Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slm ben geldim ama kimsecikler yok:2:yemeğimi yedim bulaşıklarımıda yıkadım şimdi sporumumu yapsam acaba sonrada duş alırım biraz üşüütüm sanırım boğazlarım ağrıyor hafiften adaçayı falan içeyim

sanki birebir Zeynep ablanın listesine benzemiyor Yine de menün gayet iyi

1 Kornet dondurmamı? naptın sen Kaptanım Kornetin kalorisi 340 kalori ,menün onun haricinde çok iyi

Akşam gerçekten fazla kaçmış birde üzerine çekirdek olmamış

Kornet 340 kalori , fıstık ezmeside kalorili

Menülerin gayet iyi, Azda olsa sporda var

Sabah zıplama yapmamışsın , birebir yapmazsan yine ben niye kilo veremiyorum durumuna gelirsin bak Diğerleri gayet iyi

Canım ben son 1 hafta kala her derse 1 gün ayırıyorum, kitabı okuyorum, ünite sonundaki testleri çözüyorum, özeti 1-2 defa okuyorum, geçen yıl ki GYslere bakıyorum, uzun bir işlem 1 günde yettirmeye çalışıyorum

uyku düzensizliğine göre iyi menü, bir de kal sınavdan bak o zaman sorucam ben sana

Ah canım ya vallahi sporsuz falan iyi idare ediyorsunuz beni, Allah'tan kilo vermeye devam ediyorum, Nasipse 15 günde az çok spor yapacağım ve Mersin'de TRX'e yazılacağım HAftanın 3 günü onu yapıp sıkılaşacağım

Hayırdır ablam ne doktoru? Menün gayet iyi Zeynep abla bu kadar spor yapıyorsun, kilo verince bırakmaman gerek,vücudunu iyi alıştırdın aman dikkat et bırakayım deme

demmay bişey bulalım demişti ne yazsam ne yazsam bir pasta alıp yollansam, caydırır mıyım zeynep'i diyet yapmaktan ne kadar enteresan

Tığ gibisin Maaşallah, pardon nereden zayıflıyorsun sen

TOPRAKS
Canım okudum bütün kural ve değişimleri, Hepsi kabulüm, benim için sorun yada göze çarpan birşey olmadı Bu arada Yaptığın Listede Demmay: yok lara canımsıkıldı, Yazın göstereceğim ben size, sporumu yapıp inceleyim, ekleyeceğim gruba fotolarımı hıhhhhhh

merhaba arkadaslar
bu hafta bireyselde birinci olmusum,ve takim olarak 3.olmusuz tebrik ederim

birinciligimden sabah haberim oldu,toprakscigim sana haber göndermistim,gerci sen geceden yazmissin mesaji,benim yüzümden ceza alsaydik cok üzülürdü,...

2 ara 1 derede gelip görevimi yerine getireyi dedim..gitmeden öncede sizlerle vedalasmak istedim...
bahar
dilek
rapunzel
cimcimesude

kizlar size cok tesekkür ederim,burda birlikte bulundugumuz süre icerisinde kendiniz gibi oldugunuz icin...sizi özlicem,kendinize iyi bakin
bayb cnm,bana bir mesaj yazmistin hatirlarsan,bas ucunda duran bir sözü söylemistin,o sözü hic unutmicam,ve onunla birlikte senide

topraks cnm arada kirginliklar olsada sen benim sirtimi yaslayabilecegim bir dostum oldun,sanada cok tesekkür ederim..

eftelya seninle uzun süre ayni takimdaydik,cok samimi olmadik ama uzaklasmadikta,sanada tesekkür ederim her konuda...

gogo,demmay ve gerbera sizi pek tanima firsatim olmadi,daha fazla birlikteolsaydik,daha iyi anlasabilirdik eminimki...

istemedende olsa kalbinizi kirdiysam özürdilerim,burda bulundugum süre icerisinde kimseyi kirmak degildi niyetim,olamazda..
neyse fazla arabeske baglamadan cikayim

ben hedefime ulastim kizlar,darisi sizinde basiniza,allah herkesin gönlüne göre versin...benim sizin üzerinizde hakkim varsa helal olsun,sizde hakkinizi helal edersiniz insallah..sizi özlicem

canım teşekkürler sana mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum. arada uğra bizi yokla, tekrar iyi tatiller

