iyi günler,ciktim ben
umarim iyi sonuclar alinir bu hafta takim adina
zaman bulursam gelmeye calisirim
ödüllü olanlara da pastaaaaa olabilir belki :))))esimi bekliyorum,calisiyor bu gün,gelsin dus alir cikariz,gece yolculuk,sabah ta orda oluruz
parti yapalim tabi,ben pasta yerim,siz diyet bisküvi
uyarı veriyodu ne zamandır artık çizelgede insaf dedikilo cizelgem iptal olmus,bu güne denk gelmeside tesadüf heralde
anladığım kadarıyla bu çarşambanın menüsü dün oruçluydun dünkü menüyü de paylaşabilir misin? Rapunzel de dünkü menüsünü paylaşmadı ona da söyleyiver bir ara unutmasınsabah
domates tabağı
ara
6 kayısı
ara
1 bardak süt
öğlen
3 kasık patates salatası
ara
8 erik
akşam
az patatesli salata
çoban salata
2 dilim ekmek
patlıcan yemeği
spor yapamadım ama hızlı tempoda iş sayılırmı
Su 2 lt
yarış yapanlar sürekli birliktemi yapıyorlar yoksa her hafta değiştirebiliyorlarmı...:26:
BAHAR BABY VE BENNNNNNNNNLİSTEYİ PAYLAŞMAMIŞIZ
kendi listemi yazayım bari
sabah
1 haşlanmış yumurta
b.peynir
domates+salatalık
yeşil çay( ausdan çaldım)
ara
3 kuru kayısı
2 eti burçak
yeşil çay
öğlen
ton balıklı sandviç
yarım kola zero
ara
5 yeşil eril
3 eti burçak
yeşil çay
akşam
bir tabak taze fasulye
çok az pilav
cacık
1 dilim tam buğday
su 2,5 lt
spor
yarım saat jillian2. level
yarım saat mezdeke
15 dk yer hareketleri
Kızlar bu arada raporları hazırlarken dikkatimi çekti
ben cezanızı not alıyorum ama bu spor cezadan düşülecek veya ceza karşılığı gibi bir ibare koymadığınız sürece ben cezanızı düşürmüyorum haberiniz ola...
Bu durumda şu an listemde cezasını yapanlar
aus
gogo
cimcime
başka eklemek isteyen varsa şu sporum şu ceza içindi diye yazabilirsiniz ama bu uyarıdan sonra geriye dönük ceza bilgisi kabul etmiyeceğim
Demedi demeyin
ben de yaptım ya cezamı dün 45 dakka mezdeke ileeee
canım benim biber ve patlıcanı közlüyorsun.patlıcanları soyup doğruyorsun sonrada 1 bardak altıyla biraz dövüp eziyorsun,
kölenmiş biberleri de minik minik doğrayıp içine koyuyorsun,2 diş sarımsakta dövülüp içine direr tuz ve az kırmızı biber ve karabiber konur.1 adet kuru soğan kavrulur yağsız kıyma zeytinyağı ve tereyağınıda yağını genelde biraz çok koyarlar.çok az da salça ile kavrulur.salça tercihen konur istersen koymayabilirsin.daha sonra patlıcan karışımı 1 tepsiye konur üzerinede hazırlanan kıymayı döküp 200 derece fırında kıyma az kızarana kadar pişirilir afiyetle yenir.ben kıymalı yağlı karıırışım konmadan kendime ayırdım tamamen diyet oldu.aslında az yağda kıyma konsa gayet lezzetli bir menü gene oluyor.
mesaj listemiz arkadaşlar eksikler mesajlarını sayabilirse memnun olurum
topraks:155
pegasus:46
eftelya_blue:21
rapunzel:
Ausencia:122
bahar:
Buyumueyenbaby:
Zeynep_canan:
Demmay:60
cimcimesude:64
gogo:72
garbera:
ben biliyorum yaptığını da listene yazmamıştın
Hu huuuuuuuuu bugün güsel olmuşmuyum bakemmmm, orta okul arkadaşımla buluşmayı planlıyorum
Eki Görüntüle 719868 Eki Görüntüle 719869
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?