Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hani bana tebrik
dakika hesabı oluya ben mekik te cekyorum o nasıl hesaplancak 5 dakika da 200 mekik cekiyorum mesela 5 dk mı eklencek
5 dakika da 200 mekigi nasil cekiyosun canim ya ben bi saatte zor cekerim onu
Hemmeeeen geliyorummm :)
Sorma canim bende 1 saat 40 dakka uyudum

:) guzel menu odul indirimiyle :):)

ama bu hafta sen de çok sıkı gidiyosun ben bu hafta çok vermeliyim ama hafta sonu hiç iyi geçmedi, ödülmüydü ceza mı acabaaaaaaa:44:
ben inşallah verebilirim 69 olmak istiyorum cumaya kadar zor ama neyse..
bence kurallar güzel olmuş.kabul ediyorum..
bence uygun ödül ve cezalar biraz yaptırım olmalı yoksa sermeye başlıyoz.
çok düzensiz olmuş.
güzel güzel beğendim.
oldukça düzenli olmuş.
bu hafta daha düzenli olrsun inşallah hafta sonu hepimizin düzeni bozuluyor bi şekilde.

ben okumuştum bunları biraz katı ama uygulanabilirse herkes daha sıkı sarılır zayıflamaya.

Son düzenleme:
Bugün hep gülesim var , hayırlara vesile olsun inşallah
Az kalk aus ders çalışşşşşşşşşş

Offf offff , hep geyik hep geyik nereye kadar ?

Büyümeyenbabyim nerede ? Piknikte çook yedi heralde , ağırlık var üzerinde

Özellikle spor kısmını yine ayakta alkışlamak istiyorum canım yaa , hatta gel alnından öpüvereyim

teşekkür ederim canım benim.bu kadar sporun sonucunu baskül her ne kadar inat edip göstermesede sevgili kıyafetlerime teşekkür ederim onlar gösteriyorlar.nisan 15 te denediğim bir gömleğim vardı giymiştim düğmeler arası resmen 1 karış vardı.ama ben o gömleği bugün gayet güzel bir şekilde giydim.bundan ötesi basküle kalmış..

ne kadar huzurlu bir yer..

kaçamaklı ama sebebini yazmışsın afiyet olsun
menüler güzel meyveli yoğurdu denicem bende değişik görünüyor..

türk kahvesinin yanında biraz bisküvi olabilirdi yani onun gibi bişey işte 5e kadar aç kalmışsın.. sporda yok
menü güzel ama ekmekler biraz az gibi geldi sanki ..

kurallar tamamda bu kilo verme kısmını anlayamadım neye göre belirlenecek ya bütün çabalara rağmen verilemezse ne olacak ..belki bilmediğimiz veya bildiğimiz birçok rahatsızlıklar var pko gibi troid gibi vs.

Son düzenleme:

süpersin, sporun çok işe yaradığına ben de şahit oluyorum kendimden, o baskül bu hafta aşağıya inecek

gül güzelim gül Allah daha çok güldürsün :)

ben de 69.9 olacaktım ama bu sabah tartıldım 1 kilo almışım bile, yahu anlamıyorum ne yedim ki hemen hop diye geri geliyo bu kilo sanki dünyayı yedim uğraş uğraş gram gram ver bir günde geri al

Ben cikiyorum auscum disciye gidicem gorusuruzz
geçmiş olsun canım

Hani bana tebrik

5 dakika da 200 mekigi nasil cekiyosun canim ya ben bi saatte zor cekerim onu

Hemmeeeen geliyorummm :)

Sorma canim bende 1 saat 40 dakka uyudum

:) guzel menu odul indirimiyle :):)
ay canım sana da tebrik alkış yapmıştım ama üste yazmamışım, bu bana

Iyidir canim buroda kimse yoktu bi girim bakem dedim :) gece sohbet baya koyuymus dun gece sabaha karsi uyudum iki saatlik uykuyla ayaktayim kimse yoktur diye topige bakmamistim baksaymisim keske
Niyeyse bi turlu uykum gelmedi dun gece yaa
yaaaa kaçırdın işte sohbeti :)))

ya yiyecek olmadan olur mu şöyle bir güzel kaçamak yapmadıktan sonra ne anlamı var onca saat spor yapmanın işin şakası ben özellikle birkaç seçenek yazmak istedim ki kaçamak yapmak istemeyen diğerlerinden seçsin diye. Başka motive deici bir ödül seçeneği bulamadım düşünüyorum ama siz de yazarsanız iyi olur.
Diyelim bu hafta gogo beni yendi yarışta yemek ödülü yapmak istemezse bana ceza verir, yani yemek de koyalım ki isteyen onu isteyen diğerini kullansın:)
evet cidden riskli hepimiz dobiş olabiliriz yeniden o yüzden yapmıyoruz sadece hinlik olsun işte

oh bir yorumda iki kaçamak:)) hem pasta hem yemek yarışması, kötü örnek auuuusssss

20 bonus birikene kadar o hoooo 15 olsun bari:))))

