- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Hani bana tebrikbaharın hazırladığı listeyi topladım, üç aşağı beş yukarı oynamalar olabilir canlar
zeynep ve pegasusu tebrik ediyorum
Aus 220 dk
Baby:180
Bahar:300
Cimcime:220
Eftelya: 150
Demmay:yok
Gogo:165
Rapunzel:225
Topraks: 195
Pegasus:625
Zeynep: 680
5 dakika da 200 mekigi nasil cekiyosun canim ya ben bi saatte zor cekerim onudakika hesabı oluya ben mekik te cekyorum o nasıl hesaplancak 5 dakika da 200 mekik cekiyorum mesela 5 dk mı eklencek
Hemmeeeen geliyorummm :)canlar hepinize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol gülümsemeli bir hafta diliyorum. Hadi öğlene buluşalım piknik yapalım
not: buluşacağımız yerin resmini koyuyorum hepinizi bekliyorum :)))))
Eki Görüntüle 721368
Sorma canim bende 1 saat 40 dakka uyudumGünaydın günaydınnn günaydınnnn
Bugün 3,5 saat uyudum sadece , hala esniyorum
4,5 - 5 olsa yetiyor da bu az geldi .
Topraks çok çok güzel burası yaaa , bende geleceğim bana ne bana ne
Sabah saatleri arkadaşım cimcime de yok daha :44:
Menümü yazayım ;
Sabah:
1 fincan çay eşliğinde 1 dilim fıstık ezmeli kepek ekmeği
5 kuru kayısı
Ara:
1 bardak yağsız süt
3 diyet bisküvi
Öğle:
2 dilim peynir
Domates / Salatalık
Karpuz 1 dilim
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1 kornet dondurma :131:
Akşam:
1 kase çorba
4 kaşık bezelye
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Salata
3 litreden fazla su
1 saat yürüyüş hızlı tempo
15 dk twister
15 dk mekik aletinde mekik 300 e yakın
Hem 3. olmamızın 300 kalori ödülü vardı hem de baby i yarışı kazanmıştım . Kaçamaklar o sebeble .
ben inşallah verebilirim 69 olmak istiyorum cumaya kadar zor ama neyse..ama bu hafta sen de çok sıkı gidiyosun ben bu hafta çok vermeliyim ama hafta sonu hiç iyi geçmedi, ödülmüydü ceza mı acabaaaaaaa:44:
bence kurallar güzel olmuş.kabul ediyorum..ARKADAŞLAR KURALLARI SON KEZ YAYINLIYORUM 10. MADDEYİ EN SON PAYLAŞIMDA KONUŞULAN KONU NETLEŞİRSE KESİNLEŞTİRİRİZ. EĞER KONUŞULDUĞU GİBİ BİR KURAL GELİRSE BİZ DE BÖYLE BİR MADDE KOYMAK ZORUNDA KALIRIZ TAKIMIN KAPANMAMASI İÇİN DİYE DÜŞÜNDÜM.
SON BİR OKURSANIZ PÜSKÜÜTE İLK SAYFAYI DEĞİŞTİRMESİ İÇİN BİLGİ VERMEK İSTİYORUM.
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır. Hafta boyunca en aktif üye oylama ile belirlenecek ve kendisine de ödül verilecektir.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 5 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan uzaklaştırılır.
bence uygun ödül ve cezalar biraz yaptırım olmalı yoksa sermeye başlıyoz.kızlar ben böyle bir liste hazırladım, aklıma gelenleri yazdım. veyalardan biri seçilebilir, sizin de aklınıza gelen varsa ekleyelim baştan belli olsun ödüller ve cezalar
fikirleri bekliyorum
ÖDÜLLER
listede
1. olduğumuzda 1 gün serbest
2. olduğumuzda 1 öğün serbest
3. olduğumuzda 300 kalori ödül
ikili yarışlarda kazananlara
250 kalori ödül veya kaybedene ceza verme hakkı veya 1 bonus veya ?????
Haftanın spor birincisine
400 kalori ödül veya 1 hafta boyunca kaçamaklara ceza verme hakkı( spor bakanlığı) veya 2 bonus veya???????
Haftanın en aktif üyesine
250 kalori ödül veya 1 bonus veya ?????
NOT: 10 bonus biriktirene bir serbest gün veya ????
