akşama görüşürüz kızlar nöbette yorulmuşum birazcık uyumaya ihtiyacım var
çiğdemcim bence biran önce barış goncanla olmaz öyle, çok kızgınsan da küseceğine konuş öyle çöz canım, kızmassın umarım:26:
oh hem kolay gelsin hem eline sağlık, yarınki menünü merakla bekliycem
yarın sana ceza geliyo demk kiiiiiiiiii
peki sen daha iyi bilirsin kuşum
MENÜLERİM ;
PAZAR GÜNÜ
sabah domates tabağı 1 bardak çay
ara 3 kayısı 3 erik
öğlen yoldaydık pikniğe gidiyoduk o yüzden yiyemedim akşam la öğlen birleşti
akşam 1,5 tavuk but 6-7 köfte bol salata 1 kaşık patates salatası 4 kaşık yoğurt light kola
ara 1 kase kiraz
su 3 lt
spor piknikte gezinti
PAZARTESİ
sabah domates tabağı 1 yumurta 1 bardak çay
ara 1 kase kiraz
ara 1 bardak süt
öğlen 4 kasık bulgur 4 kasık yoğurt sebze yemeği yerine salataya yag koydum diyetisyenim böyle diyo sebze yemeği yoksa salataya yag koy sebze yemeği yerine geciyo diyo
ara 1 bardak süt
akşam 5 kaşık menemen 2 dilim ekmek 4 kaşık yoğurt
spor 15 dk steper 250 mekik (yaklaşık 15 dakika sürdü)
su 3 lt
tamam canısı börek deyince göze batıyor:) bahaneyle spor yapmış olursun dedim fena mı yani hem bak ip atla 15 dk da full eritirsin hepsiniGelsin o barışsın
YA kaptanım hemen kestin cezamızı heee ,deme öyle ceza falan ceza fobim var benimŞimdi kaptanım durum şöyle Kıbrıs2ın hazır yufkaları daha küçük yani mini fırın tepsisiyle yaptığımda kalınlığı 1 parmak eninde bile olmuyor, zaten içine yağda koymamıştım , sadece tepsiyi yağladım, üstelik hellimliydi , peynirde yağsız yani yanındaekmek falanda yemedim Hem biliyorsun ne kadar benim dikkat ettiğimi , yine de diyorsan ki olmaz napalım adaletin kestiği parmak acımaz
Menünde sporunda güzel
maşallah kimseler de uğramamış bakıyorumkızlar 20 dk ip atladım feleğim şaştı:) 220 dk 5 dk durmalara sayıyorum çok yordu ve terletti sonra bunun kalorisi bu kadar az olamaz dedim ve baktım, uzman tv de bir antranör saatte 1000-1200 kalori harcattığını söylüyor. 1 saat ip atlayacak babayiğit varsa denesin bana 15 dk yetti
maşallah kimseler de uğramamış bakıyorumkızlar 20 dk ip atladım feleğim şaştı:) 220 dk 5 dk durmalara sayıyorum çok yordu ve terletti sonra bunun kalorisi bu kadar az olamaz dedim ve baktım, uzman tv de bir antranör saatte 1000-1200 kalori harcattığını söylüyor. 1 saat ip atlayacak babayiğit varsa denesin bana 15 dk yetti
tamam canısı börek deyince göze batıyor:) bahaneyle spor yapmış olursun dedim fena mı yani hem bak ip atla 15 dk da full eritirsin hepsinibundan sonra sabahları ip atlıyım ben bari hem çabuk hem çok yaktırıyor süper insan sürekli aynı şeyleri yapınca sıkılıyor değişik şeyler denemek lazım trambolinim de kopmuştu diktirdim takmadım onu da yaptırıyım özledim
kolay gelsin canımben vardım gidiyorum, derse devam
maşallah 15 dak azmı ben dün 600 tane atladım 5 dakika felan sürdü ama bugün dizden aşağı arka bacağım felaket ağrıyor..biraz sonra çıkacağım kayınvalidem yürüyerek gideceğim sabahta yürümüştüm.akşam dermanım kalırsa bacaklarda bende gene ip atlayacağım..kalorisi yüksek çok ta etkili çocukken o yüzden hiç kilo alamıyordum sabahtan akşama kadar ip atlıyordum.
