Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yemek çok olmuş canım sporun güzel:) sen yerken yine kalorilere bak istersen ama artık zaten nelerin yasaklı nelerin serbest olduğunu az çok biliyoruz ona göre yemeye çalış . Dünkü sporlardan hangisi ceza içindi düşmiycem yoksa

fıstık sen şimdi derslerine bak canını sıkma kilo almıyorsun hatta veriyorsun haziran başında yüzmeleri görücezsenden paylaştığın spora baktım çok güzel seni iyi bir forma sokacaktır.

geçmiş olsun fıstık umarım söylediğin gibi sporunu yapmışsındır.

sohbet vardır diye geldimama kimsecikler yok herhalde bugün pazartesi temizliğinde herkes benim gibikuşlarımada ilgilndimmi kısmen bitirdim sayılır
sen kuş mu besliyorsun:)

hayırlısı olsun canım benim, ayarlarsın sen

ne çizelgesi bebeğim :44: benim haberim yok nasıl bir çizelgeyse söyle ben akşam yapıyım
kilo çizelgesi ben sana yardımcı olacaktım beraber yapacaktık ödül vermiştim ya sana

olabilir zaten şu an kural listesini netleştirmiyorum çünkü paylaşımda yeni uygulamalar var ona göre güncelleyebiliriz.

okurken çok güldüm.hırs yaptım ben bu yarışı kazanmalıyım..inşallah yani.kazanamazsamda sende kazanırsan çok mutlu olurum çünkü önemli olan birilerinin vermesi..

Menülerin gayet iyi, Azda olsa sporda var

azda olsa yapmakta fayda vardır değilmi..

Son düzenleme:
dünkü menüm......27.05.2013 pazartesi:
sabah:

1 adet simit,
1 bardak çay,
ara:1 kepekli galeta,
1 bardak yeşil çay,
öğle:
3 adet fırında soslu parmak büyüklüğünde köfte,
2 dilim ekmek,1 kaşık p.pilavı,
1 kase çorba,
ara:
1 adet şeftali,
yarım kepekli galeta,
akşam:
2 kaşık domatesli p.pilavı,
2 bardak ayran,
1 közlenmiş zehir gibi acı kırmızı biber,
yarım dilim somun ekmek,
ara:
yarım ince dilim karpuz,
su:3 lt,
spor:
45 dak.yürüyüş,
600 tane ip atlama,
200 twister,
50 mekik,
100 sırt kası için hareket,
50 göğüs kası için,
50 arka bacak 50 ön bacak için hareket

Son düzenleme:

menün az gibi görünüyor ama gayet iyi bence..

CANISI MENÜ FENA GÖRÜNMÜYOR AMA İKİ ÖĞÜNDE DE PİLAV VE EKMEK VAR O KISMA BİRAZ DAHA DİKKAT ET BENCE, SPOR ÇOK BAŞARILI

bu arada raporlara bakıyodum hemen selam veremedim kusura bakma

CANISI MENÜ FENA GÖRÜNMÜYOR AMA İKİ ÖĞÜNDE DE PİLAV VE EKMEK VAR O KISMA BİRAZ DAHA DİKKAT ET BENCE, SPOR ÇOK BAŞARILI

bu arada raporlara bakıyodum hemen selam veremedim kusura bakma
evet piav var öğlen 1 kaşık ta tam değildi tadına baktım desem yeridir.akşamda zaten yemek olarak sadece pilav vardı o yüzden yedim.kaynanam yapmıştı.biber çok acı olunca ağzıma bir parça ekmek attım yanıyordum çünkü...
yok canım benim bende işlerimi yapıyordum birde arada geçmişe bakıyordum..