CEZALAR
Kaçamaklara kaçamak değerince spor cezası
Listeye giremeyince 1 hafta boyunca 15 dk ek spor veya ????
Kilo alanlara her gün 20 dk ek spor veya 1 hafta kaçamaksız düzenli menü ve her gün spor veya ????
Haftalık mesaj barajının altında kalan üyelere
Bir sonraki hafta 35*2=70 üzeri mesaj yazma zorunluluğu, o hafta da 70 altında kalırsa 1 uyarı cezası veya ????????
çok düzensiz olmuş.ne güzel bişey düşünmüssünüz bütün sülaleyi toplamakla...hemen yazıyım menümü
sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim ekmek
ara 3 erik 4 kiraz
öğlen malesef yok yoldaydık
ara 1 kase kiraz
akşam işte felaket dediğim kısım1.5 tavuk but, 6-7 köfte, 1 kaşık patates salatası, salata, yogurt, light kutu kola
ara 1 avuçtan az çekirdek bikaçtane
su 1.5- 2 lt
spor olarak yapamadım ama pazar alışverişi 1 saat ve piknikte gezinti yarım saat kadar yürüşlerim var
güzel güzel beğendim.Menümü yazayım ;
Sabah:
5 kuru kayısı
Ara:
1 bardak yağsız süt
3 diyet bisküvi
Öğle:
2 dilim peynir
Domates / Salatalık
Karpuz 1 dilim
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Akşam:
1 kase çorba
4 kaşık bezelye
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Salata
3 litreden fazla su
15 dk twister
Hem 3. olmamızın 300 kalori ödülü vardı hem de baby i yarışı kazanmıştım . Kaçamaklar o sebeble .
oldukça düzenli olmuş.günaydın herkese.mutlu huzurlu bir sabah olsun hepiciğinize..
gelelim 3 günlük menüme,24.05.2013 cuma,
sabah:
1 dilim kepek ekmek,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 domates,1 salatalık ve bolca yeşillik,
ara:
1 adet portalak 1 kepçe ypğurt ve tarçın karışımı,
öğle:
tavuklu mantar sote,2 dilim ekmek,
ara:1 adet nektari,1 adet kaysı,4 adet kiraz,
akşam:
1 adet fırında tavuk but(öğlende tavuk kayınvalidemlerdeydik mecburen yedim..)
2 kaşık p.pilavı,
2 bardak ayran,
2 ç.b.çay,
su:2 lt den fazla,
spor:
yarım saat yürüyüş,
50 mekik,
100 ip atlama,
100 yan kaslar için,
150 sırt kası için,
300 twist,
25.05.2013 c.tesi
sabah:
1 salatalık,1 domates,
az peynir,
1 dilim kepek ekmek,
bol yeşillik,
1 bardak çay,
ara:
3 erik
öğle:
5 kaşık kabaklı bulgurlu yemek,
1 tabak salata,
2 bardak ayran,
ara:
1 kase yoğurt,
akşam:
közlenmiş 3 adet biber,
2 adet kadınbudu köfte,
2 bardak ayran,
3 kaşık barbunya pilaki,
ara:
3 kaşık yoğurt,
su: 2 lt,
spor,
30 dak.eliptikte 10 km yaptım,
100 twist,
50 mekik,
26.05.2013 pazar
sabah:
1 salatalık,1 domates,
1 çatal ucuyla peynir,
1 dilim kepek ekmek,
1 bardak yeşil çay,
ara:
3-4 adet erik,
öğle:
2 adet kadınbudu köfte
bol salata
1 bardak ayran,
ara:
20 adet kuru üzüm,
akşam:
4 kaşık taze fasulye,
2 kaşık b.pilavı,
1 bardak ayran,
su:
2,5 lt
spor:
60 mekik,
300 twist bu kadar..
bu hafta daha düzenli olrsun inşallah hafta sonu hepimizin düzeni bozuluyor bi şekilde.Kızlar geçmişe bakamıyorum vaktim yok, Akşama girerim büyük ihtimal o zaman yorumlarımı yaparım
DÜn ki menüm;
yine saat 13:30'de kalktım
Kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Kahvaltı; 1 tost, domates salatalık, bitki çayı
Ara; şekersiz türk kahvesi,
Öğle ve akşam yine aynı( saat 17'de );Dünden kalan tepsi kebabı,bu sefer yarımlava, piyaz, 1 bardak ayran
Ara; 10 badem, 1 bardak süt ve diyet bisküvi
Su; 2,5lt
Spor ; yok
kızlar bu paylaşım alanında yazılan öneri konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
ÖNEMLİ
%0,30 nedir?