Ya bu kızın herşeye bahanesi var diyeceksin inan artık yazmaya utanıyorum, evde hiçbirşekilde egzersiz yapamıyorum, evde ne ses yalıtımı var ne ısı yalıtımı, Konuştuklarımız bile aşağı katlara gidiyor, geçen gün alt komşu eşime yenge gece 12'de terliğiyle yürümesin demişTaha koşmasın, yenge terlikle yürümesin, Ayşegül bağırmasın, yüksek ses tv izlmeyin Zaten sinirimi bozuyorlar, Yine lessie yürüyüş yapıyorum ama zıplama hiç yapamam yoksa Zeynep abla gibi sabahları zırplamayı çok istiyorum. Nasipse Pazar günü lessieyle başlayacağım, arada halı yıkama işlerinide yapacağım, ne geliyorsa elimden onu yapacağım söz
kolay gelsin canım
evet çok iyiymiş hatta arkadaşlar verdiğim linki yanında kişinin diğer açıklamalarını da dinleyin bence, ben o kadar atlamamışımdır sanırım saymadım ama aralarda bir durup nefes aldım
çok zor tahmin ederim, tamam canım sen sıkma canını derslerine bakYa bu kızın herşeye bahanesi var diyeceksin inan artık yazmaya utanıyorum, evde hiçbirşekilde egzersiz yapamıyorum, evde ne ses yalıtımı var ne ısı yalıtımı, Konuştuklarımız bile aşağı katlara gidiyor, geçen gün alt komşu eşime yenge gece 12'de terliğiyle yürümesin demişTaha koşmasın, yenge terlikle yürümesin, Ayşegül bağırmasın, yüksek ses tv izlmeyin Zaten sinirimi bozuyorlar, Yine lessie yürüyüş yapıyorum ama zıplama hiç yapamam yoksa Zeynep abla gibi sabahları zırplamayı çok istiyorum. Nasipse Pazar günü lessieyle başlayacağım, arada halı yıkama işlerinide yapacağım, ne geliyorsa elimden onu yapacağım söz
ben girişteyim yandakilere de sordum rahatsız olan yok o yüzden yapıyorum:))benim evimdede öyle tüm sesler aşağıda çünkü üst katta hapşırsalar bile sesi evimizde ama burda nezaketten eser yok herkes istediği rahatlıkta davranıyor.ben genede çok dikkatli davranıp sporumuda yapıyorum.halının üzerinde çok zıplamadan parmak ucunda 4-5 cm yükselsen yeterli canım ..betona birebir temas daha çok ses çıkarıyor.ben bisikletimide misafir odama kurmuşum genelde kimse mecbur olmadıkça o odalarını kullanmıyorlar o yüzden rahatlıkla yapıyorum.eşim genelde kızıyor ama durmak yok..
ben de gidiyorum artık, yemek yapayım, belki arada uğrarımben kaçtım..
geyet güzellMenümü yazayım ;
Sabah:
1 fincan çay eşliğinde 1 dilim fıstık ezmeli kepek ekmeği
5 kuru kayısı
Ara:
1 bardak yağsız süt
3 diyet bisküvi
Öğle:
2 dilim peynir
Domates / Salatalık
Karpuz 1 dilim
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1 kornet dondurma :131:
Akşam:
1 kase çorba
4 kaşık bezelye
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Salata
3 litreden fazla su
1 saat yürüyüş hızlı tempo
15 dk twister
15 dk mekik aletinde mekik 300 e yakın
Hem 3. olmamızın 300 kalori ödülü vardı hem de baby i yarışı kazanmıştım . Kaçamaklar o sebeble .
dengesiz olmuş birazKızlar geçmişe bakamıyorum vaktim yok, Akşama girerim büyük ihtimal o zaman yorumlarımı yaparım
DÜn ki menüm;
yine saat 13:30'de kalktım
Kalkar kalkmaz; 1 bardak su
Kahvaltı; 1 tost, domates salatalık, bitki çayı
Ara; şekersiz türk kahvesi,
Öğle ve akşam yine aynı( saat 17'de );Dünden kalan tepsi kebabı,bu sefer yarımlava, piyaz, 1 bardak ayran
Ara; 10 badem, 1 bardak süt ve diyet bisküvi
Su; 2,5lt
Spor ; yok
ama benim kilo vermem bazen cok güzel bazen duruyo 100 gr 200 gr anca gidiyokızlar bu paylaşım alanında yazılan öneri konusunda fikirlerinizi bekliyorum.
