dünki menüm
Sabah
Kahvaltı saat 9,30 da ( cumartesinin aynısı )
1 porsiyon sucuklu yumurta (365 kcal) ama benim yedigim 4-5 cataldı yarım porsiyon eder oda (183 kcal )
2 dilim beyaz ekmek (154 kcal )
1 bardak cay (1 kcal)
1 küp şeker (20 kcal)
Ara: 100 gram cilek ( 10 tane yedim ben ) (26 kcal )
Öğlen : tavuk ızgara dürüm ( 412 kcal )
Ayran söledim ama içemedim midem bulanıyodu yemeginde yarısını yedim
Ara : eti browni intense ( 239 kcal )
1 adet orta boy mısır (128 kcal )
Akşam : 4 kaşık tavuklu patates fırında poşette pişti , porsiyonu (250 kcal ) diyo
1 tabak çoban salata yagsız (42 kcal)
1 dilim kepek ekmek ( 55 kcal )
Ara : 2 kayısı ( 19x2=38 kcal )
Su : 2.5 litre
Spor : 2 saat yürüyüş , 30 dakka müzikle oynama , 15 dakka twister
toplamda 1548 kalori yemişim 298 kalori fazla yemişim
600 kalori de yürüyüşle yakmışım
fıstık sen şimdi derslerine bak canını sıkma kilo almıyorsun hatta veriyorsun haziran başında yüzmeleri görücezsendensanki birebir Zeynep ablanın listesine benzemiyorYine de menün gayet iyi
1 Kornet dondurmamı? naptın sen KaptanımKornetin kalorisi 340 kalori ,menün onun haricinde çok iyi
Akşam gerçekten fazla kaçmış birde üzerine çekirdek olmamış
Kornet 340 kalori , fıstık ezmeside kalorili
Menülerin gayet iyi, Azda olsa sporda var
Sabah zıplama yapmamışsın , birebir yapmazsan yine ben niye kilo veremiyorum durumuna gelirsin bakDiğerleri gayet iyi
Canım ben son 1 hafta kala her derse 1 gün ayırıyorum, kitabı okuyorum, ünite sonundaki testleri çözüyorum, özeti 1-2 defa okuyorum, geçen yıl ki GYslere bakıyorum, uzun bir işlem 1 günde yettirmeye çalışıyorum
Ah canım ya vallahi sporsuz falan iyi idare ediyorsunuz beni, Allah'tan kilo vermeye devam ediyorum, Nasipse 15 günde az çok spor yapacağım ve Mersin'de TRX'e yazılacağım HAftanın 3 günü onu yapıp sıkılaşacağım
Hayırdır ablam ne doktoru? Menün gayet iyiZeynep abla bu kadar spor yapıyorsun, kilo verince bırakmaman gerek,vücudunu iyi alıştırdın aman dikkat et bırakayım deme
Tığ gibisin Maaşallah, pardon nereden zayıflıyorsun sen
TOPRAKS Canım okudum bütün kural ve değişimleri, Hepsi kabulüm, benim için sorun yada göze çarpan birşey olmadıBu arada Yaptığın Listede Demmay: yok lara canımsıkıldı, Yazın göstereceğim ben size, sporumu yapıp inceleyim, ekleyeceğim gruba fotolarımı hıhhhhhh
geçmiş olsun fıstık umarım söylediğin gibi sporunu yapmışsındır.slm ben geldimama kimsecikler yok:2:yemeğimi yedim bulaşıklarımıda yıkadım şimdi sporumumu yapsam acaba sonrada duş alırım biraz üşüütüm sanırım boğazlarım ağrıyor hafiften adaçayı falan içeyim
sen kuş mu besliyorsun:)sohbet vardır diye geldimama kimsecikler yok herhalde bugün pazartesi temizliğinde herkes benim gibikuşlarımada ilgilndimmi kısmen bitirdim sayılır
hayırlısı olsun canım benim, ayarlarsın senakşam ben nöbetçiyim kızlar yine.bundan sonra perşembe nöbetim kaldı birkaç aydır ocaktan beri merkezi sterilizasyon ünitesinde çalışıyodum daha önce ameliyathanedeydim ama bazı sorunlar yüzünden sterilizasyonda kalmayı tercih etmiştim.fekat orda mutlu olmadığımı anladım.inşallah haziranda ameliyathaneye geri dönüyorum,hakkımda hayırlısı artık.bu kadar çok nöbetim olmıycak orda o yönden iyi ama gündüz ameliyatta falan olduğumda bazen ara öğünleri hatta ana öğünler bile atlamak zorunda kalabilirim ayarlamaya çalışıcam artık bi şekilde
kilo çizelgesi ben sana yardımcı olacaktım beraber yapacaktık ödül vermiştim ya sanane çizelgesi bebeğim :44: benim haberim yok nasıl bir çizelgeyse söyle ben akşam yapıyım
olabilir zaten şu an kural listesini netleştirmiyorum çünkü paylaşımda yeni uygulamalar var ona göre güncelleyebiliriz.benim bir fikrim var zorunlu yapılması gerekli sporlar olsun mesela.
