Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aşkolsun yaaaaa

benim başka bilgisayara bağlanmam lazım açık görünsemde diğer bilgisayarda işim var.bitince dönerim.
kolay gelsin fıstık

kendime verdim ya sana yok

bir diyet listesinde vardı akşamları bir avuç kabak çekirdeği bir sürü şeye faydası varmış

Kızlar evin hali perişan, üzerimdedaha pijalamalar ben sonra gellirim
kolay gelsin canım

yok canım ya eğitim aldığı herhangi birşey yok.aile mesleği işte devam ettirmişler.üniversiteyi kazandı okumadı.lise meğzunu şartlarda böyle olunca iş bulması bayağı zorlaşıyor.
hayırlısı canım hakkınızda

sen de dün çoşanlardansın :)))

geç sen dalganı bakalım :)çok diyosunuz düşürüyoruz bu seferde doldurdum kotayı kaçıyorum diyosunuz olmuyo yani böyle (((

şu kadını ve dolayısıyla platesi sevemedim bir türlü

Açar canım merak etme, sen duanı et hayırlısını iste, Allah utandırmasın

ne jeli hangi jel ben de bakayım takıldım bu ara ben bu bölgeye:))) öff düzenli krem kullanma konusunda ben de pek başarılı değilim

verdik ya kızım ya bak başka kimseye ceza vermiyorum bugünden itibaren cezalar başlıyor. HABERİNİZ OLAAAAAAA

dualarımız seninle canım :) geçmiş olsun bu arada, kayınvalideden kaç sen bu ara:))))

bahar izinliydi hatta ben hariç herkes izinliydi kek daha yemiycem ama bu sabah regl oldum çok şaşırdım günlerim mi şaştı benim ya, neyse poğaça suya yediriyodum çok güzel koktu iki ısırık aldım aynen göz hakkıydı:)
hayırdır bugün bana sardın sen, baby bulamadın galiba:26:

güzel canım hepsini çok beğendim :))) özellikle de kanepeleri

çok anlayamadım ama lahmacun dışında gözüme çarpan güzel sporların oldu :))

ceza yok canısı afiyet olsun

koynumda yılan beslemişim ben kendim veriyorum cezamı ya hiçbirinize ceza vermedim diye di mi ben bu hafta sorucam size korkun bendeennnnnnnnn

Dün pizzalar yenmiş, neyse ki Ceza yok

kızlar ya bir ta ne kendini bilmez komşum yüzündeyim, Vallahi eşiminde boğazına kadar geldi bir kavga gürültü olacak diye ödüm kopuyor Aradımgüzel güzel konuşayım diye ama hanım yoktu evde , Dün gece mangal yapacağızdiye bizimeviise boğdular, üstümüz başımız hep koktu, bir tane şömine yapmışlar güya baca çekmiyor bütün is bizimevde çamaşırlarda,kaç defa dedik uyarınçamaşırımız varsa toplayalım, açık kapı varsa kapatalım, Hanım arayıpmangal yapacağız demeyi görgüsüzlük olarak görüyormuş, bu yaptıkları ne peki, Valla ne olacaksa ben yaz tatiline gittiğimde olsun Taşınmakta istemiyorum. Bu komşuda ev sahibinin gelini,kaç kişiler küs ayrılmış,neler nelerçektirmişler, Bizimde iyi niyetimizden yararlandı zamanda çok kullandı bizi,ne kadar safmışım , Ne yapacağımı şaşırdım

kızlar ben yarım saate çıkıcam sanırım akşamı bulur gelmem. Sizden 3 ricam var
1- Bugün gittiğim yerdeki işimle ilgili hepinizden hayır duası istiyorum. Hakkımızda hayırlıysa çarçabuk olsun İnşallah
2- Dün akşam yazdığım konuya yorumları ve konuşmaları bu akşama kadar bitirelim gece son dokunuşları yapmayı planlıyorum.
3- Mümkün olduğunca kaçamaksız bir gün geçirmenizi rica edicem çünkü bu sabahki bana yaptığınız yorumların öcünü almam gerek
kaçamak yapıp da yazmayan dobiş olsun

Allah yardımcın olsun işin zor, sen de aynısını yap diycem ama muhtemelen o senin gibi sessiz kalmayacaktır.

Merak ettim şimdi 1. si ne , hakkında inşallah hayırlısı olsun... Rabbim Gönlüne göre versin... sonuncusuna da bööööö diyorum

günaydın mı diyim selam mı ne diyim :) :)
benim için gün sabah 6 da başladı
hemen menümü yazıyım kaynanama gidicem birazdan
sabah 2 bardak sıca su 50 defa zıplama
1 dilim ekmek
1 yumurta
3 ceviz
1 kk kadar hellim ( çiğdem ben cok sevdim hellimi hem yagı az hemde tuzu) :)
bol maydanoz
1 kupa yeşil cay
ara
1 ç bardağı süt
öğlen yok :26: ev işine dalmışım yemek yemeyi unutmuşum
ara 3 kaysı
3 dilim karpuz
akşam
5 kasık ıspanak kavurması
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 ç.bardagı süt
3 çilek
spor
1 saat cok hızlı tempoda yürüyüş eşofmanımı sıksam su çıkıyordu
100 tane mekik
100 tane ters mekik
30 dakika plates
30 dakika zumba
su 3 lt

Merak ettim şimdi 1. si ne , hakkında inşallah hayırlısı olsun... Rabbim Gönlüne göre versin... sonuncusuna da bööööö diyorum

canım işle ilgili bir girişimimiz olacak, eğer olumlu sonuçlanırsa daha büyük bir yere geçip ders verme lisansı da alıcaz.

