Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çiğdemcim bence biran önce barış goncanla olmaz öyle, çok kızgınsan da küseceğine konuş öyle çöz canım, kızmassın umarım:26:

Gelsin o barışsın

oh hem kolay gelsin hem eline sağlık, yarınki menünü merakla bekliycem

yarın sana ceza geliyo demk kiiiiiiiiii

peki sen daha iyi bilirsin kuşum

YA kaptanım hemen kestin cezamızı heee ,deme öyle ceza falan ceza fobim var benim Şimdi kaptanım durum şöyle Kıbrıs2ın hazır yufkaları daha küçük yani mini fırın tepsisiyle yaptığımda kalınlığı 1 parmak eninde bile olmuyor, zaten içine yağda koymamıştım , sadece tepsiyi yağladım, üstelik hellimliydi , peynirde yağsız yani yanındaekmek falanda yemedim Hem biliyorsun ne kadar benim dikkat ettiğimi , yine de diyorsan ki olmaz napalım adaletin kestiği parmak acımaz

Menünde sporunda güzel

maşallah kimseler de uğramamış bakıyorumkızlar 20 dk ip atladım feleğim şaştı:) 220 dk 5 dk durmalara sayıyorum çok yordu ve terletti sonra bunun kalorisi bu kadar az olamaz dedim ve baktım, uzman tv de bir antranör saatte 1000-1200 kalori harcattığını söylüyor. 1 saat ip atlayacak babayiğit varsa denesin bana 15 dk yetti

http://www.uzmantv.com/ip-atlarken-ne-kadar-kalori-harcariz

Son düzenleme:
tamam canısı börek deyince göze batıyor:) bahaneyle spor yapmış olursun dedim fena mı yani hem bak ip atla 15 dk da full eritirsin hepsini bundan sonra sabahları ip atlıyım ben bari hem çabuk hem çok yaktırıyor süper insan sürekli aynı şeyleri yapınca sıkılıyor değişik şeyler denemek lazım trambolinim de kopmuştu diktirdim takmadım onu da yaptırıyım özledim

maşallah 15 dak azmı ben dün 600 tane atladım 5 dakika felan sürdü ama bugün dizden aşağı arka bacağım felaket ağrıyor..biraz sonra çıkacağım kayınvalidem yürüyerek gideceğim sabahta yürümüştüm.akşam dermanım kalırsa bacaklarda bende gene ip atlayacağım..kalorisi yüksek çok ta etkili çocukken o yüzden hiç kilo alamıyordum sabahtan akşama kadar ip atlıyordum.

ben vardım gidiyorum, derse devam

Ya bu kızın herşeye bahanesi var diyeceksin inan artık yazmaya utanıyorum, evde hiçbirşekilde egzersiz yapamıyorum, evde ne ses yalıtımı var ne ısı yalıtımı, Konuştuklarımız bile aşağı katlara gidiyor, geçen gün alt komşu eşime yenge gece 12'de terliğiyle yürümesin demiş Taha koşmasın, yenge terlikle yürümesin, Ayşegül bağırmasın, yüksek ses tv izlmeyin Zaten sinirimi bozuyorlar, Yine lessie yürüyüş yapıyorum ama zıplama hiç yapamam yoksa Zeynep abla gibi sabahları zırplamayı çok istiyorum. Nasipse Pazar günü lessieyle başlayacağım, arada halı yıkama işlerinide yapacağım, ne geliyorsa elimden onu yapacağım söz

ben vardım gidiyorum, derse devam
kolay gelsin canım

evet çok iyiymiş hatta arkadaşlar verdiğim linki yanında kişinin diğer açıklamalarını da dinleyin bence, ben o kadar atlamamışımdır sanırım saymadım ama aralarda bir durup nefes aldım

benim evimdede öyle tüm sesler aşağıda çünkü üst katta hapşırsalar bile sesi evimizde ama burda nezaketten eser yok herkes istediği rahatlıkta davranıyor.ben genede çok dikkatli davranıp sporumuda yapıyorum.halının üzerinde çok zıplamadan parmak ucunda 4-5 cm yükselsen yeterli canım ..betona birebir temas daha çok ses çıkarıyor.ben bisikletimide misafir odama kurmuşum genelde kimse mecbur olmadıkça o odalarını kullanmıyorlar o yüzden rahatlıkla yapıyorum.eşim genelde kızıyor ama durmak yok..

