Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugüki listemi yazayım sonra yarım saat düşüsem hatırlamıyorum

Sabah
domates peynir 2 dilim ekmek zeytin yerine azcık yağ gezdiriyorum

ara
sade kahve içtim yanına damla çikolata çıkarmış çok canım çekti azcık yedim onun için başka bişey yemedim

öğlen
2 kepçe yeşil mercimek 2 dilim ekmek domates

ara
yürüyüşe çıkmıştık birine uğradık kurabiye tattırdı 1 ısırık yedim o yüzden yiyemedim

akşam
4 kaşık bulgur salata buğday çorbası tavuklu (çorbanı biraz tadına baktım çok içmedim)

ara
1 bardak süt

spor
1 saat yürüyüş
evde hareketler yaptım bide bacak hareketleri falan

su 3lt

Son düzenleme:
Kendime hakim olamiyorum elim gidiyor psikolojim bozuldu artik iyice canim yaa birazdan yaptigim kacamaklari yazicam
Simdi benimkinin isi var ama maasi az ailesnin eli sikisik biz yardim edemeyiz diyorlarmis simdi sozu yapalim eger haziranda atanamazsa kasim atamasina kadar sozlu kalirsaniz ailesi sorun edermi demisler bende bunu anneme dedim annem dellendi bi nisan yapacak kadar paralari yokmuymus madem oyle bendede verecek kiz yok dedi kestirip atti annemde gprusturmuyor artik bende ne yapacagimi sastim kaldim
Gel tatlım bize , kasa ile geliyor her pazar köyden . Eşimin ailesi buraya 30 dakika mesafede köydeler ve meyve bahçeleri var .

Kirazı en güzeli dalında yemek
Hormonsuz taptaze ne guzelmis canim yaaa

Engel olamiyorum canim kendime yaa
Gecen sen kpss hazirlanirkeb fabrikalar hep aradi gel calis dedi benimkine oda ders daha onemli dedi gitmedi simdide fabtikalarda elemana ihtiyac yok kismetsizlik aldi basini gidiyo bizde

günaydın hanımlarrrr menümü yazıyım öncelikle

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
küçük bir parça tahinli çörek (1-2 lokma)
kahve

öğle
tavuk
salata
yoğurt

ara
kiraz

akşam
yarım dilim tam buğday
menemen

ara
5-6 tane yeşil erik

2lt su
yarım saat bisiklet

Günaydınnnnnnnnnnnnn , uyuyor musunuz huuuuuuuuuuu

Hemen menümü yazayım , çıkıyorum . Kahvaltıda arkadaştayız

Sabah:

1 fincan yeşil çay ve kepek ekmeli yağsız tost
Bol maydanoz
3 zeytin

Ara:

5 kuru kayısı / yağsız süt

Öğle:

1 dilim kepek ekmek
5 kaşık menemen
Yağsız yoğurt

Ara:

1/2 muz ve 2 yulaflı bisküvi

Akşam:

3-4 çatal şakşuka :26:
Yağsız yoğurt
1 dilim ekmek

Ara:

1 kase kiraz

1 saat sabah yürüyüşü .
3 litre kadar su .

Bende menemen yedim dün ama öğlen . Afiyet olsun canım sana da

Akşam sadece buğday salatası çok az olmuş , onun dışında öğlende salata olabilirmiş.

Kendine engel ol canım , olamıyorum evresi en fazla bir gün sürer , alışkanlık haline getirme lütfen .

Bu tür evlilik öncesi hazırlık döneminde çok çift ayrılık yaşıyor maalesef. Aileler biraz daha sağduyulu davranana kadar sizde hep arayı yumuşatacak şekilde davranın , olayları tartışmalarla daha büyük hale getirmeyin tatlım.