60 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,33
70 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,29
80 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,25
Haftada 200 gr. vermek normalin de altında ve dolayısı ile ulaşılabilir, böyle bir platformda zaman harcadığımız ve harcattığımız için de ulaşılması gereken bir kilo kaybı. Ha'di bu hafta veremedin, haftaya ver hiç değilse.
Bu oranı kullanarak, son iki ayın etap genel sıralama listelerine baktım. Durumlar cidden kötü.
Ortalama olarak her hafta 3 takım bu oranın altında kalıyor. Ancak son etabımız olan 310.etap tarihin rekor zirvesine ulaştı.
310. etapta toplam ortalaması %0,30 un altında olan takım sayısı: 6
Henüz oylamaya sunacak kadar net bir öneri oluşturamadım. Sizlerden ricam bu konuyu takım içinde görüşerek, oluşturduğunuz önerilerinizi burada paylaşmanız.
Benim aklıma gelenler radikal öneriler. Çünkü zayıflamanın disiplin gerektirdiğini ve bu nedenle de ekstrem durumlar dışında tolerans hak etmediğini düşünüyorum. Şöyle ki;
1) 3 aylık süre zarfında ilk üçe giremeyen takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.
ve
2) 3 aylık süre zarfında 6 kere (toplam süre olan 12 haftanın yarısı) takım toplam oranı %0,30 un altında olan takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.
Burayı zaman öldürdüğümüz ve boş yere çabaladığımız değil, kilo verdiğimiz bir yer haline getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.
İlginize ve bilginize.
Özellikle spor kısmını yine ayakta alkışlamak istiyorum canım yaa , hatta gel alnından öpüvereyim
canlar hepinize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol gülümsemeli bir hafta diliyorum. Hadi öğlene buluşalım piknik yapalım
Eki Görüntüle 721368
kaçamaklı ama sebebini yazmışsın afiyet olsunMenümü yazayım ;
Sabah:
5 kuru kayısı
Ara:
1 bardak yağsız süt
3 diyet bisküvi
Öğle:
2 dilim peynir
Domates / Salatalık
Karpuz 1 dilim
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Akşam:
1 kase çorba
4 kaşık bezelye
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Salata
3 litreden fazla su
15 dk twister
menüler güzel meyveli yoğurdu denicem bende değişik görünüyor..günaydın herkese.mutlu huzurlu bir sabah olsun hepiciğinize..
sabah:
1 dilim kepek ekmek,
ara:
öğle:
akşam:
2 kaşık p.pilavı,
2 bardak ayran,
2 ç.b.çay,
spor:
yarım saat yürüyüş,
50 mekik,
100 ip atlama,
100 yan kaslar için,
150 sırt kası için,
300 twist,
25.05.2013 c.tesi
sabah:
1 salatalık,1 domates,
az peynir,
1 dilim kepek ekmek,
bol yeşillik,
1 bardak çay,
ara:
3 erik
öğle:
1 tabak salata,
2 bardak ayran,
ara:
1 kase yoğurt,
akşam:
közlenmiş 3 adet biber,
2 adet kadınbudu köfte,
2 bardak ayran,
3 kaşık barbunya pilaki,
ara:
3 kaşık yoğurt,
spor,
100 twist,
50 mekik,
26.05.2013 pazar
sabah:
1 salatalık,1 domates,
1 çatal ucuyla peynir,
1 dilim kepek ekmek,
1 bardak yeşil çay,
ara:
3-4 adet erik,
öğle:
2 adet kadınbudu köfte
bol salata
1 bardak ayran,
ara:
20 adet kuru üzüm,
akşam:
4 kaşık taze fasulye,
2 kaşık b.pilavı,
1 bardak ayran,
su:
2,5 lt
spor:
60 mekik,
300 twist bu kadar..
