Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma günü akşamı buradayken hemen yazdırsaydın keşke.

Benimle konuşsa ben söylerdim :26::26:

ben birinci olduğunu sonra gördüm o gittikten sonra, kendisi bilse ceza alacağımızı biliyor yazardı ama acaba 1. olduğunu biliyor mu?
konuşur konuşur :)))

selam kızlar nasılsınız.. bugün piknikteydik ewe geç geldik biraz işler vardı sonra dinlendim buraya geldimm :))

bugünün menüsü tam bir felaket yazıyımda hemen cezamı ver topraks bi an önce yakmak istiyorum

hoşgeldiiiiinnnnnnnnnn yaz bakayım hele bi göreyim bak uykum var okuyamam anlayamam eksik görürüm belki
biz de piknik planlıyoruz tüm sülaleyi toplamaya çalışıyoruz çocuklar hariç 69 kişiyiz haziranın ortasında yapacağız sanırım

Canımcıım , şu mesajlara sayı işini koymada bence , yani en az 5 * 7 = 35 tamam da onun altına düşünce 70 yazsın olmasın , o mesaj yazma sıkıyor zoraki olunca , bunu arkadaşlar için söylüyorum sonuçta ben haftalık mesaj sayısını bir günde dolduruyorum zaten neredeyse

Veyalar zaten bonuslarla doldurulacaktır .Sonuçta herkes kalori ödülünü seçer , bonus ne olacak ki ?

Buradan haftanın spor birincisi büyümeyenbaby e cengiz kurtoğlundan büyümeyen bebeksin şarkısnı mı armağan edeceğim

Ayy ben yatayım en iyisi

Her şey çok güzel emeğine sağlık güzel , çalışkan kaptanım

1 - ödüller konusunda ben biraz farklı düşünüyorum verdiğim kilo bana daha çok hırs veriyo daha cok kilo verebilmeye odaklanıyorum cok kilo verene kaçamak ödülü bana ters geliyo verdigim kilo geri aldım diye düşündüğüm için...bonustan kastın ne

2 - cezalar kısmını begendim ekleyecek bişeyim yok bana uyar bu

ben birinci olduğunu sonra gördüm o gittikten sonra, kendisi bilse ceza alacağımızı biliyor yazardı ama acaba 1. olduğunu biliyor mu?
konuşur konuşur :)))

Konuşmuyor yahu , kaç mesaj yazdım koca kadın tek cevap yok :26:

Bildiğin koloni halinde piknik

ne güzel bişey düşünmüssünüz bütün sülaleyi toplamakla...hemen yazıyım menümü

sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim ekmek

ara 3 erik 4 kiraz

öğlen malesef yok yoldaydık

ara 1 kase kiraz

akşam işte felaket dediğim kısım 1.5 tavuk but, 6-7 köfte, 1 kaşık patates salatası, salata, yogurt, light kutu kola

ara 1 avuçtan az çekirdek bikaçtane

su 1.5- 2 lt

spor olarak yapamadım ama pazar alışverişi 1 saat ve piknikte gezinti yarım saat kadar yürüşlerim var

teşekkürler peki sayıyı kaldıralım o zaman 35 mesajın altında kalan yine bizim işimize yarayacak olan şey spor, spor mu yapsın? başka ceza ne olabiilir

bonus da şöyle düşündüm ödüllerden hiç birini tercih etmeyen bonuslarını biriktirir toplam 10 bonusa 1 serbest yeme günü hediye edilir diye düşündüm.

