- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
dünkü menümü yazayım unutmadan
sabah parmak ucunda zıplama 50 kez
ılık su yeşil çay 1 dilim ekmek tam buğday
peynir domates salatalık
ara 1 ince dilim kek
öğlen 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara 3 yeni dünya
ara şekersiz nescafe
akşam fırında tavuk yanında 2 kaşık garnitür patates havuç bezelye karışık
1 bardak ayran
ara domates salatalık biber
4-5 erik
2 lokma kepek ekmekle şeker koymadan yapılmış armut marmelatına bandırıp yedim(bundan yapıcam bende güzel bi diyet tatlısı ama az yapmak lazım şekersiz olduğu için çabuk bozulur sanırım)
su 3 lt.
spor 30 dk.latin dansı(cezam için)
30 dk.lesli yürüyüşü kendim için
vee nöbet baya yoğun geçti st.2 ye kadar çalıştık
canım benim cok güzel olmuş menünBu haftaki mesaj sayım 60, gelecek hafta sınav haftam olduğu için daha az olacak malum şimdiden affola
Glelim dün ki menüme
kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Kahvaltıda ; 1 haşlanmış umurta, birazcık pynir, 1 dilim ekmek, 4 üçgen karpuz dilimi
Ara; 3 tane bu sefer taze kayısı
Öğlen; 5 yk bulgur pilavı, 4 yk yoğurt
Ara; 1 bardak süt
Akşam; tavuk sote, bol salata, yoğurt 4 kaşık
Akşam; şekersiz sütlü kahve
Su; 3 lt
Spor; Kocaya laf yetiştirmeŞaka bir yana yine yok
Rakibim Prapunzell naptın kiloyu? Bu hafta kimdi benim rakibim
Hayatın boyunca bir daha kilo derdin olmaması dileğiyle... HEp Çıtır Anne kal emi
selam kızlar ben 8. takımdan geliyorum bu hafta kilo aldığım için cezam
nasıl pis boğaz olduğumu sizlere göstermek
geçen hafta.58.2
bu hafta:58.7
kilom yaklaşık olarak yarım kg arttı koca bogazım yuzunden
spor da yok tabi
sporda yapmayınca cezayı aldım utanıyorum diyorsunuzdur diyette olan kişi fast food yermi diye
haklısınız işte siz sakın yemeyin ve içimdeki canavarı durduramadığımdan bu durumdayım
sizler istediğiniz kıyafetleri giymek istiyorsanız benım gıbı olmayın
herkese iyi günler diliyorum
menümü yazıyım sonra uyumaya kızlar ben yarın sabah kilomu yazarım kaptanım
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda yaylanarak zıplama
1 dilim ta.bug. ekmeği
1 dilim hellim
5 tane yeşil zeytin
bol maydonoz
2 ceviz
bol maydanoz
ara
yok diyetisyene gidicektim ve diyetisyenim bana gelmeden 3 saat öncesinden hiç bir sey yeme içme dedi
öğlen
100 gram tavuk döner yarısını yiyemedim dilber yedi :)
bol salata
1 kutu ayran
ara
3 kayısı
akşam
5 kasık kabak yemeği
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
1.çay bardağı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
40 dakika kendim spor aletleriyleyle
sabah 30 dakika hızlı tempoda yürüyüş
öğlen tam 120 dakika normal tempoda yürüyüş
akşam 1 saat hızlı tepmoda yürüyüş
sonrada koltukta uyuya kalma :) :)
benimle yarış :) ama önce derslerinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnKızlar bu hafta 3. olmuşuz
Benide tez zamanda mezun edersiniz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh, şurda 20 günüm var 20 günde kilo verebilmem için Tavsiye alınır
sabah
domates tabağı
ara
6 kayısı
ara
1 bardak süt
öğlen
3 kasık patates salatası
ara
8 erik
akşam
az patatesli salata
çoban salata
2 dilim ekmek
patlıcan yemeği
spor yapamadım ama hızlı tempoda iş sayılırmı
su 2 lt
***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pokemon5167,0/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
eftelya_blue: (63,2 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera198790,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia63,1 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar210661,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 / //% )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan68,6/ //% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / / / %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
65.1 kilom tppraks nasıl hesaplicaz unuttum ben
menümü yazıyım kahvaltımı yapıyım geri gelicem hemen
sabah 1 bardak sıcak su
50 defa zıplama
1 dilim ekmek
1 kk kadar hellim
5 tane zeytin
1 domates
1 kupa yeşil cay
ara
1 kutu süt
öğlen maalesef yiyemedim spordaydım
ara
2 dilim karpuz
akşam
5 kasık kabak yemeği
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleriyle
40 dakika hızlı tempoda yürüyüş
sabahtan kalkıp açığı kapatmışsın:))) hepimize yetiştin Maşallah
kız uyandı durmuyor ben de hazırlanıyım işyerinden girerim tekrar byeeeeeeee
bu hafta 600 gr verebilmişim bakalım gogocum ne yaptı
vermişsin işte önemli değil listede almış görünebilirsin ama kilo vermeye başlamışsın, üzülecek bişey yok
canım benim yediklerine baksana kuş kadar yiyorsun o kadar kilo almanın imkanı varmıcok sevindim çiğdem senin adına tabi kendi adımada
***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/54,2 /4,3 /3,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü...Mezun Olmak Istiyor
pokemon5167,0/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
eftelya_blue: (63,2 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera198790,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia63,1 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar210661,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 /73.4 /-100/%0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan68,6/65,1 /3,5/2,55% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / / / %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
dünkü menümü yazayım unutmadan
sabah parmak ucunda zıplama 50 kez
ılık su yeşil çay 1 dilim ekmek tam buğday
peynir domates salatalık
ara 1 ince dilim kek
öğlen 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara 3 yeni dünya
ara şekersiz nescafe
akşam fırında tavuk yanında 2 kaşık garnitür patates havuç bezelye karışık
1 bardak ayran
ara domates salatalık biber
4-5 erik
2 lokma kepek ekmekle şeker koymadan yapılmış armut marmelatına bandırıp yedim(bundan yapıcam bende güzel bi diyet tatlısı ama az yapmak lazım şekersiz olduğu için çabuk bozulur sanırım)
su 3 lt.
spor 30 dk.latin dansı(cezam için)
30 dk.lesli yürüyüşü kendim için
vee nöbet baya yoğun geçti st.2 ye kadar çalıştık
sabahtan kalkıp açığı kapatmışsın:))) hepimize yetiştin Maşallah
kız uyandı durmuyor ben de hazırlanıyım işyerinden girerim tekrar byeeeeeeee
bu hafta 600 gr verebilmişim bakalım gogocum ne yaptı
babayyy hu hu
uff yaa geçen hafta 74 düm kilo verdim diye seviniyordum. Bu listeye göre kilo almış oldum ....
***4. TAKIM 310.ETAP***
pegasus07 : ( 58,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby72,4 /73.4 /-100/%0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan68,6/65,1 /3,5/2,55% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
gecen hafta listede olmadık ya canım ondan öyle oldu hep yaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?