türk kahvesinin yanında biraz bisküvi olabilirdi yani onun gibi bişey işte 5e kadar aç kalmışsın.. sporda yokKızlar geçmişe bakamıyorum vaktim yok, Akşama girerim büyük ihtimal o zaman yorumlarımı yaparım
DÜn ki menüm;
Öğle ve akşam yine aynı( saat 17'de );Dünden kalan tepsi kebabı,bu sefer yarımlava, piyaz, 1 bardak ayran
Su; 2,5lt
Spor ; yok
menü güzel ama ekmekler biraz az gibi geldi sanki ..sabah ılık su 2 bardak
karışık tahıllı ekmek 1 dilim peynir
1 t kaşığı erik marmelatı
domates salatalık
ara 1 bardak ayran 1 bisküvi
öğlen 5-6 yaprak sarma yoğurt
yarım parça otlu bükme(1 dilim ekmek kadar)
ara 2 eti form
1 mısır patlağı
akşam 1 kepçe çorba
1 dilim ekmek tahıllı
5 kaşık kabak kavurması
ara 5-6 kuru erik
su 2 lt.
spor 1 st.yürüyüş
mate çayı 2 fincan
ARKADAŞLAR KURALLARI SON KEZ YAYINLIYORUM 10. MADDEYİ EN SON PAYLAŞIMDA KONUŞULAN KONU NETLEŞİRSE KESİNLEŞTİRİRİZ. EĞER KONUŞULDUĞU GİBİ BİR KURAL GELİRSE BİZ DE BÖYLE BİR MADDE KOYMAK ZORUNDA KALIRIZ TAKIMIN KAPANMAMASI İÇİN DİYE DÜŞÜNDÜM.
SON BİR OKURSANIZ PÜSKÜÜTE İLK SAYFAYI DEĞİŞTİRMESİ İÇİN BİLGİ VERMEK İSTİYORUM.
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır. Hafta boyunca en aktif üye oylama ile belirlenecek ve kendisine de ödül verilecektir.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 5 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan uzaklaştırılır.
teşekkür ederim canım benim.bu kadar sporun sonucunu baskül her ne kadar inat edip göstermesede sevgili kıyafetlerime teşekkür ederim onlar gösteriyorlar.nisan 15 te denediğim bir gömleğim vardı giymiştim düğmeler arası resmen 1 karış vardı.ama ben o gömleği bugün gayet güzel bir şekilde giydim.bundan ötesi basküle kalmış..
Bugün hep gülesim var , hayırlara vesile olsun inşallah
Az kalk aus ders çalışşşşşşşşşş
Offf offff , hep geyik hep geyik nereye kadar ?
Büyümeyenbabyim nerede ? Piknikte çook yedi heralde , ağırlık var üzerinde
ben de 69.9 olacaktım ama bu sabah tartıldım 1 kilo almışım bile, yahu anlamıyorum ne yedim ki hemen hop diye geri geliyo bu kiloben inşallah verebilirim 69 olmak istiyorum cumaya kadar zor ama neyse..
bence kurallar güzel olmuş.kabul ediyorum..
bence uygun ödül ve cezalar biraz yaptırım olmalı yoksa sermeye başlıyoz.
çok düzensiz olmuş.
güzel güzel beğendim.
oldukça düzenli olmuş.
bu hafta daha düzenli olrsun inşallah hafta sonu hepimizin düzeni bozuluyor bi şekilde.
ben okumuştum bunları biraz katı ama uygulanabilirse herkes daha sıkı sarılır zayıflamaya.
geçmiş olsun canımBen cikiyorum auscum disciye gidicem gorusuruzz
ay canım sana da tebrik alkış yapmıştım ama üste yazmamışım, bu banaHani bana tebrik
5 dakika da 200 mekigi nasil cekiyosun canim ya ben bi saatte zor cekerim onu
Hemmeeeen geliyorummm :)
Sorma canim bende 1 saat 40 dakka uyudum
:) guzel menu odul indirimiyle :):)
yaaaa kaçırdın işte sohbeti :)))Iyidir canim buroda kimse yoktu bi girim bakem dedim :) gece sohbet baya koyuymus dun gece sabaha karsi uyudum iki saatlik uykuyla ayaktayim kimse yoktur diye topige bakmamistim baksaymisim keske
Niyeyse bi turlu uykum gelmedi dun gece yaa
ya yiyecek olmadan olur muBende bu fikre katiliyorum buraya zorunlu oldugu icin degil zevkle geliyorum
Bende yiyecek odulu olmasin diyorum :)
Cokda felaket bisey goremedim canim ben
:) zeynep abla olursa yandiiiikkk :):):)
Aayyy bu cok riskliii benim adima konusim 5 hafta sonra ilk elenen ben olurum :)
oh bir yorumda iki kaçamak:)) hem pasta hem yemek yarışması, kötü örnek auuuusssssÖzellikle spor kısmını yine ayakta alkışlamak istiyorum canım yaa , hatta gel alnından öpüvereyim
Demmay canım , nasıl gisiyor çalışma kampın ?
