karpuz çok şekerli ondan olabilir belki
Kızlar biraz önce facebookta bir guruba birisi eklemiş; jillianla 14 günün sonucu
Günaydın arkadaşlar ,
Pek kırmızı olmuş bu hafta listemiz gözlerim kamaştı
Pegasus tebrikler , süper bir nokta olmuş .
Pokemon , hakkında hayırlı olsun , bir yerlerde ver de o kiloları nerde olursa farketmez
Eftelya , izne ayrılmak istiyormuşsun güzelim , sağlıklı ve kaçamaksız bir izin olur dilerim .
Kilo veren tüm arkadaşlarıma da kocaman
Baby canım , eksi gözüküyorsun ama geçen haftanın neticesinde biliyorum , bu hafta ben 800 gr . vermişim .
Offf yaaa , çok az kaldı 5 li rakamlara , heyecan bastı beni
menü güzel sıcakta daha çok yenmiyo sanırım en azından aralar falan tam:))Bu haftaki mesaj sayım 60, gelecek hafta sınav haftam olduğu için daha az olacak malum şimdiden affola
Glelim dün ki menüme
kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Kahvaltıda ; 1 haşlanmış umurta, birazcık pynir, 1 dilim ekmek, 4 üçgen karpuz dilimi
Ara; 3 tane bu sefer taze kayısı
Öğlen; 5 yk bulgur pilavı, 4 yk yoğurt
Ara; 1 bardak süt
Akşam; tavuk sote, bol salata, yoğurt 4 kaşık
Akşam; şekersiz sütlü kahve
Su; 3 lt
Spor; Kocaya laf yetiştirmeŞaka bir yana yine yok
Rakibim Prapunzell naptın kiloyu? Bu hafta kimdi benim rakibim
bu hafta da devam et vücut bırakacaktır merak etme, şaşkın şu an bu kadar spora:))spor haftanın 5 günü mutlaka yapıyorum.1 gün kendi isteğimle 1 günde aksiliklerden yapamıyorum genelde onun dışında gayet iyi yapıyorum...bakalım haftaya ne olacak..
tebrik ediyorum arkadaşımdünkü menümü yazayım unutmadan
sabah parmak ucunda zıplama 50 kez
ılık su yeşil çay 1 dilim ekmek tam buğday
peynir domates salatalık
ara 1 ince dilim kek
öğlen 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara 3 yeni dünya
ara şekersiz nescafe
akşam fırında tavuk yanında 2 kaşık garnitür patates havuç bezelye karışık
1 bardak ayran
ara domates salatalık biber
4-5 erik
2 lokma kepek ekmekle şeker koymadan yapılmış armut marmelatına bandırıp yedim(bundan yapıcam bende güzel bi diyet tatlısı ama az yapmak lazım şekersiz olduğu için çabuk bozulur sanırım)
su 3 lt.
spor 30 dk.latin dansı(cezam için)
30 dk.lesli yürüyüşü kendim için
vee nöbet baya yoğun geçti st.2 ye kadar çalıştık
aslında menülerinde bişey yok ama sanırım polikistik için kullandığın ilaçlardan bir alıp bir veriyosun, sen tatilde güzel spor yap dönüşte güzel bir kilo bekliyoruzgünaydın kızlar kilom 64.3 menümü de yazıyım yoğunum sonra çıkıcam.... listeye eklerseniz sevinirim.
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2 adet diet bisküvi
öğle
fırında makarna
köfte
ara
bi avuç badem
akşam
2 dilim tam buğday
taze fasulye
cacık
2lt su
spor cezam için 45 dakka mezdeke, sonra 30 dakka bisikler, 100 mekik
evet canım alelacele yazdım çıkmak için kontrol ettim, sağolasınGünaydin
son kez listemi yazayim
söyledigim gibi dün yine ayran detoksu yaptim,nasil yapildigini dün yazmistim
su
3 lt
spor
1,30 dk bisiklet,1 saat stepper,30 dk zumba,300 mekik
ayran detoksu yapmadan önce tartildim 1,8 kg vermistim,yedikerimi azaltip spora yüklenmek fayda etti,kalanini ayran detoksuyla verdim...simdi sira korumada
tartimin fotosunu cektim ama bilgisayara yükleyemedim,kimsenin kalbine yanlis biseyler gelmesin,esim evde yok simdi,eger gelirse rica ederim yüklemesi icin,tabi yüklerse,pek sevmiyor böyle seyleri,yinede ben elimden geleni yaparim...
