Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. TAKIM 311.ETAP MESAJ SAYILARI
topraks : 141
RrapunzelL :
Garbera1987 :
Ausencia :
bahar2106 :
zeynep_canan :76
demmay: 75
cimcimesude: 63
gogo2405:

Bu ne siddet,bu ne celal topraksim.korktum valla:18:
di mi korkun benden yok canım ya hepimiz kilo almışız elbet bi cezası olacak bu işin di mi ama:))))

fıstıkım onların ortalaması da o sayıya bölünüyor bir adaletsizlik yok bence, ayrıca teşekkür ederim

canlar bugün benim evlilik yıldönümüm akşam eşimle yemeğe gidicez, sonra da gelemem anca yarın. gerçi yarın da küçük kuzumun doğumgünü
ben şimdiden aklımdakileri yazıyım sonrasına bakarız.

1-listeye giremediğimiz için her gün 15 dk ek spor
2- kilo alanlar hergün 20 dk ek spor
3- ikili yarış kazananlara 250 kalori ödül veya kaybedene ceza verme hakkı
4- Mesaj barajının altında kalanlara 350 kalori spor cezası
5- 400 kalori ödül veya 1 hafta boyunca kaçamaklara ceza verme hakkı( spor bakanlığı)
6-250 kalori ödül

şimdilik aklıma gelenler bunlar herkes payına düşeni alsın

bugün müsait olan bir arkadaşım bunun takibini yaparsa çok sevinirim.

iyi tatiller, arada paylaşıma da bakın kızlar ne olur benim acil çıkmam gerek
öpüldünüz

mesaj sayımı yazmamışım acele etcem diye. 44 msj. yazmışım bu hafta fazla gevezelik yapmamışım..

arkadaşlar ben burda arkadaşımın sevgülüsü plates hocası gelmişti.şimdi ona sordum spor ve diyet yaptığımı söyledim.yaptığım sporlarıda söyledim bana kaslarımın şiştiğini 2 gün sonra farkı görürsün dedi.

canım benim bir ömür boyu mutlu olun eşinle ve prensesimzin doğum günü kutlu olsun
ben buralarda olur bakarım canım alkın kalmasın ama 3 kişinin dışında herkese ceza var :))))

resim çok hoş
fena olmamış.
pesetmek yok..
menün güzel olmuş.
sende yarışıyosun Zeynep ablayla menü konusunda.
kahvaltıyı bende çok severim.
haftayada sen kazanırsın yaa sırayla bi sen bi ben..
güzel güzel.
ben dün sabah 71.5 tum bugün 71.6...

5 ve 6 ne için anlamadım..ben şimdi hangisini alıcam :44:

ausenciammmm canım benim
demmayımmm bitanem
cimcimesudemm canıımmmm
sınavlarınızda başarılar dualarımın sizlerle sizde benim oğlum için dua edin salı günü fizikden yazılısı var

eve geldim üstümü değiştirdim hazırlanıp çıkıcam gitmeden bakıyım dedim kızlar sonra görüşürüz
5. madde en çok spor yapana ödül
6. madde en çok mesaj yazıp katılımda bulunana :))) yazmayı unutmuşum

Toprak canım eşinle kızınla nicegüzelyıllara, Allah'ımyuvandan huzuru, mutluluğu, bereketi, aşkı,muhabbeti eksik etmesin

Sınava girecek Arkadaşlarım sizleredesonsuz başarılar. İnşallah en düşük notumuz 70 olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…