buymeyenbaby canım posta kutunu boşaltırmısın 2 mesaj daha göndermem gerekiyor
bence sen bu hafta kilo verip listeye de yazılacaksınbu topiğe girme isteğimi engelleyemiyorum. Yüksek müsadenizle perşembeye kadar bana süre vermenizi rica ediyorum eğer kilo verebilirsem izine ayrılmıyım ama yine hiç kilo verememişsem cuma listeye izinli yazın olur mu? Madem paylaşım konusuna esneklik geldi, zorunlu sınırlama kalktı o sorunum da ortadan kalkmış oldu, diğer sorunum olan kilo veremememle ilgili perşembeye kadar müsade edebilirseniz çok sevinirim...
o çocuk çok sevimli değil zaten... Bahar niye onu özellikle sana izletti onu sorHa ha ha yaşasın kötülük...
Senin bana yazdıklarından dolayı polemik oluşmaz burada rahat ol, benim tepkisizliğimden ya da pısırıklığımdan ya da koyun gibi oluşumdan değil ama sana olan sevgimden ve saygımdan polemik oluşmaz. Seni artık çözdüm çünkü neyi şaka neyi ciddi söylediğini anlayabiliyorum.
çok iyi ben de standart değil ama daha düzenli bir liste yapmalıyımSabah:
1 yumurta ile yağsız omlet
Bol bol maydanoz
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmek
Yeşil çay
Ara:
1 küçük kase kiraz
3 kepekli bisküvi
Öğle:
Kepekli soğuk sandviç
Ayran (dışarıdaydım)
Ara:
Kuru kayısı 5 adet
1 galeta
Akşam:
1 kase çorba
Haşlanmış tavuk
4 kaşık pilav
Salata
1 saatten fazla sabah yürüyüş.
Gün içinde sürekli yürüyüş.
Akşam 200 mekik.(baby ile yarışa başladıktan sonra )
teşekkürler tatlımBen pazartesiden itibaren doğrudan 40. leveldan başlayacağım , bu baby e inat
Menün güzel canım , el clasicco topraks
Sporda , menüde şahane. Başarılarının devamı diler , gözlerinden öperim
tekrar teşekkürler beklerim, yolu düşeni :)Aus kadar kafana taş düşsün desem yeni bir polemik oluşturur muyum acaba
Canım yaaa , sabah açtım pc yi , takıma gireceğim yaa , ilk aklımda olan ; ooooooooo baby sen uyu fosur fosur ben yürüyüşten hallice koşudan geldim yazmaktı. Ama sen buradasın bile
Bende sana yazma hissiyatımı engelleyemiyorum bir türlü , karşılıklı sevgi pıtırcığı modundayız
Takıl hayatım , arkada herkese yetecek vagon var
Bu arada o kızı bende izledim va içimde hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sempati uyandırmadı
Günaydınlar herkese
Bahçe bir harika topraks
Zeynep gece beni rüyanda mı gördün yahu
Zeynep ablacım sana da günaydın;
Menü de spor da çok güzel. Madımak yemeği nasıl birşey ilk defa duydum.
Aldık canım teşekkürler.
Süpeeer. Sizin ev müstakil mi?
Senin menüler önceden hazırlanan bir listeden değil değil mi ? Yani gün içinde mümkün olduğunca diyete uygun şeyler yiyorsun ama bulunduğun ortamda ne varsa onların içinden seçiyorsun değil mi?
Yani yanlış anlama menün güzel, sorma amacım şu , ben düzenli liste uygulamak çok istiyorum ama en ufak bir uymama durumunda bırakıyorum. O yüzden yanlışımı düzeltmeye çalışıyorum. O bakımdan şimdi herkesin listesini daha bir dikkatli incelemeye başladım gün içinde neler yenilebilir,kimler neler yiyor, diyelim ki listemde olan yemeği hazırlayamadım onu nasıl telafi edebilirim diye didikliyorum da listeleri...
