Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

garbera 303. etapta 90 kilo olarak izne ayrılmış, ben kontrol ettim

303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu

böyle yazilacak

hemen bakıyorum
Ben geldimmmmmmm .

Geçmiş fazla dolmamış neyse ki

Gerbera için oylama var sanırım , benim oyum EVET . Bu şekilde takıma alınmadan daha zor adapte olacağını düşünüyorum .
teşekkürler
:) akşama kadar güzel akşam ne yedin acep :) gerbera yazsaydı ondan kopya cekerdin
akşam patlıcan yemeği az patatesli salata çoban salata vardı hatırlaayamamış herhalde
bende aynen öle düşünüyorum canım bende bunu belirtmiştim ama duyulmadı sesim
teşekkür etmiştim kuzum
bu arada transfer bilgisi de yazılacak mı?
rapunzeeeeelllllllll garbera yanındaysa bilgilerini çıkarabilir mi? kaç kilo ile geldi hedefi nedir?

ben ayarlarım hemen kuzumbiraz tecrübeliyim

***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pokemon51 67,0/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
eftelya_blue: (63,2 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL 70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera1987 90,0 / / /% ) 303. Etapta 7. Takımda İzne Ayrıldı. Kilosu 7'ye Bölündü
Ausencia 63,1 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar2106 61,5/ //% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 / //% )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan 68,6/ //% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / / / %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %

oldu mu acaba

Son düzenleme:
Bu nöbet iyi olmadı yaaa sabah kalkar kalkmaz tartılamıycam.en hafif kilo sabah kalkınca çıkıyo sonra hiç bişey yiyip içmesen bile artıyo.zaten kilo vermedim bu hafta

***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pokemon51 67,0/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
eftelya_blue: (63,2 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL 70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera1987 90,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia 63,1 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar2106 61,5/ //% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 / //% )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan 68,6/ //% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / / / %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %

oldu mu acaba

sabah
domates tabağı

ara
6 kayısı

ara
1 bardak süt

öğlen
3 kasık patates salatası

ara
8 erik

akşam
az patatesli salata
çoban salata
2 dilim ekmek
patlıcan yemeği

spor yapamadım ama hızlı tempoda iş sayılırmı
su 2 lt

Son düzenleme:
Topraks canım , aynen bu şekilde olacak .

Bende baktım , pegasus da ok lemiş zaten.

çoook uykum geldiiii canlar
ben yatmaya gidiyorum, öpüldünüzzz
sabah görüşmek üzere bu arada ben bu smile el sallama olarak değil de hani elimizle deli işareti yapıyouz ya o zannediyordum. El sallamaymış meğerse:))))

Günaydın derken genelde bunu koyuyordum , size deli diyerek mi geldim sanıyordun hep

Günaydııııın;

Kaç gündür gece erkenden uyuyakalıyorum o yüzden bu sabah taaa geçmişe gittim didik didik okuyarak geliyorum.

Topraksım bunu gözden kaçırmışım . 2 ve 3 te zaten sorun yok. 1 içinde ben dua etmeye çoktan başlamıştım o yüzden birşey kaçımamışım..
.

Gunaydin kizlar vasat kilomu yaziyorum gecen hafta kac kilo oldugumu unuttum bi hafta 61.5 ciktim haftaya telafi etmek umuduyla gorusuruz kizlar cikmam lazim hesaplayamadim grcen haftaki kilomu unuttum uzuntuden
Ozur dilerim hepinizden tartida eksi gosterecegim icin

***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera1987 90,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
bahar2106 61,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %

ekledigim liste dogrudur,en son 308.etapta yaristigimiz icin o liste dikkate alinir,gecen haftaki listemiz kabul edilmediginden gecersizdir
sagolasın

zeynep hayırdır, gün boyu işin mi oluyo artık gelmiyosun:44:
canım benim hergün bir sey cıktı eve cok geç geldim sonra yemek felan fırsat bulamadımkı foruma girmeye
bugün kız kardeşimde gün var ama ordan nete girebilirim canım

Gerbera icin benim de oy kullanma hakkım var sanırım ben ewet diyorum
bende evet diyorum gerberaya ama menülerini hergün düzenli yazsın
azmini kırmak istemiyorum içimizde desteğe en fazla olan gerbera hadi göriyim seni canım benim daha fazla azim ve gayret göster

***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar2106 61,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan 68,6/65,1 /3,5/2,55% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…