sabah kahvaltısını yapmayıp öğün atlaman kötü olmuş ama çok abartmamışsın yine de bence

damla çikolata ile kurabiyeden bir tanesini seçip yeseydin daha iyi olurdu ama arada olur öle can çeker

güzel menün bence sorun yok canım

günaydıııııııııınnnn kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr

dünkü menüm

sabah
nesfit+süt

ara
3 kuru kayısı
7-8 badem

öğlen
kepekli dil peynirli sandviç
yarım bardak şeftali suyu

ara
yarım kase nesfit+süt
3 yeşil erik

akşam
1 yumurtalı menemen
1 dilim tam buğday

su 2 lt
spor yarım saat jillian 2. level+ gündüz bol yürüyüş

Hadi çıktım ben , öpüyorum hepinizi

Gelince görüşürüz

Sanada yorum yapıp çıkayım bari canım , günaydınlar

Azalmış senin menüler sanki eskiye göre , beğendim çok ama . Gör bak bu hafta tartıda neler olacak

herkese günaydın... dünkü menüm 20.05.2013 pazartesi,
sabah:
1 adet haşlanmış yumurta,
yarım dilim kepek ekmek,
1 domates,1 salatalık,
ara:
4 erik,2 adet çörekotlu keten tohumlu kreker arkadaşım evde yapmış diyet,
öğle:
2 dilim somun ekmek,
4-5 kaşık az kıymalı bezelye yemeği,
1 kase çorba,
ara:
1 kaysı,5 adet yenidünya,
akşam:
1 şiş tavuk,
2 dilim ekmek,(ama hepsini yemekten kalkarkalkmaz çıkardım sebebini bilemesemde çok fena oldum)
2 bardak ayran bol yeşillik,
ara:
1 kornet dondurma:18::18::18::18:cezam nedir acaba.
su 2 lt den fazla,
spor yapamadım kızlarımla uğraşmaktan geç oldu.

Son düzenleme:
canım pek göremiyoruz seni buralarda? Yoğunsun galiba Menün güzel sporunda iyi :)

ay ben tahinliçöreğe bayılırım 1-2lokma sokayımdesemasla yetinmem, bitiririm hemen Menün az geldi bana canım,akşammenemenin yanında yooğurt vs yiyebilirdin

Menün ve sporun iyi canım , daha biz kiraz vs siftahı yapamadık yahu, hala kuru kayısı

Menün Güzel canım, spounda çok iyi :) Şu finallerolsada en azından evde lessie ye başlasam :26:

sporda olsa Süper olurmuş ama menünde harika

Günaydın kızlar menülere yorum yaptımve kendi menümü yazabilirim

Kalkar kalkmaz; 1 bardak su

Kahvaltı; 1 dilimhellim, 1 dilim ekmek,bol yeşillik, btiki çayı

Ara; 3 kuru kayısı

Öğlen; 4 yk kıyma kavurma, 4 ykyoğurt, 2 dilim ekmek

Ara; Türk kahvesi şekersiz, 3 kuru kayısı

Akşam; 1 bardak sütle5 yk müsli, 1 dilim ekmek, birazcık peynir

ara; 5 tane yenidünya eriği

su; 3 lt
Spor;

menün güzel canım benim..
çok güzel...
sporda olsa Süper olurmuş ama menünde harika
ufaklık bıraksaydı yapacaktım banyosunu yaptırdım uyutmakla uğraştım ggeç oldu.eşim dükkan devri için gitmişti geldi onunla biraz sohbet ettim geç oldu yattım gündüzde yapacak fırsat bulamadım ama bu akşam aksilik olmazsa inşallah yapacağım..

Dunki menum
Sabah midem bulaniyodu kahvalti yapmadim buroda
Bi tane zeytinli bi tane peynirli borek ama cok cok kucuklerdi iki bardak cay
Ara basim donuyodu arkadasim su kucucuk lokumlardan ikram etti iki tane yedim kus lokumumu ne ismi bi cay bardagi nes cafe
Oglen 100 gram doner soyledim ama yarisini yiyebildim bi dilim ekmek bi tabak salata bi brdak ayran biraz tuz attim icine tansiyonu dengelesin diye gercekten basimin donmesi gecti icince
Ara nescafe yine sadece
Aksam 6 kucucuk izmir kofte firinda yagli kagitti pismisti icinde ekmek ici felan yokdu bira patates oda koftelerin yaninda yagsiz pisti yarim lavas bi tabak salata bi bardak ayran
Ara yok