madımak yeşillik değil mi bizde de var galiba ondan ismi yabancı gelmedi, bizim bi taraf da mesudiyeli ya ondan benziyo senin yemekler:) mezdeke furyası sarıyor hepimizi maaşallahgünaydınnn güzel bayanlarrr
menümü yazıyım cıkıcam evden şimdi
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda yaylanarak zıplama
1 kupa yeşil cay
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 domates
3 ceviz
1 kk kadar peynir
bolll maydanoz
ara 1 kutu süt
öğlen 5 kasık barbunya
bol yeşillik salatası
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi
akşam
5 kasık madımak yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
salata
ara
1 ç.bardagı süt
1 elma
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim ama cogu zamanı mezdeke yaptık kızlarla :) :)
50 tane mekik
akşam karsı komsum ,kızım sonra eşlerde katıldı 1 saat hızlı tempoda yürüdük
dün ben de çok karışıktım menümün karışık olması normal :))))canım benim menün biraz karışık mı olmuş :44: :44:
o benim çiçeğiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmgünaydın canım ben o resimlerin içinde en aşdaki sağdakini cok sevdim çok tatlı cok güzelll maşallha : :)
O ne yahu
Wikileaks belgeleri mi yolluyorsun
Ama beni böyle meraktan çatlatacak şeyleri yazmayın ulu orta
Güzelim dün mailini cepten okudum , oradan yazmak işkence benim için , yaşlı kadınım gözler görmüyor malum
İçimden geldiği gibiyim
aus canım çok tatlısın, bu hafta wikileaksı geçtim zaten :)))
bu topiğe girme isteğimi engelleyemiyorum. Yüksek müsadenizle perşembeye kadar bana süre vermenizi rica ediyorum eğer kilo verebilirsem izine ayrılmıyım ama yine hiç kilo verememişsem cuma listeye izinli yazın olur mu? Madem paylaşım konusuna esneklik geldi, zorunlu sınırlama kalktı o sorunum da ortadan kalkmış oldu, diğer sorunum olan kilo veremememle ilgili perşembeye kadar müsade edebilirseniz çok sevinirim...
o çocuk çok sevimli değil zaten... Bahar niye onu özellikle sana izletti onu sorHa ha ha yaşasın kötülük...
Senin bana yazdıklarından dolayı polemik oluşmaz burada rahat ol, benim tepkisizliğimden ya da pısırıklığımdan ya da koyun gibi oluşumdan değil ama sana olan sevgimden ve saygımdan polemik oluşmaz. Seni artık çözdüm çünkü neyi şaka neyi ciddi söylediğini anlayabiliyorum.
güzel olmuş.bu sporları sana söyledim ama belim yüzünden devam edemedim nasıl faydasını gördünmü canım?selam kızlaarrrrrrrrr
önce yazılanları okudum şimdi de dünkü menümü yazayım bugün evde işim çok eğer vaktim kalırsa halıları yıkamak istiyorum. en sevdiğim ev işi halı yıkamak:))) sanırım çoook nadir yapılıyo ya ondan seviyorumyok yok suyla oynamak hoşuma gidiyor:))
sabah
yarım porsiyon börek
çay
ara
3 eti burçak
yeşil çay
öğlen
kepekli ton balıklı sandviç
kola zero yarım
ara
3 kuru kayısı
10-12 badem
akşam
3 z.yağlı biberdolma
yoğurt
yarım kase mercimek çorba
su 1.75 lt
spor yarım saat jillian 1. level ( pazartesinden itibaren 2. levele geçicem)
idolüm sensin Zeynep abla.günaydınnn güzel bayanlarrr
sabah 2 bardak sıcak su
1 kupa yeşil cay
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 domates
3 ceviz
1 kk kadar peynir
bolll maydanoz
ara 1 kutu süt
öğlen 5 kasık barbunya
bol yeşillik salatası
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi
akşam
5 kasık madımak yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
salata
ara
1 ç.bardagı süt
1 elma
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