herkesin yapabileceği şeyler mekik ,ip atlama gibi.daha da arttırılabilir.benim fikrim.diyelim 50 mekik ve 100 ip atlama zorunluluğu gibi.bilmem nasıl fikir..
menü ve spor muhteşeeeeemmm:18::18: ben bu hafta ayvayı yediimm
yarışa hazııırırrıııımmmm:118::118::118:
bizim fıstık yine resim koymuuşbu hafta ikimiz yarısıyoduk dimi :18::18::18:
yürü yürü canım otobüse binsende olurne yapcan yürüyüp zayıflarsın belki olmaass
Menülerin gayet iyi, Azda olsa sporda var
azda olsa yapmakta fayda vardır değilmi..
günaydın canlaaarrrrrrr
bugün evdeyim malum teyzemin kurs günü ve ben 1 günlük ev hanımlığı modundayım:)) dünkü menümü yazıp geçmişe bakacağım
sabah
nesfit+süt
ara
1 tadım kuruyemişli bir barı var yeşil pakette 151 calori ondan yedim+ yeşil çay
Eki Görüntüle 722540
öğlen
çeyrek ekmek köfte
ayran
ara
bitki çayı
4 eti burçak
akşam
bir tabağa yarım susuz bezelye+çok az pilav+yoğurt
1 z.yağlı biber dolma
su 2 lt
spor 30 dk zumba
CANISI MENÜ FENA GÖRÜNMÜYOR AMA İKİ ÖĞÜNDE DE PİLAV VE EKMEK VAR O KISMA BİRAZ DAHA DİKKAT ET BENCE, SPOR ÇOK BAŞARILIdünkü menüm......27.05.2013 pazartesi:
sabah:
1 adet simit,
1 bardak çay,
ara:1 kepekli galeta,
1 bardak yeşil çay,
öğle:
3 adet fırında soslu parmak büyüklüğünde köfte,
2 dilim ekmek,1 kaşık p.pilavı,
1 kase çorba,
ara:
1 adet şeftali,
yarım kepekli galeta,
akşam:
2 kaşık domatesli p.pilavı,
2 bardak ayran,
1 közlenmiş zehir gibi acı kırmızı biber,
yarım dilim somun ekmek,
ara:
yarım ince dilim karpuz,
su:3 lt,
spor:
45 dak.yürüyüş,
600 tane ip atlama,
200 twister,
50 mekik,
100 sırt kası için hareket,
50 göğüs kası için,
50 arka bacak 50 ön bacak için hareket
evet piav var öğlen 1 kaşık ta tam değildi tadına baktım desem yeridir.akşamda zaten yemek olarak sadece pilav vardı o yüzden yedim.kaynanam yapmıştı.biber çok acı olunca ağzıma bir parça ekmek attım yanıyordum çünkü...CANISI MENÜ FENA GÖRÜNMÜYOR AMA İKİ ÖĞÜNDE DE PİLAV VE EKMEK VAR O KISMA BİRAZ DAHA DİKKAT ET BENCE, SPOR ÇOK BAŞARILI
bu arada raporlara bakıyodum hemen selam veremedim kusura bakma
menün tam bir yaz menüsü ama ekmek ve pilav ne kadar yedin oda önemli..Günaydın şekerler
Ne kadar az uyuyorum bu aralar ve ve yine hiç ders çalışmıyorum , çok az kaldı arkadaşlar biri bana hayatın acı gerçeklerini hatırlatsın lütfen
Menüme geçeyim ;
Sabah:
1 fincan yeşil çay
3 kuru kayısı
Öğle:
Hiçbir şey yemek istemedik.Arkadaştaydım.
Karpuz , peynir , ekmek yaptık .
Ara:
1 bardak yağsız süt
3 diyet bisküvi
3 fındık
Akşam:
1 porsiyon tavuk / pilav
3 kaşık yağsız yoğurt
Salata
3 l,treden fazlaca su.
Spor : Eve gediş geliş 1,5 saat yürüyüş , temposuz .
