hemen bakıyorumkızlar bugün yeni bi site buldum üye oldum özelligi tabiki diyet üzerinekalorilerini hesaplayarak yiyorsun ve kaydediyo aynı bizim bura gibi ama kimseyle sohbet etmedim ismi diyetarkdasım.com
benim normalde kiloma boyuma yasıma göre 2097 kalori almam gerekiyomuş bu normal olanı
vücut kitle indeksim 24.6kg/m2 normal yazıyo yanındada
ideal kilo 55
bazal metabolizma 1446 kcal/gün
toplam kalori ihtiyacınız 2097 kcal/gün
- egerki günde 500 kcal yersem ayda 6.22 kilo
- günde 750 kcal yersem ayda 5.25 kilo
- günde 1000 kcal yersem ayda 4.27 kilo
- günde 1250 kcal yersem ayda 3.3 kilo verirmişim bende 1250 kaloriyi sectim bunun içinde diyet yok günlük almam gerek kalori miktarı
ve bugünki yedikleri harfi harfine yazdım hesapladım 1355 kalori yemişimbazı seylerin tanesi yazmıyodu porsiyon olarak yazıyo az biraz degerleri fazlaydı bazı seylerin simdi biraz fazladan spor yapıp fazlalıgı eriticem
ha bu arada kızlar
1 saat yavas tempoda yürüyüşle 200 kalori
1 saat hızlı yürüyüşle 300 kalori veriliyomuş burada öle yazıyo
teşekkürlerBen geldimmmmmmm .
Geçmiş fazla dolmamış neyse ki
Gerbera için oylama var sanırım , benim oyum EVET . Bu şekilde takıma alınmadan daha zor adapte olacağını düşünüyorum .
:) akşama kadar güzel akşam ne yedin acep :) gerbera yazsaydı ondan kopya cekerdin
teşekkür etmiştim kuzumbende aynen öle düşünüyorum canım bende bunu belirtmiştim ama duyulmadı sesim
bu arada transfer bilgisi de yazılacak mı?
rapunzeeeeelllllllll garbera yanındaysa bilgilerini çıkarabilir mi? kaç kilo ile geldi hedefi nedir?
garbera 303. etapta 90 kilo olarak izne ayrılmış, ben kontrol ettim
303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
böyle yazilacak
ve en son 92.5 tumbakalım yarın neler olacak
hah bede onu dicektim emeğine sağlık
çoook uykum geldiiii canlar
ben yatmaya gidiyorum, öpüldünüzzz
sabah görüşmek üzerebu arada ben bu smile el sallama olarak değil de hani elimizle deli işareti yapıyouz ya o zannediyordum. El sallamaymış meğerse:))))
kızlar ben yarım saate çıkıcam sanırım akşamı bulur gelmem. Sizden 3 ricam var
1- Bugün gittiğim yerdeki işimle ilgili hepinizden hayır duası istiyorum. Hakkımızda hayırlıysa çarçabuk olsun İnşallah
2- Dün akşam yazdığım konuya yorumları ve konuşmaları bu akşama kadar bitirelim gece son dokunuşları yapmayı planlıyorum.
3- Mümkün olduğunca kaçamaksız bir gün geçirmenizi rica edicem çünkü bu sabahki bana yaptığınız yorumların öcünü almam gerek
kaçamak yapıp da yazmayan dobiş olsun
sagolasınekledigim liste dogrudur,en son 308.etapta yaristigimiz icin o liste dikkate alinir,gecen haftaki listemiz kabul edilmediginden gecersizdir
canım benim hergün bir sey cıktı eve cok geç geldim sonra yemek felan fırsat bulamadımkı foruma girmeyezeynep hayırdır, gün boyu işin mi oluyo artık gelmiyosun:44:
bende evet diyorum gerberaya ama menülerini hergün düzenli yazsınGerbera icin benim de oy kullanma hakkım var sanırım ben ewet diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?