Ben geldimmmmmmm , bahar geçmişte galiba , bende dalayım biraz , neler kaynatmışsınız bakayım ben yokken
Auussgecmisemi daldin
Yok tatlım yaa , daha okumadım bile .Yusufla kiraz yedik
Şimdi okuyacağım , naber ?
Canim galiba sadece sen varsin aus ben uyuyorum canim bugun moralim bozuk pskolojim bozuk niye derseN
1.cisi erkek arkadasimla tartistik su istene olaylari yuzunden
2.cisi annemle atistik isteme olaylari yuzunden
3.su bi dpgru duzgun is bulamadi benimki resmen surunuyoruz biseyler yapmak icin kendimizi parcaliyoruz
4.cusu diyet yapdak da cok zorlaniyorum ilk gunlerdeki gibi degilim bu beni cok uzuyor
Moralim bozuk oldugu icin dunden beri kendime engel olamiyorum ha bure biseylet yemek istiyorum beynime engrl olamiyorum mutsuz oldugum icin yemek yemek beni mutlu ediyormus hissine kapiliyorumsabahdan beri tansiyonum dusup duruyor ben ne yapicam bole bilmiyorum sizleride artik cok yakin hissettigim icin bunlari paylastim diyet icin bana yardim edermisinizz tek basima kurtulamicam bu duygudan
Iyi geceleerrr cok optum hepinizi
Ooohh ne guzel :):) ben daha kirazin sezonunu acamadim cok severim :)
Canim galiba sadece sen varsin aus ben uyuyorum canim bugun moralim bozuk pskolojim bozuk niye derseN
3.su bi dpgru duzgun is bulamadi benimki resmen surunuyoruz biseyler yapmak icin kendimizi parcaliyoruz
4.cusu diyet yapdak da cok zorlaniyorum ilk gunlerdeki gibi degilim bu beni cok uzuyor
Moralim bozuk oldugu icin dunden beri kendime engel olamiyorum ha bure biseylet yemek istiyorum beynime engrl olamiyorum mutsuz oldugum icin yemek yemek beni mutlu ediyormus hissine kapiliyorumsabahdan beri tansiyonum dusup duruyor ben ne yapicam bole bilmiyorum sizleride artik cok yakin hissettigim icin bunlari paylastim diyet icin bana yardim edermisinizz tek basima kurtulamicam bu duygudan
dediğin gibi allah bir kapıyı kapatır diğerini açar canını sıkmaaateşekkür ederim canım benim.ama eşim birdaha lokantacılık yapmayacağım diyiyo oda bende stres yapıyor.ozaman iş bulması dahada zor olacak devretmesi şu aşamada en doğru karar dahada borca girmeden bitmeli çünkü.işler çok kötüydü son zamanlarda zaten..allah inşallah bir kapğıyı kapatır bir diğerini açar inşallah..
çekirdek biraz fazlalık olmuş başka sorun yokKızlar günaydın, Dün bende piknikteydim
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su
Kahvaltı; 1 kk beyaz peynir, 4 dilim kavun şekersiz çay, 1 dilim ekmek, 5 dilimkendi yağıyla pişmiş sucuk
Ara; Yok
Öğlen; Aynen fotodaki gibi ama tavuklu, 2 bardak ayran ve bol salata, yarım bardakta meyve suyu
Ara; ÇAyın yanına 2-3 avuç çekirdek
Akşam; 1 kase müsli, 3 forum bisküvi ve bitki çayı
su; 3 lt
Spor ; az birşey yürüyüş, piknikte oğlum uyuduğundan yerimden bile kalkamadım
evet ya bi başladın mı bırakması zor oluyo bende çok severim ama bu konuda şanslıyım 1 avuç zor bitiririm
Çekirdekle ilgili en büyük şehir efsanesi ya hiç eline almayacaksın ya da aldın mı bırakamayacaksın
Bende çok severim , kabak çekirdiği diyet zamanı bir avuç yenilebilir ama o da bana ay çekirdeğinin keyfini vermiyor hiç .
