydanoz
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmek
Yeşil çay

Ara:

1 küçük kase kiraz
3 kepekli bisküvi

Öğle:

Kepekli soğuk sandviç
Ayran (dışarıdaydım)

Ara:

Kuru kayısı 5 adet
1 galeta

Akşam:

1 kase çorba
Haşlanmış tavuk
4 kaşık pilav
Salata

1 saatten fazla sabah yürüyüş.
Gün içinde sürekli yürüyüş.
Akşam 200 mekik.(baby ile yarışa başladıktan sonra )

bu topiğe girme isteğimi engelleyemiyorum. Yüksek müsadenizle perşembeye kadar bana süre vermenizi rica ediyorum eğer kilo verebilirsem izine ayrılmıyım ama yine hiç kilo verememişsem cuma listeye izinli yazın olur mu? Madem paylaşım konusuna esneklik geldi, zorunlu sınırlama kalktı o sorunum da ortadan kalkmış oldu, diğer sorunum olan kilo veremememle ilgili perşembeye kadar müsade edebilirseniz çok sevinirim...

o çocuk çok sevimli değil zaten... Bahar niye onu özellikle sana izletti onu sor Ha ha ha yaşasın kötülük...

Senin bana yazdıklarından dolayı polemik oluşmaz burada rahat ol, benim tepkisizliğimden ya da pısırıklığımdan ya da koyun gibi oluşumdan değil ama sana olan sevgimden ve saygımdan polemik oluşmaz. Seni artık çözdüm çünkü neyi şaka neyi ciddi söylediğini anlayabiliyorum.

Vaay baya yarışıyoz yani ha, mekikler falan. Tamam . Cuma ya kadar 1 kilo veririm heralde bende vercek kilo çok sende vercek kilo kalmadı ki benim işim daha kolay he he...

Menün çok güzel olmuş afiyet olsun...

selam iş başı yaptım niki açık bırakıyorum arada bakıcam:))
baby sorulara az sonra cevap veriyim azıcık iş yapmış görüniyim bari:)

Hepsi tamam da '' sana olan saygımdan '' demişsin ya , ay kendimi pek bi yaşlı hissettim

Canım benim , bende seni tanıdım . O yüzden bu kadar rahat didişiyorum

Sen şimdi ne mesaj vermeye çalışıyorsun bakayım , o bilmiş kız olsa olsa senin olur mu diyorsun bana

Benim bilmişlikten zerre nasibini almamış bir oğlum var tatlım ama bi rivayete göre hep babasına çekmiş

Yeni kararına da bayıldım ayrıca . Heralde yahuuu iki laflıyoruz şurada , arada da kilo verirsek şahane :13:

Vaay baya yarışıyoz yani ha, mekikler falan. Tamam . Cuma ya kadar 1 kilo veririm heralde bende vercek kilo çok sende vercek kilo kalmadı ki benim işim daha kolay he he...

Menün çok güzel olmuş afiyet olsun...

Doğru söze ne hacet.
Bu hafta tırtlarsam şaşmam

selam iş başı yaptım niki açık bırakıyorum arada bakıcam:))
baby sorulara az sonra cevap veriyim azıcık iş yapmış görüniyim bari:)

Amaaaaaaan dünya işi dünyada kalır yahu , gel az laflayalım .Ver eftelyaya yıkasın halıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…