Ben siftahı dün yaptım ama yetişmeyecek o kesin , yine çoğu derse yarım yamalak bakıp gireceğim
Menünde aşırılık yok .
Pastalarda benden desem diskalifiye olur muyum acaba baştan çıkaran yarışmacı cezasına çarptırılıp
Gerçekten şiir gibi bir yer ama insanın yedikçe yiyesi gelir
Tamam tamam sustum .
Gayet gü<el canım
Eveeeeeeeeeeeet kk nın yemek yarışması yine başladı , anketler açıldı ,oylar verilmeye başladı , bir bakın hele iştahınız açılsın az
Diyet takımı üyesi miyim kilo aldırma topiği mi bende kendimden şüpheye düştüm
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/620717-sandvic-kanepeler.html
20 bonus birikene kadar o hoooo 15 olsun bari:))))Takim olarak aldigimiz oduller guzel bence
Ikili yarislarda sadece kaybedene kazanan ceza versin bence yada bonus alsin bi tane
Diger odullerde kalori odulu olmasin bence bonus odulu olsun zaten her hafta bi dereceye girecegimiz icin oradan alacagimiz yiyecek odulu yeterli bence :):):)
Bonus toplamada on deil 20 felan olsun bence cunku odul cok buyuk :) ben bu bonus isini cok sevdim :) onuda yazarim ben evdyim haftaya artik aksam bilgisayarimda onun icinde liste yaparim :)
evet kaçaklar tartıda görüldüOo pazar baya kacamakli olmus :) bende kendim cok kacirdim saniyodum :):)
ay ben korkmaya başladımmmmmmm:18::18:sabah ılık su 2 bardak
domates salatalık
ara 2 eti form
1 mısır patlağı
akşam 1 kepçe çorba
1 dilim ekmek tahıllı
5 kaşık kabak kavurması
ara 5-6 kuru erik
su 2 lt.
spor 1 st.yürüyüş
mate çayı 2 fincan
uyku düzensizliğine göre iyi menü, bir de kal sınavdan bak o zaman sorucam ben sanaKızlar geçmişe bakamıyorum vaktim yok, Akşama girerim büyük ihtimal o zaman yorumlarımı yaparım
DÜn ki menüm;
Su; 2,5lt
Spor ; yok
canım ben takımlara baktım herkes 3 hafta demiş ben hadi biraz daha fazla olsun dedim 5 hafta yaptım ama bugün paylaşım alanında başka bir öneri konuşuluyor, artık bu kilo verememe olayının önüne geçilmeye çalışılıyor, oradan çıkan karara göre bu kurallar daha da katılaşabilir. Senin dediğin gibi rahatsızlığı olan burada motive olabilir ama tıbbi olarak da bir çaresini aramak durumunda maalesef.ne kadar huzurlu bir yer..
kaçamaklı ama sebebini yazmışsın afiyet olsun
menüler güzel meyveli yoğurdu denicem bende değişik görünüyor..
türk kahvesinin yanında biraz bisküvi olabilirdi yani onun gibi bişey işte 5e kadar aç kalmışsın.. sporda yok
menü güzel ama ekmekler biraz az gibi geldi sanki ..
kurallar tamamda bu kilo verme kısmını anlayamadım neye göre belirlenecek ya bütün çabalara rağmen verilemezse ne olacak ..belki bilmediğimiz veya bildiğimiz birçok rahatsızlıklar var pko gibi troid gibi vs.