1 Kilo kaç kalori eder? En hızlı yağ yaktıran egzersizler

Biliyorum hemen hemen hepimiz hızla erimek, incelmek istiyoruz. 3 günde 5 kilo vereceğinizi iddia eden şok diyetlerle sağlığımızı riske atıyoruz. Bazen bu diyetler bile yetersiz kalıyor hep daha hızlı kilo vermek istiyoruz. Peki sonuç ne oluyor hiç düşündünüz mü? Şok diyetler ile hızla birkaç kilo veriyoruz. Açlıktan gözümüz dönüyor ve sonrasında daha fazla yiyerek kendi ellerimizle bozduğumuz metabolizmamızın yavaşlığından daha fazla kilo alıyoruz. Sonuç hüsran elbette. Eminim hayatımızın bir döneminde böyle bir süreç yaşamışızdır. 1 kilo vermek için fazladan 7000 kalori yakmanız gerekiyor. Çok mu geldi? Aslında o kadar da değil. Beslenme alışkanlıklarınızı kökten değiştirerek ve aşağıda belirtilen egzersizleri yaparak yağlara veda edebilirsiniz. İşte size kalori yakmanın en hızlı ve en iyi yollarını sıralıyorum. Hepimize hareketli ve sağlıklı günler dilerim.

Yüzme (orta hız) – 600 kalori/saat
Merdivenleri koşarak çıkmak – 900 kalori/saat
Kürek çekme (hızlı) – 525 kalori/saat
Merdiven çıkma – 490 kalori/saat
Kickboks – 615 kalori/saat
Aerobik yapma – 630 kalori/saat
Kondisyon bisikleti – 560 kalori/saat
Halter kaldırma – 488 kalori/saat
İp atlama – 780 kalori/saat
Saatte 5 mil koşma – 700 kalori/saat

Günaydın şekerler

Ne kadar az uyuyorum bu aralar ve ve yine hiç ders çalışmıyorum , çok az kaldı arkadaşlar biri bana hayatın acı gerçeklerini hatırlatsın lütfen

Menüme geçeyim ;

Sabah:

1 fincan yeşil çay
3 kuru kayısı

1 fincan şekersiz çay
Yağsız kepek ekmekli tost
Domates

Öğle:

Hiçbir şey yemek istemedik.Arkadaştaydım.
Karpuz , peynir , ekmek yaptık .

Ara:

1 bardak yağsız süt
3 diyet bisküvi
3 fındık

Akşam:

1 porsiyon tavuk / pilav
3 kaşık yağsız yoğurt
Salata

3 l,treden fazlaca su.
Spor : Eve gediş geliş 1,5 saat yürüyüş , temposuz .

17-24 mayıs 310. etap raporu

tablonun şeklini gördünüz yayınlamıyorum sadece bir rapor yazıyorum exel ben de saklı:))

öncelikle bir önceki hafta etap dışı kaldığımız için oranlar biraz değişiklik gösterse de iyi bir ortalama ile 3. olduk. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.

Katılım konusunda genel olarak iyi durumdayız bu hafta daha iyi bir performans bekliyorum özellikle zeynepcim senden sendeki potansiyeli biliyorum da çene konusunda o yüzden diyorum:))) eftelya zaten cezalık:)
bu hafta hepimize bol bol düşük çeneler diliyorum

spor eğrimiz de fena değil hatta iyi denebilir, hepimiz az çok spor yapmışız tebrikler geçen hafta özel sebeplerden osman demmayda misafirdi osmanı kovacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz:) bu hafta osmanı başka takımlara gönderiyoruz kızlar ok

cezalar yapılmış ben hariç:26: benim cezalar da bu etaptan değil daha önceden faizleriyle bitirmek farz oldu ( mazeret regl)

bahar buradan da uyarıyorum geçen hafta sporlarını cezadan düşüyorum ama yazmazsan bir daha düşmiycem

menüler konusu da iyi bana göre :) ne kadar olumlu bir kaptanım yaaa ama çok iyi demiyorum bak iyi diyorum sermeyelim hıııı

şimdilik bu kadar, esen kalınnnnn

menün tam bir yaz menüsü ama ekmek ve pilav ne kadar yedin oda önemli..