17-24 mayıs 310. etap raporu
tablonun şeklini gördünüz yayınlamıyorum sadece bir rapor yazıyorum exel ben de saklı:))
öncelikle bir önceki hafta etap dışı kaldığımız için oranlar biraz değişiklik gösterse de iyi bir ortalama ile 3. olduk. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
Katılım konusunda genel olarak iyi durumdayız bu hafta daha iyi bir performans bekliyorum özellikle zeynepcim sendensendeki potansiyeli biliyorum da çene konusunda o yüzden diyorum:))) eftelya zaten cezalık:)
bu hafta hepimize bol bol düşük çeneler diliyorum
spor eğrimiz de fena değil hatta iyi denebilir, hepimiz az çok spor yapmışız tebriklergeçen hafta özel sebeplerden osman demmayda misafirdi osmanı kovacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz:) bu hafta osmanı başka takımlara gönderiyoruz kızlar ok
cezalar yapılmış ben hariç:26: benim cezalar da bu etaptan değil daha önceden faizleriyle bitirmek farz oldu ( mazeret regl)
bahar buradan da uyarıyorum geçen hafta sporlarını cezadan düşüyorum ama yazmazsan bir daha düşmiycem
menüler konusu da iyi bana göre :) ne kadar olumlu bir kaptanım yaaaama çok iyi demiyorum bak iyi diyorum sermeyelim hıııı
şimdilik bu kadar, esen kalınnnnn
menün tam bir yaz menüsü ama ekmek ve pilav ne kadar yedin oda önemli..
Günaydın şekerler
Ne kadar az uyuyorum bu aralar ve ve yine hiç ders çalışmıyorum , çok az kaldı arkadaşlar biri bana hayatın acı gerçeklerini hatırlatsın lütfen
Menüme geçeyim ;
Sabah:
1 fincan yeşil çay
3 kuru kayısı
Öğle:
Ara:
1 bardak yağsız süt
3 diyet bisküvi
3 fındık
Akşam:
1 porsiyon tavuk / pilav
3 kaşık yağsız yoğurt
Salata
3 l,treden fazlaca su.
ders demişken benimde sınavım var ben açık görünsemde şimdi ders çalışacağımgünaydın sana da fıstık, hoşgeldin
menü güzel tabi ki standart artık fakat lütfen
DERS ÇALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
TEMBEL AUS TEMBEL AUS TEMBEL AUSSSSSSYA DAAAA
AUS SEN ASLANSIN Bİ OTURSAN YUTARSIN SEN O ÜNİTELERİ, HEYT BEEE KİM TUTAR SENİ, HADİ GÜLÜM OTUR DA AUS KİMMİŞ GÖSTER ONLARA
HANGİSİNİ BEĞENDİNNNNNNNNN
Mikemmmellll bi takımız kaptan , bak o kadar raporlarda çıkarsan bizi uyarıcak hiç bir şey bulamıyorsun
Canım eline koluna sağlık , bu haftalık rapor iyi oldu çok , gerçekler dank diye çıkıveriyor ortaya , aralarda kaynayıp gitmiyor
Evet canım , sıcaktı dün çok arkadaşta oturduğum yerde terliyordum .
Öğlen kepek ekmek 1,5 dilim ,
Akşam pilav , 6-7 kaşık vardır
Kusura bakma canim dun sabah yazamadim yediklerimi o yuzden oldu pardonYaw gece gece menü mü paylaşılır, zaten açım ve gözlerim fena yanıyor, uyumaya gidiyorum ve seni protesto ediyorum menüne yorum yapmıyorumMersin merkezde olsaydın birlikte TRX'e giderdik
1548 kalori yirsen dün yaptığın 1000 küsürlük menüyle 2 günü dengelemiş olursun ama böyle kilo veremezsin, tavuklu pattislerin patateslerini yimiyeydin iyiydi, Sucukuda Zeynep abla bana yasakladı, diyetisyeni her türlü şarküteri ürününe cıss demiş, bu geceki yayınımıza son verirken hirkese ama hirkeseee iyi geceler diliyorum... Bu şarkıyla güne veda ediyorum...
[video=youtube;eWiRl3pVzE8]https://www.youtube.com/watch?v=eWiRl3pVzE8[/video]
Dogru soyluyosun canim ya tartildim bugun sabah pekde bi faydasi olmamisBen bu kalori hesabı listelere güvenemiyorum , dünyayı yemişsin gibi geldi okuyunca bana , kaç kalori olduğu kadar o kaloriyi hangi gıdadan aldığında önemli bence
Tamam zeynep abla artik bakmiyorum ona eskisi gibi yapcam sizlerin soyledikleri cok cok daha onemli benim icin :) haftaya evdeyim beni ele alirsin artik bi :):)ausum bende katılıyorum sana bu kalorı hesabı yanlış bencede baharım kusura bakma canım benim ama abartısız gerçekten cok yemişin ve bu menüyle kilo vermek zor be kuzum yediklerine dikkat canım daha dikkat daha dikkat
Değil mi yaa ?
