Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bu arada hepinize günaydın nikim açıktı bgereken şeyleri düzenliyordum oldukça zamanımı aldı.size döneceğim.

buymeyenbaby canım posta kutunu boşaltırmısın 2 mesaj daha göndermem gerekiyor

O ne yahu

Wikileaks belgeleri mi yolluyorsun

Ama beni böyle meraktan çatlatacak şeyleri yazmayın ulu orta

Güzelim dün mailini cepten okudum , oradan yazmak işkence benim için , yaşlı kadınım gözler görmüyor malum

İçimden geldiği gibiyim

bence sen bu hafta kilo verip listeye de yazılacaksın

çok iyi ben de standart değil ama daha düzenli bir liste yapmalıyım

teşekkürler tatlım

tekrar teşekkürler beklerim, yolu düşeni :)

canım öncelikle teyzemin evi müstakil benimki de müstakil sayılır çünkü bir tek iki kişi yaşayan ev sahibim üstte ben girişte ve bir çıkmaz sokağın sonunda oturuyorum. Kapımın önü bahçe ve bizden başka kimse yok evin arka kısmıda başka bir müstakil evin bahçesine bakıyor. perde kapamıyorum bile sessiz yani :) teyzemlerle aynı mahallede oturuyoruz.

menülere gelince listeli diyet ben sevmiyorum sevsem de mümkün değil biz genelde birlikte yemek yiyoruz dolayısıyla bir sofrada en az 7 kişiyiz. Çoğu zaman daha fazla, herkes başka yemek seviyor ne pişiyorsa ondan yiyoruz. Ben pişirirsem teyzemle anneannem bize geliyor teyzem pişirirse biz oraya gidiyoruz, alışverişi genelde ortak yapıyoruz. O yüzden liste bizim için bir eziyet olur hepimiz yemek seçiyoruz sen beni pek örnek alma

madımak yeşillik değil mi bizde de var galiba ondan ismi yabancı gelmedi, bizim bi taraf da mesudiyeli ya ondan benziyo senin yemekler:) mezdeke furyası sarıyor hepimizi maaşallah

canım benim menün biraz karışık mı olmuş :44: :44:
dün ben de çok karışıktım menümün karışık olması normal :))))

günaydın canım ben o resimlerin içinde en aşdaki sağdakini cok sevdim çok tatlı cok güzelll maşallha : :)
o benim çiçeğiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

aus canım çok tatlısın, bu hafta wikileaksı geçtim zaten :)))

aus canım çok tatlısın, bu hafta wikileaksı geçtim zaten :)))

Sen çoştun bu hafta , ayyy aklıma cümleler gelip gelip duruyor ama yazmam

Hadi öptüm sizi , kitap fuarına gideceğiz bugün ama bunun için önce eşimi uyandırmam lazım

güzel olmuş.bu sporları sana söyledim ama belim yüzünden devam edemedim nasıl faydasını gördünmü canım?
idolüm sensin Zeynep abla.

süper olmuş mezun olcam illaki diyosun..

günaydın canım ben o resimlerin içinde en aşdaki sağdakini cok sevdim çok tatlı cok güzelll maşallha : :)
canım evet çok güzel resimler içim açıldı sabah sabah
harika
canım fna değil menün
3 kg lık adım canım ben

Vaay baya yarışıyoz yani ha, mekikler falan. Tamam . Cuma ya kadar 1 kilo veririm heralde bende vercek kilo çok sende vercek kilo kalmadı ki benim işim daha kolay he he...

Menün çok güzel olmuş afiyet olsun...
evet canım eşimin hediyesi 3 kg lık
güzel menü canım
:124::124::124::124::124::124:

Çok enerjiğim canım .

Sen nasılsın ?

Şöyle kendine bol tereyağlı bir gözleme yapıp yesene bu sabah , benden olsun

Ausencia40. level demek hımmmmmmmmmmmmm
Günaydın Ausum. Nasılsın ?

menün güzel zeynep abla

Hadi öptüm sizi , kitap fuarına gideceğiz bugün ama bunun için önce eşimi uyandırmam lazım
hadi canım görüşürüz byeees

dünkü muhteşem menüm şöyle:
sabah ılık suu
2 ince dilim ekmek arası peynir
sütlü neskafe

ara 2 küçük nektarin

öğlen 4 ızgara köfte domates 1 dilim ekmek

ara yok

akşam 1 tavuk budu derisiz
2 kaşık p.pilavı
1 kase cacık

ara 1 elma

nöbette otururkene bi avuç beyaz leblebi atıştırdım.nöbette bişeyler yememek çok zor oluyo

su 2 lt.
spor ev süpürme kaç gündür hiç bi işe bakamadım ortalığı toplayıp süpüreyim dedim.bugün yürüyüşüme başlıycam artık 1 haftadır iyi serdim kendimi

Günaydın...geçmişe baktım cevaplayım sonra menümü yazarım

bahcen cok güzelmiş cok begndimm....

polikistik over hastalıgı varmıs zaten kilo vermem o yuzden durmus

menün güzel olmus begendm
menüde sporda güzel olmuş madımak yemegi nasıl bi yemek
güzel olmus..rekabet başlamış bile

topraksım sen bana yarışalımmı dedin ? boyun boyuma kilon kiloma denk benden iyi rakip bulamazsın canım..

