Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel menu kaptan :)) sporda ole
Ya iste kac kalori spor yaptim anlamadim sen dusermisin icinden topraks 30 dakka oynadim bide senin icin :)

Kızlar dün kimenüm

Sabah;Kaklkar kalkmaz 1 bardak su

Kahvaltı; 1 dilim hellim, domates, salatalık,bitki çayı, 1 dilim ekmek

Ara; 1 bardak süt

Öğle; 2 kase mercimek çorba, 1 dilim ekmek

Ara; şekersiz türk kahvesi, 1o badem

Akşam; Bol yeşillikli az bulgurlu kısır, 4 yk yoğurt

Ara; bitkiçayı, 3 formbisküvi

Ara; 2,5 lt su
Spor ;

Kocaya küsülmez

Canım bende hiç istek yok ama kitap açımak okumakta bir şeydir , bende o da yok

Guzel canim menunn :)

yeni gelenlerde hoşgeldi ben kuzmu ve koçumu doyurayım sonra gelicem öpüdünüzzzzz

Kocaya küsülmez

Canım bende hiç istek yok ama kitap açımak okumakta bir şeydir , bende o da yok

Cuma'dan beri rekor kıracağım hiç konuşmuyorum,konuşmayacağım tatile gidene kadar inat ettim, kendisi kaşındı Aus'cum merak etme netten takip ediyorum kiap açmayanlarbenden daha başarılı notlar alıyorlar hep salak mıyım neyim anlamadım?

Dunki menum
Sabah bi bardak ilik su peynirli tost iki bardak cay
Ara da iki kayisi
Oglen yine tavuk doner durum
Ara 3 biskuvi
Aksam 4 yemek kasigi zeytinyagli fasulye 3 kasik yogurt icine semizotu dogradim 1 dilim cavdar ekmegi
Ara bi erik 2 kayisi
Kayisilari bagirsaklarim calissin die yiyorum
Su 2 litre
Spor 2 saat yuruyus

Son düzenleme:
günaydın kızlar.arkadaşın bilgisayarından girdim menümü yazayım dışarı çıkcaz.eve gidince geçmişe bakarım artık.

sabah:ılık su 2 bardak parmak ucunda 50 zıplama
1 dilim karışık tahıllı ekmek
domates salatalık yeşil biber
1 dilim süzma peynir şekersiz çay

ara 1 avuç leblebi

öğlen 5 kaşık kabak kavurması
1 dilim ekmek

ara 1 küçücük baklava gibi bir tatlı yanında tarçın karanfil çayı

akşam 2 kepçe çorba
1 patlcan dolmasının içi(3 kaşık pilav kadar)
2 kaşık yoğurt

ara 1 avuç leblebi sütlü neskafe

su 3 lt.
spor 30 dk. lesli (evde)
20+20 mekik 20 çömelip kalkma 5 dk.hızlı koşma 10410 yan bel hareketi (nöbette boş kaldıkça yaptım)
çalışırkende oturmadan ayakta çalıştım sporu artırma önerilerinize katılıyorum ve uymaya çalışıyorum

Hiiiiiiiii o nasıl söz ? Onlar atıyorlar tutuyor tatlım , akıllı değil şanslılar.
Cumadan beri küs olsam eşime çatlarım ben yahuu , ben çatlamasam o sırnaşır zaten , bizim evin özür dileme bakanı odur da

Kuzum civiciv çıkacak yakında içinden tavuk yiye yiye

Güzel canım ,bak böyle daha iyi olmuş kalori hesabından .

1 saat ip atlarsam 780 kalorimi yakicaaaammm :)

Yok artik ole seyler benim icin duzenli beslenme ve boooll spoorrrr :):) cimcimeee hazir ol cumaya :):)

evet canım ip atlamak çok faydalı başka bir sitede 1 saat ip atlamak 1000 cal.deniyordu.sporda bana yetişmen mümkün değil bu akşam aksilik olmazsa daha fazla yapacağım seninle olan yarış oyunu için değil kendim için 1 aydan fazladır yapıyorum gram gram vermekten sıkıldım artık gitmesi lazım...

Son düzenleme:

Güzel canım , pilav az olunca dolma da sırıtmıyor

Spora yine

Menüde de pilav ve ekmek birlikteliği dışında güzel.

ne 6-7 kaşık pilav mı canım çok değilmi.

Bana ne bana ne

, sende hem ekmek hem pilav yemişsin

Az canım ya , sen zayıfladıkça az yemeğe başladın sanki

Gayet güzel canım , şu zeynebin zıplamasını bende yapayım her sabah

Menün gayet güzel ve dengeli,tavuk döner göze çarpsada iyi canım

ama sen kaçamaksız gün geçirmiyorsun ki yaa, baklava gibi tatlı ni demek Sütlü neskafe şekerliyse 78 şekersizse 68 kalori haberiniz olsun :) Sporunda iyi :)

Az canım ya , sen zayıfladıkça az yemeğe başladın sanki

Canım bana oysa çok gelmişti, karnım acayip şişti, mercimek zaten şişirir, akşam kısırda öyle Spor yapmadığımdan dengelemeye çalışıyorum

Ben kahvaltıya gidiyorum , herkese hayırlı günler diliyorum
Afiyet olsun canimm :)
yeni gelenlerde hoşgeldi ben kuzmu ve koçumu doyurayım sonra gelicem öpüdünüzzzzz
:):) oh oh ne gusel

O hep ooledir canim ya calismayan daha yuksek not alir :)

10410 bel hareketini nasil yaptin canim yaa menun guzel tatli disinda
Bizde hic kus kalamayiz o gelip ozur diler :):)
Arrik bole yicem canim ya zaten yanlislarimi siz duzeltiyosunuz baya yanlislarida ogrendim
Hu huu :) yaris kizisti iyice :) saka saka hersey saglimiz icin zaten canim yaa zayiflamana coook coook sevinirim yaaaa

Canim sekersiznescafe 0 kalori sut tozu olmadan sekerli 3 u bi arada 54 kalori o kadarda kalorili degil die biliyorum

Büyümeyenbabyi piknikten sonra gören oldu mu ?

Bugün gelirdi illa ki .

10 + 10 yazmaya çalışmıştım yanlış olmuş canım

Büyümeyenbabyi piknikten sonra gören oldu mu ?

Bugün gelirdi illa ki .
ben de merak ettim bir ara gelmiş beğenileri var ama fırsatı olmadı herhalde:44:

evet pilav çok çok azdı hatta suyla beraber yedik o yüzden 1 dolma yedim hem biz dolmaları küçücüklerden seçiyoruz koca koca almıyorum hiç

menüde aradaki tatlı olmamışş spor iyi de yan bel hareketini yanlış mı yazdın acep:44: tatlı için ceza var 150 kalori, hadi kolay gelsin

güzel bence de böyle daha iyi

çiğdemcim bence biran önce barış goncanla olmaz öyle, çok kızgınsan da küseceğine konuş öyle çöz canım, kızmassın umarım:26:

kuş kadar yemişsin

çiğdemcim bence biran önce barış goncanla olmaz öyle, çok kızgınsan da küseceğine konuş öyle çöz canım, kızmassın umarım:26:

Canım mevzu çok başka, çok dil döktüm ama dinlemedi bile, boşver canım arada lazım böylesi, yaz tatilibir gelse, ayrı kalmak bir süre çok iyi gelecek bize, önceden dayanamaz gelirdi ,demek ki o da memnun hayatından o yüzden sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…