Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menümü yazıyım kahvaltımı yapıyım geri gelicem hemen
sabah 1 bardak sıcak su
50 defa zıplama
1 dilim ekmek
1 kk kadar hellim
5 tane zeytin
1 domates
1 kupa yeşil cay
ara
1 kutu süt
öğlen maalesef yiyemedim spordaydım
ara
2 dilim karpuz
akşam
5 kasık kabak yemeği
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleriyle
40 dakika hızlı tempoda yürüyüş

Bunu daha önce okumuştum ama yorum yapamamıştım .Şimdi yapıyorum yorumumu. Çok tebrik ederim. Resmen mesai yapmışsın ve çok güzel olmuş. Gerçekten görevine verdiğin sorumluluktan dolayı tebrik ederim...

Bizim evde var devamlı Elif Duru sıkılınca bisküvi niyetine yiyiyor. Evcilik oynarken benim annem oluyor bana da havire cicibebe yediriyor. Yememek ne mümkün o zaman da beni taklit ediyor kızıyor. 12 vitamin 8 minarelli bir evcilik oluyor yani..

Canım yaa maaşallah, dedim ya ben face e çoook nadir giriyorum, eskiden devamlı giriyordum da buraya katıldığımdan beri 2 - 3 falandır girdiğim. Birkaç kere senin resimlere baktım ama herhalde 8 yaşındaki kızını tanıdığın falan sanmışımdır.

Geçmiş olsun zeki arkadaşım benim. Uyanık davranmışsın tebrikler...
kızlar buna bakmanız gerek, zaten çok severim doğan cüceloğlu'nu... okurken resmen ağladım

http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/622781-dogan-cuceloglu-yazilari.html#post30484158

Çok güzelmiş ben de duygulandım. Bakalım biz nasıl ebeveynler olucaz...

baharım sana ne yazacaktım unuttum...

kızlar garbera için oy kullanmaya hadi sandık başınaaaaaa

Çok kararsızım. Nedendir bilmiyorum normalde hayır demek gerekir ama onu hep burda görmek istiyorum. Duygusal olarak evet diyorum, ama takım kuralları gereği de evet olmaması gerekiyor. Çook kararsız kaldım.

windows 7 print screen

image hosting tynipic

greenshot download

image hosting 30 mb

burası benim yürüyüş yaptığım yer karşı kıyılarda aus un memleketi

Süpermiş... Bizim Karşıyakaya da çok benziyor ayrıca..

Eki Görüntüle 718648

Senin oralara doğru çektim canım

Rapunzel gel biz de resim koyalım hayatım sen o kıyıdan ben bu kıyıdan...Biz de nispet yapalım...

Gönlüm evet istiyor, ama 1 hafta daha beklemek daha mantıklı geliyor. Pegasusun fikri de mantıklı geldi. Sonuç bilmiyorum...

Kız cimcime bu ne... Ne kadar çok el sallamışsın???

Ay buna çok güldüm. Düşünsene ben bütün gün iş yerinde koşuştururken birden Topraksın sesi bütün büroda, " buyumeyenbaby buyumeyenbaby ... menünüzü yazmak üzere acil 4. takımdan bekleniyorsunuz.""" ha ha aha ..

Vaaay tatil ha... Ablası olmadan 2 hafta tatil. Ooooh mis gibi. Sen de ona çoook selam söyle. Bizi özlesin, çok eğlensin, kilo almasın... Tatil dönüşü de hemen gelsin kendini özletmesin...