Mikemmmellll bi takımız kaptan , bak o kadar raporlarda çıkarsan bizi uyarıcak hiç bir şey bulamıyorsun

Canım eline koluna sağlık , bu haftalık rapor iyi oldu çok , gerçekler dank diye çıkıveriyor ortaya , aralarda kaynayıp gitmiyor

menün tam bir yaz menüsü ama ekmek ve pilav ne kadar yedin oda önemli..

Evet canım , sıcaktı dün çok arkadaşta oturduğum yerde terliyordum .

Öğlen kepek ekmek 1,5 dilim ,

Akşam pilav , 6-7 kaşık vardır

günaydın sana da fıstık, hoşgeldin
menü güzel tabi ki standart artık fakat lütfen
DERS ÇALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
TEMBEL AUS TEMBEL AUS TEMBEL AUSSSSSS YA DAAAA

AUS SEN ASLANSIN Bİ OTURSAN YUTARSIN SEN O ÜNİTELERİ, HEYT BEEE KİM TUTAR SENİ, HADİ GÜLÜM OTUR DA AUS KİMMİŞ GÖSTER ONLARA

HANGİSİNİ BEĞENDİNNNNNNNNN

günaydın benim çok sevdiğim takım arkadaşlarım
toprakcıgım yazdıklarını okudum tatlım inşallah bende bu hafta kendimden cok seyler bekliyorum
hiç ama hiç kaçamak yapmadım aylardır hedefime adım adım yaklaştım :)
simdi çıkmak zorumdayım spordan geliyim soluğu burda alıcam
ausum hayatın gerçeklerini ben anlatıcam sana telefonda otobüse biniyim arıcam

ders demişken benimde sınavım var ben açık görünsemde şimdi ders çalışacağım aus bence sende başlasan iyi olacak..

ne 6-7 kaşık pilav mı canım çok değilmi.

Kusura bakma canim dun sabah yazamadim yediklerimi o yuzden oldu pardon
Ben bu kalori hesabı listelere güvenemiyorum , dünyayı yemişsin gibi geldi okuyunca bana , kaç kalori olduğu kadar o kaloriyi hangi gıdadan aldığında önemli bence
Dogru soyluyosun canim ya tartildim bugun sabah pekde bi faydasi olmamis bi umut isde benimkide
Tamam zeynep abla artik bakmiyorum ona eskisi gibi yapcam sizlerin soyledikleri cok cok daha onemli benim icin :) haftaya evdeyim beni ele alirsin artik bi :):)

Değil mi yaa ?

Ne bileyim cimcime de yapıyordu bir ara , o da kilo veremedi bu şekilde sanki.

Yapmiyom artik canim yaa tarti hevesimi kirdi cumaya kadar boool spor yapcam

Hahahahhhhh ay çok güldüm topraks , beni her ikisi de motive eder aslında , şartlara ve kimin söylediğine bağlı

Abim geldi aklıma , hayatının bir dönemi oldukça başarız geçiyordu , sakın bana işte sen böylesin , yapamazsın demeyin demişti , siz öyle derseniz ben iyice sererim demişti .Onu pohpohlanmak motive ediyormuş.

Eyvaaaaaaaaaaaah

Bu telefon konuşmasının detayları az sonra 4 . takımda

Tabii canım ya , kalori hesabı yapıyorum diye çikolatalar falan yenilince

Cumaya çok var daha düzenli spor kuzum , herşey yoluna girer. Artık kilo almak yok , en kötü o hafta vermemek var ama o da bir sonraki hafta fazlası ile telafi edilecek ona göre

Menün gayet iyi canım, şu zumbayı bi ben yapmadım yaa

Menün ve sporun gayet iyi canım

Aus bende de çalışma isteği yok ama napayım oturuyorumbaşına mecburen bir bakıyorum saatler geçmiş hala okuyorum menün gayet güzel canım

Osman'la beni ayırmayın noluur , zaten Kocaya küsüm, Osman'sızda kalırsamnolur benim halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…