50 tane mekik
Sabah:
Bol bol maydanoz
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmek
Yeşil çay
Ara:
1 küçük kase kiraz
3 kepekli bisküvi
Öğle:
Kepekli soğuk sandviç
Ayran (dışarıdaydım)
Ara:
Kuru kayısı 5 adet
1 galeta
Akşam:
1 kase çorba
Haşlanmış tavuk
4 kaşık pilav
Salata
canım evet çok güzel resimler içim açıldı sabah sabahgünaydın canım ben o resimlerin içinde en aşdaki sağdakini cok sevdim çok tatlı cok güzelll maşallha : :)
harikabahçenin resimlerini çekmiştim, birkaç tane de size göndereyim :)))
Eki Görüntüle 714762 Eki Görüntüle 714763 Eki Görüntüle 714764 Eki Görüntüle 714765 Eki Görüntüle 714766 Eki Görüntüle 714767 Eki Görüntüle 714768 Eki Görüntüle 714769 Eki Görüntüle 714771 Eki Görüntüle 714770
canım fna değil menünselam kızlaarrrrrrrrr
önce yazılanları okudum şimdi de dünkü menümü yazayım bugün evde işim çok eğer vaktim kalırsa halıları yıkamak istiyorum. en sevdiğim ev işi halı yıkamak:))) sanırım çoook nadir yapılıyo ya ondan seviyorumyok yok suyla oynamak hoşuma gidiyor:))
sabah
yarım porsiyon börek
çay
ara
3 eti burçak
yeşil çay
öğlen
kola zero yarım
ara
3 kuru kayısı
10-12 badem
akşam
3 z.yağlı biberdolma
yoğurt
su 1.75 lt
3 kg lık adım canım benanket mi röpörtaj mı? anketi hatırlayamadım:44:
beğendim, sen kahveyle ben sabahın köründe süt ile :))
sen şu izin işini bi daha düşün zaten burdasın:) ben de trambolini tekrar diktirdim bugün alıcam, eftelya bana vermiycekmiş artık hep koparıyosun diyo((( çok mu hırpalıyorum ne bileyim anlamadım habire kopuyo
ben biriyle yarışınca veremiyorum ama birini bulayım bari bu hafta rakip aranıyoorrrrrrrrrr
bence bu hafta daha çok vereceksin
teşekkür ederim canısı, evet röpörtaj yapalım haftaya eksik kalanlarla, yanlız daha önce de yazmıştım yeni gelen değil de takıma yani listeye eklenen kişilerle yapalım diyorum sonra giden olabiliyor
o sıfır stresten bana da lazım ben de takılıyım mııııııııııııııııı
hadi bakalım kolay gelsinbir acayip zor yarış banane aman ben anlamam çok hesaplı ince iş çok alakasız oldu ama napıyım aklıma bu şarkı geldi :)))
vayyyyyyyyyyyyy iddialıyız bakıyorum, yanlız rapunzelin çok sıkı kilo verdiği haftalar var dikkat et benceeeeee
offf benim de yazdığım hedefe az kaldı yok bu sefer orasına burasına sayı da ekleyemem ayın son günü zaten 31 mayıs 69,9 bunu neye çevirebilirim acep
evet yarışmalar başlamış sen de rakip ara kendine, ben birine karar veremedim senle mi yarışsak acaba:44:
osmalak ilacın adıydı cimcime öyle yazmıştı annem de kullanıyor ordan hatırlıyorum
süpersiiiiiinnnnnnnnnnnn
ben de izledim, çok bilmiş bacaksız :)))) görmüştür birilerinden
iyi eğlenceler canısı, aşkonun elinden bir dilim yersin artık pastayı fazla kaçırmaaaaaaaaaaa
biz de mi dondurmadan soğumak için 1 hafta sadece dondurma yesek acaba:44:
sen onu evlenince yakına al duramaz sensiz, ansının kuzusuuuuuuu
ben uyuttum ama gelemedim çünkü yine o da beni uyuttu
evet kesinlikle akşama kadar bir dakka kıçlarının üstüne oturmuyolar gece de insan biraz çabuk uyur di mi yok
güzel canım ben de alıcam ağırlık şimdi arada kürek çekiyorum o da iyi geliyor kol ve göğüse ama işyerinin orda gördüm ben de alıcam kaç kiloluk alsam acep
çok az olmuş elif, ne ilacı kullanıyorsun hayırdır
Canım kusura bakma çıkmıştım netten şimdi gördüm yazdığını. Yağdı ama çok değil yarım saat kadar o da aşık ıslatan yağmurdu, tatlı tatlı yağdı yani...
