Kızlar anca pazartesinin raporunu bitirdim, geceyi beklemek zorunda olduğum için ve bu işleme dün başladığım için biraz sürdü, şimdi bugünün geçmişine yorumlarımı yapayım:) salı günü neler olmuş görelim bakalım
Pazartesi gününden çıkardığım sonuç genel olarak iyi, arada kaçamaklar olmuş ama çok değil. No problem fakaatttt
zeynep ve aus dışarıda işleri olduğu için açığı akşam kapatmışlar amaaa
sevgili eftelya ve garbera neredeyse yoksunuz
Eftelya bir görünüp gitmişsin akşam da girmemişsin
garbera pazartesi gecesi gelip iki mesaj yazmış ve sonra da hiiiiiiç gelmemişsin
bu uyarı değil sadece şu an için bilgi vermek için yazdım haberiniz ola, buraya bekliyoruz arkadaşlar
Eki Görüntüle 717555
menü güzel olmuş.spor süresini yazmamışın.
geçmiş olsun .tabi yidin mantıyı hem ameliyat olcan hemde bu kadar tombilikususn ahı tutmuştur tabi.neyse şimdi yi bakam ameliyattan sonra hep hafif beslenmek zorunda kalçan nasılsa nihahahaha
menü güzel olmuş spor çooookkk olmuş
beğendim..
menü güzel spor için az gayret etsen bak emeklerin boşa gitcek.
akşam olmamış.iyiki benim evde bebek yok cicibebeye bayılırım ..
pizzayı 1 dilim yiyeydin bari..
canım bana taktik uygulamaya gerek yok geçen hafta 71.8 di ya sabah tartıldım meraktan 72.2 çıktım.rahat ol sen bana noluyo bilmiyorum bi yerde yanlış yapıyorum ama çözemedim
20 yaşında evlendim, 21 yaşında Anne oldum, Şuan 29 yaşındayım canımFacebook profilimde var kızımın ve oğlumun fotoları
Topraks Canım sabahları gelip menümü yazacağım, yazılan menülere yorum yapacağım inşallah...
Çok iyimenün ve sporun Gonca abla
Ah spor yaktın beniKızlar söz veriyorum Şu finaller bir bitsin, Hiçyoktan evde Lessie 5mil yapacağım, Mersin'e gittiğimde de yürüyüşümü vs yapıp vücudumu sıkılaştıracağım, inanın Bu yıl bu derslerdüzenimi al üst etti, İlk yılım olduğundan çok bocaladım, düzenim karıştı... Biliyorum spor çok önemli, spor yapmayıda çok severim ben amabu yıl böyle oldu
kızlarrr biraz önce beni 0850 ile başlayan bir numara aradı vodofone dan aradığını tarife değişimi için onay istediklerini kampanyalarını anlattı sonra kişisel bilgileri almak için doğum tarihi sordu anne babamın ismini sorunca kapadım çünkü hiçbi kurumsal firma anne babanın ismini direk sormaz anne kızlık soyadının tamamını sormaz tc kimlik numarası sormaz:26:
sonra araştırdım internetten bir dolandırıcılık şebekesiymiş vodofone digitürk avea turkcell ya da çeşitli bankalardan aradıklarını söylüyolar sakın kanmayın ben akıllı davrandım hemen araştırdım
kızlar buna bakmanız gerek, zaten çok severim doğan cüceloğlu'nu... okurken resmen ağladım
http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/622781-dogan-cuceloglu-yazilari.html#post30484158
aynen omadı canım cezaman hazırım
canım menün güzel sporu yine baya bii yapmışsın ne güzel
nerelerdesin aus gözlerimiz seni arar oldu menü güzell
canım yediklerinin miktarını yazmamıssın güzel menün :) bugün suyu baasına devredin bence o güzel uyutuyo
o fazla yeme hisi bende hep var canım ya dondurma dışında güzel menün
menü güzel canım hayır helvası ne :44:
aynen öyle yaptı zaten canım ya bugünde bulanıyodu sabah tost yaptım evde zorla onu yedim
hadi bak bakalım :) bana ne kadar ceza vercen
kızlar garbera için oy kullanmaya hadi sandık başınaaaaaa
windows 7 print screen
image hosting tynipic
greenshot download
image hosting 30 mb
burası benim yürüyüş yaptığım yerkarşı kıyılarda aus un memleketi
KIZLAR GARBERA İÇİN OYLAMA BAŞLATMIŞTIM HERKES OYUNU KULLANSIN HATTA ÖNCE BEN
CANIM SENİ ÇOK OYALIYORUZ BİLİYORUM AMA CİDDEN ŞEVKİNİ KIRMAK İÇİN DEĞİL SADECE KATILIMINDAN EMİN OLAMIYORUM
O YÜZDEN 1 HAFTA DAHA BEKLEYELİM DİYORUM. dENEME SÜRESİNDE KISITLAMA VAR MI BİLMİYORUM HİÇ RASTLAMADIM KARARLAR İÇİNDE.