topraks cnm,dilek in kilosu - cikmis,yüzdesi nasil + oluyor anlamadim:44:bir kontrol et istersen
çok güzelllll ben de bir ara 11. katta oturuyordum çok severim yüksek evleri:)
sağlığına dikkat et hasta olmayasın bi de zayıflıycam diye
Bilinçli azaltmadım Zeynep ablacım, inan midem küçülmüş almıyor fazlasını, bak bu sabah tartıldıktan sonra iyi bir kahvaltı yapayım dedim, peynirli omlet pişirdim, domatesim salatalığım vs , omletten 3 çatalın ucuyla alıp yiyebildim, peynirde çatal ucuyla, 2 zeytin, güya güzel bir sofra hazırladım yiyeceğim diyeO kadar uğraştım oysa ki
akşam yemek yememişsin canım menün güzel sporu neden yapmadığını biliyorum:) kilo konusunuda kafaya takma vücudun savunmadadır şu an haftaya dökülür:)günaydın herkese:
dünkü menüm 23.05.2013 perşembe:
sabah:
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim kepek ekmek
1 domates,1salatalık,
ara:
1 portakal 3 kaşık yoğurttan oluşan tarçınlı karışım,
öğle:
1 adet haşlanmış tavuk budu,
1 kaşık p.pilavı,
2 ince dilim somun ekmek,
1 kase mercimek çorbası,
ara:
10 adet fındık,2 adet kuru hurma,
1 adet küçük nektari,
akşam.
2 salatalık 1 kepçe yoğurttan oluşan cacık,
yarım dilim kepek ekmek,
su:2 lt,
spor yok...
geçen haftaki kilom:65,300 bu haftaki kilom..65,00bu ne ya veremiyorum üffffffffffffffff sıkıldım valla.eşim çok zayıfladığımı söyledi sabah ama ben bunu neden baskülde bir türlü görüp sevinemiyorum.ama birşey var % 4 oranında kas oranım artmış...
zeynep bu hafta benim 3 kilo vermem gerek, seninle mi yarışsak acabaaaaa:44:
menü güzel ama öğlen yememişsin olmazzzzzzmenümü yazıyım kahvaltımı yapıyım geri gelicem hemen
sabah 1 bardak sıcak su
50 defa zıplama
1 dilim ekmek
1 kk kadar hellim
5 tane zeytin
1 domates
1 kupa yeşil cay
ara
1 kutu süt
öğlen maalesef yiyemedim spordaydım
ara
2 dilim karpuz
akşam
5 kasık kabak yemeği
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleriyle
40 dakika hızlı tempoda yürüyüş
haftaya biliyosun her anlamda bomba olacaksın senden özellikle bekliyorum, kendini ona göre motive et kuşumGunaydin kizlarvasat kilomu yaziyorum gecen hafta kac kilo oldugumu unuttum bi hafta 61.5 ciktim haftaya telafi etmek umuduyla gorusuruz kizlar cikmam lazim hesaplayamadim grcen haftaki kilomu unuttum uzuntuden
Ozur dilerim hepinizden tartida eksi gosterecegim icin
teşekkür ederim şekerparem benimGünaydııııın;
Kaç gündür gece erkenden uyuyakalıyorum o yüzden bu sabah taaa geçmişe gittim didik didik okuyarak geliyorum.
Topraksım bunu gözden kaçırmışım . 2 ve 3 te zaten sorun yok. 1 içinde ben dua etmeye çoktan başlamıştım o yüzden birşey kaçımamışım...
ayy ona hiç dikkat etmemiştim cimcime giderken o kadar çok onu eklemişki ancak el sallama olduğuna ikna oldum:)))
Günaydın derken genelde bunu koyuyordum , size deli diyerek mi geldim sanıyordun hep
aaaaaaaaaaaaaaa süper bir fark
menü ve spor güzel tebrikler.günaydın kızlar kilom 64.3 menümü de yazıyım yoğunum sonra çıkıcam.... listeye eklerseniz sevinirim.
sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2 adet diet bisküvi
öğle
fırında makarna
köfte
ara
bi avuç badem
akşam
2 dilim tam buğday
taze fasulye
cacık
2lt su
menü güzel ama karpuz fazlaaBu haftaki mesaj sayım 60, gelecek hafta sınav haftam olduğu için daha az olacak malum şimdiden affola
Glelim dün ki menüme
Kahvaltıda ; 1 haşlanmış umurta, birazcık pynir, 1 dilim ekmek, 4 üçgen karpuz dilimi
Ara; 3 tane bu sefer taze kayısı
Öğlen; 5 yk bulgur pilavı, 4 yk yoğurt
Ara; 1 bardak süt
Akşam; tavuk sote, bol salata, yoğurt 4 kaşık
Akşam; şekersiz sütlü kahve
Su; 3 lt
Spor; Kocaya laf yetiştirmeŞaka bir yana yine yok
Rakibim Prapunzell naptın kiloyu? Bu hafta kimdi benim rakibim
Kızlar dün Seda sayana bir diyetisyen katıldı kadın dedi ki verdiğiniz kilolarda ilk 3 ay sonra 6 ay sonra 2 yıl çok önemli dedi, eğer bu dönemlerde kilo alınmazsa bir daha alınmaz dedi. Birde Karpuzu yaz geldi diye hanımlar sürekli yiyor ben danışanlarıma HAftada 1 pazar günleri veriyorum dedi , karpuzun ne zararı olacak anlamadım abartmadan yediğin müddetçeuzmanlar diyor her meyveyi mevsiminde muhakkak bol bol tüketin diyorlar
Kızlar biraz önce facebookta bir guruba birisi eklemiş; jillianla 14 günün sonucu
bu hafta da devam et vücut bırakacaktır merak etme, şaşkın şu an bu kadar spora:))
akşam yemek yememişsin canım menün güzel sporu neden yapmadığını biliyorum:) kilo konusunuda kafaya takma vücudun savunmadadır şu an haftaya dökülür:)
ayy ona hiç dikkat etmemiştim cimcime giderken o kadar çok onu eklemişki ancak el sallama olduğuna ikna oldum:)))
Canım sende süper vermişsin, birde sonucu 2'ye bölündüğünü düşünürsek 2 hafatda 4 kilo falan vermiş olman gerek değil mi?
olmadı çaptan düşmüşsün kuzum sen
ya anlamıyorum ben mi yapamadım acaba benim göbüş hiç gitmedi iki haftadır yapıyorum ben debugün ölçünce söyliycektim unuttum gogo da haber bekliyodu benden, ben jillianı bırakıcam demiştim kendi kendime:44:
sagolasın
Canım benim hergün bir sey cıktı eve cok geç geldim sonra yemek felan fırsat bulamadımkı foruma girmeye
bugün kız kardeşimde gün var ama ordan nete girebilirim canım
bende evet diyorum gerberaya ama menülerini hergün düzenli yazsın
azmini kırmak istemiyorum içimizde desteğe en fazla olan gerbera hadi göriyim seni canım benim daha fazla azim ve gayret göster
bak sen hatırlamışsın akşamısabah
domates tabağı
ara
6 kayısı
ara
1 bardak süt
öğlen
3 kasık patates salatası
ara
8 erik
akşam
az patatesli salata
çoban salata
2 dilim ekmek
patlıcan yemeği
spor yapamadım ama hızlı tempoda iş sayılırmı
Su 2 lt
deli işaretine de benziyo dogru söylüyosunçoook uykum geldiiii canlar
ben yatmaya gidiyorum, öpüldünüzzz
Sabah görüşmek üzereBu arada ben bu smile el sallama olarak değil de hani elimizle deli işareti yapıyouz ya o zannediyordum. El sallamaymış meğerse:))))
menü güzel öğlen de olsaymış iyi olcakmışmenümü yazıyım kahvaltımı yapıyım geri gelicem hemen
sabah 1 bardak sıcak su
50 defa zıplama
1 dilim ekmek
1 kk kadar hellim
5 tane zeytin
1 domates
1 kupa yeşil cay
ara
1 kutu süt
öğlen maalesef yiyemedim spordaydım
ara
2 dilim karpuz
akşam
5 kasık kabak yemeği
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleriyle
40 dakika hızlı tempoda yürüyüş
benim evim deniz görmüyor kibunu daha önce okumuştum ama yorum yapamamıştım .şimdi yapıyorum yorumumu. çok tebrik ederim. Resmen mesai yapmışsın ve çok güzel olmuş. Gerçekten görevine verdiğin sorumluluktan dolayı tebrik ederim...
bizim evde var devamlı elif duru sıkılınca bisküvi niyetine yiyiyor. Evcilik oynarken benim annem oluyor bana da havire cicibebe yediriyor. Yememek ne mümkün o zaman da beni taklit ediyor kızıyor. 12 vitamin 8 minarelli bir evcilik oluyor yani..
canım yaa maaşallah, dedim ya ben face e çoook nadir giriyorum, eskiden devamlı giriyordum da buraya katıldığımdan beri 2 - 3 falandır girdiğim. Birkaç kere senin resimlere baktım ama herhalde 8 yaşındaki kızını tanıdığın falan sanmışımdır.
geçmiş olsun zeki arkadaşım benim. Uyanık davranmışsın tebrikler...
çok güzelmiş ben de duygulandım. Bakalım biz nasıl ebeveynler olucaz...
baharım sana ne yazacaktım unuttum...