Kuzu ben çok özledim seni ama dile getirmedim içimden geçirdim o da kabul mü ? Sen o kadar masumsun , o kadar sevimlisin ki beni çok rahatlatıyorsun. Olmadığında gerçekten arıyorum seni...
Şşşşş noluyor bakıyım , Ausa muc muck bize Ya Rabbi şükür. Hımmmmm çok kızdım şimdi....
Ben de izlemiş bulundum canım yaa, sen gerçi sadece Ausa izle demişsin ama kusura bakma izledim artık, çok güzeldi. Acaba Ausun çocukluğunu öyle mi canlandırdın gözünde, bilmiş bilmiş konuşan bıcırık bir kız ya o bakımdan mı acaba sadece Ausa izletmek istedin... Ya Aus kusura bakma, elimde değil illa lafın bir ucunu sana getirme gereği duyuyorum niyeyse..
Ayy Baharcım orası benim için çok önemli. Geçen Kasım ayında oraya gittiğimizde hayatımı çok etkileyecek iki duam olmuştu, Allaha çok şükür ikiside kabul oldu. Haziranın ilk haftası Allah nasip ederse yine gelicez Tarsusa ben dualarım kabul olduğu için orada bişeyler dağıtmak istiyorum. Belki başka dualarımda olur. Bağtıl inançlarım yoktur ama Eshab ı keyf yüzü suyunu hürmetine dedim ilk defa böyle bir niyette bulundum , ki oraya gezme amaçlı gitmiştik, ne abdest ne tülbent hiçbirşeyimiz yoktu. Allah dualarımı kabul edince orası benim için özel bir yer oluverdi.
Aaa ne güzel bir ödül ve ne hoş bir ceza...Çok iyi düşünmüşsün bence...Aus bu ödül için asılabilirim düelloya. O korneti sana yedirmem...
Eşinin hediyesi olan aletlerle mi çalışıyorsun ağırlığı, nasıl memnun musun? Ne var o setin içinde? Resmini görmüştüm ama inceleyememiştim.
evet canım eşimin hediyesi 3 kg lıkVaay baya yarışıyoz yani ha, mekikler falan. Tamam . Cuma ya kadar 1 kilo veririm heralde bende vercek kilo çok sende vercek kilo kalmadı ki benim işim daha kolay he he...
Menün çok güzel olmuş afiyet olsun...
güzel menü canımSabah:
Bol bol maydanoz
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmek
Yeşil çay
Ara:
1 küçük kase kiraz
3 kepekli bisküvi
Öğle:
Kepekli soğuk sandviç
Ayran (dışarıdaydım)
Ara:
Kuru kayısı 5 adet
1 galeta
Akşam:
1 kase çorba
Haşlanmış tavuk
4 kaşık pilav
Salata
:124::124::124::124::124::124:
Çok enerjiğim canım .
Sen nasılsın ?
Şöyle kendine bol tereyağlı bir gözleme yapıp yesene bu sabah , benden olsun
Ausencia40. level demek hımmmmmmmmmmmmmBen pazartesiden itibaren doğrudan 40. leveldan başlayacağım , bu baby e inat
Menün güzel canım , el clasicco topraks
Sporda , menüde şahane. Başarılarının devamı diler , gözlerinden öperim
Günaydın Ausum. Nasılsın ?