eğer yürüyünce açılırsa bacaklarımdaki kas ağrısı akşam bende gene atlayacağım.10-15 dak felan..görümcemede spor yaptıracağım her akşan yenge yarın başlayalım diyiyor ama ertesi gün gidince kendisini işlere veriyor.bende sonra gidince hani yapacaktık diyiyor.eğer onada yaptırırsam ordada bende yapacrım cumaya birşey kalmadı artık birşeyler adam gibi gitsin bende rahat edeyim ya.gram olayını kg rama çevirmenin zamanı geldi..

bir sürü link koymuştum düzenlerken gitti (( şimdi gidiyorum sonra tekrar eklerim

Son düzenleme:
çok zor tahmin ederim, tamam canım sen sıkma canını derslerine bak

ben girişteyim yandakilere de sordum rahatsız olan yok o yüzden yapıyorum:))

ben de gidiyorum artık, yemek yapayım, belki arada uğrarım

slamm ben geldim dün gelemedim üzerimde halsizlik vardı gözümü acamıyodum bugun de arkadasıma gittim geldim geçmiş baya birikmiştir bi bakıyım

geyet güzell
dengesiz olmuş biraz
ama benim kilo vermem bazen cok güzel bazen duruyo 100 gr 200 gr anca gidiyo
güzel olmuş
bu kural mantıklı geldi yeni fikirlerde düşünmek lazım
çok güzel olmuş sorun yok

yürüyüşümü yaptım duşumu aldım mate çayımı içiyorum e daha ne olsun

Sevgili 4. takım üyeleri;

12 martta katıldığım bu takımda sizlerle çok güzel vakit geçirdim , kilo verdiğim söylenemez ama maalesef bu benim yoğun yaşantım ve zaman yetersizliğimden kaynaklı bahanelerden ileri geliyor.

Ben, her birinizden birçok şey öğrendim. Belki şu an değil ama yakın zamanlarda öğrendiklerimi uygulayarak hedefime mutlaka ulaşacağım. 2007 de 52 kiloyla başladığım kilo alma serüvenim 12 Mart 2013 tarihinde bu takıma katılana kadar devamlı artış göstererek 75,8 kiloya ulaşmıştı. Bu takıma girdiğimden beri evet kilo almam durdu ama vermeye sanırım hazır değilim beyin olarak.

İş yerimde extra görev aldım, kendi bölümümün sorumluluğu dışında başka bir bölümünde iş takibini bana verdiler gündüz tuvalete gitmeye vakit bulamıyorum. Akşam eve gelince , gündüz burada olup bitenleri mi takip edeyim, ertesi günün yemeğini mi yapayım, bütün gün görmediğim kızımla oyun mu oynayayım, yoksa kendime zaman mı ayırayım? Akşam saat 8 de eve geliyorum ve ben bunların hepsini yapmak zorundayım.... Uzun süredir idare etmeye çalışıyorum çünkü aranızda olup sizinle birlikte yola devam etmeyi çok istiyordum. Ancak kızımın birkaç gündür ben bilgisayar başındayken gösterdiği davranışlardan anladım ki artık buradan ayrılma vaktim gelmiş.

Hepinize herşey için çok teşekkür ederim. . . Dediğim gibi kilo çizelgemde 2-3 kilo oynadı ama ben beni hedefime ulaştıracak kadar bilgi sahibi oldum...

Umarım hepiniz hedefinize ulaşırsınız bir an önce...

Kendinize iyi bakın, sağlıkla ve mutlu kalın...

Hepinizi çooook öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…