DİĞER ARKADAŞLAR NE DER BİLMİYORUM AMA BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUMSENİ BİRAZ DAHA GÖRMEK İSTİYORUM.
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
gerbera1987,
topraks,
pegasus07,
cimcimesude
4 ZİYARETÇİ KİM ACABA RAKİPLERİMİZ OLMASIN
TOPRAKS CİMCİME PEGASUS NABER KIZLAR ALIŞMIŞIM HİZMET ETMEYE YADA İŞ YAPMAYA BOŞ OTURMAK BANA GÖRE DEĞİL,ORUÇLUYUM DİYE YEMEK FASLI DA YOK
Kızlar eftelya çok yoğunmuş
telefon ettim ne girmiyosun kız foruma diye
abla nefes alamıyorum dedi
şimdi
1- garbera için oyu evet
2- yarından itibaren izne çıkmak istiyor
3- önümüzdeki hafta çok yoğun ve sonraki iki hafta da tatile gidiyor hanım:))
duyrulur, kendisi de gelir tabi de hazır aramışken söyledi ya yazıyım dedim
Sayın zeynep,rapunzel ve garbera dünkü menülerinizi paylaşmak için topikten bekleniyorsunuz.
Akşam oldu kızlar yaaaawwwwwwwww
***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pokemon5167,0/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
eftelya_blue: (63,2 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera198790,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia63,1 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar210661,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 /73.4 /-100/%0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan68,6/ //% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / / / %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
sabahtan kalkıp açığı kapatmışsın:))) hepimize yetiştin MaşallahBunu daha önce okumuştum ama yorum yapamamıştım .Şimdi yapıyorum yorumumu. Çok tebrik ederim. Resmen mesai yapmışsın ve çok güzel olmuş. Gerçekten görevine verdiğin sorumluluktan dolayı tebrik ederim...
Bizim evde var devamlı Elif Duru sıkılınca bisküvi niyetine yiyiyor. Evcilik oynarken benim annem oluyor bana da havire cicibebe yediriyor. Yememek ne mümkün o zaman da beni taklit ediyor kızıyor. 12 vitamin 8 minarelli bir evcilik oluyor yani..
Canım yaa maaşallah, dedim ya ben face e çoook nadir giriyorum, eskiden devamlı giriyordum da buraya katıldığımdan beri 2 - 3 falandır girdiğim. Birkaç kere senin resimlere baktım ama herhalde 8 yaşındaki kızını tanıdığın falan sanmışımdır.
Geçmiş olsun zeki arkadaşım benim. Uyanık davranmışsın tebrikler...
Çok güzelmiş ben de duygulandım. Bakalım biz nasıl ebeveynler olucaz...
baharım sana ne yazacaktım unuttum...
Çok kararsızım. Nedendir bilmiyorum normalde hayır demek gerekir ama onu hep burda görmek istiyorum. Duygusal olarak evet diyorum, ama takım kuralları gereği de evet olmaması gerekiyor. Çook kararsız kaldım.
Süpermiş... Bizim Karşıyakaya da çok benziyor ayrıca..
Rapunzel gel biz de resim koyalım hayatım sen o kıyıdan ben bu kıyıdan...Biz de nispet yapalım...