Aus kadar kafana taş düşsün desem yeni bir polemik oluşturur muyum acaba
Canım yaaa , sabah açtım pc yi , takıma gireceğim yaa , ilk aklımda olan ; ooooooooo baby sen uyu fosur fosur ben yürüyüşten hallice koşudan geldim yazmaktı. Ama sen buradasın bile
Bende sana yazma hissiyatımı engelleyemiyorum bir türlü , karşılıklı sevgi pıtırcığı modundayız
pıtırcıklar sizi :))))
Takıl hayatım , arkada herkese yetecek vagon var
Bu arada o kızı bende izledim va içimde hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sempati uyandırmadı
Günaydınlar herkese
Bahçe bir harika topraks
Zeynep gece beni rüyanda mı gördün yahu
menün güzel zeynep ablagünaydınnn güzel bayanlarrr
sabah 2 bardak sıcak su
1 kupa yeşil cay
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 domates
3 ceviz
1 kk kadar peynir
bolll maydanoz
ara 1 kutu süt
öğlen 5 kasık barbunya
bol yeşillik salatası
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi
akşam
5 kasık madımak yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
salata
ara
1 ç.bardagı süt
1 elma
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
50 tane mekik
hadi canım görüşürüz byeeesSen çoştun bu hafta , ayyy aklıma cümleler gelip gelip duruyor ama yazmam
Hadi öptüm sizi , kitap fuarına gideceğiz bugün ama bunun için önce eşimi uyandırmam lazım
bahcen cok güzelmiş cok begndimm....anket mi röpörtaj mı? anketi hatırlayamadım:44:
beğendim, sen kahveyle ben sabahın köründe süt ile :))
sen şu izin işini bi daha düşün zaten burdasın:) ben de trambolini tekrar diktirdim bugün alıcam, eftelya bana vermiycekmiş artık hep koparıyosun diyo((( çok mu hırpalıyorum ne bileyim anlamadım habire kopuyo
ben biriyle yarışınca veremiyorum ama birini bulayım bari bu hafta rakip aranıyoorrrrrrrrrr
bence bu hafta daha çok vereceksin
teşekkür ederim canısı, evet röpörtaj yapalım haftaya eksik kalanlarla, yanlız daha önce de yazmıştım yeni gelen değil de takıma yani listeye eklenen kişilerle yapalım diyorum sonra giden olabiliyor
o sıfır stresten bana da lazım ben de takılıyım mııııııııııııııııı
hadi bakalım kolay gelsinbir acayip zor yarış banane aman ben anlamam çok hesaplı ince iş çok alakasız oldu ama napıyım aklıma bu şarkı geldi :)))
vayyyyyyyyyyyyy iddialıyız bakıyorum, yanlız rapunzelin çok sıkı kilo verdiği haftalar var dikkat et benceeeeee
offf benim de yazdığım hedefe az kaldı yok bu sefer orasına burasına sayı da ekleyemem ayın son günü zaten 31 mayıs 69,9 bunu neye çevirebilirim acep
evet yarışmalar başlamış sen de rakip ara kendine, ben birine karar veremedim senle mi yarışsak acaba:44:
osmalak ilacın adıydı cimcime öyle yazmıştı annem de kullanıyor ordan hatırlıyorum
süpersiiiiiinnnnnnnnnnnn
ben de izledim, çok bilmiş bacaksız :)))) görmüştür birilerinden
iyi eğlenceler canısı, aşkonun elinden bir dilim yersin artık pastayı fazla kaçırmaaaaaaaaaaa
biz de mi dondurmadan soğumak için 1 hafta sadece dondurma yesek acaba:44:
sen onu evlenince yakına al duramaz sensiz, ansının kuzusuuuuuuu
ben uyuttum ama gelemedim çünkü yine o da beni uyuttu
evet kesinlikle akşama kadar bir dakka kıçlarının üstüne oturmuyolar gece de insan biraz çabuk uyur di mi yok
güzel canım ben de alıcam ağırlık şimdi arada kürek çekiyorum o da iyi geliyor kol ve göğüse ama işyerinin orda gördüm ben de alıcam kaç kiloluk alsam acep
