Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

karpuz çok şekerli ondan olabilir belki

ama haftada 1 de çok az yaa, karpuz detoksları falan var Marankinin tavsiye ettiği, kme uyacağız yahu,vücudunda şeker ihtiyacı var, bunlar doğal yoldan karşılanmayınca millet çikolataya, pastalara keklere hücum ediyor

Kızlar biraz önce facebookta bir guruba birisi eklemiş; jillianla 14 günün sonucu

***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/54,2 /4,3 /3,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü...Mezun Olmak Istiyor
pokemon51 67,0/ / /% ) Kendi İsteği İle Ayrıldı
eftelya_blue: (63,2 /64,3 /-1,1 /-0,87 % ) İzne Ayrılmak İstiyor Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL 70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera1987 90,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia 63,1 /60.4 / 2,7/2,14 % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar2106 61,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 /73.4 /-1/%-0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan 68,6/65,1 /3,5/2,55% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ 58,4/1,1 /0,92% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 /65 /0,9 /0,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / 71,8 /0,3 /0,21 %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %

Günaydın arkadaşlar ,

Pek kırmızı olmuş bu hafta listemiz gözlerim kamaştı

Pegasus tebrikler , süper bir nokta olmuş .

Pokemon , hakkında hayırlı olsun , bir yerlerde ver de o kiloları nerde olursa farketmez

Eftelya , izne ayrılmak istiyormuşsun güzelim , sağlıklı ve kaçamaksız bir izin olur dilerim .

Kilo veren tüm arkadaşlarıma da kocaman

Baby canım , eksi gözüküyorsun ama geçen haftanın neticesinde biliyorum , bu hafta ben 800 gr . vermişim .

Offf yaaa , çok az kaldı 5 li rakamlara , heyecan bastı beni

Canım sende süper vermişsin, birde sonucu 2'ye bölündüğünü düşünürsek 2 hafatda 4 kilo falan vermiş olman gerek değil mi?

menü güzel sıcakta daha çok yenmiyo sanırım en azından aralar falan tam:))

spor haftanın 5 günü mutlaka yapıyorum.1 gün kendi isteğimle 1 günde aksiliklerden yapamıyorum genelde onun dışında gayet iyi yapıyorum...bakalım haftaya ne olacak..
bu hafta da devam et vücut bırakacaktır merak etme, şaşkın şu an bu kadar spora:))

tebrik ediyorum arkadaşım

aslında menülerinde bişey yok ama sanırım polikistik için kullandığın ilaçlardan bir alıp bir veriyosun, sen tatilde güzel spor yap dönüşte güzel bir kilo bekliyoruz

evet canım alelacele yazdım çıkmak için kontrol ettim, sağolasın tebrik ediyorum seni çok güzel kilo vermişsin, tatilden dönüşte de uğra buraya mutlaka

evimin balkonundan erciyes dagı :)

dumanların arasında kalmış bügün yağmur yagıcak herhalde :)
çok güzelllll ben de bir ara 11. katta oturuyordum çok severim yüksek evleri:)

sağlığına dikkat et hasta olmayasın bi de zayıflıycam diye

akşam yemek yememişsin canım menün güzel sporu neden yapmadığını biliyorum:) kilo konusunuda kafaya takma vücudun savunmadadır şu an haftaya dökülür:)

gonca diyet listem bu canım seninde bu hafta cok sıkı bir sekilde uygulamanı istiyorum
zeynep bu hafta benim 3 kilo vermem gerek, seninle mi yarışsak acabaaaaa:44:

menü güzel ama öğlen yememişsin olmazzzzzz

haftaya biliyosun her anlamda bomba olacaksın senden özellikle bekliyorum, kendini ona göre motive et kuşum

teşekkür ederim şekerparem benim

Günaydın derken genelde bunu koyuyordum , size deli diyerek mi geldim sanıyordun hep
ayy ona hiç dikkat etmemiştim cimcime giderken o kadar çok onu eklemişki ancak el sallama olduğuna ikna oldum:)))

menü ve spor güzel tebrikler.
menü güzel ama karpuz fazlaa

karpuzun glisemik indeksi yüksek çünkü fazla enerji veriyo bazı sitelerde var meyve sebzelerin glisemik indeksi bi bak istersen :)

Kızlar biraz önce facebookta bir guruba birisi eklemiş; jillianla 14 günün sonucu

ya anlamıyorum ben mi yapamadım acaba benim göbüş hiç gitmedi iki haftadır yapıyorum ben de bugün ölçünce söyliycektim unuttum gogo da haber bekliyodu benden, ben jillianı bırakıcam demiştim kendi kendime:44:

evet el salladım çokıyordum..
akşam yemek yememin sebebi canım istemiyordu sıkıntıdan dı galiba hiç birşey yememktense hafif olan birşeyler yapayım dedim.sporuda perşembe günleri yapmayacağım artık.bir süre bu şekilde devam edeceğim.eşim arabayıda vermiş.haftaya sabah ta akşamda otobuse bineceğime yürürüm akşamda eliptiklede yaparım bakalım ne olacak...yaaaa çıksın atık bu savunmadan baskülün üzerindeyken kendimden içten bir ohhhhhhhhhhhhh çekmek istiyorum offfffffffffffffffff demekten sıkıldım

Son düzenleme:

sorun değil canım benim ben jilian yaptıktan sonraki gün belim ağrımaya başlamıştı o yüzden yapmadım.normal yaptığım sporları yazıyorum zaten 1 ayda 4 cm. inceldim.108 di 104 oldu bel çevrem

Herkese günaydınn gecmise yorumları yazıyım sonra kilomu eklicem

bak sen hatırlamışsın akşamı
deli işaretine de benziyo dogru söylüyosun
menü güzel öğlen de olsaymış iyi olcakmış
benim evim deniz görmüyor ki Anca konak' a gidince cekmem lazım
güzel olmuş
begendm
begendim sorun yok
menü güzel olmuş birinci benm

bence o 14 gün degil en az 34 günün sonucu

kızlar benim çıkmamlazım. bugün eskişehire gitcez pazara kadar ordayım.internet bulursam girerim arada yada telefondan falan bakarım görüşürüz pazar inşallah özleyin beni anacım

***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/54,2 /4,3 /3,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü...Mezun Olmak Istiyor
pokemon51 67,0/ / /% ) Kendi İsteği İle Ayrıldı
eftelya_blue: (63,2 /64,3 /-1,1 /-0,87 % ) İzne Ayrılmak İstiyor Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL 70,8 /70 /0,8 /0,56% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera1987 90,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia 63,1 /60.4 / 2,7/2,14 % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar2106 61,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 /73.4 /-1/%-0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan 68,6/65,1 /3,5/2,55% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ 58,4/1,1 /0,92% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 /65 /0,9 /0,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / 71,8 /0,3 /0,21 %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %

kızlar benim çıkmamlazım. bugün eskişehire gitcez pazara kadar ordayım.internet bulursam girerim arada yada telefondan falan bakarım görüşürüz pazar inşallah özleyin beni anacım

Hayırlı yolculuklar canım .

Bende çıkıyorum arkadaşlar , pazara kadar değil de akşama kadar yokum .

Yusufu halasına bırakayım , oradan anestezi randevum var .

Öpüldünüz hepiniz .

Çıkabilirim değil mi kaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…