Cuma günü akşamı buradayken hemen yazdırsaydın keşke.
Benimle konuşsa ben söylerdim :26::26:
selam kızlar nasılsınız.. bugün piknikteydik ewe geç geldik biraz işler vardı sonra dinlendim buraya geldimm :))
bugünün menüsü tam bir felaket yazıyımda hemen cezamı ver topraks bi an önce yakmak istiyorum
kızlar ben böyle bir liste hazırladım, aklıma gelenleri yazdım. veyalardan biri seçilebilir, sizin de aklınıza gelen varsa ekleyelim baştan belli olsun ödüller ve cezalar
fikirleri bekliyorum
ÖDÜLLER
listede
1. olduğumuzda 1 gün serbest
2. olduğumuzda 1 öğün serbest
3. olduğumuzda 300 kalori ödül
ikili yarışlarda kazananlara
250 kalori ödül veya kaybedene ceza verme hakkı veya 1 bonus veya ?????
Haftanın spor birincisine
400 kalori ödül veya 1 hafta boyunca kaçamaklara ceza verme hakkı( spor bakanlığı) veya 2 bonus veya???????
Haftanın en aktif üyesine
250 kalori ödül veya 1 bonus veya ?????
NOT: 10 bonus biriktirene bir serbest gün veya ????
CEZALAR
Kaçamaklara kaçamak değerince spor cezası
Listeye giremeyince 1 hafta boyunca 15 dk ek spor veya ????
Kilo alanlara her gün 20 dk ek spor veya 1 hafta kaçamaksız düzenli menü ve her gün spor veya ????
Haftalık mesaj barajının altında kalan üyelere
Bir sonraki hafta 35*2=70 üzeri mesaj yazma zorunluluğu, o hafta da 70 altında kalırsa 1 uyarı cezası veya ????????
kızlar ben böyle bir liste hazırladım, aklıma gelenleri yazdım. veyalardan biri seçilebilir, sizin de aklınıza gelen varsa ekleyelim baştan belli olsun ödüller ve cezalar
fikirleri bekliyorum
ÖDÜLLER
listede
1. olduğumuzda 1 gün serbest
2. olduğumuzda 1 öğün serbest
3. olduğumuzda 300 kalori ödül
ikili yarışlarda kazananlara
250 kalori ödül veya kaybedene ceza verme hakkı veya 1 bonus veya ?????
Haftanın spor birincisine
400 kalori ödül veya 1 hafta boyunca kaçamaklara ceza verme hakkı( spor bakanlığı) veya 2 bonus veya???????
Haftanın en aktif üyesine
250 kalori ödül veya 1 bonus veya ?????
NOT: 10 bonus biriktirene bir serbest gün veya ????
CEZALAR
Kaçamaklara kaçamak değerince spor cezası
Listeye giremeyince 1 hafta boyunca 15 dk ek spor veya ????
Kilo alanlara her gün 20 dk ek spor veya 1 hafta kaçamaksız düzenli menü ve her gün spor veya ????
Haftalık mesaj barajının altında kalan üyelere
Bir sonraki hafta 35*2=70 üzeri mesaj yazma zorunluluğu, o hafta da 70 altında kalırsa 1 uyarı cezası veya ????????
ben birinci olduğunu sonra gördüm o gittikten sonra, kendisi bilse ceza alacağımızı biliyor yazardı ama acaba 1. olduğunu biliyor mu?
konuşur konuşur :)))
hoşgeldiiiiinnnnnnnnnn yaz bakayım hele bi göreyim bak uykum var okuyamam anlayamam eksik görürüm belki
biz de piknik planlıyoruz tüm sülaleyi toplamaya çalışıyoruz çocuklar hariç 69 kişiyiz haziranın ortasında yapacağız sanırım
hoşgeldiiiiinnnnnnnnnn yaz bakayım hele bi göreyim bak uykum var okuyamam anlayamam eksik görürüm belki
biz de piknik planlıyoruz tüm sülaleyi toplamaya çalışıyoruz çocuklar hariç 69 kişiyiz haziranın ortasında yapacağız sanırım
Canımcıım , şu mesajlara sayı işini koymada bence , yani en az 5 * 7 = 35 tamam da onun altına düşünce 70 yazsın olmasın , o mesaj yazma sıkıyor zoraki olunca , bunu arkadaşlar için söylüyorum sonuçta ben haftalık mesaj sayısını bir günde dolduruyorum zaten neredeyse
Veyalar zaten bonuslarla doldurulacaktır .Sonuçta herkes kalori ödülünü seçer , bonus ne olacak ki ?