çok az olmuş elif, ne ilacı kullanıyorsun hayırdır
menün güzel olmus begendmselam kızlaarrrrrrrrr
sabah
yarım porsiyon börek
çay
ara
3 eti burçak
yeşil çay
öğlen
kola zero yarım
ara
3 kuru kayısı
10-12 badem
akşam
3 z.yağlı biberdolma
yoğurt
su 1.75 lt
menüde sporda güzel olmuş madımak yemegi nasıl bi yemekgünaydınnn güzel bayanlarrr
sabah 2 bardak sıcak su
1 kupa yeşil cay
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 domates
3 ceviz
1 kk kadar peynir
bolll maydanoz
ara 1 kutu süt
öğlen 5 kasık barbunya
bol yeşillik salatası
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi
akşam
5 kasık madımak yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
salata
ara
1 ç.bardagı süt
1 elma
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
50 tane mekik
güzel olmus..rekabet başlamış bileSabah:
Bol bol maydanoz
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmek
Yeşil çay
Ara:
1 küçük kase kiraz
3 kepekli bisküvi
Öğle:
Kepekli soğuk sandviç
Ayran (dışarıdaydım)
Ara:
Kuru kayısı 5 adet
1 galeta
Akşam:
1 kase çorba
Haşlanmış tavuk
4 kaşık pilav
Salata
tamam o zaman hatta yaşın da yaşıma uygun ve soyadında eski soyadıma :))) aaa aklıma bişey geldi benim babamın ataları bulgaristan göçmeni ve karamürselde yerleşenleri var, acaba bizim akrabalardan biriylemi evlisintopraksım sen bana yarışalımmı dedin ? boyun boyuma kilon kiloma denk benden iyi rakip bulamazsın canım..
ayy geçmiş olsun bizim eftelyada da var o yüzden o da bir alıp bir veriyor sanırımGünaydın...geçmişe baktım cevaplayım sonra menümü yazarım
bahcen cok güzelmiş cok begndimm....
polikistik over hastalıgı varmıs zaten kilo vermem o yuzden durmus
menün güzel olmus begendm
menüde sporda güzel olmuş madımak yemegi nasıl bi yemek
güzel olmus..rekabet başlamış bile
evet cidden muhteşem olmuşdünkü muhteşem menüm şöyle:
sabah ılık suu
2 ince dilim ekmek arası peynir
sütlü neskafe
ara 2 küçük nektarin
öğlen 4 ızgara köfte domates 1 dilim ekmek
ara yok
akşam 1 tavuk budu derisiz
2 kaşık p.pilavı
1 kase cacık
ara 1 elma
nöbette otururkene bi avuç beyaz leblebi atıştırdım.nöbette bişeyler yememek çok zor oluyo
su 2 lt.
spor ev süpürme kaç gündür hiç bi işe bakamadım ortalığı toplayıp süpüreyim dedim.bugün yürüyüşüme başlıycam artık 1 haftadır iyi serdim kendimi
canısı ölçmeyi unutuyorum pazartesi ölçücemgüzel olmuş.bu sporları sana söyledim ama belim yüzünden devam edemedim nasıl faydasını gördünmü canım?
idolüm sensin Zeynep abla.
süper olmuş mezun olcam illaki diyosun..
iyi eğlenceler ben de artık aynı kitapları sürekli okumayı bırakıp yenilerini almam gerk. Bu son dönemde bende bir başucu kitabı hastalığı başladı birkaç kitabı aynı anda ve sürekli okuyorum:)) araya da bir kez okunacakları serpiştiriyorum ama bu serpişenler azaldıSen çoştun bu hafta , ayyy aklıma cümleler gelip gelip duruyor ama yazmam
Hadi öptüm sizi , kitap fuarına gideceğiz bugün ama bunun için önce eşimi uyandırmam lazım
demmay; gogo; topraks; zeynep abla; aus
sizler gerçekten çok ayrıcalıklı önemli insanlarsınız.sadece bunu bilmenizi istedim. hoşçakalın. artık burası bana fazla gelmeye başladı.
yokk birincinin ödülünü begenmedim o kadar kilo vercez kornet yiyen verdigi kiloyu geri alır ayrıca ben dondurma sevmiyorum ameliyat oldugum zaman sogudum artık dondurmadan..
