zeynoş hani sana çizelge yapacaktık, karşılaşamıyoruzbohceci geldi hanımmmm gibi olmuş
çok canım ben kaçamak almıyım
ramazana 5 li haneleri görmek istiyorum ağustosta tatile gidicem ve çiğdemle bulusucaz
şişko zeyep ablasını görmesin çıtır olmam lazım ay :)
ARKADAŞLAR KURALLARI SON KEZ YAYINLIYORUM 10. MADDEYİ EN SON PAYLAŞIMDA KONUŞULAN KONU NETLEŞİRSE KESİNLEŞTİRİRİZ. EĞER KONUŞULDUĞU GİBİ BİR KURAL GELİRSE BİZ DE BÖYLE BİR MADDE KOYMAK ZORUNDA KALIRIZ TAKIMIN KAPANMAMASI İÇİN DİYE DÜŞÜNDÜM.
SON BİR OKURSANIZ PÜSKÜÜTE İLK SAYFAYI DEĞİŞTİRMESİ İÇİN BİLGİ VERMEK İSTİYORUM.
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır. Hafta boyunca en aktif üye oylama ile belirlenecek ve kendisine de ödül verilecektir.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 5 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan uzaklaştırılır.
tatlı türü seyleri hiç ama hiç sevmem ve yememdedemmay bişey bulalım demiştine yazsam ne yazsam bir pasta alıp yollansam, caydırır mıyım zeynep'i diyet yapmaktan ne kadar enteresan
ne çizelgesi bebeğim :44: benim haberim yok nasıl bir çizelgeyse söyle ben akşam yapıyımzeynoş hani sana çizelge yapacaktık, karşılaşamıyoruz
aynen benimde kollar sıkıyordu önde tam 1 karış mesafe vardı.bugün o gömleği giydim.canım benim menün cok güzel hiç abartı görmedim sporlarınada bayıldımmmm
bende m beden gönlek almıştım düğmelerin arasını acık kalmayı bırak önü kapanmıyordu bile ama dün giyindim ve cok güzel oldu :)
bende seni tebrik ederim canımaynen benimde kollar sıkıyordu önde tam 1 karış mesafe vardı.bugün o gömleği giydim.senide tebrik ederim.yaşasın incelmek.
mısır tabağı değil Zeynep abla mısır patlağı hani varya etinin mavi yeşilin falan mısır pirinç patlağı sıkıştırılmış.ondan yedim senin listeye uymaya çalışıyom hafta sonu eskişehirdeydim anca bu kadar oldu orda yapılıp yenenleri görseydin..hiçbirini canım isteyip yemedim amacanım bu günlük mü haftalık mı o nu anlamadım :44:
ben hemen geliyorum çaylarda benden :) yanınada kurabiye yapıyım mı :)
canım benim menün cok güzel hiç abartı görmedim sporlarınada bayıldımmmm
bende m beden gönlek almıştım düğmelerin arasını acık kalmayı bırak önü kapanmıyordu bile ama dün giyindim ve cok güzel oldu :)
çiğdem sen iyice azalttın be kuzumdikkatlı ol bitanem hastalanıcaksın
1 mısır tabağı ney gonca o nu anlamadım ama goncam benim listeyi uygula
cok geçmiş olsun bebeğim
ausencia git ders çalış
hıh ben sana küstümsen beni hiç sorma iyimi
olabilir aslında ama hastalık falan bişey olur veremezsin ama mantıklı ayda 1 kilo..kızlar aşağıya yine paylaşım alanında konuşulan bir konuyu ekliyorum, hem bu konuda hem de takımlar genelinde kilo verme olayını arttıracak disipline edecek önerile aranmakta, fikri olan iletirse sevinirim.
"Şu ana kadar görüşler hep bu yönde tatlım..
Siz yine de benim mesajımı takım topiklerinize kopyalayın.. 100 civarında insan var.. Birinden birinin aklına çok daha güzel bir fikir geleceğine eminim..
Bu hafta sonuna kadar hiç değilse öneriyi oluşturabilirsek, önümüzdeki hafta da oylama yaparız. Sonra da uygulamaya geçebiliriz, diye düşünüyorum..
Kendi kendime düşünürken bir de şu fikir geldi aklıma..
Misal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin.. :44:"
kızlar menümü yazıyım 3.30 da doktorda randevum var yemek yemek yapıcam kendime
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa zıplama
1 dilim tam.bug ekmeği
1 kupa yeşil cay (7 otlu)
1 haşlama yumurta
bol maydanoz
3 ceviz
salatalık domates
ara
1 kutu süt
öğlen bol salatanın içine 6 yemek kasıgı yeşil mercimek
3 kasık yoğurt
ara 4 cilek
akşam
5 kasık türlü
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1.ç.bardagı süt
2 kayısı
su 3 lt
spor: 90 dakika hızlı tempoda yürüyüş
150 mekik( 10 dakika felan sürdü)
20 dakika parkta spor aletleriyle calıstık
mısır tabağı değil Zeynep abla mısır patlağı hani varya etinin mavi yeşilin falan mısır pirinç patlağı sıkıştırılmış.ondan yedim senin listeye uymaya çalışıyom hafta sonu eskişehirdeydim anca bu kadar oldu orda yapılıp yenenleri görseydin..hiçbirini canım isteyip yemedim ama
olabilir aslında ama hastalık falan bişey olur veremezsin ama mantıklı ayda 1 kilo..
aman beğenmedim one öyle hocaylada çalışmamışsın
sanada mutlu haftalar canımMutlu günler.
Ben pegasus un yigeniyim.Daha öncede sizi ziyret etmistim hatirlarsaniz.Kendim üye olmadigimdan bazen yengemin adiyla gelip bakiyorum buralara.Dün yine öyle bir gündü ve takim da yengem geldi sanilmis,bu yanlis anlasilmayi düzeltmek isterim.Topraks özel mesajinizida okudum,selamlarinizi ilettim.
simdi neden buraya yazdigimi aciklayayim;Yengem bireysel 1. oldugunda habersizdi,ben sabah arayip kendisine bildirene kadar.Az önce yine konustum.Uygun bir zamanda telefondan veya baska bir internet sisteminden gelip basari hikayesini yazacagini bildirmemi istedi.
Lafi fazla uzatmadan gideyim ben,söyleyeceklerim bunlardi.
Bütün üyelere mutlu bir hafta diliyorum...
hoca pazar günü yok canımın içi kocacığım vardı sabah 6 da uyandık ve yürüyüşe gittik :)
mısır patlagınıda biliyorum :) ama ben mi tabak okudum aceba :44: :44:
kızlar aşağıya yine paylaşım alanında konuşulan bir konuyu ekliyorum, hem bu konuda hem de takımlar genelinde kilo verme olayını arttıracak disipline edecek önerile aranmakta, fikri olan iletirse sevinirim.
"Şu ana kadar görüşler hep bu yönde tatlım..
Siz yine de benim mesajımı takım topiklerinize kopyalayın.. 100 civarında insan var.. Birinden birinin aklına çok daha güzel bir fikir geleceğine eminim..
Bu hafta sonuna kadar hiç değilse öneriyi oluşturabilirsek, önümüzdeki hafta da oylama yaparız. Sonra da uygulamaya geçebiliriz, diye düşünüyorum..
Kendi kendime düşünürken bir de şu fikir geldi aklıma..
Misal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin.. :44:"
kızlar yemeğe kaçıp gelicem byeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?