Buradan haftanın spor birincisi büyümeyenbaby e cengiz kurtoğlundan büyümeyen bebeksin şarkısnı mı armağan edeceğim
Ayy ben yatayım en iyisi
Her şey çok güzel emeğine sağlık güzel , çalışkan kaptanım
evet ben de veya diyerek ayırdım bazıları kaçamak ödülü değil kaçamak tercih etmeyen diğerlerini yapsın diye ama açıkçası fazla da ödül gelmedi aklıma, başkalarına ceza verme hakkı ve bonus biriktirme dışında, bonuslarda birikince yine kaçamak hediyesi zaten aynı kapıya çıkıyor. Aslında ben buraya ilk geldiğim amanlarda bir önerim olmuştu ama bu biraz tehlikeli bir öneriydi.1 - ödüller konusunda ben biraz farklı düşünüyorum verdiğim kilo bana daha çok hırs veriyo daha cok kilo verebilmeye odaklanıyorum cok kilo verene kaçamak ödülü bana ters geliyoverdigim kilo geri aldım diye düşündüğüm için...bonustan kastın ne
2 - cezalar kısmını begendim ekleyecek bişeyim yok bana uyar bu
yook akşam ekmek yemedin mi bana fazla gelmedi ekmek yoksa tabi, öğleni atlaman kötü olmuşne güzel bişey düşünmüssünüz bütün sülaleyi toplamakla...hemen yazıyım menümü
sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim ekmek
ara 3 erik 4 kiraz
öğlen malesef yok yoldaydık
ara 1 kase kiraz
akşam işte felaket dediğim kısım1.5 tavuk but, 6-7 köfte, 1 kaşık patates salatası, salata, yogurt, light kutu kola
ara 1 avuçtan az çekirdek bikaçtane
su 1.5- 2 lt
spor olarak yapamadım ama pazar alışverişi 1 saat ve piknikte gezinti yarım saat kadar yürüşlerim var
teşekkürler peki sayıyı kaldıralım o zaman 35 mesajın altında kalan yine bizim işimize yarayacak olan şey spor, spor mu yapsın? başka ceza ne olabiilir
bonus da şöyle düşündüm ödüllerden hiç birini tercih etmeyen bonuslarını biriktirir toplam 10 bonusa 1 serbest yeme günü hediye edilir diye düşündüm.
ödüllere yemekten başka şeyler de koymak istiyorum çünkü rapunzelin dediği gibi kaçamak değil başka bişey yapmak isteyebilir.Bence spor birinciliğinde kesin bakanlığı seçer :))
atraksiyonlu olsun biraz dedim herkes yazsın bişeyler sonra toparlarım ben yine
evet ben de veya diyerek ayırdım bazıları kaçamak ödülü değil kaçamak tercih etmeyen diğerlerini yapsın diye ama açıkçası fazla da ödül gelmedi aklıma, başkalarına ceza verme hakkı ve bonus biriktirme dışında, bonuslarda birikince yine kaçamak hediyesi zaten aynı kapıya çıkıyor. Aslında ben buraya ilk geldiğim amanlarda bir önerim olmuştu ama bu biraz tehlikeli bir öneriydi.
Bize kaçamak ceza spor ödül aslında zayıflamaya çalıştığımız göre:) o zaman ben bir çikolata mı yedim mesela cezam 2 çikolata daha yemek olabilir, bu durumda 3 çikolata çaok fazla olur korkusuyla yemem diye düşündüm ama dediğim gibi bu bize kilo da aldırabilir o yüzden vazgeçtik
yook akşam ekmek yemedin mi bana fazla gelmedi ekmek yoksa tabi, öğleni atlaman kötü olmuşyani kaçmış ama dediğin kadar değil
iyiyiz canım , gece nöbetindeyiz topraksla
Nasıl geçti piknik , çok kaçamak olmadı değil mi
Bugün baby de piknikteydi ne yaptı acaba , sarmaları börekleri götürdü mü
Atraksiyonlu fikir için sabah yazmam gerek canım ya , bu saatlerde beyin yarı yarıya duruyor bende
Hatta yavaş yavaş gidip yatayım
dakika hesabı oluya ben mekik te cekyorum o nasıl hesaplancak 5 dakika da 200 mekik cekiyorum mesela 5 dk mı eklencekbaharın hazırladığı listeyi topladım, üç aşağı beş yukarı oynamalar olabilir canlar
zeynep ve pegasusu tebrik ediyorum
Aus 220 dk
Baby:180
Bahar:300
Cimcime:220
Eftelya: 150
Demmay:yok
Gogo:165
Rapunzel:225
Topraks: 195
Pegasus:625
Zeynep: 680
elifçik sana da iyi geceler, tatlı rüyalarrrrrrrrr
ne güzel bişey düşünmüssünüz bütün sülaleyi toplamakla...hemen yazıyım menümü
sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim ekmek
ara 3 erik 4 kiraz
öğlen malesef yok yoldaydık
ara 1 kase kiraz
akşam işte felaket dediğim kısım1.5 tavuk but, 6-7 köfte, 1 kaşık patates salatası, salata, yogurt, light kutu kola
ara 1 avuçtan az çekirdek bikaçtane
su 1.5- 2 lt
spor olarak yapamadım ama pazar alışverişi 1 saat ve piknikte gezinti yarım saat kadar yürüşlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?