Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben geldimmmmmmm , bahar geçmişte galiba , bende dalayım biraz , neler kaynatmışsınız bakayım ben yokken

Canim galiba sadece sen varsin aus ben uyuyorum canim bugun moralim bozuk pskolojim bozuk niye derseN
1.cisi erkek arkadasimla tartistik su istene olaylari yuzunden
2.cisi annemle atistik isteme olaylari yuzunden
3.su bi dpgru duzgun is bulamadi benimki resmen surunuyoruz biseyler yapmak icin kendimizi parcaliyoruz
4.cusu diyet yapdak da cok zorlaniyorum ilk gunlerdeki gibi degilim bu beni cok uzuyor
Moralim bozuk oldugu icin dunden beri kendime engel olamiyorum ha bure biseylet yemek istiyorum beynime engrl olamiyorum mutsuz oldugum icin yemek yemek beni mutlu ediyormus hissine kapiliyorum sabahdan beri tansiyonum dusup duruyor ben ne yapicam bole bilmiyorum sizleride artik cok yakin hissettigim icin bunlari paylastim diyet icin bana yardim edermisinizz tek basima kurtulamicam bu duygudan
Iyi geceleerrr cok optum hepinizi

Son düzenleme:

Canım benim , sondan başlayayım yazdıklarına ;

Diyet için salma kendini , inan bana yerken mutlu olduğunu sanıyorsunuz ama tartıda fazla çıkınca şimdikinden daha mutsuz hissedeceksin kendini.
Diyeti sadece diyet yapmak olarak düşünme . Önümüzdeki zamanda güzel günler yaşayacaksın inşallah . İstediğin kıyafetin içinde prenses gibi olacağını hayal et mesela

İsteme konusunda nasıl bir anlaşmazlık yaşıyorsunuz ? Annen hadi gelsinler artık diye mi baskı yapıyor yoksa tam aksine daha erken mi diyor?

Ooohh ne guzel :):) ben daha kirazin sezonunu acamadim cok severim :)

Gel tatlım bize , kasa ile geliyor her pazar köyden . Eşimin ailesi buraya 30 dakika mesafede köydeler ve meyve bahçeleri var .

Kirazı en güzeli dalında yemek

Canım bu işler hep stres işi merak etme, doğru düzgün bir işi olsaydı da başka bir sorun çıkardı emin ol! Şeytan işte Hayırlı bir iş olmasın diye çabalayıp insanın içine vesveseyi verip duruyor... diyet konusunda da kendine hakim ol , herşey çok güzel olacak inşallah

dediğin gibi allah bir kapıyı kapatır diğerini açar canını sıkmaaa
çekirdek biraz fazlalık olmuş başka sorun yok
evet ya bi başladın mı bırakması zor oluyo bende çok severim ama bu konuda şanslıyım 1 avuç zor bitiririm

Ay sorma, çekirdek denilen illetibiliyorsun Aus'cum 2 tane hatır kırılmasın diye aldım sonra arkadaşlara söylene söylene bıraktım Kaç zamandır yemiyordum
iyi kurtulmuşssun yine 2-3 avuçla :))
pizza ve kola dışında sorun yok
menüde sporda güzel :)
Prapunzell nasıl gidiyor yarış canım

Kızlarkızlar görün örnek alın, inceliği görün, zerafeti görün, biz ayda 2-3 kilo verene kadar millet ne durumlara gelebiliyor

güzel gidiyo senin nasıl gidiyoo...ayy ne güzel olmuş ya bizde böyle olabilrmiyiz acaba
evet ya çok sıcak ne oldu böyle.....cumartesi uzak degil komsuya gitim :) pazar günü de torbalıya gittik eski ev sahibinin bahcesi var orda yaprak,dut, bakla flan topladık orda baya yorulduk yani :) akşam da gec geldik giremedim o yuzden
Ooohh ne guzel :):) ben daha kirazin sezonunu acamadim cok severim :)
ben cok severim bende
sıkma canını ya hallediilir herseyy
Gel tatlım bize , kasa ile geliyor her pazar köyden . Eşimin ailesi buraya 30 dakika mesafede köydeler ve meyve bahçeleri var .