süpersin, sporun çok işe yaradığına ben de şahit oluyorum kendimden, o baskül bu hafta aşağıya inecek
gül güzelim gül Allah daha çok güldürsün :)
ben de 69.9 olacaktım ama bu sabah tartıldım 1 kilo almışım bile, yahu anlamıyorum ne yedim ki hemen hop diye geri geliyo bu kilosanki dünyayı yedim uğraş uğraş gram gram ver bir günde geri al
geçmiş olsun canım
ay canım sana da tebrik alkış yapmıştım ama üste yazmamışım, bu bana
yaaaa kaçırdın işte sohbeti :)))
ya yiyecek olmadan olur muşöyle bir güzel kaçamak yapmadıktan sonra ne anlamı var onca saat spor yapmanın işin şakası ben özellikle birkaç seçenek yazmak istedim ki kaçamak yapmak istemeyen diğerlerinden seçsin diye. Başka motive deici bir ödül seçeneği bulamadım düşünüyorum ama siz de yazarsanız iyi olur.
Diyelim bu hafta gogo beni yendi yarışta yemek ödülü yapmak istemezse bana ceza verir, yani yemek de koyalım ki isteyen onu isteyen diğerini kullansın:)
evet cidden riskli hepimiz dobiş olabiliriz yenideno yüzden yapmıyoruz sadece hinlik olsun işte
oh bir yorumda iki kaçamak:)) hem pasta hem yemek yarışması, kötü örnek auuuusssss
20 bonus birikene kadar o hoooo 15 olsun bari:))))
evet kaçaklar tartıda görüldü
ay ben korkmaya başladımmmmmmm:18::18:
uyku düzensizliğine göre iyi menü, bir de kal sınavdan bak o zaman sorucam ben sana
inşallah bende ümit ediyorum..bugün sabah aynadan bir baktım karın çok az kalmış..eltim 1 haftadır beni görmüyordu sen ne yaptın kendine dedi çok incelmişsin dedi..buda beni dahada motive ediyor..tam gaz devam.basküle inat..süpersin, sporun çok işe yaradığına ben de şahit oluyorum kendimden, o baskül bu hafta aşağıya inecek
canım dene bak çok memnun kalacaksın elmayla çileklede yapabilirsin hem doyurucu hemde tatlı isteğini azaltıyor..içine yulaf ezmesi yada nesfit te koyarsan bir öğün yerine geçer.ben çok seviyorum..menüler güzel meyveli yoğurdu denicem bende değişik görünüyor..
canım bu günlük mü haftalık mı o nu anlamadım :44:baharın hazırladığı listeyi topladım, üç aşağı beş yukarı oynamalar olabilir canlar
zeynep ve pegasusu tebrik ediyorum
Aus 220 dk
Baby:180
Bahar:300
Cimcime:220
Eftelya: 150
Demmay:yok
Gogo:165
Rapunzel:225
Topraks: 195
Pegasus:625
Zeynep: 680
ben hemen geliyorum çaylarda benden :) yanınada kurabiye yapıyım mı :)canlar hepinize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol gülümsemeli bir hafta diliyorum. Hadi öğlene buluşalım piknik yapalım
Eki Görüntüle 721368
canım benim menün cok güzel hiç abartı görmedim sporlarınada bayıldımmmmgünaydın herkese.mutlu huzurlu bir sabah olsun hepiciğinize..
sabah:
1 dilim kepek ekmek,
ara:
öğle:
akşam:
2 kaşık p.pilavı,
2 bardak ayran,
2 ç.b.çay,
spor:
yarım saat yürüyüş,
50 mekik,
100 ip atlama,
100 yan kaslar için,
150 sırt kası için,
300 twist,
25.05.2013 c.tesi
sabah:
1 salatalık,1 domates,
az peynir,
1 dilim kepek ekmek,
bol yeşillik,
1 bardak çay,
ara:
3 erik
öğle:
1 tabak salata,
2 bardak ayran,
ara:
1 kase yoğurt,
akşam:
közlenmiş 3 adet biber,
2 adet kadınbudu köfte,
2 bardak ayran,
3 kaşık barbunya pilaki,
ara:
3 kaşık yoğurt,
spor,
100 twist,
50 mekik,
26.05.2013 pazar
sabah:
1 salatalık,1 domates,
1 çatal ucuyla peynir,
1 dilim kepek ekmek,
1 bardak yeşil çay,
ara:
3-4 adet erik,
öğle:
2 adet kadınbudu köfte
bol salata
1 bardak ayran,
ara:
20 adet kuru üzüm,
akşam:
4 kaşık taze fasulye,
2 kaşık b.pilavı,
1 bardak ayran,
su:
2,5 lt
spor:
60 mekik,
300 twist bu kadar..