Gönlüm evet istiyor, ama 1 hafta daha beklemek daha mantıklı geliyor. Pegasusun fikri de mantıklı geldi. Sonuç bilmiyorum...
Kız cimcime bu ne... Ne kadar çok el sallamışsın???
Ay buna çok güldüm. Düşünsene ben bütün gün iş yerinde koşuştururken birden Topraksın sesi bütün büroda, " buyumeyenbaby buyumeyenbaby ... menünüzü yazmak üzere acil 4. takımdan bekleniyorsunuz.""" ha ha aha ..
Vaaay tatil ha... Ablası olmadan 2 hafta tatil. Ooooh mis gibi. Sen de ona çoook selam söyle. Bizi özlesin, çok eğlensin, kilo almasın... Tatil dönüşü de hemen gelsin kendini özletmesin...
Eee ben buna yorum yapmamışmıydım Allah Allahhhhh....
menümü yazıyım sonra uyumaya kızlar ben yarın sabah kilomu yazarım kaptanım
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda yaylanarak zıplama
1 dilim ta.bug. ekmeği
1 dilim hellim
5 tane yeşil zeytin
bol maydonoz
2 ceviz
bol maydanoz
ara
yok diyetisyene gidicektim ve diyetisyenim bana gelmeden 3 saat öncesinden hiç bir sey yeme içme dedi
öğlen
100 gram tavuk döner yarısını yiyemedim dilber yedi :)
bol salata
1 kutu ayran
ara
3 kayısı
akşam
5 kasık kabak yemeği
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
1.çay bardağı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
40 dakika kendim spor aletleriyleyle
sabah 30 dakika hızlı tempoda yürüyüş
öğlen tam 120 dakika normal tempoda yürüyüş
akşam 1 saat hızlı tepmoda yürüyüş
sonrada koltukta uyuya kalma :) :)
sabah
domates tabağı
ara
6 kayısı
ara
1 bardak süt
öğlen
3 kasık patates salatası
ara
8 erik
akşam
az patatesli salata
çoban salata
2 dilim ekmek
patlıcan yemeği
spor yapamadım ama hızlı tempoda iş sayılırmı
su 2 lt
menümü yazıyım kahvaltımı yapıyım geri gelicem hemen
sabah 1 bardak sıcak su
50 defa zıplama
1 dilim ekmek
1 kk kadar hellim
5 tane zeytin
1 domates
1 kupa yeşil cay
ara
1 kutu süt
öğlen maalesef yiyemedim spordaydım
ara
2 dilim karpuz
akşam
5 kasık kabak yemeği
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleriyle
40 dakika hızlı tempoda yürüyüş
uff yaa geçen hafta 74 düm kilo verdim diye seviniyordum. Bu listeye göre kilo almış oldum ....
canım benim tebrik ederimKızlar geçen haftaki kilom 60'tı ve şimdi 58.4 ama ben 2 hafta önceki kilomu hatırlamıyorum ki
canım benim tebrik ederimben söyliyim sana 59.5 idin :)(
Ablam benim yaaaGeçen hafta 60'tım regli içinde 62 lere kadar çıktım,ödümkoptu,moralimi bozmamak için bugüne kadar tartılmadım hiç acayip sevindim 58'i görünce
canım benim yediklerine baksana kuş kadar yiyorsun o kadar kilo almanın imkanı varmıcok sevindim çiğdem senin adına tabi kendi adımada
Bilinçli azaltmadım Zeynep ablacım, inan midem küçülmüş almıyor fazlasını, bak bu sabah tartıldıktan sonra iyi bir kahvaltı yapayım dedim, peynirli omlet pişirdim, domatesim salatalığım vs , omletten 3 çatalın ucuyla alıp yiyebildim, peynirde çatal ucuyla, 2 zeytin, güya güzel bir sofra hazırladım yiyeceğim diyeO kadar uğraştım oysa ki
tebrikler pegasus mezun olmak istiyorsun hayırlı olsun***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/54,2 /4,3 /3,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü...Mezun Olmak Istiyor
pokemon5167,0/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
eftelya_blue: (63,2 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera198790,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia63,1 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar210661,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 /73.4 /-100/%0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan68,6/65,1 /3,5/2,55% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / / / %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?