Kirazı en güzeli dalında yemek

ne güzel ya biz daha kiraz göremedikk afiyet olsun

dünkü menümü yazıyım

sabah yok dün dışarı çıktık kalktık hemen çıktık gittik sofrayı hazırladık derken öğlen oldu zaten
öğlen 1 dilim börek 5 tane sarma 1 bardak çay

ara 5-6 tane dut

ara 1 kutu süt küçük

akşam domates az peynir 4 zeytin çay 2 dilim ekmek

ara 1 bardak süt

spor yapamadım ama tüm gün bahcede baya yorldum :)

su 3 lt

Gelebildim nihayet ...Yusufa masal okudum , uyumak bilmedi , bi tane daha oku bi tane daha diye diye

Eşiminde kahvesini yaptım , yayıldım koltuğuma

çiğdemim koyduğun resim gercekmi canım gözlerime inanamadım ben o kadın ne hale gelmiş

Aynen ablacım gerçek,3 yılda olmuş o kadar

zeynep abla, demmayy nasılsınızzz

İyiyim canım sen nasılsın?

Eee sen hiçbirşey yememişsin ki :26:

Gelebildim nihayet ...Yusufa masal okudum , uyumak bilmedi , bi tane daha oku bi tane daha diye diye

Eşiminde kahvesini yaptım , yayıldım koltuğuma

benimkilerdekavgayla ağlaya ağlaya uyudular , uykusuzluktan deli divane oldular hala uyumayacağım derdindeydiler

Yemeğe tuz ile başlanırsa beyin tarafından gönderilen bir uyarı sayesinde,midede mukus denilen sindirimi kolaylaştırıcı bir tabaka oluşturduğunu ve midenin sindirime hazırlıksız yakalanmasını önlediğini…

• Yemek yerken yerde oturarak sol ayağı katlayıp sağ ayağı karna çekerek oturulup yenildiğinde, su ile doldurulmuş balon şeklinde olan midenin çıkış kısmını kapatarak yenilen gıdanın tam sindirilmeden bağ ırsaklara kaçmasını önleyeceğini ve mide dolunca da doygunluk hissi vererek çok fazla yemeden kalkılacağını…

• Yemek yerken yemeğin ortasında su içildiğinde içilen suyun yenilen gıdaların sindirilmesine, gerekli vitaminlerin emilmesine katkıda bulunduğunu ve midede doygunluk hissi vererek az yemeye vesile olduğunu…

• Oturularak ve en az 3 yudumda içilen su, dil ve ağız bölgesinde daha fazla duraksadığından tükürük bezleri için gerekli olan suyun emilimini artırıp anti bakteriyel ve antioksidan etkiye sahip tükürüğün salgılanmasını artırarak ağız ve diş sağlığına katkıda bulunduğunu..

• Uyurken sağ yana dönüp yatıldığında solda olan kalbimizin daha rahat çalışmasına neden olarak, kalbi yormadan dinlenmiş bir vaziyette kalkılabileceğini…

• Tuvalete girerken sol ayakla ilk adım atıldığında kaygan olan zeminde ayağın kayması durumunda sola göre daha güçlü olan sağ ayağın düşmeyi engelleyerek vücudu dengelediğini..

• Banyo yaptıktan sonra ayaklara soğuk su dökmenin kan dolaşımını hızlandırıp sıcak sudan dolayı genleşmiş olan damarların içindeki kanın aktivasyonunu artırarak tansiyon düşüklüğünü önlediğini ve savunma mekanizmasını güçlendirdiğini…

• Kesintisiz uyunan uzun gece uykularının, damarlarda vazodilatasyona neden olduğunu, uyku ortalarında kalkıp el yüz yıkamak (ör: abdest almak) az yorucu egzersizler yapmanın (ör: teheccüd namazı) vazodilatasyonu engellediğini ve daha zinde kalkılabileceğini…

• Bütün bunların, 1600 sene evvel Peygamberimiz (sav) in yaptığı
ve ümmeti için de tavsiye ettiği sünnet-i seniyyeler olduğunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…