Sayın zeynep,rapunzel ve garbera dünkü menülerinizi paylaşmak için topikten bekleniyorsunuz.
Akşam oldu kızlar yaaaawwwwwwwww

Eee ben buna yorum yapmamışmıydım Allah Allahhhhh....

uff yaa geçen hafta 74 düm kilo verdim diye seviniyordum. Bu listeye göre kilo almış oldum ....

sabahtan kalkıp açığı kapatmışsın:))) hepimize yetiştin Maşallah
kız uyandı durmuyor ben de hazırlanıyım işyerinden girerim tekrar byeeeeeeee
bu hafta 600 gr verebilmişim bakalım gogocum ne yaptı

Menünde sporunda gayet iyi ablacım

menün gayet iyi sporla desteklenseydi daha başarılı olurdu

Çok iyi ablacım

Kızlar geçen haftaki kilom 60'tı ve şimdi 58.4 ama ben 2 hafta önceki kilomu hatırlamıyorum ki

***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pokemon51 67,0/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
eftelya_blue: (63,2 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL 70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera1987 90,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia 63,1 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar2106 61,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 /73.4 /-100/%0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan 68,6/65,1 /3,5/2,55% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / / / %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %

Tamam buldum

59,5 - 58,4 = 1,1 x100=110:59,5= 1,85

Menümü hesaplamalar bitince yazarım

Hedefe Son 4 kilooooooooooooooo :122::122::118::118::124:

Son düzenleme:
canım benim tebrik ederim ben söyliyim sana 59.5 idin :)(

Ablam benim yaaa Geçen hafta 60'tım regli içinde 62 lere kadar çıktım,ödümkoptu,moralimi bozmamak için bugüne kadar tartılmadım hiç acayip sevindim 58'i görünce

Son düzenleme:

Ablam benim yaaa Geçen hafta 60'tım regli içinde 62 lere kadar çıktım,ödümkoptu,moralimi bozmamak için bugüne kadar tartılmadım hiç acayip sevindim 58'i görünce

canım benim yediklerine baksana kuş kadar yiyorsun o kadar kilo almanın imkanı varmı cok sevindim çiğdem senin adına tabi kendi adımada

günaydın herkese:
dünkü menüm 23.05.2013 perşembe:
sabah:

1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim kepek ekmek
1 domates,1salatalık,
ara:
1 portakal 3 kaşık yoğurttan oluşan tarçınlı karışım,
öğle:
1 adet haşlanmış tavuk budu,
1 kaşık p.pilavı,
2 ince dilim somun ekmek,
1 kase mercimek çorbası,
ara:
10 adet fındık,2 adet kuru hurma,
1 adet küçük nektari,
akşam.
2 salatalık 1 kepçe yoğurttan oluşan cacık,
yarım dilim kepek ekmek,
su:2 lt,
spor yok...

geçen haftaki kilom:65,300 bu haftaki kilom..65,00bu ne ya veremiyorum üffffffffffffffff sıkıldım valla.eşim çok zayıfladığımı söyledi sabah ama ben bunu neden baskülde bir türlü görüp sevinemiyorum.ama birşey var % 4 oranında kas oranım artmış...

Son düzenleme:
canım benim yediklerine baksana kuş kadar yiyorsun o kadar kilo almanın imkanı varmı cok sevindim çiğdem senin adına tabi kendi adımada

Bilinçli azaltmadım Zeynep ablacım, inan midem küçülmüş almıyor fazlasını, bak bu sabah tartıldıktan sonra iyi bir kahvaltı yapayım dedim, peynirli omlet pişirdim, domatesim salatalığım vs , omletten 3 çatalın ucuyla alıp yiyebildim, peynirde çatal ucuyla, 2 zeytin, güya güzel bir sofra hazırladım yiyeceğim diye O kadar uğraştım oysa ki

***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/54,2 /4,3 /3,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü...Mezun Olmak Istiyor
pokemon51 67,0/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
eftelya_blue: (63,2 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL 70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera1987 90,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia 63,1 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar2106 61,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 /73.4 /-100/%0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan 68,6/65,1 /3,5/2,55% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / / / %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %

canım 55 kilo ya geldikten sonrada hala kilo vermeye devam edersen o kötü işte cok dikkatlı ol bitanem

tebrikler pegasus mezun olmak istiyorsun hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…