Ne bileyim cimcime de yapıyordu bir ara , o da kilo veremedi bu şekilde sanki.
günaydın sana da fıstık, hoşgeldin
menü güzel tabi ki standart artık fakat lütfen
DERS ÇALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
TEMBEL AUS TEMBEL AUS TEMBEL AUSSSSSSYA DAAAA
AUS SEN ASLANSIN Bİ OTURSAN YUTARSIN SEN O ÜNİTELERİ, HEYT BEEE KİM TUTAR SENİ, HADİ GÜLÜM OTUR DA AUS KİMMİŞ GÖSTER ONLARA
HANGİSİNİ BEĞENDİNNNNNNNNN
günaydın benim çok sevdiğim takım arkadaşlarım
toprakcıgım yazdıklarını okudum tatlım inşallah bende bu hafta kendimden cok seyler bekliyorum
hiç ama hiç kaçamak yapmadım aylardır hedefime adım adım yaklaştım :)
simdi çıkmak zorumdayım spordan geliyim soluğu burda alıcam
ausum hayatın gerçeklerini ben anlatıcam sana telefonda otobüse biniyim arıcam
Kusura bakma canim dun sabah yazamadim yediklerimi o yuzden oldu pardon
Dogru soyluyosun canim ya tartildim bugun sabah pekde bi faydasi olmamisbi umut isde benimkide
Tamam zeynep abla artik bakmiyorum ona eskisi gibi yapcam sizlerin soyledikleri cok cok daha onemli benim icin :) haftaya evdeyim beni ele alirsin artik bi :):)
Yapmiyom artik canim yaatarti hevesimi kirdi cumaya kadar boool spor yapcam
günaydın canlaaarrrrrrr
bugün evdeyim malum teyzemin kurs günü ve ben 1 günlük ev hanımlığı modundayım:)) dünkü menümü yazıp geçmişe bakacağım
sabah
nesfit+süt
ara
1 tadım kuruyemişli bir barı var yeşil pakette 151 calori ondan yedim+ yeşil çay
Eki Görüntüle 722540
öğlen
çeyrek ekmek köfte
ayran
ara
bitki çayı
4 eti burçak
akşam
bir tabağa yarım susuz bezelye+çok az pilav+yoğurt
1 z.yağlı biber dolma
su 2 lt
spor 30 dk zumba
dünkü menüm......27.05.2013 pazartesi:
sabah:
1 adet simit,
1 bardak çay,
ara:1 kepekli galeta,
1 bardak yeşil çay,
öğle:
3 adet fırında soslu parmak büyüklüğünde köfte,
2 dilim ekmek,1 kaşık p.pilavı,
1 kase çorba,
ara:
1 adet şeftali,
yarım kepekli galeta,
akşam:
2 kaşık domatesli p.pilavı,
2 bardak ayran,
1 közlenmiş zehir gibi acı kırmızı biber,
yarım dilim somun ekmek,
ara:
yarım ince dilim karpuz,
su:3 lt,
spor:
45 dak.yürüyüş,
600 tane ip atlama,
200 twister,
50 mekik,
100 sırt kası için hareket,
50 göğüs kası için,
50 arka bacak 50 ön bacak için hareket
Günaydın şekerler
Menüme geçeyim ;
Sabah:
1 fincan yeşil çay
3 kuru kayısı
Öğle:
Ara:
1 bardak yağsız süt
3 diyet bisküvi
3 fındık
Akşam:
1 porsiyon tavuk / pilav
3 kaşık yağsız yoğurt
Salata
3 l,treden fazlaca su.
17-24 mayıs 310. etap raporu
tablonun şeklini gördünüz yayınlamıyorum sadece bir rapor yazıyorum exel ben de saklı:))
öncelikle bir önceki hafta etap dışı kaldığımız için oranlar biraz değişiklik gösterse de iyi bir ortalama ile 3. olduk. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.
Katılım konusunda genel olarak iyi durumdayız bu hafta daha iyi bir performans bekliyorum özellikle zeynepcim sendensendeki potansiyeli biliyorum da çene konusunda o yüzden diyorum:))) eftelya zaten cezalık:)
bu hafta hepimize bol bol düşük çeneler diliyorum
spor eğrimiz de fena değil hatta iyi denebilir, hepimiz az çok spor yapmışız tebriklergeçen hafta özel sebeplerden osman demmayda misafirdi osmanı kovacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz:) bu hafta osmanı başka takımlara gönderiyoruz kızlar ok
cezalar yapılmış ben hariç:26: benim cezalar da bu etaptan değil daha önceden faizleriyle bitirmek farz oldu ( mazeret regl)
bahar buradan da uyarıyorum geçen hafta sporlarını cezadan düşüyorum ama yazmazsan bir daha düşmiycem
menüler konusu da iyi bana göre :) ne kadar olumlu bir kaptanım yaaaama çok iyi demiyorum bak iyi diyorum sermeyelim hıııı
şimdilik bu kadar, esen kalınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?