topraksım sen bana yarışalımmı dedin ? boyun boyuma kilon kiloma denk benden iyi rakip bulamazsın canım..
tamam o zaman hatta yaşın da yaşıma uygun ve soyadında eski soyadıma :))) aaa aklıma bişey geldi benim babamın ataları bulgaristan göçmeni ve karamürselde yerleşenleri var, acaba bizim akrabalardan biriylemi evlisin

ayy geçmiş olsun bizim eftelyada da var o yüzden o da bir alıp bir veriyor sanırım

evet cidden muhteşem olmuş sen bu hafta da dinlen bence sermeye devam bir sonraki hafta asılırsın artık :)))))

güzel olmuş.bu sporları sana söyledim ama belim yüzünden devam edemedim nasıl faydasını gördünmü canım?

idolüm sensin Zeynep abla.

süper olmuş mezun olcam illaki diyosun..
canısı ölçmeyi unutuyorum pazartesi ölçücem

iyi eğlenceler ben de artık aynı kitapları sürekli okumayı bırakıp yenilerini almam gerk. Bu son dönemde bende bir başucu kitabı hastalığı başladı birkaç kitabı aynı anda ve sürekli okuyorum:)) araya da bir kez okunacakları serpiştiriyorum ama bu serpişenler azaldı (((

demmay; gogo; topraks; zeynep abla; aus

sizler gerçekten çok ayrıcalıklı önemli insanlarsınız.sadece bunu bilmenizi istedim. hoşçakalın. artık burası bana fazla gelmeye başladı.

yokk birincinin ödülünü begenmedim o kadar kilo vercez kornet yiyen verdigi kiloyu geri alır ayrıca ben dondurma sevmiyorum ameliyat oldugum zaman sogudum artık dondurmadan..

Tamam canım ne istiorsun ödül olarak? ne yapalım ??

Menün ve sporun gayet iyi

Geçmiş olsun canım Menün az ama sağlık olsun.. sporunda gayet iyi

Kola zeronun kalori miktari sadece 2 hepsinide içebilirdin Menün akşam çok olmuş 3 tane dolma

ben kaçaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 714774

En güzel Gül'ü en sona eklemişsin olmamış Günaydın canım

Çok renkli ve dengeli bir menü olmuş ablacım, sporunda var daha ne olsun..

Menün gayet iyi canım, sporunda iyi

Çok iyi Gonca abla, bu hafta daha çok lilo vereceksin inşallah

sizler gerçekten çok ayrıcalıklı önemli insanlarsınız.sadece bunu bilmenizi istedim. hoşçakalın. artık burası bana fazla gelmeye başladı.

Çok teşekkür ederim canım, söylenecek söz kalmadı artık, kendi hayatın kendi kararların, Allah yolunu açık etsin, inşallah istediğin hedefe ulaşırsın

Günaydın kızlar, hemen dünki menümü yazayım;

Kalkar kalkmaz; 1 bardak su

Kahvaltı; 1 kk beyaz peynir, kavun karpuz 3+3 dilim, biti çayı, 1 dilim ekmek

Ara; 3 kayısı, 1 bardak süt

Öğlen; 1 biber dolması, 4 yk yoğurt

Ara öğün; 1 şekersiz türk kahvesi, 2 ince kare bitter çikolat

Akşam; Kepekli peynirli makarna 6 yk, 5 yk yoğurt

Ara; 3 diyet bisküvi, bitki çayı

Su; 3 lt
Spor; yok Karnım ağrıyordu

eşim Eskişehirli canım göçmen değiller. ölç bakıyım merak ettim kaç cm. oldun..

noldu yine tatlım niye böyle yazdın

menü güzel..sporuda iyi serdik yaaa..

ben şimdi çıkıyom bebek mevlütüne gitcem gelince görüşürüz bebekler

Iyi günler.
Dün yediklerimi yazip cikmam lazim,firsat bulursam gecmisi okumaya calisacagim.

Sabah

2 dl kepek ekmegi arasi beyaz peynirli tost,cay
ara
5 kiraz,1 kayisi
ögle
4 kasik taze fasulye,1 dl ekmek
ara
1 cay bardagi kefir,1 seftali
aksam
3 kasik ciger kavurma,2 kasik bulgur pilavi,ayran
su
3 lt
spor
1 saat stepper,1 saat bisiklet,300 mekik,30 dk zumba

teşekkürler:) umarım hayattaki tüm kararların sana mutluluk getirir, ne olduğunu anlamadım ama kapımız açık sana istediğin zaman :))

colayı fazla içemiyorum zaten hiç bitiremem özellikle yapmadım dolmalarım mini minnacık o yüzden çok gelmedi bana valla normalde olsa 3-5 tane daha yiyebilirdim:))

spor hariç menünü çok beğendim tam bir yaz menüsü olmuş :))

eşim Eskişehirli canım göçmen değiller. ölç bakıyım merak ettim kaç cm. oldun..

noldu yine tatlım niye böyle yazdın

menü güzel..sporuda iyi serdik yaaa..
neyse demek akraba değiliz belki yarın bile ölçebilirim ben de meraktayım :))

ben şimdi çıkıyom bebek mevlütüne gitcem gelince görüşürüz bebekler
Allah analı babalı, sağlıkla büyütsün

herzamanki gibi menü güzel, spor çook fazla güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…