ÖNEMLİ
%0,30 nedir?
60 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,33
70 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,29
80 kilo olan biri bir haftada 200 gr. verirse zayıflama oranı %0,25
Haftada 200 gr. vermek normalin de altında ve dolayısı ile ulaşılabilir, böyle bir platformda zaman harcadığımız ve harcattığımız için de ulaşılması gereken bir kilo kaybı. Ha'di bu hafta veremedin, haftaya ver hiç değilse.
Bu oranı kullanarak, son iki ayın etap genel sıralama listelerine baktım. Durumlar cidden kötü.
Ortalama olarak her hafta 3 takım bu oranın altında kalıyor. Ancak son etabımız olan 310.etap tarihin rekor zirvesine ulaştı.
310. etapta toplam ortalaması %0,30 un altında olan takım sayısı: 6
Henüz oylamaya sunacak kadar net bir öneri oluşturamadım. Sizlerden ricam bu konuyu takım içinde görüşerek, oluşturduğunuz önerilerinizi burada paylaşmanız.
Benim aklıma gelenler radikal öneriler. Çünkü zayıflamanın disiplin gerektirdiğini ve bu nedenle de ekstrem durumlar dışında tolerans hak etmediğini düşünüyorum. Şöyle ki;
1) 3 aylık süre zarfında ilk üçe giremeyen takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.
ve
2) 3 aylık süre zarfında 6 kere (toplam süre olan 12 haftanın yarısı) takım toplam oranı %0,30 un altında olan takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.
Burayı zaman öldürdüğümüz ve boş yere çabaladığımız değil, kilo verdiğimiz bir yer haline getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.
İlginize ve bilginize.
güzel olmuşsabah ılık su 2 bardak
karışık tahıllı ekmek 1 dilim peynir
1 t kaşığı erik marmelatı
domates salatalık
ara 1 bardak ayran 1 bisküvi
öğlen 5-6 yaprak sarma yoğurt
yarım parça otlu bükme(1 dilim ekmek kadar)
ara 2 eti form
1 mısır patlağı
akşam 1 kepçe çorba
1 dilim ekmek tahıllı
5 kaşık kabak kavurması
ara 5-6 kuru erik
su 2 lt.
spor 1 st.yürüyüş
mate çayı 2 fincan
bu kural mantıklı geldi yeni fikirlerde düşünmek lazımkızlar aşağıya yine paylaşım alanında konuşulan bir konuyu ekliyorum, hem bu konuda hem de takımlar genelinde kilo verme olayını arttıracak disipline edecek önerile aranmakta, fikri olan iletirse sevinirim.
"Şu ana kadar görüşler hep bu yönde tatlım..
Siz yine de benim mesajımı takım topiklerinize kopyalayın.. 100 civarında insan var.. Birinden birinin aklına çok daha güzel bir fikir geleceğine eminim..
Bu hafta sonuna kadar hiç değilse öneriyi oluşturabilirsek, önümüzdeki hafta da oylama yaparız. Sonra da uygulamaya geçebiliriz, diye düşünüyorum..
Kendi kendime düşünürken bir de şu fikir geldi aklıma..
Misal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin.. :44:"
çok güzel olmuş sorun yokkızlar menümü yazıyım 3.30 da doktorda randevum var yemek yemek yapıcam kendime
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa zıplama
1 dilim tam.bug ekmeği
1 kupa yeşil cay (7 otlu)
1 haşlama yumurta
bol maydanoz
3 ceviz
salatalık domates
ara
1 kutu süt
öğlen bol salatanın içine 6 yemek kasıgı yeşil mercimek
3 kasık yoğurt
ara 4 cilek
akşam
5 kasık türlü
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1.ç.bardagı süt
2 kayısı
su 3 lt
spor: 90 dakika hızlı tempoda yürüyüş
150 mekik( 10 dakika felan sürdü)
20 dakika parkta spor aletleriyle calıstık
kalorileri dengede tutsan vercen kilo.
güzel olmuş menü.
spor baya iyi olmuş.
çalışma derse falan boşver bu sıcakta dersmi çalışılırmış seneye tekrar denersin şansını olmadı sonraki sene
menü güzel spor yok.
iyi olmuş menü ve spor.