iyi kurtulmuşssun yine 2-3 avuçla :))
Ay sorma, çekirdek denilen illetibiliyorsun Aus'cum 2 tane hatır kırılmasın diye aldım sonra arkadaşlara söylene söylene bıraktımKaç zamandır yemiyordum
pizza ve kola dışında sorun yokgünaydın kızlarrr ben dün pazar menümü yazmıştım akşam harici şimdi tamamını yazıyorum:)
pazar
sabah
2 adet küçük çiçek ekmek
peynir
1 yumurta
çay
ara
1 adet biber dolma
öğle
çeyrek ekmek köfte
sonra sporlara başladım şimdiden 2 lt su oldu zaten yarım saat bisiklet 30 dakika mezdeke
henüz akşam yemeğini bilmiyorum ama çok tokum belki de bişey yemem bakcaz duruma göre
akşam
1 dilim pizza
yarım bardak zero
kaptanım cezalarıma razıyım da seni kim cezalandıracak
menüde sporda güzel :)günaydın mı diyim selam mı ne diyim :) :)
benim için gün sabah 6 da başladı
hemen menümü yazıyım kaynanama gidicem birazdan
sabah 2 bardak sıca su 50 defa zıplama
1 dilim ekmek
1 yumurta
3 ceviz
1 kk kadar hellim ( çiğdem ben cok sevdim hellimi hem yagı az hemde tuzu) :)
bol maydanoz
1 kupa yeşil cay
ara
1 ç bardağı süt
öğlen yok :26: ev işine dalmışım yemek yemeyi unutmuşum
ara 3 kaysı
3 dilim karpuz
akşam
5 kasık ıspanak kavurması
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 ç.bardagı süt
3 çilek
spor
1 saat cok hızlı tempoda yürüyüş eşofmanımı sıksam su çıkıyordu
100 tane mekik
100 tane ters mekik
30 dakika plates
30 dakika zumba
su 3 lt
güzel gidiyo senin nasıl gidiyoo...ayy ne güzel olmuş ya bizde böyle olabilrmiyiz acabaPrapunzell nasıl gidiyor yarış canım
Kızlarkızlar görün örnek alın, inceliği görün, zerafeti görün, biz ayda 2-3 kilo verene kadar millet ne durumlara gelebiliyor
evet ya çok sıcak ne oldu böyle.....cumartesi uzak degil komsuya gitim :) pazar günü de torbalıya gittik eski ev sahibinin bahcesi var orda yaprak,dut, bakla flan topladık orda baya yorulduk yani :) akşam da gec geldik giremedim o yuzdenburası da öyleydi çok sıcaktı ve İzmirin nemi kendini göstermeye başladı. Çok mu yoruldun kıyamam bir kahve daha ısmarlıyım mı sana ?
ayy ne kadar değişmiş, ne güzel olmuş. Çok iyi yaptın bu resmi paylaşmakla, teşekkürler...
İyiyiz canım senin nasıl geçti, nerelere gittin bakalım?
Topraks kendine cezayı verdi bile çoktaaan, 300 kaloriydi galiba!!!
Ben de çok yoğundum ben de giremedim. Yarın inşallah cimcimecim...
ben cok severim bendeOoohh ne guzel :):) ben daha kirazin sezonunu acamadim cok severim :)
sıkma canını ya hallediilir herseyyCanim galiba sadece sen varsin aus ben uyuyorum canim bugun moralim bozuk pskolojim bozuk niye derseN
Gel tatlım bize , kasa ile geliyor her pazar köyden . Eşimin ailesi buraya 30 dakika mesafede köydeler ve meyve bahçeleri var .
Kirazı en güzeli dalında yemek
zeynep abla, demmayy nasılsınızzz
iyiyiim bende zeynep abla gecmise baktım geldim işte :)merhaba tatlım iyim sen nasılsın görmedim burda olduğunu :)
çiğdemim koyduğun resim gercekmi canım gözlerime inanamadım ben o kadın ne hale gelmiş
Gelebildim nihayet ...Yusufa masal okudum , uyumak bilmedi , bi tane daha oku bi tane daha diye diye
Eşiminde kahvesini yaptım , yayıldım koltuğuma
çiğdemim koyduğun resim gercekmi canım gözlerime inanamadım ben o kadın ne hale gelmiş
zeynep abla, demmayy nasılsınızzz
dünkü menümü yazıyım
sabah yok dün dışarı çıktık kalktık hemen çıktık gittik sofrayı hazırladık derken öğlen oldu zaten
öğlen 1 dilim börek 5 tane sarma 1 bardak çay
ara 5-6 tane dut
ara 1 kutu süt küçük
akşam domates az peynir 4 zeytin çay 2 dilim ekmek
ara 1 bardak süt
spor yapamadım ama tüm gün bahcede baya yorldum :)
su 3 lt
Gelebildim nihayet ...Yusufa masal okudum , uyumak bilmedi , bi tane daha oku bi tane daha diye diye
Eşiminde kahvesini yaptım , yayıldım koltuğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?