ödüllere yemekten başka şeyler de koymak istiyorum çünkü rapunzelin dediği gibi kaçamak değil başka bişey yapmak isteyebilir.Bence spor birinciliğinde kesin bakanlığı seçer :))
atraksiyonlu olsun biraz dedim herkes yazsın bişeyler sonra toparlarım ben yine

evet ben de veya diyerek ayırdım bazıları kaçamak ödülü değil kaçamak tercih etmeyen diğerlerini yapsın diye ama açıkçası fazla da ödül gelmedi aklıma, başkalarına ceza verme hakkı ve bonus biriktirme dışında, bonuslarda birikince yine kaçamak hediyesi zaten aynı kapıya çıkıyor. Aslında ben buraya ilk geldiğim amanlarda bir önerim olmuştu ama bu biraz tehlikeli bir öneriydi.
Bize kaçamak ceza spor ödül aslında zayıflamaya çalıştığımız göre:) o zaman ben bir çikolata mı yedim mesela cezam 2 çikolata daha yemek olabilir, bu durumda 3 çikolata çaok fazla olur korkusuyla yemem diye düşündüm ama dediğim gibi bu bize kilo da aldırabilir o yüzden vazgeçtik

yook akşam ekmek yemedin mi bana fazla gelmedi ekmek yoksa tabi, öğleni atlaman kötü olmuş yani kaçmış ama dediğin kadar değil

Atraksiyonlu fikir için sabah yazmam gerek canım ya , bu saatlerde beyin yarı yarıya duruyor bende

Hatta yavaş yavaş gidip yatayım

malesef benim aklıma da ödül gelmiyo iice bi düşünmek lazım...senin o ilk günlerde ki önerini ben nasıl oldugunu anlamadım ya gece gece biraz uykum var ondan mı anlamadım acaba

akşam ekmek yemedim tabi ama 2 dilim ekmek 4 kasık sebze yemegi yemeye alışınca o kadar zengin bi yemek tabagı bende kacamak yapmısım hissi yarattı öğlen dediğim gibi yoldaydık ama yesem de piknikte hiç yiyemicektim piknigin saati dengesiz oldu öğlen kactı

baharın hazırladığı listeyi topladım, üç aşağı beş yukarı oynamalar olabilir canlar
zeynep ve pegasusu tebrik ediyorum

Aus 220 dk
Baby:180
Bahar:300
Cimcime:220
Eftelya: 150
Demmay:yok
Gogo:165
Rapunzel:225
Topraks: 195
Pegasus:625
Zeynep: 680

Atraksiyonlu fikir için sabah yazmam gerek canım ya , bu saatlerde beyin yarı yarıya duruyor bende

Hatta yavaş yavaş gidip yatayım

ben de yatıyım sabah kalkamıycam (( iyi geceleeeeeerrrrrrrrrr

Son düzenleme:
dakika hesabı oluya ben mekik te cekyorum o nasıl hesaplancak 5 dakika da 200 mekik cekiyorum mesela 5 dk mı eklencek

canlar hepinize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol gülümsemeli bir hafta diliyorum. Hadi öğlene buluşalım piknik yapalım
not: buluşacağımız yerin resmini koyuyorum hepinizi bekliyorum :)))))

Günaydın günaydınnn günaydınnnn

Bugün 3,5 saat uyudum sadece , hala esniyorum

4,5 - 5 olsa yetiyor da bu az geldi .

Topraks çok çok güzel burası yaaa , bende geleceğim bana ne bana ne

Sabah saatleri arkadaşım cimcime de yok daha :44:

Menümü yazayım ;

Sabah:

1 fincan çay eşliğinde 1 dilim fıstık ezmeli kepek ekmeği

5 kuru kayısı

Ara:

1 bardak yağsız süt
3 diyet bisküvi

Öğle:

2 dilim peynir
Domates / Salatalık
Karpuz 1 dilim
1 dilim kepek ekmek

Ara:

1 kornet dondurma :131:

Akşam:

1 kase çorba
4 kaşık bezelye
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Salata

3 litreden fazla su

1 saat yürüyüş hızlı tempo
15 dk twister
15 dk mekik aletinde mekik 300 e yakın

Hem 3. olmamızın 300 kalori ödülü vardı hem de baby i yarışı kazanmıştım . Kaçamaklar o sebeble .

Son düzenleme:

Ben bu menüde felaket olan bir şey göremedim canım ya , 1,5 but ile 6-7 köfte bir öğün için çok evet ama öüğlen yemeği yemediğini düşünürsek ve ekmek yok yine de felaket değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…