Allah yardımcın olsun işin zor, sen de aynısını yap diycem ama muhtemelen o senin gibi sessiz kalmayacaktır.

Canımyaa ben nasıl duman salacam aşağıya, hep yukarıya bizim eve çekiyor, ev sahibine bin defa yapın şurayı dedik, kendi tarafıda sorunluydu hemen baştan yıktırıp yaptılar.. Burdada güya brişey yapmaya çalıştılar amahiçfayda etmedi, eşim ev sahibini aramış, ne yapacaksanız yapın yoksa ben yaptırırım kiradan da düşerim demiş... duvarı örsün kapatsın orayı biz gidincede yıktırsın diyor eşim..

canım benim allah ım komsununda hayırlısını versin cok zor işin güzel bir dille anlatmaya çalış daha da anlamadıysa polise şikayet et

benim çıkmama lazım kızlar akşam geçmişe giderim
toprağım canım dualarım seninle hayırlısı olsun gülüm

canım benim allah ım komsununda hayırlısını versin cok zor işin güzel bir dille anlatmaya çalış daha da anlamadıysa polise şikayet et

Mümkün değil kendi çiftliği gibi tavıarları hep, ev sahiplerimizde yaşlı hem bağırıp hem çağırıyor, hemde kendini haklı göstermeye çalışıyor, Çok usandım Zeynep abla artık burada ne yapsalar gözüme batıyor, strese giriyorum , gözümde büyütüyorum, görmemezlikten geleyim diyorum ama mümkün değil! Allah'ım napacağım ben yaaa şu 15 Haziran bir gelse, zaten eşimden 1 yılönce Türkiye'ye dönme kararı aldım.. Seneye inşallah yaza Ankara'ya dönüyorum...

evet yaptırabileceğiniz bişeyse gerekirse ev sahibne noterden protesto falan çekin yapılmazsa kiradann düşecez diye sonra da yaptırıp kiradan düşün bir avukat falan varsa tanıdığınız sorabilirsiniz.

Bende seviyorum hellimi zeynep abla , börektede şahane oluyor amabörek cısss Menün ve sporun çok iyi

canım işle ilgili bir girişimimiz olacak, eğer olumlu sonuçlanırsa daha büyük bir yere geçip ders verme lisansı da alıcaz.

İnşallah Hayırlısıyla olur canım

Yarasın şifa olsun topraksıma
Aşağıdaki sitemleri okudum ya şimdiden başladım yumuşamaya

200 mekik aletle çekiyorum ama yoksa nerdeeeeeeee

Hıhhhh asıl sana aşk olsun

Birine sataşmak benim motivasyonumu artırıyor ne yapayım , sende bir kaptan olarak bana elinden gelen yardımı göster ne var

koynumda yılan beslemişim ben kendim veriyorum cezamı ya hiçbirinize ceza vermedim diye di mi ben bu hafta sorucam size korkun bendeennnnnnnnn

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bazen bu tür insanlara alttan alarak , iyi niyetle davranmak tam tersi etki yapıyor , daha da yüzsüzleşiyorlar . Allah komşunun hayırlısını versin , insanı evinden eder derler ya çok doğru.

Dualarımız seninle canım bu bir...
Ben yorum yazmıştım bu iki...
Aramızda kaçamak yapıpta yazmayan varsa kaynanası 3 ay yatıya gelsin ona bu da üç...

Spor mükemmel

Öğlen yememen dışında menünde çok iyi .Karpuzlar tatlandı mı yahu ?

menü güzel spor sıkıcı ceza güzel.
tavuk değilde pasta çok olmuş benim tatlı gibi ama sporla kapatmışsındır açığı.
sporlar güzel bu lavaşı açıp içini yesen bak kıskanıyorum..
hmmm beğendim.
resimdeki gel beni ye diyoo
çiçek ekmek hangisi benim bildiğimse çiçekleri baya büyük oluyo onun.

öğlen yememişsin ama iş yaparken insan kendinden geçiyo dimi.

Günaydin

listemi yazip cikicam,firsat buldugumda gecmise cevap yazarim

sabah

2 dl tam bugday arasi tost,yesillik,cay
ara
1 avuc kiraz,1 cay bardagi süt
ögle
yarim karniyarik,4 kasik pilav,cacik
ara
5 badem,1 seftali
aksam
1 kase corba,salata
su
3 lt
spor
2 saate yakin bisiklet turu,1 saat stepper,300 mekik

alıştım ben böyle geçmişten bu güne gelmeye :)

dün sabah ılık su
1 dilim ekmek domates salatalık
1 dilim hellim domates soslu

ara 1 avuç çerez

öğlen 4 kaşık makarna yoğurtlu

ara 2 yenidünya 2 kayısı 5-6 dut

akşam ızgara tavuk
bol salata
3 etsiz çiğ köfte

su 2.5 lt.
spor gün içinde normal hızda yürüdüm 2 saatten fazla.
yeşil çay 2 fincan

menü ve spor güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…