Su 2 lt anca
Spor sabah ve aksam yuruyua
Aksam eve gelirken bi tane tuzsuz haslanmis misir bardakda olandan degil tum haslanmis olanlardan

sanada yorum yapıp çıkayım bari canım , günaydınlar

Azalmış senin menüler sanki eskiye göre , beğendim çok ama . Gör bak bu hafta tartıda neler olacak
canısı belektrik gitti geldi bende kaç saat oldu yorumları yazıyorum, menü kendine geldi desek daha doğru olacak, umarım tartı dediğin gibi olur :)

hadi çıktım ben , öpüyorum hepinizi

Gelince görüşürüz
keyifli sohbetler canım

akşam az olmuşşşşş :) şakşuka şakşuka şakşuka şakadaşukaaaa Doyamadım tadına :))))) güzel yemek

güzel akşam mezdeke yalan oldu yine :)))

sana ayrı mesaj yazmak istiyorum arada kaynamasın fıstık

maalesef menüyü beğenmedim kendimi gördüm birden en kilolu iki kişi en düzensiz biziz Garbera gel şu kızlara nasıl zayıflanıp sağlıklı besleniliyormuş gösterelim, bu hafta gogo ile yarışıyorum haftaya eküri olalım mııı, yarış demedim bak eküri dedim kıymetini bil heeeeeee

çok beğendim bir çoğunu duymuştum zaten, paylaşımına sağlık

gelebildim nihayet ...yusufa masal okudum , uyumak bilmedi , bi tane daha oku bi tane daha diye diye

Eşiminde kahvesini yaptım , yayıldım koltuğuma
ben de yayılmak istiyordum koltuğa ama yine yatağa yayılmak kısmet oldu:)))

ablanla eküri olalım senin de kulaklarını ona çektiricem :)))) olmamışşşşşşşşş

çiğdemim koyduğun resim gercekmi canım gözlerime inanamadım ben o kadın ne hale gelmiş
biz de olucaz ne var allah allahhhh Cidden çok hoş bir değişim olmuş darısı başımıza

canım zor günler geçirdiğini anlıyorum, evlilik areffesi yaşayanların ortak sendromu fıstık biz seninleyiz atlatacaksın merak etme

çok teşekkür ederim canım

şekerparem teşekkürler, kahve ısmarla da kahve deyince sigara geliyor aklıma bazen ne zaman unutucam ben bunu tamamen acabaaaaa

canım benim keyifsizliğin menüne yansımış ama düzenli beslenmezsen tansiyonun daha çok düşer, şimdi sana spor ödülü vericem çünkü spor hem moraline iyi gelecek hem de sağlığına:)) ÖDÜLÜN: YARIM SAAT TEMPOLU DANS ETMEK VE MÜMKÜN OLAN İLK ANDA HUZURLU DOĞAL BİR ORTAMDA TEK BAŞINA 100 ADIMATARAK GÜLÜMSEMEK VE İÇİNDEN BEN MUTLUYUM VE ÇOK ŞANSLIYIM DİYE TEKRAR ETMEK, İYİ GELECEĞİNE EMİN OLABİLİRSİN:))))

BENİMKİ Mİ ÇOK GÜZEL EFTELYANINKİ Mİ BANANE BENİMKİ ÇOK GÜZEL ONUNKİ GÜZEL

GÜZEL AKŞAM EHHH OLMUŞ AMA NEYSE:)))))

EVET BAŞLA BENCE DE BİRAN ÖNCE, JİLLİAN DA GÜZEL DENEYEBİLİRSİN

CANIM MENÜN GÜZEL TAAA Kİİİİ O KORNET SENİN AKLINI ÇELENE KADAR, AFİYET OLSUN AMA YAĞ OLMASIN O YÜZDEN 350 KALORİ KENDİ SPORUNDAN HARİÇ SPOR YAPMAN GEREK
VEEE NE MUTLU SANA Kİ 31 MAYIS'A KADAR DONDURMA CEZASI ALDIN. 31 MAYISA KADAR YEDİĞİN HER DONDURMANIN İKİ KATI KALORİ CEZASI ALACAKSIN.SENİ SEVİYORUM CANISI ÖPTÜM

anaammmmmmmmmm cezamada bakın

bence dondurma hariç gayet iyi menü ama dondurma da yenmezmi yazın ya hak veriyorummmm kaptan ceza verme biz de yiyelim

biraz az gibi akşam yemeği sebze falan yeseydin keşke

mısıra da bayılırım da tuzsuz yenmezki o yaw:26: kahvaltı olmaması kötü olmuş ama miden kötü sonuçta geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…