Kaloriyi biraktim canim :) eski sistem devam :)
bir adet kup seker 20 kalori canim bak calistigin zamab dik otur nefesini tut birak karin kaslari calisiyomus boleben de merak ettim bir ara gelmiş beğenileri var ama fırsatı olmadı herhalde:44:
evet pilav çok çok azdı hatta suyla beraber yedik o yüzden 1 dolma yedim hem biz dolmaları küçücüklerden seçiyoruz koca koca almıyorum hiç
menüde aradaki tatlı olmamışş spor iyi de yan bel hareketini yanlış mı yazdın acep:44: tatlı için ceza var 150 kalori, hadi kolay gelsin
güzel bence de böyle daha iyi
çiğdemcim bence biran önce barış goncanla olmaz öyle, çok kızgınsan da küseceğine konuş öyle çöz canım, kızmassın umarım:26:
kuş kadar yemişsin
1 şeker 10 kalorimi daha fazla değilmiki.neyse ben herşeyi şekersiz içiyom zaten
yan bel hareketi 10 + 10 olcaktı yanlış yazdım.ceza 150 mi sadece azmış yaa yaparım bugün yada yarın
Ben kimse olmadigi zAman bunu cok yapiyorum :):)
:) :) :) :) :) :) ay cok guldum bunaKızlar dün az yediğimi söylemişsiniz sizi üzmemek için sabah 2 dilim börek yedim
:) zayiflayinca nie yaptigini gorurler fistikişyerinde yapınca az değil kimse görmesin diye kaçamak kaçamak yaptım bu kadın delirmiş mi desinler bana aşk olsun
evde daha fazlasını yaparım artık mekik çekerken yakalnadım zaten
Piknik disinda guzel :)MENÜLERİM ;
PAZAR GÜNÜ
sabah domates tabağı 1 bardak çay
ara 3 kayısı 3 erik
öğlen yoldaydık pikniğe gidiyoduk o yüzden yiyemedim akşam la öğlen birleşti
akşam 1,5 tavuk but 6-7 köfte bol salata 1 kaşık patates salatası 4 kaşık yoğurt light kola
ara 1 kase kiraz
su 3 lt
spor piknikte gezinti
PAZARTESİ
sabah domates tabağı 1 yumurta 1 bardak çay
ara 1 kase kiraz
ara 1 bardak süt
öğlen 4 kasık bulgur 4 kasık yoğurt sebze yemeği yerine salataya yag koydum diyetisyenim böyle diyo sebze yemeği yoksa salataya yag koy sebze yemeği yerine geciyo diyo
ara 1 bardak süt
akşam 5 kaşık menemen 2 dilim ekmek 4 kaşık yoğurt
spor 15 dk steper 250 mekik (yaklaşık 15 dakika sürdü)
su 3 lt
Ip atlama super calistiriyo butun vucut calisiyo sadece ip atlayarak zayiflayanlar var diyet yapmadanmaşallah kimseler de uğramamış bakıyorumkızlar 20 dk ip atladım feleğim şaştı:) 220 dk 5 dk durmalara sayıyorum çok yordu ve terletti sonra bunun kalorisi bu kadar az olamaz dedim ve baktım, uzman tv de bir antranör saatte 1000-1200 kalori harcattığını söylüyor. 1 saat ip atlayacak babayiğit varsa denesin bana 15 dk yetti
İp atlarken ne kadar kalori harcarız? - UZMANTV
Yuru yuru canim aksam bende yrucektim annem ateslenmis erken ciktim otobusle eve geldim hemen acile gittik yuruyemedimmaşallah 15 dak azmı ben dün 600 tane atladım 5 dakika felan sürdü ama bugün dizden aşağı arka bacağım felaket ağrıyor..biraz sonra çıkacağım kayınvalidem yürüyerek gideceğim sabahta yürümüştüm.akşam dermanım kalırsa bacaklarda bende gene ip atlayacağım..kalorisi yüksek çok ta etkili çocukken o yüzden hiç kilo alamıyordum sabahtan akşama kadar ip atlıyordum.
Hos geldin canimmslamm ben geldim dün gelemedim üzerimde halsizlik vardı gözümü acamıyodum bugun de arkadasıma gittim geldim geçmiş baya birikmiştir bi bakıyım
ben geldim ama kimse yok neyse akşam tekrar gelirim
Bekliyorum fistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?