Oo pazar baya kacamakli olmus :) bende kendim cok kacirdim saniyodum :):)
evet kaçaklar tartıda görüldü

ay ben korkmaya başladımmmmmmm:18::18:

uyku düzensizliğine göre iyi menü, bir de kal sınavdan bak o zaman sorucam ben sana

canım ben takımlara baktım herkes 3 hafta demiş ben hadi biraz daha fazla olsun dedim 5 hafta yaptım ama bugün paylaşım alanında başka bir öneri konuşuluyor, artık bu kilo verememe olayının önüne geçilmeye çalışılıyor, oradan çıkan karara göre bu kurallar daha da katılaşabilir. Senin dediğin gibi rahatsızlığı olan burada motive olabilir ama tıbbi olarak da bir çaresini aramak durumunda maalesef.

korkma korkma benimkide şov işte verdiğim yok kilo milo debelenip duruyom

süpersin, sporun çok işe yaradığına ben de şahit oluyorum kendimden, o baskül bu hafta aşağıya inecek
inşallah bende ümit ediyorum..bugün sabah aynadan bir baktım karın çok az kalmış..eltim 1 haftadır beni görmüyordu sen ne yaptın kendine dedi çok incelmişsin dedi..buda beni dahada motive ediyor..tam gaz devam.basküle inat..
menüler güzel meyveli yoğurdu denicem bende değişik görünüyor..
canım dene bak çok memnun kalacaksın elmayla çileklede yapabilirsin hem doyurucu hemde tatlı isteğini azaltıyor..içine yulaf ezmesi yada nesfit te koyarsan bir öğün yerine geçer.ben çok seviyorum..

canım bu günlük mü haftalık mı o nu anlamadım :44:

ben hemen geliyorum çaylarda benden :) yanınada kurabiye yapıyım mı :)

canım benim menün cok güzel hiç abartı görmedim sporlarınada bayıldımmmm
bende m beden gönlek almıştım düğmelerin arasını acık kalmayı bırak önü kapanmıyordu bile ama dün giyindim ve cok güzel oldu :)

çiğdem sen iyice azalttın be kuzum dikkatlı ol bitanem hastalanıcaksın

1 mısır tabağı ney gonca o nu anlamadım ama goncam benim listeyi uygula

Ben cikiyorum auscum disciye gidicem gorusuruzz
cok geçmiş olsun bebeğim

ausencia git ders çalış
hıh ben sana küstüm sen beni hiç sorma iyimi

kızlar aşağıya yine paylaşım alanında konuşulan bir konuyu ekliyorum, hem bu konuda hem de takımlar genelinde kilo verme olayını arttıracak disipline edecek önerile aranmakta, fikri olan iletirse sevinirim.

"Şu ana kadar görüşler hep bu yönde tatlım..

Siz yine de benim mesajımı takım topiklerinize kopyalayın.. 100 civarında insan var.. Birinden birinin aklına çok daha güzel bir fikir geleceğine eminim..

Bu hafta sonuna kadar hiç değilse öneriyi oluşturabilirsek, önümüzdeki hafta da oylama yaparız. Sonra da uygulamaya geçebiliriz, diye düşünüyorum..

Kendi kendime düşünürken bir de şu fikir geldi aklıma..

Misal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin.. :44:"

kızlar menümü yazıyım 3.30 da doktorda randevum var yemek yemek yapıcam kendime
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa zıplama
1 dilim tam.bug ekmeği
1 kupa yeşil cay (7 otlu)
1 haşlama yumurta
bol maydanoz
3 ceviz
salatalık domates
ara
1 kutu süt
öğlen bol salatanın içine 6 yemek kasıgı yeşil mercimek
3 kasık yoğurt
ara 4 cilek
akşam
5 kasık türlü
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1.ç.bardagı süt
2 kayısı
su 3 lt
spor: 90 dakika hızlı tempoda yürüyüş
150 mekik( 10 dakika felan sürdü)
20 dakika parkta spor aletleriyle calıstık

Klasik menü , klasik yorum ....KAÇAMAK YAP HANIMMMMM

canım günlük ama kalori değil dakika bir günde o kadar dk sporu sen bile yapamazsın
yok kurabiye yapma bol salata çeşitleri,kepekli kanepeler, çeşitli peynirler, meyve vs. hafif şeyler yiycez e hadi öğle saati gelmiş gidip yiyelim

korkma korkma benimkide şov işte verdiğim yok kilo milo debelenip duruyom
bilmem valla ben şu pazar şişliğini atayım da sonra eksiye geçmeye başlıyım, yine hayal oldu 69

Klasik menü , klasik yorum ....KAÇAMAK YAP HANIMMMMM
bohceci geldi hanımmmm gibi olmuş
çok canım ben kaçamak almıyım
ramazana 5 li haneleri görmek istiyorum ağustosta tatile gidicem ve çiğdemle bulusucaz
şişko zeyep ablasını görmesin çıtır olmam lazım ay :)

demmay bişey bulalım demişti ne yazsam ne yazsam bir pasta alıp yollansam, caydırır mıyım zeynep'i diyet yapmaktan ne kadar enteresan

anladım canım benim bende not ederim bir kenara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…