Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zeynoş hani sana çizelge yapacaktık, karşılaşamıyoruz

benim bir fikrim var zorunlu yapılması gerekli sporlar olsun mesela.
herkesin yapabileceği şeyler mekik ,ip atlama gibi.daha da arttırılabilir.benim fikrim.diyelim 50 mekik ve 100 ip atlama zorunluluğu gibi.bilmem nasıl fikir..

demmay bişey bulalım demişti ne yazsam ne yazsam bir pasta alıp yollansam, caydırır mıyım zeynep'i diyet yapmaktan ne kadar enteresan
tatlı türü seyleri hiç ama hiç sevmem ve yememde
inatla ve azimle tam gaz diyete devam çarşamba randevum var ne olucak bende merakla bekliyorum

aynen benimde kollar sıkıyordu önde tam 1 karış mesafe vardı.bugün o gömleği giydim.senide tebrik ederim.yaşasın incelmek.

mısır tabağı değil Zeynep abla mısır patlağı hani varya etinin mavi yeşilin falan mısır pirinç patlağı sıkıştırılmış.ondan yedim senin listeye uymaya çalışıyom hafta sonu eskişehirdeydim anca bu kadar oldu orda yapılıp yenenleri görseydin..hiçbirini canım isteyip yemedim ama
olabilir aslında ama hastalık falan bişey olur veremezsin ama mantıklı ayda 1 kilo..

aman beğenmedim one öyle hocaylada çalışmamışsın

Mutlu günler.
Ben pegasus un yigeniyim.Daha öncede sizi ziyret etmistim hatirlarsaniz.Kendim üye olmadigimdan bazen yengemin adiyla gelip bakiyorum buralara.Dün yine öyle bir gündü ve takim da yengem geldi sanilmis,bu yanlis anlasilmayi düzeltmek isterim.Topraks özel mesajinizida okudum,selamlarinizi ilettim.

simdi neden buraya yazdigimi aciklayayim;Yengem bireysel 1. oldugunda habersizdi,ben sabah arayip kendisine bildirene kadar.Az önce yine konustum.Uygun bir zamanda telefondan veya baska bir internet sisteminden gelip basari hikayesini yazacagini bildirmemi istedi.

Lafi fazla uzatmadan gideyim ben,söyleyeceklerim bunlardi.

Bütün üyelere mutlu bir hafta diliyorum...

hoca pazar günü yok canımın içi kocacığım vardı sabah 6 da uyandık ve yürüyüşe gittik :)
mısır patlagınıda biliyorum :) ama ben mi tabak okudum aceba :44: :44:

sanada mutlu haftalar canım

sizi kocaman öpüyorum ben çıkıyorum akşam gelirim kızlar sizlerde burda olun da az laflayalım

hoca pazar günü yok canımın içi kocacığım vardı sabah 6 da uyandık ve yürüyüşe gittik :)
mısır patlagınıda biliyorum :) ama ben mi tabak okudum aceba :44: :44:

evet tabak okumuşsun ablacım.olsun sorun yok.mısır çok kalorili hemde şeker oranı yüksek yemek o kadar ,arabada onlardan vardı atıştırdım öyle ara öğün yaptım

akşam ben nöbetçiyim kızlar yine.bundan sonra perşembe nöbetim kaldı birkaç aydır ocaktan beri merkezi sterilizasyon ünitesinde çalışıyodum daha önce ameliyathanedeydim ama bazı sorunlar yüzünden sterilizasyonda kalmayı tercih etmiştim.fekat orda mutlu olmadığımı anladım.inşallah haziranda ameliyathaneye geri dönüyorum,hakkımda hayırlısı artık.bu kadar çok nöbetim olmıycak orda o yönden iyi ama gündüz ameliyatta falan olduğumda bazen ara öğünleri hatta ana öğünler bile atlamak zorunda kalabilirim ayarlamaya çalışıcam artık bi şekilde

çok güzel bir öneri çok beğendim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…