Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***7. Takım 309. Etap***

lepistesinyavrucugu (88.3/89.5/1,2/%-1,36)
ipekyol (76.8/77.2/0.4/-%0.52)
maviyesil1999 (65,1/67/ -1,9/%-2,92)
dudujan (101.9/101.1/0.8/0.79)
ganfed(55/55/0/%0)kilosu aynı

7. Takım ortalaması:%-0.80
listeniz doğru kızlarrrrr

hafta sonu geliyor...benim mesaimde bitmek üzere.pazartesiye kadar bay bay..pazartesi görüşürüz.haftaya sınavım var çok fazla katılım yapamayabilirim kaptan.. bu sınavları bir atlatayım başka birşey istemiyorum biterse mezunum bu sene.

iyi tatiller canım, sen mezun ol da hayırlısıyla gerisi kolay, arada gel ama hepten boş bırakmayalım burayı

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitmek üzere işleri toparlamam lazım öpüyorum hepinizi:)
eğer izinliysem artık geldiğimde görüşürüz kendinize iyi bakınnnn sağlıklı kilo vermeler

kızlar ben çıkıyorum mesaim bitmek üzere işleri toparlamam lazım öpüyorum hepinizi:)
eğer izinliysem artık geldiğimde görüşürüz kendinize iyi bakınnnn sağlıklı kilo vermeler

hadi sana iyi tatiller ben sana cezalarını söylerim buraya da yazarım artık izinliyken yaparsın, hele bir kilo al da gel bak ben sana sorucam o zaman

MEnünde sporunda iyi canım

sen zaten durumu özetlemişsin, acil şifalar diliyorum
Hu huuuuuuuuu bugün güsel olmuşmuyum bakemmmm, orta okul arkadaşımla buluşmayı planlıyorum

Eki Görüntüle 719868 Eki Görüntüle 719869

aynen 70 kimmmm sen kimmm , süpersin , İnşallah ömründe bir daha 70'lerden fazlasını görmezsin

Kızlar noldu yarışmanın sonucu?

kızlar şimdilik 3.yüz ama diğer takımlara bakamadım, çıkıyorum kargoya yetişicem akşama uğrayamazsam şimdiden iyi haftasonları
öpüyoruuuuuuuuummmmmmmmmm

selam kızlar ben 8. takımdan geliyorum bu hafta kilo aldığım için cezam
nasıl pis boğaz olduğumu sizlere göstermek
geçen hafta.58.2
bu hafta:58.7
kilom yaklaşık olarak yarım kg arttı koca bogazım yuzunden
spor da yok tabi
sporda yapmayınca cezayı aldım utanıyorum diyorsunuzdur diyette olan kişi fast food yermi diye
haklısınız işte siz sakın yemeyin ve içimdeki canavarı durduramadığımdan bu durumdayım
sizler istediğiniz kıyafetleri giymek istiyorsanız benım gıbı olmayın
herkese iyi günler diliyorum

kızlar bu hafta ne oldu bana kısaca özet geçin gezmedeydim orda nete girdim ama ganı hızındaydı internet bakamadım

utandim valla
tesekkürler cnm,darisi hepinizin basina,herkes istedigi kiloya ulasir insallah bir an önce,gelin olacaklar kugu gibi olur,evlilerde genc kiz gibi dolanir ortalikta...

yarim saate cikacaktik,bi bakim dedim son kez durum ne,mesajini gördüm,cok mutlu oldum...

tekrar tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…