çiğdem sen iyice azalttın be kuzumKızlar geçmişe bakamıyorum vaktim yok, Akşama girerim büyük ihtimal o zaman yorumlarımı yaparım
DÜn ki menüm;
Su; 2,5lt
Spor ; yok
1 mısır tabağı ney gonca o nu anlamadım ama goncam benim listeyi uygulasabah ılık su 2 bardak
domates salatalık
ara 2 eti form
1 mısır patlağı
akşam 1 kepçe çorba
1 dilim ekmek tahıllı
5 kaşık kabak kavurması
ara 5-6 kuru erik
su 2 lt.
spor 1 st.yürüyüş
mate çayı 2 fincan
cok geçmiş olsun bebeğimBen cikiyorum auscum disciye gidicem gorusuruzz
ausencia git ders çalışBugün hep gülesim var , hayırlara vesile olsun inşallah
Az kalk aus ders çalışşşşşşşşşş
Offf offff , hep geyik hep geyik nereye kadar ?
Büyümeyenbabyim nerede ? Piknikte çook yedi heralde , ağırlık var üzerinde
kızlar menümü yazıyım 3.30 da doktorda randevum var yemek yemek yapıcam kendime
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa zıplama
1 dilim tam.bug ekmeği
1 kupa yeşil cay (7 otlu)
1 haşlama yumurta
bol maydanoz
3 ceviz
salatalık domates
ara
1 kutu süt
öğlen bol salatanın içine 6 yemek kasıgı yeşil mercimek
3 kasık yoğurt
ara 4 cilek
akşam
5 kasık türlü
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1.ç.bardagı süt
2 kayısı
su 3 lt
spor: 90 dakika hızlı tempoda yürüyüş
150 mekik( 10 dakika felan sürdü)
20 dakika parkta spor aletleriyle calıstık
canım günlük ama kalori değil dakika bir günde o kadar dk sporu sen bile yapamazsıncanım bu günlük mü haftalık mı o nu anlamadım :44:
ben hemen geliyorum çaylarda benden :) yanınada kurabiye yapıyım mı :)
canım benim menün cok güzel hiç abartı görmedim sporlarınada bayıldımmmm
bende m beden gönlek almıştım düğmelerin arasını acık kalmayı bırak önü kapanmıyordu bile ama dün giyindim ve cok güzel oldu :)
çiğdem sen iyice azalttın be kuzumdikkatlı ol bitanem hastalanıcaksın
1 mısır tabağı ney gonca o nu anlamadım ama goncam benim listeyi uygula
cok geçmiş olsun bebeğim
ausencia git ders çalış
hıh ben sana küstümsen beni hiç sorma iyimi
bilmem valla ben şu pazar şişliğini atayım da sonra eksiye geçmeye başlıyım, yine hayal oldu 69korkma korkma benimkide şov işte verdiğim yok kilo milo debelenip duruyom
bohceci geldi hanımmmm gibi olmuşKlasik menü , klasik yorum ....KAÇAMAK YAP HANIMMMMM
demmay bişey bulalım demiştikızlar menümü yazıyım 3.30 da doktorda randevum var yemek yemek yapıcam kendime
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa zıplama
1 dilim tam.bug ekmeği
1 kupa yeşil cay (7 otlu)
1 haşlama yumurta
bol maydanoz
3 ceviz
salatalık domates
ara
1 kutu süt
öğlen bol salatanın içine 6 yemek kasıgı yeşil mercimek
3 kasık yoğurt
ara 4 cilek
akşam
5 kasık türlü
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1.ç.bardagı süt
2 kayısı
su 3 lt
spor: 90 dakika hızlı tempoda yürüyüş
150 mekik( 10 dakika felan sürdü)
20 dakika parkta spor aletleriyle calıstık
anladım canım benim bende not ederim bir kenara :)canım günlük ama kalori değil dakika bir günde o kadar dk sporu sen bile yapamazsın
yok kurabiye yapma bol salata çeşitleri,kepekli kanepeler, çeşitli peynirler, meyve vs. hafif şeyler yiyceze hadi öğle saati gelmiş gidip yiyelim
bilmem valla ben şu pazar şişliğini atayım da sonra eksiye geçmeye başlıyım, yine hayal oldu 69
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?