bu arada menümüde paylaşayım :))
sabah; yarım litre ıkıl su
1 dilim çavdar ekmek, 1 dilim peynir, 2 çatal sosisli yumurta
ara; 1elma
öğlen; 1 kase çorba, büyük bir kase yoğurtlu semizotu, üzerine yulaf ezmasi serperek yedim
ara; 1 su bardağı light süt
akşam;1 tane kızarmış balık derisini ve yağlı kısımlarını soydum bol salata 1 dilim çavdar ekmeği
gece;1 porsiyon meyve
spor; 45 dk. leslie walk,
bu arada günde 3 kez 8 er set ağırlık çalışıyorum.
bende menümü yazmamısım...
dünkü menüm;
sabah 1 yumurta 1 domates azck peynir 1 dilim ekmek
öğlen 4 kasık bulgur pilavı 3 kasık cacık
aksam azck patlıcan yemegi kıymalı, az salata 1 dilim ekmek
aralar yok malesef ilac kullanıyorum ilk 10 gün mide bulantısı yaparmış o yuzden bisey yiyemiyorum ana ögünleri zorla yiyorum
spor yarım saat yürüyüs 200 mekik
selam kızlaarrrrrrrrr
sabah
yarım porsiyon börek
çay
ara
3 eti burçak
yeşil çay
öğlen
kola zero yarım
ara
3 kuru kayısı
10-12 badem
akşam
3 z.yağlı biberdolma
yoğurt
su 1.75 lt
bahçenin resimlerini çekmiştim, birkaç tane de size göndereyim :)))
Eki Görüntüle 714762 Eki Görüntüle 714763 Eki Görüntüle 714764 Eki Görüntüle 714765 Eki Görüntüle 714766 Eki Görüntüle 714767 Eki Görüntüle 714768 Eki Görüntüle 714769 Eki Görüntüle 714771 Eki Görüntüle 714770
günaydınnn güzel bayanlarrr
sabah 2 bardak sıcak su
1 kupa yeşil cay
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 domates
3 ceviz
1 kk kadar peynir
bolll maydanoz
ara 1 kutu süt
öğlen 5 kasık barbunya
bol yeşillik salatası
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi
akşam
5 kasık madımak yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
salata
ara
1 ç.bardagı süt
1 elma
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
50 tane mekik
Sabah:
Bol bol maydanoz
3 zeytin
2 dilim çavdar ekmek
Yeşil çay
Ara:
1 küçük kase kiraz
3 kepekli bisküvi
Öğle:
Kepekli soğuk sandviç
Ayran (dışarıdaydım)
Ara:
Kuru kayısı 5 adet
1 galeta
Akşam:
1 kase çorba
Haşlanmış tavuk
4 kaşık pilav
Salata
dünkü muhteşem menüm şöyle:
sabah ılık suu
2 ince dilim ekmek arası peynir
sütlü neskafe
ara 2 küçük nektarin
öğlen 4 ızgara köfte domates 1 dilim ekmek
ara yok
akşam 1 tavuk budu derisiz
2 kaşık p.pilavı
1 kase cacık
ara 1 elma
nöbette otururkene bi avuç beyaz leblebi atıştırdım.nöbette bişeyler yememek çok zor oluyo
su 2 lt.
spor ev süpürme kaç gündür hiç bi işe bakamadım ortalığı toplayıp süpüreyim dedim.bugün yürüyüşüme başlıycam artık 1 haftadır iyi serdim kendimi
sizler gerçekten çok ayrıcalıklı önemli insanlarsınız.sadece bunu bilmenizi istedim. hoşçakalın. artık burası bana fazla gelmeye başladı.
