- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Guzel menu kaptan :)) sporda olegünaydın canlaaarrrrrrr
bugün evdeyim malum teyzemin kurs günü ve ben 1 günlük ev hanımlığı modundayım:)) dünkü menümü yazıp geçmişe bakacağım
sabah
nesfit+süt
ara
1 tadım kuruyemişli bir barı var yeşil pakette 151 calori ondan yedim+ yeşil çay
Eki Görüntüle 722540
öğlen
çeyrek ekmek köfte
ayran
ara
bitki çayı
4 eti burçak
akşam
bir tabağa yarım susuz bezelye+çok az pilav+yoğurt
1 z.yağlı biber dolma
su 2 lt
spor 30 dk zumba
Ya iste kac kalori spor yaptim anlamadim sen dusermisin icinden topraksyemek çok olmuş canım sporun güzel:) sen yerken yine kalorilere bak istersen ama artık zaten nelerin yasaklı nelerin serbest olduğunu az çok biliyoruz ona göre yemeye çalış . Dünkü sporlardan hangisi ceza içindi düşmiycem yoksa
okurken çok güldüm.hırs yaptım ben bu yarışı kazanmalıyım..inşallah yani. kazanamazsamda sende kazanırsan çok mutlu olurum çünkü önemli olan birilerinin vermesi..
Menülerin gayet iyi, Azda olsa sporda var :) bizimki oyun canim ya sirf bir birimizi gaza getirmek icin pes etmemek yilmamak icin
azda olsa yapmakta fayda vardır değilmi..
Uuufff spora bak eve gidince bana durmak yoookkk :):)dünkü menüm......27.05.2013 pazartesi:
sabah:
1 adet simit,
1 bardak çay,
ara:1 kepekli galeta,
1 bardak yeşil çay,
öğle:
3 adet fırında soslu parmak büyüklüğünde köfte,
2 dilim ekmek,1 kaşık p.pilavı,
1 kase çorba,
ara:
1 adet şeftali,
yarım kepekli galeta,
akşam:
2 kaşık domatesli p.pilavı,
2 bardak ayran,
1 közlenmiş zehir gibi acı kırmızı biber,
yarım dilim somun ekmek,
ara:
yarım ince dilim karpuz,
su:3 lt,
spor:
45 dak.yürüyüş,
600 tane ip atlama,
200 twister,
50 mekik,
100 sırt kası için hareket,
50 göğüs kası için,
50 arka bacak 50 ön bacak için hareket
1 saat ip atlarsam 780 kalorimi yakicaaaammm :)1 Kilo kaç kalori eder? En hızlı yağ yaktıran egzersizler
Biliyorum hemen hemen hepimiz hızla erimek, incelmek istiyoruz. 3 günde 5 kilo vereceğinizi iddia eden şok diyetlerle sağlığımızı riske atıyoruz. Bazen bu diyetler bile yetersiz kalıyor hep daha hızlı kilo vermek istiyoruz. Peki sonuç ne oluyor hiç düşündünüz mü? Şok diyetler ile hızla birkaç kilo veriyoruz. Açlıktan gözümüz dönüyor ve sonrasında daha fazla yiyerek kendi ellerimizle bozduğumuz metabolizmamızın yavaşlığından daha fazla kilo alıyoruz. Sonuç hüsran elbette. Eminim hayatımızın bir döneminde böyle bir süreç yaşamışızdır. 1 kilo vermek için fazladan 7000 kalori yakmanız gerekiyor. Çok mu geldi? Aslında o kadar da değil. Beslenme alışkanlıklarınızı kökten değiştirerek ve aşağıda belirtilen egzersizleri yaparak yağlara veda edebilirsiniz. İşte size kalori yakmanın en hızlı ve en iyi yollarını sıralıyorum. Hepimize hareketli ve sağlıklı günler dilerim.
Yüzme (orta hız) 600 kalori/saat
Merdivenleri koşarak çıkmak 900 kalori/saat
Kürek çekme (hızlı) 525 kalori/saat
Merdiven çıkma 490 kalori/saat
Kickboks 615 kalori/saat
Aerobik yapma 630 kalori/saat
Kondisyon bisikleti 560 kalori/saat
Halter kaldırma 488 kalori/saat
İp atlama 780 kalori/saat
Saatte 5 mil koşma 700 kalori/saat
Guzel menu canim :)Günaydın şekerler
Ne kadar az uyuyorum bu aralar ve ve yine hiç ders çalışmıyorum , çok az kaldı arkadaşlar biri bana hayatın acı gerçeklerini hatırlatsın lütfen
Menüme geçeyim ;
Sabah:
1 fincan yeşil çay
3 kuru kayısı
Öğle:
Hiçbir şey yemek istemedik.Arkadaştaydım.
Karpuz , peynir , ekmek yaptık .
Ara:
1 bardak yağsız süt
3 diyet bisküvi
3 fındık
Akşam:
1 porsiyon tavuk / pilav
3 kaşık yağsız yoğurt
Salata
3 l,treden fazlaca su.
Spor : Eve gediş geliş 1,5 saat yürüyüş , temposuz .
Aldim uyariyi toprak17-24 mayıs 310. etap raporu
tablonun şeklini gördünüz yayınlamıyorum sadece bir rapor yazıyorum exel ben de saklı:))
öncelikle bir önceki hafta etap dışı kaldığımız için oranlar biraz değişiklik gösterse de iyi bir ortalama ile 3. olduk. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
Katılım konusunda genel olarak iyi durumdayız bu hafta daha iyi bir performans bekliyorum özellikle zeynepcim sendensendeki potansiyeli biliyorum da çene konusunda o yüzden diyorum:))) eftelya zaten cezalık:)
bu hafta hepimize bol bol düşük çeneler diliyorum
spor eğrimiz de fena değil hatta iyi denebilir, hepimiz az çok spor yapmışız tebriklergeçen hafta özel sebeplerden osman demmayda misafirdi osmanı kovacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz:) bu hafta osmanı başka takımlara gönderiyoruz kızlar ok
cezalar yapılmış ben hariç:26: benim cezalar da bu etaptan değil daha önceden faizleriyle bitirmek farz oldu ( mazeret regl)
bahar buradan da uyarıyorum geçen hafta sporlarını cezadan düşüyorum ama yazmazsan bir daha düşmiycem
menüler konusu da iyi bana göre :) ne kadar olumlu bir kaptanım yaaaama çok iyi demiyorum bak iyi diyorum sermeyelim hıııı
şimdilik bu kadar, esen kalınnnnnne kadarini dusucem cezadan yuryusu hergun yapiyorum digerleri ek spdordu
Iyi sporlar zeynooss :)günaydın benim çok sevdiğim takım arkadaşlarım
toprakcıgım yazdıklarını okudum tatlım inşallah bende bu hafta kendimden cok seyler bekliyorum
hiç ama hiç kaçamak yapmadım aylardır hedefime adım adım yaklaştım :)
simdi çıkmak zorumdayım spordan geliyim soluğu burda alıcam
ausum hayatın gerçeklerini ben anlatıcam sana telefonda otobüse biniyim arıcam
Tabii canım ya , kalori hesabı yapıyorum diye çikolatalar falan yenilince
Cumaya çok var daha düzenli spor kuzum , herşey yoluna girer. Artık kilo almak yok , en kötü o hafta vermemek var ama o da bir sonraki hafta fazlası ile telafi edilecek ona göre
Yok artik ole seyler benim icin duzenli beslenme ve boooll spoorrrr :):) cimcimeee hazir ol cumaya :):)