Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menünü beğendim...
çok güzel.
sporlar güzel bu lavaşı açıp içini yesen bak kıskanıyorum..
lavaş artık yok artık...
canım allah yardımcın olsun anlayışsız komşular çok fena....kendinizden taviz vermeyin..insanlarda hep ben duygusunu yıkmak lazım başkalarının da olduğunuda görmeliler bence..

Sabah ( 10:30 da)
1 gevrek
1 kk light peynir
3 zeytin
yarım haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı bal

Ara ( 12 gibi )

3 erik

Öğlen ( 15:30 civarı)

tavuklu sandviç
light meyve suyu 1 bardak

Ara ( 18:00 civarı)

3 erik daha

Akşam hiç aç değildim öğleni geç yediğim için Elif Durunun yemeğinden birer kaşık yedim.

1 kaşık patatesli bezelye
1 kaşık pilav
1 kaşık yoğurt

Saat 20:00 de
2 top dondurma ( günün itirafı )

Su 2 lt
Spor
Elif Duruyla sahilde 4 saat koşuşturmaca
1 saatten fazla karışık dans ( her telden )
75 kadar da mekik çektim galiba biri geldi yarım kaldı.

güzel olmuş menün ve sporun :)

topraksım inşallah işleriniz istediğiniz gibi olur hayırlıysa olsun tabiki.
akşam nöbetçiyim telefondan girmek ve cevap yazmak zor oluyo kurallarla ilgili dün bişeyler yazmıştım.esneklik olduğu sürece sorun yok tabiki.birde cezalar konusunda bir isteğim olacak kalori olarak veriliyo ya ceza kişi hangi sporu yapıcana kendisi karar versin..mesele 300 kalorilik mekik çekiceksin denmesin yada 500 kalorilik yürüyüş yap olmasın cezan 300 kalori istediğin sporu yap buraya yaz diğer üyeler uygun olup olmadığını yorumlasın.biraz uzun oldu ama anlattım galiba.

İşler çok yoğun, akşam üzeri her şeye yorum yazarım ama şu anda takip edemiyorum malesef. Topraks kuralları okudum her şey ayrıntılı ve anlaşılır olmuş. Bazı nacizane önerilerim var ama müsait olduğumda yazarım. Mesela dayanamıycam bir tanesini yazayım hemen. Geçen gün takımlardan birinin üyesi kaçamak yaptığı için ceza olarak bütün takımların sayfasında kendini teşhir etmişti çok hoşuma gitti. Bunu değişik şekillerde biz de uygulayabiliriz bence. Buna benzer bişeyler daha var ama inanın çok yoğunum sonra yazıyım.

Evet Gonca abla anlatabilmişsin gayet güzel, bece de mantıklı.

Yaa inanmiyorum ya bi suru sayfayi alintiladim cevaplarini yazdincevapla dedin site yonetiminden mesaj var dedi yikildin o an yaa aklimda kalanlari yazim artik yaa
Aus canim menunde kahvaltida aalamlar kasarlar olmaya baslamis oh neguzel
Bide dunku piknikde ekmegi sormustun ekmek almayi unutmus bizimkiler ekmeksiz yedik :)) cok fazla yemedim karnim doyacak kadar yemistim
Eftelyaa topraks bana ceza vermedi:))
Demmay canim 2 kilo asla az degil kalici olucak onlar insallah
Cimcime canim cuma ck etli cumartesi cok patatesli pazar da oglen az aksam guEl olmusdu
Bunlar aklimda kalanlar
Ha zeynosum karpuz cokda masum degil 3 dilim fazla bence
Gogo menun guzeldi canim
Eftelya aksam belki yemem demisti bi dilim pizza ve kola var :))

ben kafamı nerelere vurayım.bugünden sonraki menülerimi dahada düzene koyacağım

yemicektim de pizza aklımı çeldi bu hafta kaptan ceza veremez çünkü kendi de 2 dilim pizza yedi gördüğünüz üzere

menün ve sporun iyi canım

çerez dışında herşey iyi :)

canım günün ve sporun gayet iyi

Prapunzell nasıl gidiyor yarış canım

Kızlarkızlar görün örnek alın, inceliği görün, zerafeti görün, biz ayda 2-3 kilo verene kadar millet ne durumlara gelebiliyor

kızlar geldim, çok yoruldum acayip bir sıcak var. Yaz gelmedi dedik kavurdu bugün resmen. birazdan çıkıcam

kızlar geldim, çok yoruldum acayip bir sıcak var. Yaz gelmedi dedik kavurdu bugün resmen. birazdan çıkıcam

burası da öyleydi çok sıcaktı ve İzmirin nemi kendini göstermeye başladı. Çok mu yoruldun kıyamam bir kahve daha ısmarlıyım mı sana ?

Kızlarkızlar görün örnek alın, inceliği görün, zerafeti görün, biz ayda 2-3 kilo verene kadar millet ne durumlara gelebiliyor

ayy ne kadar değişmiş, ne güzel olmuş. Çok iyi yaptın bu resmi paylaşmakla, teşekkürler...

slmm..nasılsnız.. haftasonu giremedim dışardaydık gecms baya birikmis bi bakıyım

İyiyiz canım senin nasıl geçti, nerelere gittin bakalım?

yemicektim de pizza aklımı çeldi bu hafta kaptan ceza veremez çünkü kendi de 2 dilim pizza yedi gördüğünüz üzere

Topraks kendine cezayı verdi bile çoktaaan, 300 kaloriydi galiba!!!
ben geldim ama şimdide kimsecikler yok...işlerim çok yoğun bugün.

Ben de çok yoğundum ben de giremedim. Yarın inşallah cimcimecim...

Canin iyice menulerin azalmis ve hic gelmez oldun menulerini yazip gidiyosun

Guzel canim menun ve sporun

Guzel canim menun
:) :) :) :) cevapda hazir hemen ablaya
slmm..nasılsnız.. haftasonu giremedim dışardaydık gecms baya birikmis bi bakıyım
Baya birikmistir canim simdi :)))

Aaaayyyyy ne guzel zayiflamis

Toprak canim mesaji alintilamistim cevp yazamadin insallah isiniz olmustur hersey istedigib gibi olur insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…