eşim Eskişehirli canım göçmen değiller. ölç bakıyım merak ettim kaç cm. oldun..tamam o zaman hatta yaşın da yaşıma uygun ve soyadında eski soyadıma :))) aaa aklıma bişey geldi benim babamın ataları bulgaristan göçmeni ve karamürselde yerleşenleri var, acaba bizim akrabalardan biriylemi evlisin
ayy geçmiş olsun bizim eftelyada da var o yüzden o da bir alıp bir veriyor sanırım
evet cidden muhteşem olmuşsen bu hafta da dinlen bence sermeye devam bir sonraki hafta asılırsın artık :)))))
canısı ölçmeyi unutuyorum pazartesi ölçücem
iyi eğlenceler ben de artık aynı kitapları sürekli okumayı bırakıp yenilerini almam gerk. Bu son dönemde bende bir başucu kitabı hastalığı başladı birkaç kitabı aynı anda ve sürekli okuyorum:)) araya da bir kez okunacakları serpiştiriyorum ama bu serpişenler azaldı(((
noldu yine tatlım niye böyle yazdındemmay; gogo; topraks; zeynep abla; aus
Günaydın kızlar, hemen dünki menümü yazayım;
Kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Kahvaltı; 1 kk beyaz peynir, kavun karpuz 3+3 dilim, biti çayı, 1 dilim ekmek
Ara; 3 kayısı, 1 bardak süt
Öğlen; 1 biber dolması, 4 yk yoğurt
Ara öğün; 1 şekersiz türk kahvesi, 2 ince kare bitter çikolat
Akşam; Kepekli peynirli makarna 6 yk, 5 yk yoğurt
Ara; 3 diyet bisküvi, bitki çayı
Su; 3 lt
Spor; yokKarnım ağrıyordu
Tamam canım ne istiorsun ödül olarak? ne yapalım ??
Menün ve sporun gayet iyi
Geçmiş olsun canımMenün az ama sağlık olsun.. sporunda gayet iyi
Kola zeronun kalori miktari sadece 2hepsinide içebilirdin Menün akşam çok olmuş 3 tane dolma
En güzel Gül'ü en sona eklemişsin olmamışGünaydın canım
Çok renkli ve dengeli bir menü olmuş ablacım, sporunda var daha ne olsun..
Menün gayet iyi canım, sporunda iyi
Çok iyi Gonca abla, bu hafta daha çok lilo vereceksin inşallah
Çok teşekkür ederim canım, söylenecek söz kalmadı artık, kendi hayatın kendi kararların, Allah yolunu açık etsin, inşallah istediğin hedefe ulaşırsın
spor hariç menünü çok beğendim tam bir yaz menüsü olmuş :))Günaydın kızlar, hemen dünki menümü yazayım;
Kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Kahvaltı; 1 kk beyaz peynir, kavun karpuz 3+3 dilim, biti çayı, 1 dilim ekmek
Ara; 3 kayısı, 1 bardak süt
Öğlen; 1 biber dolması, 4 yk yoğurt
Ara öğün; 1 şekersiz türk kahvesi, 2 ince kare bitter çikolat
Akşam; Kepekli peynirli makarna 6 yk, 5 yk yoğurt
Ara; 3 diyet bisküvi, bitki çayı
Su; 3 lt
Spor; yokKarnım ağrıyordu
neyse demek akraba değilizeşim Eskişehirli canım göçmen değiller. ölç bakıyım merak ettim kaç cm. oldun..
noldu yine tatlım niye böyle yazdın
menü güzel..sporuda iyi serdik yaaa..
Allah analı babalı, sağlıkla büyütsünben şimdi çıkıyom bebek mevlütüne gitcem gelince görüşürüz bebekler
herzamanki gibi menü güzel, spor çook fazla güzelIyi günler.
Dün yediklerimi yazip cikmam lazim,firsat bulursam gecmisi okumaya calisacagim.
Sabah
2 dl kepek ekmegi arasi beyaz peynirli tost,cay
ara
5 kiraz,1 kayisi
ögle
4 kasik taze fasulye,1 dl ekmek
ara
1 cay bardagi kefir,1 seftali
aksam
3 kasik ciger kavurma,2 kasik bulgur pilavi,ayran
su
3 lt
spor
1 saat stepper,1 saat bisiklet,300 mekik,30 dk zumba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?