Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

garnitür yemisin kek yemisin ben bir sey demicem

canım benim cok güzel olmuş menün
bu hafta 4ünüzlede yarışırım :)
ausencia
gonca
çiğdem
gökçe
varmışınız benimle yarışmaya
:) :)
ben kendime güveniyorum gelin bakalım

Iradene kuvvet cnm,Allah bi daha yedirmesin
her agzina koyacagin lokmada hedefinden uzaklastigini düsün,eminim yiyesin kalmaz

sende istedigin kiyafetleri eminimki giyeceksin

Kızlar bu hafta 3. olmuşuz

Benide tez zamanda mezun edersiniz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh, şurda 20 günüm var 20 günde kilo verebilmem için Tavsiye alınır

spor menü harika zeynoşummm

canım menünü begenmedim sabah ekmek yokmu öglen 3 kaşık salata olurmu akşam güzel spor yok sporu yapmalısııınnn

topraks tebrik ederim canım 700 gram gitmiş

güüzeell menü ve güzel spor zeynoşum

iyi akşamlar herkese iş yerinde bölümüm değiştirildiği için artık eskisi gibi gündüzleri giremiycem ama ay sonu telefon tarifemi değiştirip ay başından itibaren telefondan gündüzleri akşamları da PC den takip etmeyi düşünüyorum. İnşallah ay başına kadar idare edersiniz...

evet canım ama servisi kaçırdım saatin farkına varmamışım eşim götürdü işe... Listede 1 kilo almışım gözüksemde geçen hafta 74 e çıkmıştım bu hafta 73,4 olmuşum yani 600 gr vermişim. O yüzden izin almıycam çünkü bu hafta da kilo veremezsem izne ayrılmak istiyorum demiştim. Bi de bu Zeynep Ablanın son kilosunu görünce çok hırslandım ve çok kıskandım. Kesinlikle devam etmek istiyorum...Sabah birden kapattım PC yi size selam veremedim kusura bakma. Listemi de birazdan yazıcam. İş yerinde bir arkadaş doğum iznine ayrıldı o yüzden onun yerine de ben bakıyorum bütün gün giremedim hiç...

vermişsin işte önemli değil listede almış görünebilirsin ama kilo vermeye başlamışsın, üzülecek bişey yok

canım benim yediklerine baksana kuş kadar yiyorsun o kadar kilo almanın imkanı varmı cok sevindim çiğdem senin adına tabi kendi adımada

Zeynep abla hakkaten sana helal olsun... Azmine çok imreniyorum seni gördükçe kendime kızıyorum. Tebrikler abla alkışlıyorum seni...

evimin balkonundan erciyes dagı :)

dumanların arasında kalmış bügün yağmur yagıcak herhalde :)

Aaa ne hoş sen de yeşillerin içindesin....

Tebrik ederim...

menün çok güzel canım spor da öyle ... şekersiz nescafe yi şerefsiz nescafe diye okudum çok şaşırdım.... Çok yorulmuşum bugün 11 saat PC ye bakınca şekersiz nescafe şerefsiz oldu tabi...

zeynep abla maşallaaahh nazar degmesin sana muhteşem kilo vermişssin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…