menü ve spor muhteşeeeeemmm:18::18: ben bu hafta ayvayı yediimm
bahar cığım benimle yarışa evet demişsin geçmişe tam bakamadım ama bunu gördüm.ozaman bu hafat birlikte yarışıyoruz..
yarışa hazııırırrıııımmmm:118::118::118:
cok az olmmuş canım menün
uuuuuuufff baya sertmiş yaa :18::18:
güzel menü sporu arttır canım benim
tatıda ne olucak bakalım cünkü bende zor kilo verıyorum ama inceliyorum da
kuralları yani cezaları ödülleri belirleyelim bi liste yapalım kızlar bence
toplam spor zeynoşumm
benim 12 kilom fazlam vardı 12 haftamı burdayım :18::18::18:
uff zeynoş bu menü ne böle hiç begenmedim hiç sporda yok sporda sonuncu olursun bu gidişle bak
bizim fıstık yine resim koymuuş bu hafta ikimiz yarısıyoduk dimi :18::18::18:
ben kaçtım yürüyerek gideceğim bay.
yürü yürü canım otobüse binsende olur ne yapcan yürüyüp zayıflarsın belki olmaass
geçmiş olsun canım
ben cok hüzünlendim bu mesaja yaaa hakkım varsa helal olsun canım yaaa coooook özlicem seni kendine iyi bak beni unutma
ben de geldiiiiimmmmm:) internet dondu deminden beri bir mesaj yazamadım

bende gecmişi okudum canım

dünki menüm
Sabah
Kahvaltı saat 9,30 da ( cumartesinin aynısı )
1 porsiyon sucuklu yumurta (365 kcal) ama benim yedigim 4-5 cataldı yarım porsiyon eder oda (183 kcal )
2 dilim beyaz ekmek (154 kcal )
1 bardak cay (1 kcal)
1 küp şeker (20 kcal)
Ara: 100 gram cilek ( 10 tane yedim ben ) (26 kcal )
Öğlen : tavuk ızgara dürüm ( 412 kcal )
Ayran söledim ama içemedim midem bulanıyodu yemeginde yarısını yedim
Ara : eti browni intense ( 239 kcal )
1 adet orta boy mısır (128 kcal )
Akşam : 4 kaşık tavuklu patates fırında poşette pişti , porsiyonu (250 kcal ) diyo
1 tabak çoban salata yagsız (42 kcal)
1 dilim kepek ekmek ( 55 kcal )
Ara : 2 kayısı ( 19x2=38 kcal )
Su : 2.5 litre
Spor : 2 saat yürüyüş , 30 dakka müzikle oynama , 15 dakka twister

toplamda 1548 kalori yemişim 298 kalori fazla yemişim
600 kalori de yürüyüşle yakmışım

Yaw gece gece menü mü paylaşılır, zaten açım ve gözlerim fena yanıyor, uyumaya gidiyorum ve seni protesto ediyorum menüne yorum yapmıyorum Mersin merkezde olsaydın birlikte TRX'e giderdik

1548 kalori yirsen dün yaptığın 1000 küsürlük menüyle 2 günü dengelemiş olursun ama böyle kilo veremezsin, tavuklu pattislerin patateslerini yimiyeydin iyiydi, Sucukuda Zeynep abla bana yasakladı, diyetisyeni her türlü şarküteri ürününe cıss demiş, bu geceki yayınımıza son verirken hirkese ama hirkeseee iyi geceler diliyorum... Bu şarkıyla güne veda ediyorum...

[video=youtube;eWiRl3pVzE8]https://www.youtube.com/watch?v=eWiRl3pVzE8[/video]

Ben bu kalori hesabı listelere güvenemiyorum , dünyayı yemişsin gibi geldi okuyunca bana , kaç kalori olduğu kadar o kaloriyi hangi gıdadan aldığında önemli bence

Ben bu kalori hesabı listelere güvenemiyorum , dünyayı yemişsin gibi geldi okuyunca bana , kaç kalori olduğu kadar o kaloriyi hangi gıdadan aldığında önemli bence
ausum bende katılıyorum sana bu kalorı hesabı yanlış bencede baharım kusura bakma canım benim ama abartısız gerçekten cok yemişin ve bu menüyle kilo vermek zor be kuzum yediklerine dikkat canım daha dikkat daha dikkat

Değil mi yaa ?

Ne bileyim cimcime de yapıyordu bir ara , o da kilo veremedi bu şekilde sanki.

günaydın canlaaarrrrrrr

bugün evdeyim malum teyzemin kurs günü ve ben 1 günlük ev hanımlığı modundayım:)) dünkü menümü yazıp geçmişe bakacağım

sabah
nesfit+süt

ara
1 tadım kuruyemişli bir barı var yeşil pakette 151 calori ondan yedim+ yeşil çay

öğlen
çeyrek ekmek köfte
ayran

ara
bitki çayı
4 eti burçak

akşam
bir tabağa yarım susuz bezelye+çok az pilav+yoğurt
1 z.yağlı biber dolma

su 2 lt
spor 30 dk zumba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…