Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

öğlenin bana fazla geldi canım çorbayı yada pilavi yemeseydin ve öğlenden sonraki aranda fazla geldi bana

Günaydin

son kez listemi yazayim
söyledigim gibi dün yine ayran detoksu yaptim,nasil yapildigini dün yazmistim

su
3 lt
spor
1,30 dk bisiklet,1 saat stepper,30 dk zumba,300 mekik

ayran detoksu yapmadan önce tartildim 1,8 kg vermistim,yedikerimi azaltip spora yüklenmek fayda etti,kalanini ayran detoksuyla verdim...simdi sira korumada

tartimin fotosunu cektim ama bilgisayara yükleyemedim,kimsenin kalbine yanlis biseyler gelmesin,esim evde yok simdi,eger gelirse rica ederim yüklemesi icin,tabi yüklerse,pek sevmiyor böyle seyleri,yinede ben elimden geleni yaparim...

topraks cnm,dilek in kilosu - cikmis,yüzdesi nasil + oluyor anlamadim:44:bir kontrol et istersen

Ablam benim yaaa Geçen hafta 60'tım regli içinde 62 lere kadar çıktım,ödümkoptu,moralimi bozmamak için bugüne kadar tartılmadım hiç acayip sevindim 58'i görünce
tebrik ederim canım benim süpersin...

öğlenin bana fazla geldi canım çorbayı yada pilavi yemeseydin ve öğlenden sonraki aranda fazla geldi bana
bilmem yerken fark etmedim...:26::26::26:
canım senide tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin...:92::92::92::124::124:

günaydın tartıldım bende 71.8 çıktı geçen haftada hesaplamıştım 72.1 --71.8 sonuç 0.42 çıkmıştı doğrumu :)

mesaj sayım:
23.05.2013------8 adet
22.05.2013-----12 adet
21.05.2013-----18 adet
20.05.2013-----11 adet,
18-19 cumartesi pazar yazamıyorum..
17.05.2013-----15 adet
TOPLAM:64 ADET MESAJ

selam canlar bir cee diyim kahvaltı edip gelicem, gelince listeyi kontrol ederim, hesaplaması eksik olanları yaparım

çok iyi Zeynep ablam..
menü fena değil öğlen az olmuş kalnı iyi.
süper ötesi artık yazcak bişi bulamıyom sana.

gonca diyet listem bu canım seninde bu hafta cok sıkı bir sekilde uygulamanı istiyorum
örgücafede buldum Zeynep abla saol uygulamaya başladım bile :)
spor yaparsan vericeksin sende..bende aynıyım çünkü.

evimin balkonundan erciyes dagı :)

dumanların arasında kalmış bügün yağmur yagıcak herhalde :)

çok güzel manzara Zeynep ablacım

günaydın kızlar kilom 64.3 menümü de yazıyım yoğunum sonra çıkıcam.... listeye eklerseniz sevinirim.

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
2 adet diet bisküvi

öğle
fırında makarna
köfte

ara
bi avuç badem

akşam
2 dilim tam buğday
taze fasulye
cacık

2lt su
spor cezam için 45 dakka mezdeke, sonra 30 dakka bisikler, 100 mekik

dünkü menümü yazayım unutmadan
sabah parmak ucunda zıplama 50 kez
ılık su yeşil çay 1 dilim ekmek tam buğday
peynir domates salatalık

ara 1 ince dilim kek

öğlen 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara 3 yeni dünya

ara şekersiz nescafe

akşam fırında tavuk yanında 2 kaşık garnitür patates havuç bezelye karışık
1 bardak ayran

ara domates salatalık biber
4-5 erik
2 lokma kepek ekmekle şeker koymadan yapılmış armut marmelatına bandırıp yedim(bundan yapıcam bende güzel bi diyet tatlısı ama az yapmak lazım şekersiz olduğu için çabuk bozulur sanırım)

su 3 lt.
spor 30 dk.latin dansı(cezam için)
30 dk.lesli yürüyüşü kendim için
vee nöbet baya yoğun geçti st.2 ye kadar çalıştık

Bu haftaki mesaj sayım 60, gelecek hafta sınav haftam olduğu için daha az olacak malum şimdiden affola

Glelim dün ki menüme

kalkar kalkmaz; 1 bardak su

Kahvaltıda ; 1 haşlanmış umurta, birazcık pynir, 1 dilim ekmek, 4 üçgen karpuz dilimi

Ara; 3 tane bu sefer taze kayısı

Öğlen; 5 yk bulgur pilavı, 4 yk yoğurt

Ara; 1 bardak süt

Akşam; tavuk sote, bol salata, yoğurt 4 kaşık

Akşam; şekersiz sütlü kahve

Su; 3 lt
Spor; Kocaya laf yetiştirme Şaka bir yana yine yok

Rakibim Prapunzell naptın kiloyu? Bu hafta kimdi benim rakibim

canım menün güzel bence .sporunda güzel.

menün çok güzel keşke sporda olsaydı.tadından yenmezdiii....

Canım Vücudun savunmaya geçmiştirah ben o 60'lardan kurtulmak için 2-3 hafta harcadım Menün gayet güzel , sporda kendim ypmadığımdan beri bir şey diyemiyorum yapamayanlara

canım 55 kilo ya geldikten sonrada hala kilo vermeye devam edersen o kötü işte cok dikkatlı ol bitanem

Ablacım hedef 54 ama eşim 55'ten aşağıya izin vermem diyor Buna göre 3,5 kilomkalmış, bakalım inşallah veririm

Bu detoksla kilo verenlerin 1-2 haftada geri aldığını duymuştum, tabi sen acele ettiğin için yaptığını biliyorum.Pegasus mezun olacaksın sanırım, Hakkını helal et Benden yana varsa Hakkım helal olsun

Canımher sabah aynı yiyorsun, vücudun buna alışır ve bu sefer bu yediğini yağ olarak depolar bence imkanları biraz zorla biraz değiştir , sporun da iyi canım

2.zeynep abla aramıza katıldı Menün ve sporun gayet iyi Gonca abla

***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/54,2 /4,3 /3,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü...Mezun Olmak Istiyor
pokemon51 67,0/ / /% ) Kendi İsteği İle Ayrıldı
eftelya_blue: (63,2 /64,3 /-1,1 /-0,87 % ) İzne Ayrılmak İstiyor Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL 70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera1987 90,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia 63,1 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar2106 61,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 /73.4 /-1/%-0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan 68,6/65,1 /3,5/2,55% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ 58,4/1,1 /0,92% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 /65 /0,9 /0,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / 71,8 /0,3 /0,21 %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:
Kızlar dün Seda sayana bir diyetisyen katıldı kadın dedi ki verdiğiniz kilolarda ilk 3 ay sonra 6 ay sonra 2 yıl çok önemli dedi, eğer bu dönemlerde kilo alınmazsa bir daha alınmaz dedi. Birde Karpuzu yaz geldi diye hanımlar sürekli yiyor ben danışanlarıma HAftada 1 pazar günleri veriyorum dedi , karpuzun ne zararı olacak anlamadım abartmadan yediğin müddetçeuzmanlar diyor her meyveyi mevsiminde muhakkak bol bol tüketin diyorlar

karpuz çok şekerli ondan olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…