çok kararsızım. Nedendir bilmiyorum normalde hayır demek gerekir ama onu hep burda görmek istiyorum. Duygusal olarak evet diyorum, ama takım kuralları gereği de evet olmaması gerekiyor. çook kararsız kaldım.
süpermiş... Bizim karşıyakaya da çok benziyor ayrıca..
rapunzel gel biz de resim koyalım hayatım sen o kıyıdan ben bu kıyıdan...biz de nispet yapalım...
gönlüm evet istiyor, ama 1 hafta daha beklemek daha mantıklı geliyor. Pegasusun fikri de mantıklı geldi. Sonuç bilmiyorum...
kız cimcime bu ne... Ne kadar çok el sallamışsın???
ay buna çok güldüm. Düşünsene ben bütün gün iş yerinde koşuştururken birden topraksın sesi bütün büroda, " buyumeyenbaby buyumeyenbaby ... Menünüzü yazmak üzere acil 4. Takımdan bekleniyorsunuz.""" ha ha aha ..
vaaay tatil ha... Ablası olmadan 2 hafta tatil. Ooooh mis gibi. Sen de ona çoook selam söyle. Bizi özlesin, çok eğlensin, kilo almasın... Tatil dönüşü de hemen gelsin kendini özletmesin...
eee ben buna yorum yapmamışmıydım allah allahhhhh....
güzel olmuşgünaydın herkese:
dünkü menüm 23.05.2013 perşembe:
Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim kepek ekmek
1 domates,1salatalık,
ara:
1 portakal 3 kaşık yoğurttan oluşan tarçınlı karışım,
öğle:
1 adet haşlanmış tavuk budu,
1 kaşık p.pilavı,
2 ince dilim somun ekmek,
1 kase mercimek çorbası,
ara:
10 adet fındık,2 adet kuru hurma,
1 adet küçük nektari,
akşam.
2 salatalık 1 kepçe yoğurttan oluşan cacık,
yarım dilim kepek ekmek,
su:2 lt,
spor yok...
Geçen haftaki kilom:65,300 bu haftaki kilom..65,00bu ne ya veremiyorum üffffffffffffffff sıkıldım valla.eşim çok zayıfladığımı söyledi sabah ama ben bunu neden baskülde bir türlü görüp sevinemiyorum.ama birşey var % 4 oranında kas oranım artmış...
begendmgünaydın kızlar kilom 64.3 menümü de yazıyım yoğunum sonra çıkıcam.... Listeye eklerseniz sevinirim.
Sabah
çeyrek simit
peynir
çay
ara
2 adet diet bisküvi
öğle
fırında makarna
köfte
ara
bi avuç badem
akşam
2 dilim tam buğday
taze fasulye
cacık
2lt su
begendim sorun yokdünkü menümü yazayım unutmadan
sabah parmak ucunda zıplama 50 kez
ılık su yeşil çay 1 dilim ekmek tam buğday
peynir domates salatalık
ara 1 ince dilim kek
öğlen 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara 3 yeni dünya
ara şekersiz nescafe
akşam fırında tavuk yanında 2 kaşık garnitür patates havuç bezelye karışık
1 bardak ayran
ara domates salatalık biber
4-5 erik
2 lokma kepek ekmekle şeker koymadan yapılmış armut marmelatına bandırıp yedim(bundan yapıcam bende güzel bi diyet tatlısı ama az yapmak lazım şekersiz olduğu için çabuk bozulur sanırım)
su 3 lt.
Spor 30 dk.latin dansı(cezam için)
30 dk.lesli yürüyüşü kendim için
vee nöbet baya yoğun geçti st.2 ye kadar çalıştık
menü güzel olmuş birinci benm[sıze=2]bu haftaki mesaj sayım 60, gelecek hafta sınav haftam olduğu için daha az olacak malum şimdiden affola
glelim dün ki menüme
kahvaltıda ; 1 haşlanmış umurta, birazcık pynir, 1 dilim ekmek, 4 üçgen karpuz dilimi
ara; 3 tane bu sefer taze kayısı
öğlen; 5 yk bulgur pilavı, 4 yk yoğurt
ara; 1 bardak süt
akşam; tavuk sote, bol salata, yoğurt 4 kaşık
akşam; şekersiz sütlü kahve
su; 3 lt
spor; kocaya laf yetiştirmeşaka bir yana yine yok
Rakibim prapunzell naptın kiloyu? Bu hafta kimdi benim rakibim[/sıze]
ya anlamıyorum ben mi yapamadım acaba benim göbüş hiç gitmedi iki haftadır yapıyorum ben deBugün ölçünce söyliycektim unuttum gogo da haber bekliyodu benden, ben jillianı bırakıcam demiştim kendi kendime:44:
kızlar benim çıkmamlazım. bugün eskişehire gitcez pazara kadar ordayım.internet bulursam girerim arada yada telefondan falan bakarım görüşürüz pazar inşallahözleyin beni anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?